- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.761
Ensu ,w.duygu,2220,gülneva ,ümmü, acmila, miranda ,güzbahar, neveser alışalış, resignation, omayra 34, alara14
gülgüllü ,ismihan sultan cadısı ,volin ,monkey ,tutku 34 ,duavo, capslocked ,zeytunn , hope 73, alarahan,Lulinda, fatoş ...
adını şu an için unuttuğum diğer kaderdaşlarım herkes iyidir inşallah ...
Benim pazartesi 2. kontrolum var kistim alındı ilaçla gitmedi çünkü ..Bakalım mevlam neylerse güzel eyler ...
2-3 kere uzun uzun yazdım hepsi gitti şimdi aklımdayken yine yazayım dedim.İşler çok yoğun zaman bulup yazamadım ..
canım evet bakım yapacağım kendime ama artık arı sürü hariç hiç bir tane bile ilaç kullanmamaya karar verdim..
8 yıldır butarzda ilaçları aylarca kullandım hiçbirşey değişmedi ve artık bünyemde ağır yan etkileri olacak diye korkmaya başladım.. o yüzden sadece sigara içmeyeceğim, arı sütü içeceğim okadar..
Ensu ,w.duygu,2220,gülneva ,ümmü, acmila, miranda ,güzbahar, neveser alışalış, resignation, omayra 34, alara14
gülgüllü ,ismihan sultan cadısı ,volin ,monkey ,tutku 34 ,duavo, capslocked ,zeytunn , hope 73, alarahan,Lulinda, fatoş ...
adını şu an için unuttuğum diğer kaderdaşlarım herkes iyidir inşallah ...
Benim pazartesi 2. kontrolum var kistim alındı ilaçla gitmedi çünkü ..Bakalım mevlam neylerse güzel eyler ...
2-3 kere uzun uzun yazdım hepsi gitti şimdi aklımdayken yine yazayım dedim.İşler çok yoğun zaman bulup yazamadım ..
Geçmiş olsun. Uzuuuuun bir süre gelmesin tekrar. O arada bebekler gelsin mesela
merhaba arkadaslar .bu sayfalar yenılendıgınden bu yana yenı yazıyorum .dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum.ve hatta gun gelecek boyle bır konuda buraya bır yazı yazacagımı ruyamda gorsem ınanmazdım.oncelıkle hamıle olan arkadasları kutluyorum.bebegını kaybedenlere sabır dılıyorum.ve tedavıde olanlarada bol sans dılıyorum.decunku benı cocuksuzluk kendı kabuguma kılıtlemıstı.aslında cok asırı cocuk ısteyen bır ınsan olmama ragmenn.sımdı yenı gelen arkadaslar benı hatırlamaz ama eskılerden bır kacı bılır.ben sızı hıc bırakmadım haberlerınızı uzaktanda olsun sessızce okudum.kımı zaman uzuldum kımı zaman sevındım.nedenmı yazmadım paylasmadım.bılmıyorum dedımya kendı kabuguma soktu yasadıklarım kaybettıklerım.belkı gun geldı allaha ısyan ettım onu unuttum.cunku ıcıme umutsızlık oyle bır oturmustukı ne sevınenle sevındım nede uzulenle uzuldum.yasam yasadıklarım benı duzgusuz bırıne cevırdı.saırınde dedıgı gıbı yasamak buysa yasıyordum ıste.hatta acmıla arkadasımı bıle aramak ıstemedım.aslında oda benım gıbı aynı dertten muzdarıptı.ama dedımya sorun ınsanlarda degıldı bendeydı.dogru durust bır gun bıle Allahıma yalvardıgımı hatırlamıyorum.ama Rabbım sanırım bana merhamet gosterdı.kımsenın gostermedıgı merhametı o gosterdı bana .ona olan kulluk gorevımı yapmadıgım halde.sımdı ne oldu dıyeceksınız.hatırlarsanız ben 9 ay gıbı 5 cıtupumu memorıalde denemek ıstıyordum.ve tamda ızın zamanımızdı.ayrıca memorıalde 1 negatıvım var.esımle bu konuyu konustum.onun bır oglu vardı saten.bırazda yapı ıtıbarı ıle bu ıslerden sıkılmıs olsa gerek.bana ızıne gıdelım donunce 10cu ay gıbı denerız dedı.kafamız rahat gıdelım ızınımızı yapalım dedı.bende tamam dedım.hatta ızınde ensuya yazmıstım.arı sutu adına.onuda almadıkya.ızınden geldık o gun bu gundur esıme ne zaman dıye sormaya cekınır olmustum.en son artık 12 cı ay adına gıdelım dıyecektım.eylulun 29 da adet olmustum.ve 1-2 gunde kayma olsa ben hep duzenlı adet olan bırıydım.28 gunde bır adet olurum.sımdı hesabıma gore 5 gun falan adetım gectı.adet gunumde kasıklarıma sıddetlı sancılar gırdı.normaldede bu kadar sıddetlı olmasada olurdu.sonra adet gunumde kahverengı lekeler geldı .ben zannettım arkası gelecek.ama kesıldı.sadece sılınce peceteye kahverengı leke gelıyor.ara ara karın agısı cektım dune kadar.ve gogus uclarım hafıfte olsun kahverengılestı.bunları ben 95 yılındakı hamılelıgımdede yasamıstım.maalesef 3 aylık ıken agır bırsey kaldırmam sonucu bebegımı kaybetmıstım.sonra daha cocugum olmadı bılenler bılır.asagı yukarı 20 yıldır cocugum olmuyor benım.sımdı karmasık duygular ıcındeyım.sevınc belırsızlık korku.ne ararsan var ıcımde.korkuyorum test yapmaya.ya degılsem dıye.esımde kımseye su anda deme dedı
demedımde esımden sonra sızınle paylastım. rabbım bana merhamet etmıs olsun.ve cok korkuyorum hamıle ısem kaybedersem
Karabiber li kolonya dan sol şakak çevresi dehşet yara oldu bugün aynaya bi baktım şok oldum baştan aklıma gelmedi sonradan bereket aklıma geldiOfff normal halde yeterince zor zaten, bir de hamilesin...
