Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Lutfen test yap ve sonucunu bizimle paylas. Bence hamilesin...Hepimizi mutlu et .....

O
aysegurses, post: 38056513, member: 533269"]Tup bebek tedavısınden once laparoskopi veya tup baglatma gıbı bır ıslem yaptın mı canım? Bir de hangi merkezde yaptırıyorsun?

Merhaba, tedaviye baslamadan Acibadem Bakirkoy de laparoskopi oldum. Sivi birikmesi olan tup alindi. Ayni anda histeroskopi oldum. Parca alinip incelendi ve rahim duvarina cizik atildi. Sonra basladim tedaviye. Dondurulmus transferi yapildi. Suan transferden sonraki 9. Gundeyim. 6 aralik ta test gunum.
Tedavi Bahceci Fulya da oldu..

Lutfen test yap ve sonucunu bizimle paylas. Bence hamilesin...Hepimizi mutlu et .....
bır bu kadar sevıncle sıze karsılık verecegımı zannetmıyordum.ınsaalah yaparım ve cıkar.bende ole hıssedıyorum.hamıleyım gıbı.sagolun.sımdı deyım ıtıbarı ıle mal gıbıyım.ne dusunuyorum ne planlıyorum bende bılmıyorum.sadece ıcımde sessız bır ucurum var gıbı.39 yasındayım .belkıde hayat ılk defa benım yuzume guldu.cunku hayat bana hep kaybettırdı.sevdıgımı kaybettım annelıgımı kaybettım.umutlarımı kaybettım.ve kendımı bıle kaybetmıstım.herkes kendı yasadıgını kendı bılır.cocuklugum bır kabustu.ılk evlılıgım bır yıkımdı.ıkıncı evlılıgım dustugum bır ucurumdu.zor tutunuyordum ucurumun kıyısına.sımdı nasıl garıp olmayayım

Geçmiş olsun canım. Mutlu haberlerini alırsın inşallah. Ben de 37 yaşındayım. Rahim filmimde dr. Turgay atasu hocamız problem yok dedi ama cekimi yapan adam hydrosalpinx olabilir yazmıstı. Tabi koca profesorun problem olmadıgını soylemesi cok rahatlatmıstı ama gene de içimde bi rahatsızlık bıraktı o cekimi yapan teknisyen. 1sene doldu bi olumsuz asılamam var benim de..simdi ara verdik tedaviye biraz kafamızı dinleyecegiz esimle...

Arkadasım o yeni günde doğan güneş var ya, işte onun kadar güçlüyüz. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

Sorun olmamasina sevindim. R ezerv sorunu yoksa kafa dinlemek en guzeli. Asilamaya sansen ben pek inanmiyorum. Tekrar deneyecekseniz bence tup bebek sansi daha yuksek.

Ay canim ya bir solukda okudum fistik sen hic üzülme beni ara arama hic sorun yok birtanem Allah bu güzel mucizeni sana bagislasin ne sevindim anlatamam yaa hic korkuya kapilma canim ben inaniyorum sabirla onca yıl bekledin
Inaniyorumki hicbir sorun olnayacak doktora git biran önce canim inaki sevindi aradira yaz bize yeter öptüm cok srni lütfen iyi bak kendine ve bebisine öptüm bende ne mrrak ediyodum tatile gidicez gelcez sonra esin evet derse tedavin olcakti bak kismrte hadiii kimse bebeksiz kalmasin dua et bizlerde canim

Sorun olmamasina sevindim. R ezerv sorunu yoksa kafa dinlemek en guzeli. Asilamaya sansen ben pek inanmiyorum. Tekrar deneyecekseniz bence tup bebek sansi daha yuksek.

