- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.801
Savaşmaktan vazgeçmek bizim amazon kişiliğimize ters :) Canım benim :)Ne demek istedigini cok iyi anliyorum canim aslinda bir yerde bazi seyleri kabul etmeliyoz ama savasmanin ne zarari olurki diye tuturmus gidiyoruz espirine bayildim hahaha eee iyi oda güzel ...
yinede icim diyoki Duygucum bir Semra Karamanla görüssen ben okadina cok inanir oldum yaa yinede haklisin bir mücize gelipte niye seni bulmasinki olurmu..? Olur dene arkadasim bebege gidecek yolda herseyi dene denemedik demeyelim ki sana hayranim yaaa pozitiflik full yani Bu arada asagide kelimelirim niye sayiliyo yaa
Hahaha vallahi 22.00'de girince biz 01.17'de çıktık... Bildiğin telef olacaktım :) Allahtan filmi sevdi, gece mahmurluğu :)Ben de şimdi geldim aynı filmden çıkıp eve:) 18 de başladı 21.15 te bitti. Bant saatını geçirdim. Allahtan yanıma almıştım, tuvalette halletti.
Tek kadın, 35 altı ya, hahaha:) Ya kısırsa bitti insan nesli:)Hahaha vallahi 22.00'de girince biz 01.17'de çıktık... Bildiğin telef olacaktım :) Allahtan filmi sevdi, gece mahmurluğu :)
Adamların senaryolarına bakıyorum, nasıl bir hayal gücüyle birleştiriliyor bir de bizimkilere bakayım diyorum, susuyorum... Olsun biz yine Türk Filmlerini de desteklemeye devam edeceğiz.
Tüp bebek aşamalarında değişen bir şey yoktu :) Uzaya gidenlerin yanındaki ırkı devam ettirmeye aday binlerce donmuş embriyo da hepiniz aklıma geldiniz... Niye tek kadın gönderdiler onu anlamadım :) Ondan doğacakların üremeye devam etmesi vs. uzun iş dedim eşim "sen her donmuşun bebek olmasını istiyorsun di mi dedi :) bir gidip gelirler komşu gezegenlere 3 saat kalsalar zaten 21 yaşına gelirler dedi. Gecenin köründe uzatmak istemedim hı hı evet sevgilim dedim :)
Belki hoşgeldin tekrar, ne zamandır sesin soluğun yoktu. İyi ki geldin, umarım müjdeyle gelmişsindir.merhaba arkadaslar .bu sayfalar yenılendıgınden bu yana yenı yazıyorum .dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum.ve hatta gun gelecek boyle bır konuda buraya bır yazı yazacagımı ruyamda gorsem ınanmazdım.oncelıkle hamıle olan arkadasları kutluyorum.bebegını kaybedenlere sabır dılıyorum.ve tedavıde olanlarada bol sans dılıyorum.decunku benı cocuksuzluk kendı kabuguma kılıtlemıstı.aslında cok asırı cocuk ısteyen bır ınsan olmama ragmenn.sımdı yenı gelen arkadaslar benı hatırlamaz ama eskılerden bır kacı bılır.ben sızı hıc bırakmadım haberlerınızı uzaktanda olsun sessızce okudum.kımı zaman uzuldum kımı zaman sevındım.nedenmı yazmadım paylasmadım.bılmıyorum dedımya kendı kabuguma soktu yasadıklarım kaybettıklerım.belkı gun geldı allaha ısyan ettım onu unuttum.cunku ıcıme umutsızlık oyle bır oturmustukı ne sevınenle sevındım nede uzulenle uzuldum.yasam yasadıklarım benı duzgusuz bırıne cevırdı.saırınde dedıgı gıbı yasamak buysa yasıyordum ıste.hatta acmıla arkadasımı bıle aramak ıstemedım.aslında oda benım gıbı aynı dertten muzdarıptı.ama dedımya sorun ınsanlarda degıldı bendeydı.dogru durust bır gun bıle Allahıma yalvardıgımı hatırlamıyorum.ama Rabbım sanırım bana merhamet gosterdı.kımsenın gostermedıgı merhametı o gosterdı bana .ona olan kulluk gorevımı yapmadıgım halde.sımdı ne oldu dıyeceksınız.hatırlarsanız ben 9 ay gıbı 5 cıtupumu memorıalde denemek ıstıyordum.ve tamda ızın zamanımızdı.ayrıca memorıalde 1 negatıvım var.esımle bu konuyu konustum.onun bır oglu vardı saten.bırazda yapı ıtıbarı ıle bu ıslerden sıkılmıs olsa gerek.bana ızıne gıdelım donunce 10cu ay gıbı denerız dedı.kafamız rahat gıdelım ızınımızı yapalım dedı.bende tamam dedım.hatta ızınde ensuya yazmıstım.arı sutu adına.onuda almadıkya.