Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim insallah hersey yoluna girecek.

Hadii gelin film izleyelim :)))

Bu saate kadar hafta sonu isi olunca eve gidip yemek yapmak gibi bir enerji yine yok :) ama ancak firsat bulunca gosterimden kalkmadan filme enerji yine bol :)

Sayfalar artmis, guzel haberler vardir umarimm

Son dakikaaa film 169 dk imis yandim :) sevgili soylenecek gec matineye geldik diye

Eklentiler

• image.webp
    252 KB · Görüntüleme: 89

Hosbuldum adigee1, bende troitlerde problem yok gozukuyor testlerde. Adenom kaynakli prolaktin yuksekligi sorun. Ilk testte 97 cikmisti sonra 1 ay dostinex kullandim 7 ye dustu tup bebek tedavisine devam ettik. Sonuc negatif olunca tekrar test yaptirdik iyice artmis 137 olmus. Referans deger 5 - 25 arasi gosteriyor. Benimki kat kat. Bende dostinex kullanmak istemiyorum yan etkileri cok fazla ama yapicak bisey yok gibi. Bakalim sali tekrar kontrolum var o zaman nasil bir yol izliyecegiz soyler doktorum.

Ben de şimdi geldim aynı filmden çıkıp eve:) 18 de başladı 21.15 te bitti. Bant saatını geçirdim. Allahtan yanıma almıştım, tuvalette halletti.

selam , bioenerji için vaktim kalmadı :) çook teşekkürler .Muğladayım ama İzmir liyim :)
Sali gunu 2 aralik transferim var dualariniza talibim...

canımmm çok teşekkür ederim ağlattın vallaha..zaten şu prednol mahvetti beni..

Hersey gönlüne göre olsun Allah biz istehen gerkese hayirli kilip öyle versin canim dualarim seninle git al bebeklerini senin icin son transfer olsun buarada kac mg peridnol aliyosun niye mahveti onu anlamadim

Ne demek istedigini cok iyi anliyorum canim aslinda bir yerde bazi seyleri kabul etmeliyoz ama savasmanin ne zarari olurki diye tuturmus gidiyoruz espirine bayildim hahaha eee iyi oda güzel ...
yinede icim diyoki Duygucum bir Semra Karamanla görüssen ben okadina cok inanir oldum yaa yinede haklisin bir mücize gelipte niye seni bulmasinki olurmu..? Olur dene arkadasim bebege gidecek yolda herseyi dene denemedik demeyelim ki sana hayranim yaaa pozitiflik full yani Bu arada asagide kelimelirim niye sayiliyo yaa

Ay ne güzel bu demektirki bugday ve arpa
dolu bir torbaya ichtiyac var dahada gebelik testi alirmuyimki asla

Mehmet hoşgeldin sahalar getirdin. Allah anneli babalı büyütsün inşallah. Çok sevindimdarısı başımıza

Hersey gönlüne göre olsun Allah biz istehen gerkese hayirli kilip öyle versin canim dualarim seninle git al bebeklerini senin icin son transfer olsun buarada kac mg peridnol aliyosun niye mahveti onu anlamadim

aminnn teşekkür ederim ..prednol 16 mg alıyorum yan etkilerinden biri de depresyon

aminnn teşekkür ederim ..prednol 16 mg alıyorum yan etkilerinden biri de depresyon

Onu fazla almiyacaksin zaten canim ya etkilerini azaltman icin birkase yogurt icine muz kivi yada evde ne meyven varsa onu koy üstüne dovülmüs keten tohumu bunu ben prednolu 30 mg aldigimda (diz iltahabi icin) doktorum tavsiye etmisti gerci sen bunu az kulanacaksin transferden sonra belki 5mg verirler gececek canim herseyin hayirlisi olsun insallah

Selammmm alaraahan neler yapiyorsun. Arada da olsa benim gibi ses var. 2014 yili da bombos gecti . 2015 de biseyler yapmak lazim. Operim cok cok
Alisciğim, ben seni sanki hamile gibi hatırlıyordum. Hatta eskilerden pek tanıdığım yada beni tanıyan kalmadı derken adige'nin beni hatırlamasıyla bir şeyler yazayım dedim. Senin dondurulmuşların mı var dı Alis?