Orta şeker rezerv durumum, 2015 subat gıbı start alacagız. Yahu ben de aşılamanın tutmamasına kafamı erdiremiyorum. Zamanı yakalıyorlar yumurtayı buyutuyorlar e neden olmuyo dıyo insan. Dediğin gibi ikinci denemeyi tüp bebek yapacagız inşallah. Acıbadem maslak, florence nightingale le gorustum. Onerebilecegin bir yer var mı? İşin çok basına ama biraz gecikmiş biri olarak soruyorum :)

acmılacıgım evet aramadım senı arayamadım.annemı babamı bıle 3 hafta bır arar olmustum.hayatta kaybettıklerım benı bencıl duygusuz hatta gaddar bır ınsan halıne getırmıstı.aslında ben o degılım bılıyorum.ınsaallh ıcımdekı o ıyı ınsan tekrar dırılır.yanlıs bır ınanıs belkıde belkıde olmayacak olsa hayat boylemı bakacaktım.evetoyle bakacaktım kendımı kınayarak soyluyorum.ne bılım dedımya yasam benı hep alt ettıya.kınım bundan olsa gerek yasama

hatta benım jınekologum op.dr hakan ozkan.ama pekte begenmıyorum onu.bana tavsıye edebılecegın baska turk doktor varmı

canım çok uzun geldi bekleme süresi bana senin ilk adetinmiş daha.bir ay bakım yap kendine canım arı sütüne tekrar başla imuneksQenzim10 kullan..

canım evet bakım yapacağım kendime ama artık arı sürü hariç hiç bir tane bile ilaç kullanmamaya karar verdim..
8 yıldır butarzda ilaçları aylarca kullandım hiçbirşey değişmedi ve artık bünyemde ağır yan etkileri olacak diye korkmaya başladım.. o yüzden sadece sigara içmeyeceğim, arı sütü içeceğim okadar..

Canim seni cok iyi anliyorum ayni durumdayiz hayata bir nevi küsüz ama su an lütfen bunun tadini cikar bak hayat su an sana gülneye başladi bosver eskiyi saril hayata bir bebegin olacak simdi en önemli sen ve bebeginsin üzme kendini inaki suan cok mutluyum senin adina Allahim negüzel bir supriz yaa buna sevincten aglanir vallahi aglatin beni yarin lütfen tes yap bize sonucu bildir vede hemen doktora git canim unutma üzülmek yok

Benim 20 yıllık jinekoloğum ( kendısı Acıbadem de) 4 yer önermişti. Doktordan zıyade laboratuarın daha önemli olduğunu söyledi.
Acıbadem, Amerikan, Bahçeci ve Memorial
hepsiyle görüş hangisi içine sinerse onda başla bence.

hatta benım jınekologum op.dr hakan ozkan.ama pekte begenmıyorum onu.bana tavsıye edebılecegın baska turk doktor varmı

Ayyy o doktordan nefret ediyorum lütfen ona gitme manyak o adam bie gitim gitigim gün ameliyat icin bircirpida hastane ayarladi iptal etim sana yazicam cok iyi bir Praxis benim Hysteroskpie orda yaptirdimPraxisklinik winterhude Dr.Felix Müller yada Dr.Braun ikiside supher canim hic cekinme yolun uzakdegilse oraya git

Evet bende hoşlanmiyorum kendisinden.benide o ameliyat etti miyomlarim için. Hatta eşimin sperm leri çok yavasti ve yaşı 55 ti.benim yüzüme bu adamın işi bitmiş. Git çek Cumhuriyetine sperm al demişti. Çok üzülmustum. Sacma bi adam.onerini arastiricam. Çok sağol. Ben hala sokta yim. Konuşmaya bile korkuyorum
çok sağol. Rabbim hepimizin yüzüne baksin

Yok canim hamile degilim. 2014 yilinda pek bisey yapamadim ki. 2014 ocaktan mayisa kadar esimin ameliyati iyilesmesi vs ile gecti. Haziranda 1 embryo dondurduk. Sonra ki aylarda bir ikisi yumi olmadi. Doktorum hastanden ayrildi derken kasim ayina geldik. Simdi de adet olup tedaviye devam. Yumiler bitene kadar ara ara da olsa lutfen devam et.

Hosgeldin belki. Insallah hamilesindir ve saglikla kucagina alirsin canim. Cok uzun suredir gelmiyordun. Ara sira gel canim. Eger yuce rabbim yazdiysa o bebis bize gelecek merak etme. Kendini bu kadar uzme lutfen

Hayatimda bukadar doktora gitim özeliklede su Kadin Doktor olayi acayip özveri isteyen bir durum diye dusunuyorum ama ilkez onun masasinda yerin dibine girdigimi hisetim kocama bile anlatamadim adamin tavrini Allah insalik dan dersini almis doktorlara düsürsün bizleri canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…