Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hosgeldin belki. Insallah hamilesindir ve saglikla kucagina alirsin canim. Cok uzun suredir gelmiyordun. Ara sira gel canim. Eger yuce rabbim yazdiysa o bebis bize gelecek merak etme. Kendini bu kadar uzme lutfen
Sağolasın alisalis. İnsan kaybede kaybede, kazandığını n farkına varmi yor. Seni biliyorum.takip ediyorum.korkuyorum hemde çok korkuyorum.dış gebelikmi.kistmi var ondan dolayimi adet olamadim diyorum.ama RABBİMİN büyüklüğüne bir kez daha kanaat getirdim.ben hiç umut etmemistim bu durumdayım. Sizler umudunuzu hiç bırakmadıniz.

Merhabalar Hepinize ;
Biraz rahatsızdım girip yazamadım benimde migrenim var ve tuttu malesef anca bugün kendime geldim.
Umarım sizler iyisinizdir.
Perşembe günü doktora gittim.
Eşimin sperm testleri aşılama olabilicek düzeydeydi.Benim sadece bir yumurtam gelişti.
Çatlatma iğnesi yazdı dokturum.Cumartesi günüde saat 14:00 gibi merkezdeydim.
Aşılamam yapıldı.Biraz kasıklarımda ağrı oldu.
Tuvalet tutma olayı beni çok gerdi normal zamanda bile tuvaleti çok gelen ve tutmakta zorlanan biriyim hemen gitmem lazım.
Hemşire, doktor aşılamayı yaparken "iyi olan kazansın " diye espiri yaptı hala o an aklımda tebbüssüm ediyorum o an aklıma gelince.
14 aralık test günüm olarak verildi.
Hayırlısı bakalım.

Kucaklanmayı severim Aşılam sonucu nasıl bir süprizle karşılaşıcaz bakalım :)

Naptin canim nededi doktorun herseyin hayirlisi olsun canim

Aşılama oldum canım.14 Aralık test tarihim.
Hayırlısı olsun inşh.

Kocaelide yaşıyorum ama katılmayı isterim.

Gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün inşh.

Hoşgeldiniz.Tedaviniz hayırlısıyla güzel sonuçlasın inşh.

selam , bioenerji için vaktim kalmadı :) çook teşekkürler .Muğladayım ama İzmir liyim :)
Sali gunu 2 aralik transferim var dualariniza talibim...

Transferiniz hayırlı olsun inşh.

inşh hamilesinizdir.

Canim sen de bizleri ornek alip hic birakma kendini. Umut olmazsa hayaller kurmazsak hayatin bir anlami olmazki. Ye ic yat kalk boylesi bir hayat kimi mutlu edmiski bizleri etsin.

Kendi kendine bile olsa umut et . Bu sinav bitecek baska sinav baslayacak . Hayat boyle bisey. Umarim hamilesindir olmasa bile bak icine boylesi bi sevinc girdi. Sonraki aylarda niye olmasin. Yasin cok degil. Topicde ayni yasda dogal hamilelerimiz de var. Umut biterse hayat da biter. Lutfen silkelen veeee dimdik hayattayim de once kendine sonra etrafina.

Benim 1 negatif aşılamam var, geçen ay ilk kez yaptırdık. 37 yaşında amh 1.1 , soğan kürü uyguluyorum. 2015 te tüp bebek düşünüyoruz. önereceğiz merkezleri paylaşır mısınız? Lulinda arkadaşımız acıbadem, amerikan, bahceci yi onerdi mesela...

bir de Şişli Memorial

Selam canim, bende hatirliyorum seni uzun zamandir topige gelmiyordun. Icine kapanmana üzüldüm tabii ama önemli olan simdi icine dogan sevinc ve umut, bu duygularin mutlu gelismeler olmasi icin bir adimdir. dilerim hamilesin ama eger degilsende, kendine gelmeni ve daha umutlu olmani diliyorum. Hemende ya hamileysem ve kaybedersem demissin begenmedim bunu, hep pozitif düsün hamileysen bebegin saglikla dünyaya gelecek annesi kucaginda hisset simdiden, güzel haberlerini bekliyoruz.

gemiş olsun canım bu son negatifin olsun..
prolaktin yüksekliğini çok incir tüketimi tetikliyor tedavi öncesi kuru incir çok yediysen veya incir kürü yaptıysan onu tekrar yapma canım..
birde dostinex adında bir ilaç var prolaktini düşürüyor onu doktoruna sorarak kullanmanda fayda var..
sperm sayınız kaç hareket ve morfoloji iyimi eşine proxeed verdimi doktor..

canımm merhaba özletme kendini:) ne güzel kistinden kurtulmuşsun artık tedavi için önünde engel kalmadı canım..
bu arada erayı bahceci fulya yapıyordu canım ama oradaki doktorunda önemli çünkü eranın hangi hasta için faydalı olacağına doktorlar karar veriyor.. bana gerek yok demişlerdi gerçi nedeninide tam anlamamıştım ama:)
şimdi sıra tedavinde güzel haberlerini bekliyoruz canım.

