- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.741
Sağolasın alisalis. İnsan kaybede kaybede, kazandığını n farkına varmi yor. Seni biliyorum.takip ediyorum.korkuyorum hemde çok korkuyorum.dış gebelikmi.kistmi var ondan dolayimi adet olamadim diyorum.ama RABBİMİN büyüklüğüne bir kez daha kanaat getirdim.ben hiç umut etmemistim bu durumdayım. Sizler umudunuzu hiç bırakmadıniz.Hosgeldin belki. Insallah hamilesindir ve saglikla kucagina alirsin canim. Cok uzun suredir gelmiyordun. Ara sira gel canim. Eger yuce rabbim yazdiysa o bebis bize gelecek merak etme. Kendini bu kadar uzme lutfen
Aralık ayım benim yoğun ayım...Aklım buralardayken bir de seyahat sıkıştırdım araya iş için.
2339'larda bir yerlerdeydim neredeyse 20-25 sayfa birikmiş... Hepsini bilahare sindire sindire okuyacağım, yazacağım.
Son sayfalara hızlıca göz attım bilahare okuyacağım diyerek. Bu sayfalarda gördüklerime istinaden süratlice;
Herseyguzelolcak beni de kabul eder misiniz diye çekingen çekingen başlayıp (topiğe de uydu) "40 yıllık dost" gibi yazmışsın ya sana ta buradan sarılmadan durmak çok zor oldu... Bilahare yazacağım ama geçmişini geride bırakabilmeni, canım babanın sadece bedenen olmadığını, kalbinde hep yaşayacağını özümsemeni, engelmiş diye duran her şeyin seni daha da güçlendirip olması gereken zamana kadar ayakta tutmasını, su gibi akıp giden sürpriz şaşkınlıklarla yol almanı diliyorum.
...
İyi ki kısıtlı zamanda yazdım. Maşallah çenem parmaklarıma vuruyor, özlem coşturmuş.
Benmoduma döneyim :) Kucaklarım hepinizi kocamann
Naptin canim nededi doktorun herseyin hayirlisi olsun canim
Istanbul tayfası ve sehir dışından gelebilecek arkadaşlar;
Bir buluşma daha yapalım mı?
Haftaya Çarşamba olabilir mesela, ne dersiniz?
ensu Hoşgeldin.
@WishhDuygu Yoksa gelecekteki köy evinize bakmaya mı gittiniz?:)
BEBEĞİM GELDİ!!!!!!!
Kızlar, 16 Kasım günü öğle saatlerinde annemler geldi Aydın'dan.Doğumum yakınladı diye. Annem babam, 2 abim 2 yeğenim, gün geçti,akşam yemeğini yedik, ben tuvalete gittim ve bir şeyler aktı. Dr a ve normal doğum yapan herkese soruyordum su nasıl gelir diye. Hatta dr um merak etme suyun geldiğinde anlarsın demişti. Önce emin olamadım, tuvaletten çıkıp anneme gittim hemen. Benim suyum geliyor heralde diye. Dr um, sürekli bebekbiraz sabırsız görünüyor, erken gelebilir deyip duruyordu. Ve dediği gibi de oldu. 2 kez tuvalete çıktığımda epey aktı. Sonra üstümü değiştirip dr a gideyim derken eşofmanım sırılsıklam oldu. Ben evin içinde bağırıp duruyorum tabi, eyvah suyum geldi, bebişim daha çok küçüksün , ne olur gelme daha diye. Neyse dr umu aradım, hemen hastaneye git dedi, zaten yoldayız dedim.Gittik hastaneye, ebe muayene etti, açılma yok henüz, ama akıntın var, suyla akıntıyı karıştırmış ola dedi, yok dedi bütün eşofman sırılsıklamdı, akıntı öyle olmaz ki dedim, neyse bir test varmış, gelen sıvının su mu değil mi olduğunu belirliyormuş. 