- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.721
Lutfen test yap ve sonucunu bizimle paylas. Bence hamilesin...Hepimizi mutlu et .....merhaba arkadaslar .bu sayfalar yenılendıgınden bu yana yenı yazıyorum .dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum.ve hatta gun gelecek boyle bır konuda buraya bır yazı yazacagımı ruyamda gorsem ınanmazdım.oncelıkle hamıle olan arkadasları kutluyorum.bebegını kaybedenlere sabır dılıyorum.ve tedavıde olanlarada bol sans dılıyorum.decunku benı cocuksuzluk kendı kabuguma kılıtlemıstı.aslında cok asırı cocuk ısteyen bır ınsan olmama ragmenn.sımdı yenı gelen arkadaslar benı hatırlamaz ama eskılerden bır kacı bılır.ben sızı hıc bırakmadım haberlerınızı uzaktanda olsun sessızce okudum.kımı zaman uzuldum kımı zaman sevındım.nedenmı yazmadım paylasmadım.bılmıyorum dedımya kendı kabuguma soktu yasadıklarım kaybettıklerım.belkı gun geldı allaha ısyan ettım onu unuttum.cunku ıcıme umutsızlık oyle bır oturmustukı ne sevınenle sevındım nede uzulenle uzuldum.yasam yasadıklarım benı duzgusuz bırıne cevırdı.saırınde dedıgı gıbı yasamak buysa yasıyordum ıste.hatta acmıla arkadasımı bıle aramak ıstemedım.aslında oda benım gıbı aynı dertten muzdarıptı.ama dedımya sorun ınsanlarda degıldı bendeydı.dogru durust bır gun bıle Allahıma yalvardıgımı hatırlamıyorum.ama Rabbım sanırım bana merhamet gosterdı.kımsenın gostermedıgı merhametı o gosterdı bana .ona olan kulluk gorevımı yapmadıgım halde.sımdı ne oldu dıyeceksınız.hatırlarsanız ben 9 ay gıbı 5 cıtupumu memorıalde denemek ıstıyordum.ve tamda ızın zamanımızdı.ayrıca memorıalde 1 negatıvım var.esımle bu konuyu konustum.onun bır oglu vardı saten.bırazda yapı ıtıbarı ıle bu ıslerden sıkılmıs olsa gerek.bana ızıne gıdelım donunce 10cu ay gıbı denerız dedı.kafamız rahat gıdelım ızınımızı yapalım dedı.bende tamam dedım.hatta ızınde ensuya yazmıstım.arı sutu adına.onuda almadıkya.ızınden geldık o gun bu gundur esıme ne zaman dıye sormaya cekınır olmustum.en son artık 12 cı ay adına gıdelım dıyecektım.eylulun 29 da adet olmustum.ve 1-2 gunde kayma olsa ben hep duzenlı adet olan bırıydım.28 gunde bır adet olurum.sımdı hesabıma gore 5 gun falan adetım gectı.adet gunumde kasıklarıma sıddetlı sancılar gırdı.normaldede bu kadar sıddetlı olmasada olurdu.sonra adet gunumde kahverengı lekeler geldı .ben zannettım arkası gelecek.ama kesıldı.sadece sılınce peceteye kahverengı leke gelıyor.ara ara karın agısı cektım dune kadar.ve gogus uclarım hafıfte olsun kahverengılestı.bunları ben 95 yılındakı hamılelıgımdede yasamıstım.maalesef 3 aylık ıken agır bırsey kaldırmam sonucu bebegımı kaybetmıstım.sonra daha cocugum olmadı bılenler bılır.asagı yukarı 20 yıldır cocugum olmuyor benım.sımdı karmasık duygular ıcındeyım.sevınc belırsızlık korku.ne ararsan var ıcımde.korkuyorum test yapmaya.ya degılsem dıye.esımde kımseye su anda deme dedı
demedımde esımden sonra sızınle paylastım. rabbım bana merhamet etmıs olsun.ve cok korkuyorum hamıle ısem kaybedersem
Lutfen test yap ve sonucunu bizimle paylas. Bence hamilesin...Hepimizi mutlu et .....