Migreni olmayan migreni anlamaz zor...
Parol hiç bir halta yaramıyor... Doktorum transfer yapıldıktan sonra gelen migren ağrılarım olursa 4 taneye kadar alabilirsin günde demişti. Ben 4 ünü birden almıştım yine işe yaramamıştı. Apranax forte rağmen geçmeyen baş ağrısına Parol işe yaramaz biliyordum ama denedim. O yüzden boşuna içme derim ben...
Farklı yöntemler bazen yarıyor bazen yaramıyor. İçlerinde yapabileceklerin olursa denersin umarım işe yarar...
-Uyku (o ağrı ile uyumak zor ama uyumak için süt vs. ile destek işe yararsa ne âla)
-Nane Yağı - China Oil olan da olur... Ben %100 saf nane yağı kullanıyorum. Bazen tamamen yok ediyor bazen hafifletiyor. Aşırı yaktığı için iyi geliyor. Nereden geldiğine bağlı ama genelde kaş üstleri ve şakaklara sürünce cayır cayır yakarak bir nebze rahatlatıyor. Sürdüğün pamuğu çok derin olmamakla birlikte koklayabilirsin. (Elini sakın gözüne sürme! başım ağrısa keşke dedirtebilir)
-Nane yağı yoksa limon kolonyalı pamuğa biraz karabiber döküp şakaklara koymak (benim cildimi çok yaktı yapamadım)
-Baş parmağın ile işaret parmağı arasındaki boşluğu deri olan değil et kısmını sıkıca bastırarak ovalaman acıyacak. Ovaladıkça ağrıyla birlikte acı da azalıyor.
-Aynı noktaya buz koymak da işe yarayabiliyor.
-Saç diplerine kafanın her yerine ovalayarak masaj... Ben bunu genelde kuaföre gidiyorum, saçımı yıkatırken özel masaj yaptırıyorum. (Gece ise eşlere iş düşüyor)
-Bunun için metal uçlu mikser teli gibi bir alet var ben onu kullanıyorum o da işe yarıyor. Hoş saçlarım kıvırcık o yüzden takılıyor ayrı acıtıyor ama olsun, iyidir...
-Burun deliklerini temizlemek iyi geliyor... Nefes alış verişlerin için sağ burun deliğini ve ağzını kapatıp sadece sol taraftan 5-10 dk nefes almak.
-Eskilerin yaptığı gibi bir tülbentle veya fular ile alnını sıkacak şekilde bağlamak...
Pis bir şey, inşallah geçer en azından hafifler...