6 dakika sonra ebe geldi, akıntıymış çizgi çıkmadı testte dedi. Ben tekrarladım, akıntı gbi değildi, neyse 10 dakikayı tamamlayalım bazen 9. dakikada belli olabiliyor dedi. 10 dak 15 dak, 20 dak gelen giden yok. Eşime sorup gelmesini söyledim, gitti kayboldu. Bu arada ben sürekli ağlıyorum, gözlerim kıpkırmızı, yüzüm gözüm şişti ağlamaktan. Çünkü bebiş henüz çok küçüktü, ve çok yakın bir arkadaşımın bebeği 8 aylık doğmuştu, akciğerleri gelişmemiş ve çocuğu 2 gün sonra kaybetmişlerdi. Benim bebişim de 8 aylık geliyordu. Allahım, o kadar çok korktum ki bebeğime bir şey olursa diye. Neye eşim de gidip bir müddet ortadan kaybolduktan sonra geri geldi ve psikolojik olarak herşeye hazır olmamı söyleyerek lafa başlayacaktı ki devam edemedi, çünkü ben koptum. Ebeler, hemşireler sürekli teskin etmeye çalışıyor, arkadaşlarım geldi, onlar öyle.Neyse dr um aradı, akşam yemeğini yediğim için önce lağman yapılacağını, sonra da midemin boşalması için bir serum takılacağını, ve 11.30 gibi gelip beni sezeryna alacağını söyledi. Ağlayarak ve korkarak geçen saatlerden sonra 11 de dr um geldi. Spinal doğum yapıldı. Bebeğimin o güçlü ağlamasını duyduğum anda korku ve endişeden dökülen gözyaşlarım mutluluktan akmaya başladı. Sarışın, mini minnacık bir oğlum oldu. 17 Kasım 2014 de saat 00.10 da oğlumu dünyaya getirdim. 36+0 haftalıkken doğdu canım oğlum. 2210 gr, 45 cm. Minicik bir can. Ama Allahıma çok şükür, sağlıklı. Küveze falan alınmadan yanıma geldi. Zaten doğumdan 1 saat sonra da 1 buçuk gibi emzirdim oğlumu. Ve daha ilk emzirişimde sütüm de geldi. Cok cok yapa yapa nasıl emiyordu daha 1 saatlikken.
Dr umun dediği gibi, biz karar verseydik erken mi oldu, geç mi diye tereddüt edecektik, kendisi karar verdi, böylesi daha iyi oldu demişti, gerçekten de öyle oldu sanırım.Bebişim ne zaman geleceğine kendisi karar verdi. Hoşgeldin oğlum, Hoşgeldin Mehmet Atalay!
Merhaba arkadaslar, duydum ki bu topik tam da benlikmisguzel arkadaslarim @WishhDuygu ve Lulinda cim bu kadar ovuyorsa burayi kesin vardir bir keramet
Yeni tanisacak oldugum yoldaslar icin kendimi tanitayim oncelikle.
Ben 38 yasindayim ki 39 a 2 ayim kaldi. Gun gun biraz daha buyuyor tecrubeleniyorum.
Tup bebek maceram gectigimiz mayista Medicana Beylikduzu ile basladi. Sebep guya esimdeydi sperm azligiyla ciktik yola ama tedavi surecinde bende de hipofiz bezimdeki adenom nedeniyle prolaktin yuksekligi, sonrasinda rahimde yapisiklik cikti. Onlarin tedavisi vs derken temmuzdaki opu sonrasi dondurulan 4 adet 5. Gun 1. Kalite embriyolarimdan 2 tanesi nihayet 7 kasim da transfer edildi. 17 kasimda NEGATIF gordumsimdi en azindan rahimdeki yapisikliktan kurtuldugum icin sancisiz adet gorebiliyor olmamin sevincinin ardina siginip geriye kalan son 2 adet embriyomun transferini ne ara yaptirsam diye dusunuyorum. Sanirim bir kac ay bekleyecegim cunku surec yordu beni biraz dinleneyim. Dun negatif sonrasi kontrole gittim. Yumurta gelisimimi yavas buldu. Sali yine gidecegim. Bu arada prolaktin testimi yineledik sonuc 133.71 ng/ml cikti. Yine fena yukselmis. Aranizda prolaktin sorunu yasayan oldumu benim gibi?