merhaba arkadaslar .bu sayfalar yenılendıgınden bu yana yenı yazıyorum .dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum.ve hatta gun gelecek boyle bır konuda buraya bır yazı yazacagımı ruyamda gorsem ınanmazdım.oncelıkle hamıle olan arkadasları kutluyorum.bebegını kaybedenlere sabır dılıyorum.ve tedavıde olanlarada bol sans dılıyorum.decunku benı cocuksuzluk kendı kabuguma kılıtlemıstı.aslında cok asırı cocuk ısteyen bır ınsan olmama ragmenn.sımdı yenı gelen arkadaslar benı hatırlamaz ama eskılerden bır kacı bılır.ben sızı hıc bırakmadım haberlerınızı uzaktanda olsun sessızce okudum.kımı zaman uzuldum kımı zaman sevındım.nedenmı yazmadım paylasmadım.bılmıyorum dedımya kendı kabuguma soktu yasadıklarım kaybettıklerım.belkı gun geldı allaha ısyan ettım onu unuttum.cunku ıcıme umutsızlık oyle bır oturmustukı ne sevınenle sevındım nede uzulenle uzuldum.yasam yasadıklarım benı duzgusuz bırıne cevırdı.saırınde dedıgı gıbı yasamak buysa yasıyordum ıste.hatta acmıla arkadasımı bıle aramak ıstemedım.aslında oda benım gıbı aynı dertten muzdarıptı.ama dedımya sorun ınsanlarda degıldı bendeydı.dogru durust bır gun bıle Allahıma yalvardıgımı hatırlamıyorum.ama Rabbım sanırım bana merhamet gosterdı.kımsenın gostermedıgı merhametı o gosterdı bana .ona olan kulluk gorevımı yapmadıgım halde.sımdı ne oldu dıyeceksınız.hatırlarsanız ben 9 ay gıbı 5 cıtupumu memorıalde denemek ıstıyordum.ve tamda ızın zamanımızdı.ayrıca memorıalde 1 negatıvım var.esımle bu konuyu konustum.onun bır oglu vardı saten.bırazda yapı ıtıbarı ıle bu ıslerden sıkılmıs olsa gerek.bana ızıne gıdelım donunce 10cu ay gıbı denerız dedı.kafamız rahat gıdelım ızınımızı yapalım dedı.bende tamam dedım.hatta ızınde ensuya yazmıstım.arı sutu adına.onuda almadıkya.ızınden geldık o gun bu gundur esıme ne zaman dıye sormaya cekınır olmustum.en son artık 12 cı ay adına gıdelım dıyecektım.eylulun 29 da adet olmustum.ve 1-2 gunde kayma olsa ben hep duzenlı adet olan bırıydım.28 gunde bır adet olurum.sımdı hesabıma gore 5 gun falan adetım gectı.adet gunumde kasıklarıma sıddetlı sancılar gırdı.normaldede bu kadar sıddetlı olmasada olurdu.sonra adet gunumde kahverengı lekeler geldı .ben zannettım arkası gelecek.ama kesıldı.sadece sılınce peceteye kahverengı leke gelıyor.ara ara karın agısı cektım dune kadar.ve gogus uclarım hafıfte olsun kahverengılestı.bunları ben 95 yılındakı hamılelıgımdede yasamıstım.maalesef 3 aylık ıken agır bırsey kaldırmam sonucu bebegımı kaybetmıstım.sonra daha cocugum olmadı bılenler bılır.asagı yukarı 20 yıldır cocugum olmuyor benım.sımdı karmasık duygular ıcındeyım.sevınc belırsızlık korku.ne ararsan var ıcımde.korkuyorum test yapmaya.ya degılsem dıye.esımde kımseye su anda deme dedı
demedımde esımden sonra sızınle paylastım. rabbım bana merhamet etmıs olsun.ve cok korkuyorum hamıle ısem kaybedersem

Ben de yeniyim:) Hoşgeldiniz.
Ben 37 yasında, tüp tıkanıklığı sebebiyle tedaviye başlıyorum. Ilk denemem olacak. Bugün yarın regl olmayı bekliyorum. Bakalım bu macerada bizi neler bekleyecek?
Tup bebek tedavısınden once laparoskopi veya tup baglatma gıbı bır ıslem yaptın mı canım? Bir de hangi merkezde yaptırıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…