ızınden geldık o gun bu gundur esıme ne zaman dıye sormaya cekınır olmustum.en son artık 12 cı ay adına gıdelım dıyecektım.eylulun 29 da adet olmustum.ve 1-2 gunde kayma olsa ben hep duzenlı adet olan bırıydım.28 gunde bır adet olurum.sımdı hesabıma gore 5 gun falan adetım gectı.adet gunumde kasıklarıma sıddetlı sancılar gırdı.normaldede bu kadar sıddetlı olmasada olurdu.sonra adet gunumde kahverengı lekeler geldı .ben zannettım arkası gelecek.ama kesıldı.sadece sılınce peceteye kahverengı leke gelıyor.ara ara karın agısı cektım dune kadar.ve gogus uclarım hafıfte olsun kahverengılestı.bunları ben 95 yılındakı hamılelıgımdede yasamıstım.maalesef 3 aylık ıken agır bırsey kaldırmam sonucu bebegımı kaybetmıstım.sonra daha cocugum olmadı bılenler bılır.asagı yukarı 20 yıldır cocugum olmuyor benım.sımdı karmasık duygular ıcındeyım.sevınc belırsızlık korku.ne ararsan var ıcımde.korkuyorum test yapmaya.ya degılsem dıye.esımde kımseye su anda deme dedı
demedımde esımden sonra sızınle paylastım. rabbım bana merhamet etmıs olsun.ve cok korkuyorum hamıle ısem kaybedersem
Geçmiş olsun canım. Mutlu haberlerini alırsın inşallah. Ben de 37 yaşındayım. Rahim filmimde dr. Turgay atasu hocamız problem yok dedi ama cekimi yapan adam hydrosalpinx olabilir yazmıstı. Tabi koca profesorun problem olmadıgını soylemesi cok rahatlatmıstı ama gene de içimde bi rahatsızlık bıraktı o cekimi yapan teknisyen. 1sene doldu bi olumsuz asılamam var benim de..simdi ara verdik tedaviye biraz kafamızı dinleyecegiz esimle...
aysegurses hoşgeldin, hoşgeldinn...Orta şeker rezerv durumum, 2015 subat gıbı start alacagız. Yahu ben de aşılamanın tutmamasına kafamı erdiremiyorum. Zamanı yakalıyorlar yumurtayı buyutuyorlar e neden olmuyo dıyo insan. Dediğin gibi ikinci denemeyi tüp bebek yapacagız inşallah. Acıbadem maslak, florence nightingale le gorustum. Onerebilecegin bir yer var mı? İşin çok basına ama biraz gecikmiş biri olarak soruyorum :)
Ayyy o doktordan nefret ediyorum lütfen ona gitme manyak o adam bie gitim gitigim gün ameliyat icin bircirpida hastane ayarladi iptal etim sana yazicam cok iyi bir Praxis benim Hysteroskpie orda yaptirdimPraxisklinik winterhude Dr.Felix Müller yada Dr.Braun ikiside supher canim hic cekinme yolun uzakdegilse oraya git
Kendi adıma okuyunca dehşete düşüyorum.Evet bende hoşlanmiyorum kendisinden.benide o ameliyat etti miyomlarim için. Hatta eşimin sperm leri çok yavasti ve yaşı 55 ti.benim yüzüme bu adamın işi bitmiş. Git çek Cumhuriyetine sperm al demişti. Çok üzülmustum. Sacma bi adam.onerini arastiricam. Çok sağol. Ben hala sokta yim. Konuşmaya bile korkuyorum
çok sağol. Rabbim hepimizin yüzüne baksin
Oooo aşılama bile gerçekleşnmiş, gel o zaman gel "ikinize" birden sarılalım, kucaklayalım. Usulca fısıldayalım göbeğine "hoşgeldin annene" diye... :)Merhabalar Hepinize ;
Biraz rahatsızdım girip yazamadım benimde migrenim var ve tuttu malesef anca bugün kendime geldim.