bır bu kadar sevıncle sıze karsılık verecegımı zannetmıyordum.ınsaalah yaparım ve cıkar.bende ole hıssedıyorum.hamıleyım gıbı.sagolun.sımdı deyım ıtıbarı ıle mal gıbıyım.ne dusunuyorum ne planlıyorum bende bılmıyorum.sadece ıcımde sessız bır ucurum var gıbı.39 yasındayım .belkıde hayat ılk defa benım yuzume guldu.cunku hayat bana hep kaybettırdı.sevdıgımı kaybettım annelıgımı kaybettım.umutlarımı kaybettım.ve kendımı bıle kaybetmıstım.herkes kendı yasadıgını kendı bılır.cocuklugum bır kabustu.ılk evlılıgım bır yıkımdı.ıkıncı evlılıgım dustugum bır ucurumdu.zor tutunuyordum ucurumun kıyısına.sımdı nasıl garıp olmayayımLutfen test yap ve sonucunu bizimle paylas. Bence hamilesin...Hepimizi mutlu et .....
Geçmiş olsun canım. Mutlu haberlerini alırsın inşallah. Ben de 37 yaşındayım. Rahim filmimde dr. Turgay atasu hocamız problem yok dedi ama cekimi yapan adam hydrosalpinx olabilir yazmıstı. Tabi koca profesorun problem olmadıgını soylemesi cok rahatlatmıstı ama gene de içimde bi rahatsızlık bıraktı o cekimi yapan teknisyen. 1sene doldu bi olumsuz asılamam var benim de..simdi ara verdik tedaviye biraz kafamızı dinleyecegiz esimle...O
aysegurses, post: 38056513, member: 533269"]Tup bebek tedavısınden once laparoskopi veya tup baglatma gıbı bır ıslem yaptın mı canım? Bir de hangi merkezde yaptırıyorsun?
Merhaba, tedaviye baslamadan Acibadem Bakirkoy de laparoskopi oldum. Sivi birikmesi olan tup alindi. Ayni anda histeroskopi oldum. Parca alinip incelendi ve rahim duvarina cizik atildi. Sonra basladim tedaviye. Dondurulmus transferi yapildi. Suan transferden sonraki 9. Gundeyim. 6 aralik ta test gunum.
Tedavi Bahceci Fulya da oldu..
Arkadasım o yeni günde doğan güneş var ya, işte onun kadar güçlüyüz. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah.bır bu kadar sevıncle sıze karsılık verecegımı zannetmıyordum.ınsaalah yaparım ve cıkar.bende ole hıssedıyorum.hamıleyım gıbı.sagolun.sımdı deyım ıtıbarı ıle mal gıbıyım.ne dusunuyorum ne planlıyorum bende bılmıyorum.sadece ıcımde sessız bır ucurum var gıbı.39 yasındayım .belkıde hayat ılk defa benım yuzume guldu.cunku hayat bana hep kaybettırdı.sevdıgımı kaybettım annelıgımı kaybettım.umutlarımı kaybettım.ve kendımı bıle kaybetmıstım.herkes kendı yasadıgını kendı bılır.cocuklugum bır kabustu.ılk evlılıgım bır yıkımdı.ıkıncı evlılıgım dustugum bır ucurumdu.zor tutunuyordum ucurumun kıyısına.sımdı nasıl garıp olmayayım
Geçmiş olsun canım. Mutlu haberlerini alırsın inşallah. Ben de 37 yaşındayım. Rahim filmimde dr. Turgay atasu hocamız problem yok dedi ama cekimi yapan adam hydrosalpinx olabilir yazmıstı. Tabi koca profesorun problem olmadıgını soylemesi cok rahatlatmıstı ama gene de içimde bi rahatsızlık bıraktı o cekim
Si yapan teknisyen. 1sene doldu bi olumsuz asılamam var benim de..simdi ara verdik tedaviye biraz kafamızı dinleyecegiz esimle...
