Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geçmiş olsun. Uzuuuuun bir süre gelmesin tekrar. O arada bebekler gelsin mesela

Arısütü ne işe yarıyor? Benim adetim yeni bitti blr sonraki adette gideceğim ve transfer için tedavi başlatacak.. Şimdi ben de kullansam mı sizce?

Canim bol şans diliyorum yarin doktor kobtrolun die inşallah hayirli haverler alirsin gelsin artik güzel haberler bebekler gelisin artik canim bendede hieper troid yeni farkedildi ilac almiyorum henüz 16 sinda kontrolüm var ozamana kadar karbonat tedavisi yapiyorum kendime yenersem herkese bu hastaligi hepinize yazarim öptüm seni cok iyi haberlerin olsun yarin

Hoşgeldin, ne güzel geldin. Okurken ne yorgunluğum kaldı ne ağrılarım. İnşallah hamilesindir. Başka bir mucizenin anahtarı olursun. Başka türlü umutlara adres olursun inşallah. Değilsen de lütfen üzülme. Bu sana bir şeyler yapman için uyarı olsun. Olumsuz ihtimali sadece ihtimal diye yazdım. İçimdeki ses senin için evet diyor. Allah yardımcın olsun, yuvanda yine minik bir bülbülün şarkıları duyulsun inşallah

Karabiber li kolonya dan sol şakak çevresi dehşet yara oldu bugün aynaya bi baktım şok oldum baştan aklıma gelmedi sonradan bereket aklıma geldi Aklında bulunsun arkadaşım sakın yapma :) ben daha önce pamukla sürmüştü m birsey olmamıştı bu sefer ilaçta olmayınca mecburen peçete nin arasına koyup yazma ile sıkı sıkı bağladım sonuç hüsran

Karbonat tedavisi nasıl oluyor benimde var ilaç kullanıyorum 75mg lik

2220 canım taşındı mi yükü üzerinden Attın mi hayırlı olur inşallah yeni evin bereketli mutlu huzurlu olsun

Yilin tasinmasi ilan ediyorum ve su an ne haldesin biliyorum canim tez zamanda yerles artik ve bebis olana kadar tasinmak yok

Dur ayol ne taşınması, daha yeni geldim.
Bu arada bebek için de hazırlanmak lazım tabi. Umarım uzun sürmez. Bugün gerçekten anne olma duygusunu özledim bir ara. Fazla bekletmemek iyi olur...

Arkadaşım, sakın kınama kendini. Elini kestiğinde nasıl bir süre o bölge sızlıyor ve her hareketinde can acısıyla kendini hatırlatıyorsa, ruhun yaraları da bir süre kendini hatırlatıyor. Bu iyileşme sürecin. Farzet ki, çok ağrın oldu, yataktan kalkamıyorsun. Ya da bileğin incindi, yürüyemiyorsun. Ama biliyorsun ki biz zaman sonra geçecek. Aynı şey. Sadece kalbin incinmiş. Göremiyoruz ki acısnı nasıl yaşıyor. Tekrar aramıza, hayata döndüğüne göre, iyileşme başlamış. Devam da gelecek Allah' ın izniyle. Kendini eleştirmeyi bırak ve tazelenen ruhunun, yeşeren umutların tadını çıkar. Sen açıldıkça hayat yeniden sana akmaya başlasın...

2220 canım taşındı mi yükü üzerinden Attın mi hayırlı olur inşallah yeni evin bereketli mutlu huzurlu olsun

Amin arkadaşım. Dün eşyaları taşıdık, ilk uykumuzu uyuduk. Sabah babam da geldi sağolsun. O buradayken çoğunu hallederiz Allah' n da izniyle. Eşyalar yerini buldu mu gerisi olur gider zaten. Biraz yorulduk, önceki gece uykusuz kaldık ama değdi. Devam da böyle keyifli olur inşallah...

İnşallah güzel haberlerini de alırız. Migrenin için de geçmiş olsun. Aklımı başıma toplayayım, yazarm yine uzuuuun uzun bilgiler

Teşekkür ederim arkadaşım. Dün taşındık. Ancak vakit buldum nete girmek için. Bir kaç gün daha ara sıra yorgun argın uğrarım. Sonra tam gaz yazmaya devam...

Medicana Beylikdüzü' nde başladım ikinci tedaviye. Protokolleri, yaklaşımları Memorial' a çok benziyor. ikinci bebeğine de orada hamile kalan bir arkadaşın tavsiyesiyle başladım. Sonuç ne olur bilemem ama şimdilik güzel anılarım ve tecrübelerim oldu...

İnşallah güzel haberlerini de alırız. Migrenin için de geçmiş olsun. Aklımı başıma toplayayım, yazarm yine uzuuuun uzun bilgiler
Amin inşh.
Hayırlı olsun yeni eviniz huzurla sağlıkla oturun inşh.
Ocakta da yavrunuz dahil olsun.
Edirneydeniz galiba nereye geldiniz şimdi yakın mı uzak olduk merak ettim

Amin inşh.
Hayırlı olsun yeni eviniz huzurla sağlıkla oturun inşh.
Ocakta da yavrunuz dahil olsun.
Edirneydeniz galiba nereye geldiniz şimdi yakın mı uzak olduk merak ettim

Yine Edirne' deyiz. İl içi tayin oldu bizimki. İpsala' ya geldik. İnşallah ağız tadıyla oturmak ve yaşamak nasip olur. Yolun düşerse beklerim her zaman.
Bebek dileğin için de teşekkür ederim. Allah kabul etsin, tez zamanda gelsin inşallah...

vallahi dün gece bir Edirne ciğeri yedik Edirneye kadar gidesimiz geldi.Ciğer yemeyen ben evlenince huyum suyum değişti yemek konusunda ciğer yer oldum.Ama asıl yaprak yaprak Edirme ciğerine bittim gerçekten ağzım sulandı haa
Gezmeyi çok severiz eşimle neden olmasın.
Kocaeliyede bekleriz hem şuan çalışmıyorum rahat rahat ağırlayabilirim.Saray helvamızda güzel
Karnım mı acıktı benim

Tesekkur ederim ensu, umarim son olur zira umutla o ani bekleyip negatifi gormek uzucuymus gercekten.
Ben kur falan yapmadim hic. Zaten incirde pek sevmem :) benim yuksek prolaktin hipofiz bezimdeki iyi huylu tumor nedeniyle. Zaten dr.la gorustuk tup bebek tedavisi sirasinda kuklandigimuz ilaclar da bir miktar hepimizde arttiriyormus ama benimki zaten yuksek olunca sorun oluyor iste. Dostinex daha once kullandim o sayede dusurup tedaviye baslamistik. Sali kontrolum var. Sanirim yeniden kullanmaya baslarim. Yan etkileri cok fazla ama yapacak bisey yok. Esimin 4 milyondu sayisi baska bir sorun yoktu. Tedavi oncesi urolog 2 tane gida takviyesi vermisti onlari kullandi bir miktar artis olmustu ama isimlerini hatirlamiyorum simdi.

Ensucum keyfimiz daim ve sonu bebekli olsun canim

Canikom sen her daim enerjiksin ben ifade edemedim kesin. Ayyy kibarliktan kırildik yahu..
Guzel guzel yerles. Keyifle oturacagin gunlerin olsun. Ocakda bebis de yerlesecek ooooh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…