Umarım sizler iyisinizdir.
Perşembe günü doktora gittim.
Eşimin sperm testleri aşılama olabilicek düzeydeydi.Benim sadece bir yumurtam gelişti.
Çatlatma iğnesi yazdı dokturum.Cumartesi günüde saat 14:00 gibi merkezdeydim.
Aşılamam yapıldı.Biraz kasıklarımda ağrı oldu.
Tuvalet tutma olayı beni çok gerdi normal zamanda bile tuvaleti çok gelen ve tutmakta zorlanan biriyim hemen gitmem lazım.
Hemşire, doktor aşılamayı yaparken "iyi olan kazansın " diye espiri yaptı hala o an aklımda tebbüssüm ediyorum o an aklıma gelince.
14 aralık test günüm olarak verildi.
Hayırlısı bakalım.
Kucaklanmayı severimAşılam sonucu nasıl bir süprizle karşılaşıcaz bakalım :)
Aşılama oldum canım.14 Aralık test tarihim.
Hayırlısı olsun inşh.
Arkadaşlar Size birsey ssormak danışmak istiyorum yarın Dr a gıdıcem testlerimiz yapılacak ense kalınlığını yaptıracam fakat ikili teste karar veremedım sızce ne yapsam?
Canım doktorun ne diyorsa onu yaptırmak en önemlisi... Eğer ikiz değilse taramaları ihmal etmemek lazım, bebeğin sağlığı için en çok onlar önemli. Eğer ikiz ise yüksek çıkacağından boşuna evham, yaptırmamak lazım...Karabiber li kolonya dan sol şakak çevresi dehşet yara oldu bugün aynaya bi baktım şok oldum baştan aklıma gelmedi sonradan bereket aklıma geldiAklında bulunsun arkadaşım sakın yapma :) ben daha önce pamukla sürmüştü m birsey olmamıştı bu sefer ilaçta olmayınca mecburen peçete nin arasına koyup yazma ile sıkı sıkı bağladım sonuç hüsran
Nihayet yahu, geçmiş olsun, gözünüz aydın canım :) Zamanı gelince taşındınız, zamanı gelince de bebek gelecek o eve...Amin arkadaşım. Dün eşyaları taşıdık, ilk uykumuzu uyuduk. Sabah babam da geldi sağolsun. O buradayken çoğunu hallederiz Allah' n da izniyle. Eşyalar yerini buldu mu gerisi olur gider zaten. Biraz yorulduk, önceki gece uykusuz kaldık ama değdi. Devam da böyle keyifli olur inşallah...
Sonuç için güzel dileklerimiz var... Güzel olacak inşallah :) Bir Demet güzel haber bekliyoruz senden :)Medicana Beylikdüzü' nde başladım ikinci tedaviye. Protokolleri, yaklaşımları Memorial' a çok benziyor. ikinci bebeğine de orada hamile kalan bir arkadaşın tavsiyesiyle başladım. Sonuç ne olur bilemem ama şimdilik güzel anılarım ve tecrübelerim oldu...
Gelişmiş koku alıcılarım nedeniyle koku unsuru bir çok şeyi yiyemeyen, özellikle et ile bile yeni barışmış biri olarak sevgili eşim ile tek ortak olmayan noktamız ciğer...vallahi dün gece bir Edirne ciğeri yedik Edirneye kadar gidesimiz geldi.Ciğer yemeyen ben evlenince huyum suyum değişti yemek konusunda ciğer yer oldum.Ama asıl yaprak yaprak Edirme ciğerine bittim gerçekten ağzım sulandı haa
Gezmeyi çok severiz eşimle neden olmasın.