Iste benim hikayemin kisa ozetide bu.
Hayattaki misyonumuzu bulma yolunda ilerlerken, dilerim ki bu yolda caba harcayan hepimiz bir gun torunlarimizi severken tebessumle hatirlariz bu gunlerimizi. Yok illa olmuyorsa da hayata kusmek yok. Biz deneyelim elimizden geleni yapalim ki sonra geriye donup keske demeyelim oyle degil mi? Hayat herseye ragmen cok guzel ve bizler iyi ki variz :) sevgiler..
selam , bioenerji için vaktim kalmadı :) çook teşekkürler .Muğladayım ama İzmir liyim :)
Sali gunu 2 aralik transferim var dualariniza talibim...
inşh hamilesinizdir.merhaba arkadaslar .bu sayfalar yenılendıgınden bu yana yenı yazıyorum .dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum.ve hatta gun gelecek boyle bır konuda buraya bır yazı yazacagımı ruyamda gorsem ınanmazdım.oncelıkle hamıle olan arkadasları kutluyorum.bebegını kaybedenlere sabır dılıyorum.ve tedavıde olanlarada bol sans dılıyorum.decunku benı cocuksuzluk kendı kabuguma kılıtlemıstı.aslında cok asırı cocuk ısteyen bır ınsan olmama ragmenn.sımdı yenı gelen arkadaslar benı hatırlamaz ama eskılerden bır kacı bılır.ben sızı hıc bırakmadım haberlerınızı uzaktanda olsun sessızce okudum.kımı zaman uzuldum kımı zaman sevındım.nedenmı yazmadım paylasmadım.bılmıyorum dedımya kendı kabuguma soktu yasadıklarım kaybettıklerım.belkı gun geldı allaha ısyan ettım onu unuttum.cunku ıcıme umutsızlık oyle bır oturmustukı ne sevınenle sevındım nede uzulenle uzuldum.yasam yasadıklarım benı duzgusuz bırıne cevırdı.saırınde dedıgı gıbı yasamak buysa yasıyordum ıste.hatta acmıla arkadasımı bıle aramak ıstemedım.aslında oda benım gıbı aynı dertten muzdarıptı.ama dedımya sorun ınsanlarda degıldı bendeydı.dogru durust bır gun bıle Allahıma yalvardıgımı hatırlamıyorum.ama Rabbım sanırım bana merhamet gosterdı.kımsenın gostermedıgı merhametı o gosterdı bana .ona olan kulluk gorevımı yapmadıgım halde.sımdı ne oldu dıyeceksınız.hatırlarsanız ben 9 ay gıbı 5 cıtupumu memorıalde denemek ıstıyordum.ve tamda ızın zamanımızdı.ayrıca memorıalde 1 negatıvım var.esımle bu konuyu konustum.onun bır oglu vardı saten.bırazda yapı ıtıbarı ıle bu ıslerden sıkılmıs olsa gerek.bana ızıne gıdelım donunce 10cu ay gıbı denerız dedı.kafamız rahat gıdelım ızınımızı yapalım dedı.bende tamam dedım.hatta ızınde ensuya yazmıstım.arı sutu adına.onuda almadıkya.