Karbonat tedavisi nasıl oluyor benimde var ilaç kullanıyorum 75mg likCanim bol şans diliyorum yarin doktor kobtrolun die inşallah hayirli haverler alirsin gelsin artik güzel haberler bebekler gelisin artik canim bendede hieper troid yeni farkedildi ilac almiyorum henüz 16 sinda kontrolüm var ozamana kadar karbonat tedavisi yapiyorum kendime yenersem herkese bu hastaligi hepinize yazarim öptüm seni cok iyi haberlerin olsun yarin
2220 canım taşındı mi yükü üzerinden Attın mi hayırlı olur inşallah yeni evin bereketli mutlu huzurlu olsunHoşgeldin, ne güzel geldin. Okurken ne yorgunluğum kaldı ne ağrılarım. İnşallah hamilesindir. Başka bir mucizenin anahtarı olursun. Başka türlü umutlara adres olursun inşallah. Değilsen de lütfen üzülme. Bu sana bir şeyler yapman için uyarı olsun. Olumsuz ihtimali sadece ihtimal diye yazdım. İçimdeki ses senin için evet diyor. Allah yardımcın olsun, yuvanda yine minik bir bülbülün şarkıları duyulsun inşallah
Yilin tasinmasi ilan ediyorum ve su an ne haldesin biliyorum canim tez zamanda yerles artik ve bebis olana kadar tasinmak yok
acmılacıgım evet aramadım senı arayamadım.annemı babamı bıle 3 hafta bır arar olmustum.hayatta kaybettıklerım benı bencıl duygusuz hatta gaddar bır ınsan halıne getırmıstı.aslında ben o degılım bılıyorum.ınsaallh ıcımdekı o ıyı ınsan tekrar dırılır.yanlıs bır ınanıs belkıde belkıde olmayacak olsa hayat boylemı bakacaktım.evetoyle bakacaktım kendımı kınayarak soyluyorum.ne bılım dedımya yasam benı hep alt ettıya.kınım bundan olsa gerek yasama
2220 canım taşındı mi yükü üzerinden Attın mi hayırlı olur inşallah yeni evin bereketli mutlu huzurlu olsun
Merhabalar Hepinize ;
Biraz rahatsızdım girip yazamadım benimde migrenim var ve tuttu malesef anca bugün kendime geldim.
Umarım sizler iyisinizdir.
Perşembe günü doktora gittim.
Eşimin sperm testleri aşılama olabilicek düzeydeydi.Benim sadece bir yumurtam gelişti.
Çatlatma iğnesi yazdı dokturum.Cumartesi günüde saat 14:00 gibi merkezdeydim.
Aşılamam yapıldı.Biraz kasıklarımda ağrı oldu.
Tuvalet tutma olayı beni çok gerdi normal zamanda bile tuvaleti çok gelen ve tutmakta zorlanan biriyim hemen gitmem lazım.
Hemşire, doktor aşılamayı yaparken "iyi olan kazansın " diye espiri yaptı hala o an aklımda tebbüssüm ediyorum o an aklıma gelince.
14 aralık test günüm olarak verildi.
Hayırlısı bakalım.
Kucaklanmayı severimAşılam sonucu nasıl bir süprizle karşılaşıcaz bakalım :)
Aşılama oldum canım.14 Aralık test tarihim.
Hayırlısı olsun inşh.
Kocaelide yaşıyorum ama katılmayı isterim.
Gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün inşh.
Hoşgeldiniz.Tedaviniz hayırlısıyla güzel sonuçlasın inşh.
Transferiniz hayırlı olsun inşh.
inşh hamilesinizdir.
Benim 1 negatif aşılamam var, geçen ay ilk kez yaptırdık. 37 yaşında amh 1.1 , soğan kürü uyguluyorum. 2015 te tüp bebek düşünüyoruz. önereceğiz merkezleri paylaşır mısınız? Lulinda arkadaşımız acıbadem, amerikan, bahceci yi onerdi mesela...
Amin inşh.İnşallah güzel haberlerini de alırız. Migrenin için de geçmiş olsun. Aklımı başıma toplayayım, yazarm yine uzuuuun uzun bilgiler
Amin inşh.
Hayırlı olsun yeni eviniz huzurla sağlıkla oturun inşh.
Ocakta da yavrunuz dahil olsun.
Edirneydeniz galiba nereye geldiniz şimdi yakın mı uzak olduk merak ettim
gemiş olsun canım bu son negatifin olsun..
prolaktin yüksekliğini çok incir tüketimi tetikliyor tedavi öncesi kuru incir çok yediysen veya incir kürü yaptıysan onu tekrar yapma canım..
birde dostinex adında bir ilaç var prolaktini düşürüyor onu doktoruna sorarak kullanmanda fayda var..
sperm sayınız kaç hareket ve morfoloji iyimi eşine proxeed verdimi doktor..
Ensucum keyfimiz daim ve sonu bebekli olsun canimcanım bende aynı moddayım başka bi sıkıntımız olmadığı için şükrediyorum.. kafam rahat ve hayat tozpembe geliyor bazen.. bir yandan burayı okuyor bir yandan ders çalışıyor hızla hayatıma devam ediyorum.. keyfim oldukca yerinde nede olsa yumurtamız var daha deneye deneye bebişlere kavuşacağız..
Canikom sen her daim enerjiksin ben ifade edemedim kesin. Ayyy kibarliktan kırildik yahu..Belki kendi enerjisiziğimi sana yamadım. İyi olmana sevindim. İnşallah transferdaş oluruz. Daha sıcak oluyor bekleme süreci. Tek başıma olursam üşürüm gibi geliyor
Gece kuşu olmam geçici bir durum malesef. Nihayet taşındık ve yorgunluktan her anımı uykuyu hayal ederek geçiriyorum. Yerleşeyim, düzene gireyim artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?