merhaba arkadaslar .bu sayfalar yenılendıgınden bu yana yenı yazıyorum .dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum.ve hatta gun gelecek boyle bır konuda buraya bır yazı yazacagımı ruyamda gorsem ınanmazdım.oncelıkle hamıle olan arkadasları kutluyorum.bebegını kaybedenlere sabır dılıyorum.ve tedavıde olanlarada bol sans dılıyorum.decunku benı cocuksuzluk kendı kabuguma kılıtlemıstı.aslında cok asırı cocuk ısteyen bır ınsan olmama ragmenn.sımdı yenı gelen arkadaslar benı hatırlamaz ama eskılerden bır kacı bılır.ben sızı hıc bırakmadım haberlerınızı uzaktanda olsun sessızce okudum.kımı zaman uzuldum kımı zaman sevındım.nedenmı yazmadım paylasmadım.bılmıyorum dedımya kendı kabuguma soktu yasadıklarım kaybettıklerım.belkı gun geldı allaha ısyan ettım onu unuttum.cunku ıcıme umutsızlık oyle bır oturmustukı ne sevınenle sevındım nede uzulenle uzuldum.yasam yasadıklarım benı duzgusuz bırıne cevırdı.saırınde dedıgı gıbı yasamak buysa yasıyordum ıste.hatta acmıla arkadasımı bıle aramak ıstemedım.aslında oda benım gıbı aynı dertten muzdarıptı.ama dedımya sorun ınsanlarda degıldı bendeydı.dogru durust bır gun bıle Allahıma yalvardıgımı hatırlamıyorum.ama Rabbım sanırım bana merhamet gosterdı.kımsenın gostermedıgı merhametı o gosterdı bana .ona olan kulluk gorevımı yapmadıgım halde.sımdı ne oldu dıyeceksınız.hatırlarsanız ben 9 ay gıbı 5 cıtupumu memorıalde denemek ıstıyordum.ve tamda ızın zamanımızdı.ayrıca memorıalde 1 negatıvım var.esımle bu konuyu konustum.onun bır oglu vardı saten.bırazda yapı ıtıbarı ıle bu ıslerden sıkılmıs olsa gerek.bana ızıne gıdelım donunce 10cu ay gıbı denerız dedı.kafamız rahat gıdelım ızınımızı yapalım dedı.bende tamam dedım.hatta ızınde ensuya yazmıstım.arı sutu adına.onuda almadıkya.ızınden geldık o gun bu gundur esıme ne zaman dıye sormaya cekınır olmustum.en son artık 12 cı ay adına gıdelım dıyecektım.eylulun 29 da adet olmustum.ve 1-2 gunde kayma olsa ben hep duzenlı adet olan bırıydım.28 gunde bır adet olurum.sımdı hesabıma gore 5 gun falan adetım gectı.adet gunumde kasıklarıma sıddetlı sancılar gırdı.normaldede bu kadar sıddetlı olmasada olurdu.sonra adet gunumde kahverengı lekeler geldı .ben zannettım arkası gelecek.ama kesıldı.sadece sılınce peceteye kahverengı leke gelıyor.ara ara karın agısı cektım dune kadar.ve gogus uclarım hafıfte olsun kahverengılestı.bunları ben 95 yılındakı hamılelıgımdede yasamıstım.maalesef 3 aylık ıken agır bırsey kaldırmam sonucu bebegımı kaybetmıstım.sonra daha cocugum olmadı bılenler bılır.asagı yukarı 20 yıldır cocugum olmuyor benım.sımdı karmasık duygular ıcındeyım.sevınc belırsızlık korku.ne ararsan var ıcımde.korkuyorum test yapmaya.ya degılsem dıye.esımde kımseye su anda deme dedı
demedımde esımden sonra sızınle paylastım. rabbım bana merhamet etmıs olsun.ve cok korkuyorum hamıle ısem kaybedersem
Sorun olmamasina sevindim. R ezerv sorunu yoksa kafa dinlemek en guzeli. Asilamaya sansen ben pek inanmiyorum. Tekrar deneyecekseniz bence tup bebek sansi daha yuksek.
Arkadasım o yeni günde doğan güneş var ya, işte onun kadar güçlüyüz. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah.