ızınden geldık o gun bu gundur esıme ne zaman dıye sormaya cekınır olmustum.en son artık 12 cı ay adına gıdelım dıyecektım.eylulun 29 da adet olmustum.ve 1-2 gunde kayma olsa ben hep duzenlı adet olan bırıydım.28 gunde bır adet olurum.sımdı hesabıma gore 5 gun falan adetım gectı.adet gunumde kasıklarıma sıddetlı sancılar gırdı.normaldede bu kadar sıddetlı olmasada olurdu.sonra adet gunumde kahverengı lekeler geldı .ben zannettım arkası gelecek.ama kesıldı.sadece sılınce peceteye kahverengı leke gelıyor.ara ara karın agısı cektım dune kadar.ve gogus uclarım hafıfte olsun kahverengılestı.bunları ben 95 yılındakı hamılelıgımdede yasamıstım.maalesef 3 aylık ıken agır bırsey kaldırmam sonucu bebegımı kaybetmıstım.sonra daha cocugum olmadı bılenler bılır.asagı yukarı 20 yıldır cocugum olmuyor benım.sımdı karmasık duygular ıcındeyım.sevınc belırsızlık korku.ne ararsan var ıcımde.korkuyorum test yapmaya.ya degılsem dıye.esımde kımseye su anda deme dedı
demedımde esımden sonra sızınle paylastım. rabbım bana merhamet etmıs olsun.ve cok korkuyorum hamıle ısem kaybedersem
Sağolasın alisalis. İnsan kaybede kaybede, kazandığını n farkına varmi yor. Seni biliyorum.takip ediyorum.korkuyorum hemde çok korkuyorum.dış gebelikmi.kistmi var ondan dolayimi adet olamadim diyorum.ama RABBİMİN büyüklüğüne bir kez daha kanaat getirdim.ben hiç umut etmemistim bu durumdayım. Sizler umudunuzu hiç bırakmadıniz.
Eşine saygılarımı ilet lütfen. Benimki 2,5 yıl çalıştı o şekilde. Memur ama o ara tek kaldığı için sabah 06:00, akşam Allah ne verdiyse. Ne bayram, ne seyran. Yüzünü unutmuştum. Adamın birisi kapıyı çalıp ben senin kocanım dese inanacak haldeydim.
Yine de işyerini sen kurtaracak değilsin. Ara sıra kendin için kaçamak yapmalısın. İşin hafif olduğu, yokluğunu farketmeyecekleri günlerde bazen yarım günlük izinlerle... Onlar da olmayınca senin için yıpratıcı oluyor.
İşveren arkadaşlar, çalışanlarımızın canını çıkarmayalım lütfen, arada kafa izni verelim, daha uzun süre birlikte yol alalım. Di mi ama?
Bu arada ben hala debeleniyorum taşınmak için. Son olarak kamyoncu şehir dışından iş almış ama Cuma gününe yetişemeyeceğini bildirdi perşembe akşamı saat 20:30 da. Doğal olarak akşamdan sabaha nakliyeci bulmak sıkıntı oldu. Gelmek te dert olmuştu buraya, ayrılmak ta dert oldu. İnşallah gideceğiz bir ara...[/QUOTE
Eşimle aynı kurumda olduğumuz için biliyor durumu ve anlıyor sağolsun(O insan gibi sabah-akşam çalışıyor). O anlıyor ama ben yoruluyorum. Hayallerim var, yapmak istediklerim inşallah olursa ben de, o da olursa bebiş de rahat edecek. Allah'dan hayırlısı olur inşallah.
Sanırım taşınıyorsun,ses soluk yok olduğuna göre.. Mutlulukla oturacağınız yuvanızı kurarken, kolaylıklar diliyorum canım.
bir de Şişli MemorialBenim 1 negatif aşılamam var, geçen ay ilk kez yaptırdık. 37 yaşında amh 1.1 , soğan kürü uyguluyorum. 2015 te tüp bebek düşünüyoruz. önereceğiz merkezleri paylaşır mısınız? Lulinda arkadaşımız acıbadem, amerikan, bahceci yi onerdi mesela...
