Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ensu canim hic oyle dusinme hayat mucizelerle dolu kardesimin arkafasi sperm dusuk bebekleri olmamis kadin ayriliyor..adamin .karsisina bir kiz cikiyor sevoyolar birbirlerini kiz olmayacagini bilerek evleniyor 5 6 ay sonra hamile cocuklari oldu adam inanamamis dna testi yaptirmis dusun yani soku..kizida taniyorum yakindan sahit oldum bu duruma

enerjin hiç eksilmesin canım sendeki bu pozitiflik bize bile iyi geliyo iyiki varsın

yaa adamin yuzune Allah gulmus canim ne guzel.. insallah boyle bir mucize hepimizi bulur canim.. artik tup bebekte bile mucizelere kaldik gibi birsey oldu..

Başım çok ağrıyor galiba migren im tutacak 1tane parol içtim ama bana mısın demedi sizce yapabileceğim birseyler varmı arkadaşlar?
cnm gecmis olsun.. mumkun oldugunca ilac icmesen iyi olur.. pek fayda etmiyor ne yapsanda bir iki saat sonra yine basliyor bu agrilar.. hep evdeysen cami acip bolca temiz hava almaya calis..

pis lucrin!!! kist yapıyor! benim sağ sol kistlendi. eylül son transferden beri her gün ağrılar içindeyim. insan ağrı çeke çeke yeni tedaviye de sıcak bakamıyor. sinir oluyorum hırr gıırrrrr . ama bu arada benimde tıkalı tüpler açıldı. ne işe yarayacaksa!!! kist yüzünden birlikteliğimiz bile sekteye uğruyor. üff ya üffff! tedaviler hastaneler koşuşturmalar yetmiyor sanki...Allahım nasıl bir sınamaysa bu fizikende tüketti beni. yarın da kolposkopim yapılacak. la la laaaaa looom az kaldı keçileri kaçırmaya

Inşallah güzel sonuçlanır,Allah yardımcın olsun.

Sanalda olsa enerjin inan hissediliyor,ben hissediyorum Süpersin

Hadi inşallah,tutarmış tespitler süper olur,

Aslında çok Haklısın da işte bende bayram-seyran tatili yok 19 yıldır, nöbetli Çalışmanın sonucu.. Sadece yıllık izin.. Ondan biraz da.. Öğretmen olmalıymışım annemi dinleyip:) öğretmenlerim kızmayın sakın

2220 taşındın mı?

Hayırlı cumalar,Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Âmin, hayırlı cumalar....

Aslında tedavi Sürecinde evde olmak iyi birşey bence. ( benim iş yerimde sağolsunlar bana tolerans gösteriyorlar gerçi) çünkü Saçma sapan bütün programlar öyle boş boş oturmalar Kafamı dağıtıyor. Elbette hayatı boyunca çalışmış bizim gibi insanlara bir sure sonra zor gelir, anlıyorum.. Hatta iş hayatından bile yorucu görünmeye başlatabilir ev yaşamı.. Çünkü işe gitmek yorsa da koşuşturma içinde kafana bir çok şeyi takmazsın..
Ama kızlar bizimki de zor, söyle arada 1 ay ara verilse sonra dönülse hiç fena olmaz..
O zaman hem daha verimli hem daha mutlu oluruz.
Aman ne bilim işte, Allah'ım isteyen herkese aklı,bedeni, ruhu ve imanı sağlıklı hayırlı bebekler versin de; o bıcırıklar için evde olalım.. :)

BEBEĞİM GELDİ!!!!!!!
Kızlar, 16 Kasım günü öğle saatlerinde annemler geldi Aydın'dan.Doğumum yakınladı diye. Annem babam, 2 abim 2 yeğenim, gün geçti,akşam yemeğini yedik, ben tuvalete gittim ve bir şeyler aktı. Dr a ve normal doğum yapan herkese soruyordum su nasıl gelir diye. Hatta dr um merak etme suyun geldiğinde anlarsın demişti. Önce emin olamadım, tuvaletten çıkıp anneme gittim hemen. Benim suyum geliyor heralde diye. Dr um, sürekli bebekbiraz sabırsız görünüyor, erken gelebilir deyip duruyordu. Ve dediği gibi de oldu. 2 kez tuvalete çıktığımda epey aktı. Sonra üstümü değiştirip dr a gideyim derken eşofmanım sırılsıklam oldu. Ben evin içinde bağırıp duruyorum tabi, eyvah suyum geldi, bebişim daha çok küçüksün , ne olur gelme daha diye. Neyse dr umu aradım, hemen hastaneye git dedi, zaten yoldayız dedim.Gittik hastaneye, ebe muayene etti, açılma yok henüz, ama akıntın var, suyla akıntıyı karıştırmış ola dedi, yok dedi bütün eşofman sırılsıklamdı, akıntı öyle olmaz ki dedim, neyse bir test varmış, gelen sıvının su mu değil mi olduğunu belirliyormuş. 6 dakika sonra ebe geldi, akıntıymış çizgi çıkmadı testte dedi. Ben tekrarladım, akıntı gbi değildi, neyse 10 dakikayı tamamlayalım bazen 9. dakikada belli olabiliyor dedi. 10 dak 15 dak, 20 dak gelen giden yok. Eşime sorup gelmesini söyledim, gitti kayboldu. Bu arada ben sürekli ağlıyorum, gözlerim kıpkırmızı, yüzüm gözüm şişti ağlamaktan. Çünkü bebiş henüz çok küçüktü, ve çok yakın bir arkadaşımın bebeği 8 aylık doğmuştu, akciğerleri gelişmemiş ve çocuğu 2 gün sonra kaybetmişlerdi. Benim bebişim de 8 aylık geliyordu. Allahım, o kadar çok korktum ki bebeğime bir şey olursa diye. Neye eşim de gidip bir müddet ortadan kaybolduktan sonra geri geldi ve psikolojik olarak herşeye hazır olmamı söyleyerek lafa başlayacaktı ki devam edemedi, çünkü ben koptum. Ebeler, hemşireler sürekli teskin etmeye çalışıyor, arkadaşlarım geldi, onlar öyle.Neyse dr um aradı, akşam yemeğini yediğim için önce lağman yapılacağını, sonra da midemin boşalması için bir serum takılacağını, ve 11.30 gibi gelip beni sezeryna alacağını söyledi. Ağlayarak ve korkarak geçen saatlerden sonra 11 de dr um geldi. Spinal doğum yapıldı. Bebeğimin o güçlü ağlamasını duyduğum anda korku ve endişeden dökülen gözyaşlarım mutluluktan akmaya başladı. Sarışın, mini minnacık bir oğlum oldu. 17 Kasım 2014 de saat 00.10 da oğlumu dünyaya getirdim. 36+0 haftalıkken doğdu canım oğlum. 2210 gr, 45 cm. Minicik bir can. Ama Allahıma çok şükür, sağlıklı. Küveze falan alınmadan yanıma geldi. Zaten doğumdan 1 saat sonra da 1 buçuk gibi emzirdim oğlumu. Ve daha ilk emzirişimde sütüm de geldi. Cok cok yapa yapa nasıl emiyordu daha 1 saatlikken.
Dr umun dediği gibi, biz karar verseydik erken mi oldu, geç mi diye tereddüt edecektik, kendisi karar verdi, böylesi daha iyi oldu demişti, gerçekten de öyle oldu sanırım.Bebişim ne zaman geleceğine kendisi karar verdi. Hoşgeldin oğlum, Hoşgeldin Mehmet Atalay!