Kocaeliyede bekleriz hem şuan çalışmıyorum rahat rahat ağırlayabilirim.Saray helvamızda güzel
Karnım mı acıktı benim
Var var bir sürü İstanbul'lu var... Celina hafta içleri yoğun ama bir dahakine gelmek isterim demişti.Günaydınnnnn,
Hoşgeldi Aralık:)
Hepiniz için harika bir gün olsun, kendiliğinden hamile kalasınız inşallah:)
2220 Yeni evin sana uğur getirsin, pati sayın 2- 2 artsın ikizlerinle:)
Bu hafta İstanbul tayfası olarak buluşalım mı? Yer yine Kanyon olsun. Günü saati konuşalım.
Benim bildiğim @medusa76WishhDuygu ensu İstanbul bir de Kocaeli den @Herşeygüzelolcak katılabilir demişti. İstanbul da olan arkadaşlar ses versin bakalım:)
Ya da İstanbul da olduğunu bildiklerinizi etiketleyebilirsiniz, dürtmek de serbest:)
Program ben geliyorum diyen olursa belli olacak ama mesajlar arasında kayboluyor sanırım. Kimseden ses çokmadı.Var var bir sürü İstanbul'lu var... Celina hafta içleri yoğun ama bir dahakine gelmek isterim demişti.
Programı bana da yolla mutlaka :) Dediğim gibi yoğun ayım Aralık... Ama fırsat yaratırsam şııııp oradayım :)
Tek kadın, 35 altı ya, hahaha:) Ya kısırsa bitti insan nesli:)
Hahahahah hiç sorma... Ya tüplerinde sıvı akışı varsa, hsg çektiler mi, histeroskopi yapıldı mı, endometrium kaç, Erası, pgtsi yapıldı mı... FSH kaç FSH diyebilirdim :))))))))))))WissDuygu,
Selam canim. bu filmin Türkce dublajini ariyorumda bulamadim. orijinal ismi nedir bu filmin gecmis sayfalarda kaldi paylasim.
Senin mesajını şu yeni mesaj editörünü denemek için kullanıyorum :)Program ben geliyorum diyen olursa belli olacak ama mesajlar arasında kayboluyor sanırım. Kimseden ses çokmadı.
[BCOLOR=#00ccff]1. Ben fırsat yaratırsam mutlaka gelirim...[/BCOLOR]Lulinda Buluşma için programı belirlemek üzere "ben gelirim" diyenleri bekliyorsun anladım :)
Hahahahah hiç sorma... Ya tüplerinde sıvı akışı varsa, hsg çektiler mi, histeroskopi yapıldı mı, endometrium kaç, Erası, pgtsi yapıldı mı... FSH kaç FSH diyebilirdim :))))))))))))
O noktaya takılıp kalmadım iyi ki yoksa filmin ucu kaçardı...
Duovacım internette sinema çekim, altyazılı olanları varmış. Ama 3 saat neredeyse film ve karanlık sahneleri de çok. Tam doğru Türkçe'ye çevirirler mi bilemedim. İlerleyen zamanlarda çıkacaktır diye düşünüyorum ama yine de aratmak istersen orijinal adı Interstellar. Bilimkurgu ile çok aram yoktur aslında eşim çok sever, ama bu oldukça ilginç filimdi. Kuantum ve uzay ile ilgili olanlar ikinci kez izliyor biliyorum :)
Filmi izlemeyen için çok fazla filme dair bilgi içeriyor ama şurada çok geniş kapsamlı bilgiler var. Buraya bakabilirsin
Filmi buldum dedigin gibi altyazili, bende esime ariyorum bende sevmem bu tür filmleri, benim izledigim filmler farkli, arada izin günlerinde onun izleyecegi filmlerde buluyorum beraber izleyelim diye sagolasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?