merhaba arkadaslar .bu sayfalar yenılendıgınden bu yana yenı yazıyorum .dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum.ve hatta gun gelecek boyle bır konuda buraya bır yazı yazacagımı ruyamda gorsem ınanmazdım.oncelıkle hamıle olan arkadasları kutluyorum.bebegını kaybedenlere sabır dılıyorum.ve tedavıde olanlarada bol sans dılıyorum.decunku benı cocuksuzluk kendı kabuguma kılıtlemıstı.aslında cok asırı cocuk ısteyen bır ınsan olmama ragmenn.sımdı yenı gelen arkadaslar benı hatırlamaz ama eskılerden bır kacı bılır.ben sızı hıc bırakmadım haberlerınızı uzaktanda olsun sessızce okudum.kımı zaman uzuldum kımı zaman sevındım.nedenmı yazmadım paylasmadım.bılmıyorum dedımya kendı kabuguma soktu yasadıklarım kaybettıklerım.belkı gun geldı allaha ısyan ettım onu unuttum.cunku ıcıme umutsızlık oyle bır oturmustukı ne sevınenle sevındım nede uzulenle uzuldum.yasam yasadıklarım benı duzgusuz bırıne cevırdı.saırınde dedıgı gıbı yasamak buysa yasıyordum ıste.hatta acmıla arkadasımı bıle aramak ıstemedım.aslında oda benım gıbı aynı dertten muzdarıptı.ama dedımya sorun ınsanlarda degıldı bendeydı.dogru durust bır gun bıle Allahıma yalvardıgımı hatırlamıyorum.ama Rabbım sanırım bana merhamet gosterdı.kımsenın gostermedıgı merhametı o gosterdı bana .ona olan kulluk gorevımı yapmadıgım halde.sımdı ne oldu dıyeceksınız.hatırlarsanız ben 9 ay gıbı 5 cıtupumu memorıalde denemek ıstıyordum.ve tamda ızın zamanımızdı.ayrıca memorıalde 1 negatıvım var.esımle bu konuyu konustum.onun bır oglu vardı saten.bırazda yapı ıtıbarı ıle bu ıslerden sıkılmıs olsa gerek.bana ızıne gıdelım donunce 10cu ay gıbı denerız dedı.kafamız rahat gıdelım ızınımızı yapalım dedı.bende tamam dedım.hatta ızınde ensuya yazmıstım.arı sutu adına.onuda almadıkya.ızınden geldık o gun bu gundur esıme ne zaman dıye sormaya cekınır olmustum.en son artık 12 cı ay adına gıdelım dıyecektım.eylulun 29 da adet olmustum.ve 1-2 gunde kayma olsa ben hep duzenlı adet olan bırıydım.28 gunde bır adet olurum.sımdı hesabıma gore 5 gun falan adetım gectı.adet gunumde kasıklarıma sıddetlı sancılar gırdı.normaldede bu kadar sıddetlı olmasada olurdu.sonra adet gunumde kahverengı lekeler geldı .ben zannettım arkası gelecek.ama kesıldı.sadece sılınce peceteye kahverengı leke gelıyor.ara ara karın agısı cektım dune kadar.ve gogus uclarım hafıfte olsun kahverengılestı.bunları ben 95 yılındakı hamılelıgımdede yasamıstım.maalesef 3 aylık ıken agır bırsey kaldırmam sonucu bebegımı kaybetmıstım.sonra daha cocugum olmadı bılenler bılır.asagı yukarı 20 yıldır cocugum olmuyor benım.sımdı karmasık duygular ıcındeyım.sevınc belırsızlık korku.ne ararsan var ıcımde.korkuyorum test yapmaya.ya degılsem dıye.esımde kımseye su anda deme dedı
demedımde esımden sonra sızınle paylastım. rabbım bana merhamet etmıs olsun.ve cok korkuyorum hamıle ısem kaybedersem
Merhaba arkadaslar, duydum ki bu topik tam da benlikmisguzel arkadaslarim @WishhDuygu ve Lulinda cim bu kadar ovuyorsa burayi kesin vardir bir keramet
Yeni tanisacak oldugum yoldaslar icin kendimi tanitayim oncelikle.
Ben 38 yasindayim ki 39 a 2 ayim kaldi. Gun gun biraz daha buyuyor tecrubeleniyorum.