aşılaman hayırlı olsun canım güzell haberlerin gelsinn..:))

canımm böyle yapma içine kapandıkca herşeyi içinde büyütürsün belli zaman sonra içinden çıkamaz hale gelirsin..
hemencecik test yap bence, hatta yarın sabah.. zaten tüp bebek fikrine kendimizi alıştırdık fazlasıyla ama doğalından gelirsede harika olur, inşallah sende şu anda gebesin diyelim.. hem gebeysen ve bu tarzda ufacık kanamaların varsa hemen progesteron yada proluton depot vurulursunki lekelenmelerin dursun bebeğin sağlıklı gelişsin..
kayıpları düşünme artık hayatım demekki Allahın takdiri ozaman oymuş bunu daha öncede yazışmıştık..
test sonucunu bekliyoruz canım benim. çok öptüm.

canım bende aynı moddayım başka bi sıkıntımız olmadığı için şükrediyorum.. kafam rahat ve hayat tozpembe geliyor bazen.. bir yandan burayı okuyor bir yandan ders çalışıyor hızla hayatıma devam ediyorum.. keyfim oldukca yerinde nede olsa yumurtamız var daha deneye deneye bebişlere kavuşacağız..

[QUO"Herseyguzelolcak, post: 38057905, member: 490991"]Merhabalar Hepinize ;
Biraz rahatsızdım girip yazamadım benimde migrenim var ve tuttu malesef anca bugün kendime geldim.
Umarım sizler iyisinizdir.
Perşembe günü doktora gittim.
Eşimin sperm testleri aşılama olabilicek düzeydeydi.Benim sadece bir yumurtam gelişti.
Çatlatma iğnesi yazdı dokturum.Cumartesi günüde saat 14:00 gibi merkezdeydim.
Aşılamam yapıldı.Biraz kasıklarımda ağrı oldu.
Tuvalet tutma olayı beni çok gerdi normal zamanda bile tuvaleti çok gelen ve tutmakta zorlanan biriyim hemen gitmem lazım.
Hemşire, doktor aşılamayı yaparken "iyi olan kazansın " diye espiri yaptı hala o an aklımda tebbüssüm ediyorum o an aklıma gelince.
14 aralık test günüm olarak verildi.
Hayırlısı bakalım.

Kucaklanmayı severim Aşılam sonucu nasıl bir süprizle karşılaşıcaz bakalım :)

Aşılama oldum canım.14 Aralık test tarihim.
Hayırlısı olsun inşh.

Kocaelide yaşıyorum ama katılmayı isterim.

Gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün inşh.

Hoşgeldiniz.Tedaviniz hayırlısıyla güzel sonuçlasın inşh.

Transferiniz hayırlı olsun inşh.

inşh hamilesinizdir.[/QUOTE]

Cok güzel canim hayurlisini diliyorum tadini cikar canim Allah yardimcin olsun

Cok güzel canim hayurlisini diliyorum tadini cikar canim Allah yardimcin olsun[/QUOTE]

Amin canım çok sağol...
Mevlama bıraktık sonunu neylerse güzel eyler...

Ensu canim doktora nezan gidiyosun yoksa buay dinlenme ayimi bende bütün evraklarimi toplayip kafamida tiplayip Dr.Sema hanima yazicam bir danisma benim icin nasil bir altarnatif olabilir diye sorcam burde burdaki Doktiruma Lenfosit asisini sormustum öyle 6ay gel git asi yok demisti sade birkereligie mahsuz ama sana gerek yok deyibce üstünde vdurmadim ama su an arastiriyorum Ameluyatsa tejrar ameluyat ERA testi yade artik ne varsa yaptircam bu arada sali Radiologie de randevum var gizli iltahap arastiricaklar su ara karbonatli su iciyorum kalp atislarim durdu ona bagliyorumda hayirlisi

Arkadaşlar Size birsey ssormak danışmak istiyorum yarın Dr a gıdıcem testlerimiz yapılacak ense kalınlığını yaptıracam fakat ikili teste karar veremedım sızce ne yapsam?

canımcığım doğru karar dumansız hava sahası süper birde ben becerebilsem kaçamak günde iki üç dalsız yapamıyorum..bende 3 arı sütümü aldım bu ayda kullanıcam sonrası apiteraya geçiş yapıcam madiyat malum canımcığım..

Belki kendi enerjisiziğimi sana yamadım. İyi olmana sevindim. İnşallah transferdaş oluruz. Daha sıcak oluyor bekleme süreci. Tek başıma olursam üşürüm gibi geliyor
Gece kuşu olmam geçici bir durum malesef. Nihayet taşındık ve yorgunluktan her anımı uykuyu hayal ederek geçiriyorum. Yerleşeyim, düzene gireyim artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…