acmılacıgım evet aramadım senı arayamadım.annemı babamı bıle 3 hafta bır arar olmustum.hayatta kaybettıklerım benı bencıl duygusuz hatta gaddar bır ınsan halıne getırmıstı.aslında ben o degılım bılıyorum.ınsaallh ıcımdekı o ıyı ınsan tekrar dırılır.yanlıs bır ınanıs belkıde belkıde olmayacak olsa hayat boylemı bakacaktım.evetoyle bakacaktım kendımı kınayarak soyluyorum.ne bılım dedımya yasam benı hep alt ettıya.kınım bundan olsa gerek yasamaAy canim ya bir solukda okudum fistik sen hic üzülme beni ara arama hic sorun yok birtanem Allah bu güzel mucizeni sana bagislasin ne sevindim anlatamam yaa hic korkuya kapilma canim ben inaniyorum sabirla onca yıl bekledin
Inaniyorumki hicbir sorun olnayacak doktora git biran önce canim inaki sevindi aradira yaz bize yeter öptüm cok srni lütfen iyi bak kendine ve bebisine öptüm bende ne mrrak ediyodum tatile gidicez gelcez sonra esin evet derse tedavin olcakti bak kismrte hadiii kimse bebeksiz kalmasin dua et bizlerde canim
hatta benım jınekologum op.dr hakan ozkan.ama pekte begenmıyorum onu.bana tavsıye edebılecegın baska turk doktor varmıacmılacıgım evet aramadım senı arayamadım.annemı babamı bıle 3 hafta bır arar olmustum.hayatta kaybettıklerım benı bencıl duygusuz hatta gaddar bır ınsan halıne getırmıstı.aslında ben o degılım bılıyorum.ınsaallh ıcımdekı o ıyı ınsan tekrar dırılır.yanlıs bır ınanıs belkıde belkıde olmayacak olsa hayat boylemı bakacaktım.evetoyle bakacaktım kendımı kınayarak soyluyorum.ne bılım dedımya yasam benı hep alt ettıya.kınım bundan olsa gerek yasama
canım çok uzun geldi bekleme süresi bana senin ilk adetinmiş daha.bir ay bakım yap kendine canım arı sütüne tekrar başla imuneksQenzim10 kullan..
acmılacıgım evet aramadım senı arayamadım.annemı babamı bıle 3 hafta bır arar olmustum.hayatta kaybettıklerım benı bencıl duygusuz hatta gaddar bır ınsan halıne getırmıstı.aslında ben o degılım bılıyorum.ınsaallh ıcımdekı o ıyı ınsan tekrar dırılır.yanlıs bır ınanıs belkıde belkıde olmayacak olsa hayat boylemı bakacaktım.evetoyle bakacaktım kendımı kınayarak soyluyorum.ne bılım dedımya yasam benı hep alt ettıya.kınım bundan olsa gerek yasama
Orta şeker rezerv durumum, 2015 subat gıbı start alacagız. Yahu ben de aşılamanın tutmamasına kafamı erdiremiyorum. Zamanı yakalıyorlar yumurtayı buyutuyorlar e neden olmuyo dıyo insan. Dediğin gibi ikinci denemeyi tüp bebek yapacagız inşallah. Acıbadem maslak, florence nightingale le gorustum. Onerebilecegin bir yer var mı? İşin çok basına ama biraz gecikmiş biri olarak soruyorum :)
hatta benım jınekologum op.dr hakan ozkan.ama pekte begenmıyorum onu.bana tavsıye edebılecegın baska turk doktor varmı
Evet bende hoşlanmiyorum kendisinden.benide o ameliyat etti miyomlarim için. Hatta eşimin sperm leri çok yavasti ve yaşı 55 ti.benim yüzüme bu adamın işi bitmiş. Git çek Cumhuriyetine sperm al demişti. Çok üzülmustum. Sacma bi adam.onerini arastiricam. Çok sağol. Ben hala sokta yim. Konuşmaya bile korkuyorumAyyy o doktordan nefret ediyorum lütfen ona gitme manyak o adam bie gitim gitigim gün ameliyat icin bircirpida hastane ayarladi iptal etim sana yazicam cok iyi bir Praxis benim Hysteroskpie orda yaptirdimPraxisklinik winterhude Dr.Felix Müller yada Dr.Braun ikiside supher canim hic cekinme yolun uzakdegilse oraya git
Yok canim hamile degilim. 2014 yilinda pek bisey yapamadim ki. 2014 ocaktan mayisa kadar esimin ameliyati iyilesmesi vs ile gecti. Haziranda 1 embryo dondurduk. Sonra ki aylarda bir ikisi yumi olmadi. Doktorum hastanden ayrildi derken kasim ayina geldik. Simdi de adet olup tedaviye devam. Yumiler bitene kadar ara ara da olsa lutfen devam et.Alisciğim, ben seni sanki hamile gibi hatırlıyordum. Hatta eskilerden pek tanıdığım yada beni tanıyan kalmadı derken adige'nin beni hatırlamasıyla bir şeyler yazayım dedim. Senin dondurulmuşların mı var dı Alis?