Tup bebek maceram gectigimiz mayista Medicana Beylikduzu ile basladi. Sebep guya esimdeydi sperm azligiyla ciktik yola ama tedavi surecinde bende de hipofiz bezimdeki adenom nedeniyle prolaktin yuksekligi, sonrasinda rahimde yapisiklik cikti. Onlarin tedavisi vs derken temmuzdaki opu sonrasi dondurulan 4 adet 5. Gun 1. Kalite embriyolarimdan 2 tanesi nihayet 7 kasim da transfer edildi. 17 kasimda NEGATIF gordumsimdi en azindan rahimdeki yapisikliktan kurtuldugum icin sancisiz adet gorebiliyor olmamin sevincinin ardina siginip geriye kalan son 2 adet embriyomun transferini ne ara yaptirsam diye dusunuyorum. Sanirim bir kac ay bekleyecegim cunku surec yordu beni biraz dinleneyim. Dun negatif sonrasi kontrole gittim. Yumurta gelisimimi yavas buldu. Sali yine gidecegim. Bu arada prolaktin testimi yineledik sonuc 133.71 ng/ml cikti. Yine fena yukselmis. Aranizda prolaktin sorunu yasayan oldumu benim gibi?
Iste benim hikayemin kisa ozetide bu.
Hayattaki misyonumuzu bulma yolunda ilerlerken, dilerim ki bu yolda caba harcayan hepimiz bir gun torunlarimizi severken tebessumle hatirlariz bu gunlerimizi. Yok illa olmuyorsa da hayata kusmek yok. Biz deneyelim elimizden geleni yapalim ki sonra geriye donup keske demeyelim oyle degil mi? Hayat herseye ragmen cok guzel ve bizler iyi ki variz :) sevgiler..
Ensu ,w.duygu,2220,gülneva ,ümmü, acmila, miranda ,güzbahar, neveser alışalış, resignation, omayra 34, alara14
gülgüllü ,ismihan sultan cadısı ,volin ,monkey ,tutku 34 ,duavo, capslocked ,zeytunn , hope 73, alarahan,Lulinda, fatoş ...
adını şu an için unuttuğum diğer kaderdaşlarım herkes iyidir inşallah ...
Benim pazartesi 2. kontrolum var kistim alındı ilaçla gitmedi çünkü ..Bakalım mevlam neylerse güzel eyler ...
2-3 kere uzun uzun yazdım hepsi gitti şimdi aklımdayken yine yazayım dedim.İşler çok yoğun zaman bulup yazamadım ..
Merhabalar Hepinize ;
Biraz rahatsızdım girip yazamadım benimde migrenim var ve tuttu malesef anca bugün kendime geldim.
Umarım sizler iyisinizdir.
Perşembe günü doktora gittim.
Eşimin sperm testleri aşılama olabilicek düzeydeydi.Benim sadece bir yumurtam gelişti.
Çatlatma iğnesi yazdı dokturum.Cumartesi günüde saat 14:00 gibi merkezdeydim.
Aşılamam yapıldı.Biraz kasıklarımda ağrı oldu.
Tuvalet tutma olayı beni çok gerdi normal zamanda bile tuvaleti çok gelen ve tutmakta zorlanan biriyim hemen gitmem lazım.
Hemşire, doktor aşılamayı yaparken "iyi olan kazansın " diye espiri yaptı hala o an aklımda tebbüssüm ediyorum o an aklıma gelince.
14 aralık test günüm olarak verildi.
Hayırlısı bakalım.
Kucaklanmayı severimAşılam sonucu nasıl bir süprizle karşılaşıcaz bakalım :)
Aşılama oldum canım.14 Aralık test tarihim.
Hayırlısı olsun inşh.
Kocaelide yaşıyorum ama katılmayı isterim.
Gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün inşh.
Hoşgeldiniz.Tedaviniz hayırlısıyla güzel sonuçlasın inşh.
Transferiniz hayırlı olsun inşh.
inşh hamilesinizdir.