Harika .. :))
Ben de bu ay senin gibi ilan edeyim o zaman..
Benim sorun var ama cyclo içiyorum düzenler..

Ne kadar güzel anlatmışsın..Bugün kendimi çok kötü hissediyordum.
Akşam gene ağlama krizi gelmişti. Şimdi yazını okuyunca çok mutlu oldum. (Önceki hikayeni hiç bilmiyorken hem de)
Sanki benim doğumum olmuş gibi sevindim..
Duygusallık ben de tavan zaten:)))
Allah analı babalı büyütsün..
Hoşgeldin Mehmet, bahtın yolun açık olsun..
Bana da kendimi iyi hissettirdiğin için teşekkür ederim sana ..

Son düzenleme:

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım gözün aydın olsun

alfabeciğim gözümüz aydın . Analı babalı büyüsün, sağlıklı , mutlu , başarılı bir hayatı olsun inşallah. Darısı hasretle bekleyen bizlere olsun

kızlar ;

aranızda era testi yaptıran var mı, varsa biraz anlatır mı acaba.

biraz kendimden bahsedeyim , ne zamandır yazmıyorum pek bi değişiklik yok diye; 45.gün adet olmayınca kontrole gittim ve geç yumurtladığım için adet olmamışım, hatta 2 yumi vardı, 13 ve 9 mm... kontrolsüz olmaması açısından bunlar boşa gidecek, adet olması için ilaç verdi, kırmızılar gelince yeni tedavi ve ya donmuşların transferini konuşacağız, ama ben korkudan sürekli transferi erteliyorum, rahim filmi çektirmek gerekir diye düşünüp onu aradan çıkaracağım, bir de era testini düşünelim bakalım, gerçi bu da 2 ay sonra belli olurmuş , yani transferi 2 ay öteleyecek.... şimdilik bu kadar , hepinizi öpüyor ve sevgiyle kucaklıyorum, İyi ki hepimiz varız ve birbirimize desteğiz..

transfer öncesi herbişeyleri planlayan w.duygu 220 ve araştırmacı gazeteci diğer arkadaşlarım , şu da yapılsaydı keşke transfer öncesinde şeklinde tavsiyelerinizi bekliyorum, Ben artık en bildiğimi bilmez oldum, kafa sıfırlandı adeta zaman zaman

Gözün aydin Mehmet Atalayin, anali babali mutlu bir hayati olsun.

Eşine saygılarımı ilet lütfen. Benimki 2,5 yıl çalıştı o şekilde. Memur ama o ara tek kaldığı için sabah 06:00, akşam Allah ne verdiyse. Ne bayram, ne seyran. Yüzünü unutmuştum. Adamın birisi kapıyı çalıp ben senin kocanım dese inanacak haldeydim.
Yine de işyerini sen kurtaracak değilsin. Ara sıra kendin için kaçamak yapmalısın. İşin hafif olduğu, yokluğunu farketmeyecekleri günlerde bazen yarım günlük izinlerle... Onlar da olmayınca senin için yıpratıcı oluyor.
İşveren arkadaşlar, çalışanlarımızın canını çıkarmayalım lütfen, arada kafa izni verelim, daha uzun süre birlikte yol alalım. Di mi ama?
Bu arada ben hala debeleniyorum taşınmak için. Son olarak kamyoncu şehir dışından iş almış ama Cuma gününe yetişemeyeceğini bildirdi perşembe akşamı saat 20:30 da. Doğal olarak akşamdan sabaha nakliyeci bulmak sıkıntı oldu. Gelmek te dert olmuştu buraya, ayrılmak ta dert oldu. İnşallah gideceğiz bir ara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…