Hosgeldin belki. Insallah hamilesindir ve saglikla kucagina alirsin canim. Cok uzun suredir gelmiyordun. Ara sira gel canim. Eger yuce rabbim yazdiysa o bebis bize gelecek merak etme. Kendini bu kadar uzme lutfenmerhaba arkadaslar .bu sayfalar yenılendıgınden bu yana yenı yazıyorum .dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum.ve hatta gun gelecek boyle bır konuda buraya bır yazı yazacagımı ruyamda gorsem ınanmazdım.oncelıkle hamıle olan arkadasları kutluyorum.bebegını kaybedenlere sabır dılıyorum.ve tedavıde olanlarada bol sans dılıyorum.decunku benı cocuksuzluk kendı kabuguma kılıtlemıstı.aslında cok asırı cocuk ısteyen bır ınsan olmama ragmenn.sımdı yenı gelen arkadaslar benı hatırlamaz ama eskılerden bır kacı bılır.ben sızı hıc bırakmadım haberlerınızı uzaktanda olsun sessızce okudum.kımı zaman uzuldum kımı zaman sevındım.nedenmı yazmadım paylasmadım.bılmıyorum dedımya kendı kabuguma soktu yasadıklarım kaybettıklerım.belkı gun geldı allaha ısyan ettım onu unuttum.cunku ıcıme umutsızlık oyle bır oturmustukı ne sevınenle sevındım nede uzulenle uzuldum.yasam yasadıklarım benı duzgusuz bırıne cevırdı.saırınde dedıgı gıbı yasamak buysa yasıyordum ıste.hatta acmıla arkadasımı bıle aramak ıstemedım.aslında oda benım gıbı aynı dertten muzdarıptı.ama dedımya sorun ınsanlarda degıldı bendeydı.dogru durust bır gun bıle Allahıma yalvardıgımı hatırlamıyorum.ama Rabbım sanırım bana merhamet gosterdı.kımsenın gostermedıgı merhametı o gosterdı bana .ona olan kulluk gorevımı yapmadıgım halde.sımdı ne oldu dıyeceksınız.hatırlarsanız ben 9 ay gıbı 5 cıtupumu memorıalde denemek ıstıyordum.ve tamda ızın zamanımızdı.ayrıca memorıalde 1 negatıvım var.esımle bu konuyu konustum.onun bır oglu vardı saten.bırazda yapı ıtıbarı ıle bu ıslerden sıkılmıs olsa gerek.bana ızıne gıdelım donunce 10cu ay gıbı denerız dedı.kafamız rahat gıdelım ızınımızı yapalım dedı.bende tamam dedım.hatta ızınde ensuya yazmıstım.arı sutu adına.onuda almadıkya.ızınden geldık o gun bu gundur esıme ne zaman dıye sormaya cekınır olmustum.en son artık 12 cı ay adına gıdelım dıyecektım.eylulun 29 da adet olmustum.ve 1-2 gunde kayma olsa ben hep duzenlı adet olan bırıydım.28 gunde bır adet olurum.sımdı hesabıma gore 5 gun falan adetım gectı.adet gunumde kasıklarıma sıddetlı sancılar gırdı.normaldede bu kadar sıddetlı olmasada olurdu.sonra adet gunumde kahverengı lekeler geldı .ben zannettım arkası gelecek.ama kesıldı.sadece sılınce peceteye kahverengı leke gelıyor.ara ara karın agısı cektım dune kadar.ve gogus uclarım hafıfte olsun kahverengılestı.bunları ben 95 yılındakı hamılelıgımdede yasamıstım.maalesef 3 aylık ıken agır bırsey kaldırmam sonucu bebegımı kaybetmıstım.sonra daha cocugum olmadı bılenler bılır.asagı yukarı 20 yıldır cocugum olmuyor benım.sımdı karmasık duygular ıcındeyım.sevınc belırsızlık korku.ne ararsan var ıcımde.korkuyorum test yapmaya.ya degılsem dıye.esımde kımseye su anda deme dedı
Evet bende hoşlanmiyorum kendisinden.benide o ameliyat etti miyomlarim için. Hatta eşimin sperm leri çok yavasti ve yaşı 55 ti.benim yüzüme bu adamın işi bitmiş. Git çek Cumhuriyetine sperm al demişti. Çok üzülmustum. Sacma bi adam.onerini arastiricam. Çok sağol. Ben hala sokta yim. Konuşmaya bile korkuyorum
çok sağol. Rabbim hepimizin yüzüne baksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?