Herseyguzelolcak Rumuz gibi olsun aşılaman:) Yarın bir davet Yazısı atacağım. Bakalım kimlere ne zaman uyar.
aşılaman hayırlı olsun canım güzell haberlerin gelsinn..:))
merhaba arkadaslar .bu sayfalar yenılendıgınden bu yana yenı yazıyorum .dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum.ve hatta gun gelecek boyle bır konuda buraya bır yazı yazacagımı ruyamda gorsem ınanmazdım.oncelıkle hamıle olan arkadasları kutluyorum.bebegını kaybedenlere sabır dılıyorum.ve tedavıde olanlarada bol sans dılıyorum.decunku benı cocuksuzluk kendı kabuguma kılıtlemıstı.aslında cok asırı cocuk ısteyen bır ınsan olmama ragmenn.sımdı yenı gelen arkadaslar benı hatırlamaz ama eskılerden bır kacı bılır.ben sızı hıc bırakmadım haberlerınızı uzaktanda olsun sessızce okudum.kımı zaman uzuldum kımı zaman sevındım.nedenmı yazmadım paylasmadım.bılmıyorum dedımya kendı kabuguma soktu yasadıklarım kaybettıklerım.belkı gun geldı allaha ısyan ettım onu unuttum.cunku ıcıme umutsızlık oyle bır oturmustukı ne sevınenle sevındım nede uzulenle uzuldum.yasam yasadıklarım benı duzgusuz bırıne cevırdı.saırınde dedıgı gıbı yasamak buysa yasıyordum ıste.hatta acmıla arkadasımı bıle aramak ıstemedım.aslında oda benım gıbı aynı dertten muzdarıptı.ama dedımya sorun ınsanlarda degıldı bendeydı.dogru durust bır gun bıle Allahıma yalvardıgımı hatırlamıyorum.ama Rabbım sanırım bana merhamet gosterdı.kımsenın gostermedıgı merhametı o gosterdı bana .ona olan kulluk gorevımı yapmadıgım halde.sımdı ne oldu dıyeceksınız.hatırlarsanız ben 9 ay gıbı 5 cıtupumu memorıalde denemek ıstıyordum.ve tamda ızın zamanımızdı.ayrıca memorıalde 1 negatıvım var.esımle bu konuyu konustum.onun bır oglu vardı saten.bırazda yapı ıtıbarı ıle bu ıslerden sıkılmıs olsa gerek.bana ızıne gıdelım donunce 10cu ay gıbı denerız dedı.kafamız rahat gıdelım ızınımızı yapalım dedı.bende tamam dedım.hatta ızınde ensuya yazmıstım.arı sutu adına.onuda almadıkya.ızınden geldık o gun bu gundur esıme ne zaman dıye sormaya cekınır olmustum.en son artık 12 cı ay adına gıdelım dıyecektım.eylulun 29 da adet olmustum.ve 1-2 gunde kayma olsa ben hep duzenlı adet olan bırıydım.28 gunde bır adet olurum.sımdı hesabıma gore 5 gun falan adetım gectı.adet gunumde kasıklarıma sıddetlı sancılar gırdı.normaldede bu kadar sıddetlı olmasada olurdu.sonra adet gunumde kahverengı lekeler geldı .ben zannettım arkası gelecek.ama kesıldı.sadece sılınce peceteye kahverengı leke gelıyor.ara ara karın agısı cektım dune kadar.ve gogus uclarım hafıfte olsun kahverengılestı.bunları ben 95 yılındakı hamılelıgımdede yasamıstım.maalesef 3 aylık ıken agır bırsey kaldırmam sonucu bebegımı kaybetmıstım.sonra daha cocugum olmadı bılenler bılır.asagı yukarı 20 yıldır cocugum olmuyor benım.sımdı karmasık duygular ıcındeyım.sevınc belırsızlık korku.ne ararsan var ıcımde.korkuyorum test yapmaya.ya degılsem dıye.esımde kımseye su anda deme dedı
yok be yavvv üzülmedim, birşeyleri es geçmek istemiyorum, sağolsun doktorum bayağı bir rahat, yumurta olduğu sürece denenebilir modunda..... benim fsh 30 larda olduğundan belki telaşım olabilir, bunun dışında vallahi hayat pek bi toz pembe.... elle tutulur bir sıkıntım yok çok şükür, bak şu anda gayet mutlu ders çalışıyorum ve sana yazıyor ve hatta genelde de sizleri okumaya çalışıyorum. bazı arkadaşlarla da (eskiden bu topicden tanışıklar) watsap ve face den tedavileri devamlı canlı tutuyoruz , takip ediyorum. Yaniiiiiiiiiiii keyifler iyi tatlım.
belki seninle ocak ayında transferdaş olabiliriz..... sende gece kuşu oldun , çok keyiflidir geceler........
