Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canikom sen her daim enerjiksin ben ifade edemedim kesin. Ayyy kibarliktan kırildik yahu..
Guzel guzel yerles. Keyifle oturacagin gunlerin olsun. Ocakda bebis de yerlesecek ooooh mis

Valla hayatımın en saçma taşınması oldu. Gerçekten yoruldum.
Kibarlık iyidir, boşver. Hiç bir şey yapmasa da iyi hissettiriyor insana. Tabi dozu aşmamak lazım.
Bebek, hepimize birer ikişer gelsin inşallah. Bazı konuları değiştirelim artık. Di mi ama?

Yolun düşerse gel, bir gün de benim elimden ye ciğeri.
Saray helvasını tatmıştım. Çok lezzetli. Tekrar tatmak isterim. İnşallah nasipte vardır

"2220, post: 38063414, member: 566539"]Yolun düşerse gel, bir gün de benim elimden ye ciğeri.
Saray helvasını tatmıştım. Çok lezzetli. Tekrar tatmak isterim. İnşallah nasipte vardır [/QUOTE]

GUNAYDINNNN MILLET
Bensiz olmaz bari bende geleyim sen cigeri yaparsin bende salata ,yazin geldigimde edirnede yedim hem cok gecbir saati hemde yorgunluktan tadini alamadim sabah sabah ciger muhabeti ayyy bayilcam

Güzel haberle taçlanır sonu inşallah.

Hadi inşallah hamilesindir.

Geçmiş olsun,bir daha yaşamamanı dilerim.

Analı babalı,sağlıklı uzun Ömürlü olsun.

ensu kaç gün sonra adet oldun canım??

Geçmiş olsun,kontrolün güzel geçsin.

Günaydın günaydın... Havaya inat çok güzel bir hafta olsun.
Dışarıdaki pus içinizdeki enerji ile yok olsun, tıkayın kulaklarınızı tüm negatifliğe...

Bu arada yine değişmiş mesaj edit kısmı... Mesajları okurken fırsatım olursa inceleyeyim bakalım iyi midir? İlk denemeyi kırmızı zemin ile başlattım.

mutlu sonuçlar alırsın inşallah.

Günaydınnnnn,
Hoşgeldi Aralık:)
Hepiniz için harika bir gün olsun, kendiliğinden hamile kalasınız inşallah:)

2220 Yeni evin sana uğur getirsin, pati sayın 2- 2 artsın ikizlerinle:)

Bu hafta İstanbul tayfası olarak buluşalım mı? Yer yine Kanyon olsun. Günü saati konuşalım.
Benim bildiğim medusa76 WishhDuygu ensu İstanbul bir de Kocaeli den @Herşeygüzelolcak katılabilir demişti. İstanbul da olan arkadaşlar ses versin bakalım:)

Ya da İstanbul da olduğunu bildiklerinizi etiketleyebilirsiniz, dürtmek de serbest:)

Canım çok geçmiş olsun... Bende de yapmış olma ihtimali var demek ki, olmama ihtimali de var. Keyfi nasıl istiyorsa öyle davransın, buluruz çözümünü kurtulmaz elimizden. Dilerim yapmamıştır diyorum şimdilik. Benim histeroskopi sonrası ara regllerim de minik sancılarım da yok oldu. (Normal reglde hiç ağrım olmazdı, yine yok çook şükür) Dilerim tükendim demeden biz onları tüketiriz. Kolposkopi de her şey çok iyi geçsin, sıhhat gelsin. Şimdiden tekrar geçmiş olsun diliyorum.

Harika .. :))
Ben de bu ay senin gibi ilan edeyim o zaman..
Benim sorun var ama cyclo içiyorum düzenler..

Bence her ayı ilan etmek lazım... Ya tutarsa değil mi :) Mevcut tedavileri de devam ettirip denemeleri de ihmal etmemek lazım... Laboratuvar sevişmelerini, doğal sevişmelerin arasına sokmalı :) Her an neler neler oluyor...

Ben yaptırmadım çünkü benim vücudun bir günü bir gününe uymuyor... Era'nın yapıldığı ay ile diğer aylar da uymayacaktır, sürekli ölçümlenecek değer de değişecektir. Zaten en ufak yeni tedaviye gezi ruhuyla tepki veriyor benim vücut :) Direniyor sürekli...

Test zahmetli bir test... Çok derin araştırmadım ama özetlersem kendimdeki bilgileri şöyle;
Rahim içindeki 200 kusur gene bakılıyor. FSH 8 in altında olması ve rahimin 6 üzerinde olması durumunda yapılıyor, benim uygundu. Yumurtlama oldu diyelim, LH yükselmeye başladı vücuda progestron desteği veriliyor (tıpkı dondurulmuşa hazırlanır gibi) sonra rahim içinden minik bir doku alınıyor (dayanabilenlere narkozsuz) sonra 20 gün sonra falan sonucu çıkıyor. Diyelim ki sorun çıkmadı o zaman ilerideki siklusta transfer için o günleri kullanıyorlar.

Ancak dediğim gibi eğer gönderilen uygun değilse uygun olması için aynı işlemlerin tekrarlanması gerekiyor. Ne zamana kadar yapılır ki böyle... O yüzden ben kendime uygun görmedim bu zahmete girmem dedim, bu tercihim doğrultusunda yaptırılacaklar arasından çıkardım. Maliyeti de yanlış hatırlamıyorsam 2500 TL civarındaydı.

Tabloya kısa bilgi olarak koymuşum... Bilgiler tablosu
Daha detaylı internetten araştırmak istersen tam adı Endometrial Receptivity Assay
Çok sevgiler

Sevincini, mutluluğunu, heyecanını, endişelerini tüm samimiyetinle bize de geçirmişsin... Mutluluğun bize de sirayet etti. Tebrikler çok tebrikler... Mehmet Atalay sağlıkla, huzurla uyusun kollarında. Kokusunu bizim için de içine çek.

Alfabenin tüm harfleriyle dolu anılarıyla, adıyla büyüsün.
Hoşgeldin Mehmet Atalay, iyi ki geldin...

selam , bioenerji için vaktim kalmadı :) çook teşekkürler .Muğladayım ama İzmir liyim :)
Sali gunu 2 aralik transferim var dualariniza talibim...
Medusa canım hoşgeldin... Yeni tedavin öncesinde her an tüm bildiklerimizle, senden öğreneceklerimizle buradayız. Dolu dolu yazışıyoruz, yeri geliyor araştırıyoruz. Prolaktin için tecrübesi olanlar da hemen paylaşırlar. Şifacı bacımız bile var :) Güzel günlerimiz olsun inşallah...

Monkey canım tam transfer ruh halindesin. İnşallah bir sonraki aşaman hamilelik ruhu olacak. Yanar döner hallerin 9 ay devam edecek. İğne fobisiyle ağlayanlar olarak bir gün gelecek hepsinin mükafatını alacağız. O gün senin için 8 Aralık olsun. Zamanı gelmiş olsun.

gullugullu ne güzel ilerlemiş her şey... 2 Aralık senin günün olsun. Bir buluşun 9 ay hiç ayrılmayın. Başarıyla gerçekleşsin transferin, senin heyecanına ortak olup birlikte sayalım günlerini... Tüm sevinçlerine, üzüntüne gözyaşlarına ortak olmaya talibiz... Sen yeter ki mutluluktan dök gözyaşlarını bak nasıl coşuyoruz biz :) Bol şans diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…