[QUO"Herseyguzelolcak, post: 38057905, member: 490991"]Merhabalar Hepinize ;
Biraz rahatsızdım girip yazamadım benimde migrenim var ve tuttu malesef anca bugün kendime geldim.
Umarım sizler iyisinizdir.
Perşembe günü doktora gittim.
Eşimin sperm testleri aşılama olabilicek düzeydeydi.Benim sadece bir yumurtam gelişti.
Çatlatma iğnesi yazdı dokturum.Cumartesi günüde saat 14:00 gibi merkezdeydim.
Aşılamam yapıldı.Biraz kasıklarımda ağrı oldu.
Tuvalet tutma olayı beni çok gerdi normal zamanda bile tuvaleti çok gelen ve tutmakta zorlanan biriyim hemen gitmem lazım.
Hemşire, doktor aşılamayı yaparken "iyi olan kazansın " diye espiri yaptı hala o an aklımda tebbüssüm ediyorum o an aklıma gelince.
14 aralık test günüm olarak verildi.
Hayırlısı bakalım.
Kucaklanmayı severimAşılam sonucu nasıl bir süprizle karşılaşıcaz bakalım :)
Aşılama oldum canım.14 Aralık test tarihim.
Hayırlısı olsun inşh.
Kocaelide yaşıyorum ama katılmayı isterim.
Gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün inşh.
Hoşgeldiniz.Tedaviniz hayırlısıyla güzel sonuçlasın inşh.
Transferiniz hayırlı olsun inşh.
inşh hamilesinizdir.
canım bende aynı moddayım başka bi sıkıntımız olmadığı için şükrediyorum.. kafam rahat ve hayat tozpembe geliyor bazen.. bir yandan burayı okuyor bir yandan ders çalışıyor hızla hayatıma devam ediyorum.. keyfim oldukca yerinde nede olsa yumurtamız var daha deneye deneye bebişlere kavuşacağız..
canımcığım doğru karar dumansız hava sahası süper birde ben becerebilsem kaçamak günde iki üç dalsız yapamıyorum..bende 3 arı sütümü aldım bu ayda kullanıcam sonrası apiteraya geçiş yapıcam madiyat malum canımcığım..canım evet bakım yapacağım kendime ama artık arı sürü hariç hiç bir tane bile ilaç kullanmamaya karar verdim..
8 yıldır butarzda ilaçları aylarca kullandım hiçbirşey değişmedi ve artık bünyemde ağır yan etkileri olacak diye korkmaya başladım.. o yüzden sadece sigara içmeyeceğim, arı sütü içeceğim okadar..
yok be yavvv üzülmedim, birşeyleri es geçmek istemiyorum, sağolsun doktorum bayağı bir rahat, yumurta olduğu sürece denenebilir modunda..... benim fsh 30 larda olduğundan belki telaşım olabilir, bunun dışında vallahi hayat pek bi toz pembe.... elle tutulur bir sıkıntım yok çok şükür, bak şu anda gayet mutlu ders çalışıyorum ve sana yazıyor ve hatta genelde de sizleri okumaya çalışıyorum. bazı arkadaşlarla da (eskiden bu topicden tanışıklar) watsap ve face den tedavileri devamlı canlı tutuyoruz , takip ediyorum. Yaniiiiiiiiiiii keyifler iyi tatlım.
belki seninle ocak ayında transferdaş olabiliriz..... sende gece kuşu oldun , çok keyiflidir geceler........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?