Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Savaşmaktan vazgeçmek bizim amazon kişiliğimize ters :) Canım benim :)
Ancak şunu samimiyetle yinelemek istiyorum nacizane bizim tedaviye gidişimiz; bebek olsun, illa ki olsun, olmazsa olduralım, olmazsa olmaz diye olmadı... :) Odağımızda değil ya o yüzden çok fazla rahat davranıyoruz. İleride keşke dememek için girdik açıkçası :) Devam ettirmemizin sebebi dondurulmuşların olmasıydı. Son vermiyorum hiçbir şeye ama zorunluluk hissetmiyorum şimdi... Keşke dememek için çıktık yola, şimdi belki yine deneriz yolundayız.

İçimden geldiği an yine yola koyulursam dediğin gibi değerlendirmelerim olacak :) Semra Hanım'ı tüm buradaki yazılanların dışında pozitif bir yere koydum ben. Tedavilerindeki kadınların pozitif-negatif sonuç almalarının dışında. Kısaca paylaşmam gerekirse, kuzenim ona gitmişti (45 yaşında evlenenlerden :) ) Daha önce bir iki yerde denemesi de olmuştu. İstese; deneyelim diyerek (sonucunun pozitif olması garantisi yok nasıl olsa) tedaviye alıp, transferini gerçekleştirip bir güzel ücretini alıp devam edebilirdi. Ancak tüm tetkiklerini, rezervini, geçmişini değerlendirip "gerçekten ümit yok istersen tedaviyi başlatırım ama boşuna para harcamanı istemem, eğer aile hayatınızı etki etmeyecekse bunu kabullenip yoluna devam etmeni isterim, tavsiyem budur" demişti. Bu benim için + puan :) Maddiyatçı değil, üstüne gerçekçi... Severim böyle insanları.

Olursa çoğalalım, olmazsa eksilmeyelim diyerek yola devam... Şu anda önceliklerim arasında tedavi yok, yarın olursa hemen gereğini yaparım ki :)

Kelimeleri niye sayıyor bilemedim, sanırım yeni metin editörünün böyle bir fonksiyonu var. Çok mu yazdım diye kendi gevezeliğimizi ölçmemize yardım ediyor sanırım :))))))))))

Çok sevgiler

Ben de şimdi geldim aynı filmden çıkıp eve:) 18 de başladı 21.15 te bitti. Bant saatını geçirdim. Allahtan yanıma almıştım, tuvalette halletti.
Hahaha vallahi 22.00'de girince biz 01.17'de çıktık... Bildiğin telef olacaktım :) Allahtan filmi sevdi, gece mahmurluğu :)

Adamların senaryolarına bakıyorum, nasıl bir hayal gücüyle birleştiriliyor bir de bizimkilere bakayım diyorum, susuyorum... Olsun biz yine Türk Filmlerini de desteklemeye devam edeceğiz.

Tüp bebek aşamalarında değişen bir şey yoktu :) Uzaya gidenlerin yanındaki ırkı devam ettirmeye aday binlerce donmuş embriyo da hepiniz aklıma geldiniz... Niye tek kadın gönderdiler onu anlamadım :) Ondan doğacakların üremeye devam etmesi vs. uzun iş dedim eşim "sen her donmuşun bebek olmasını istiyorsun di mi dedi :) bir gidip gelirler komşu gezegenlere 3 saat kalsalar zaten 21 yaşına gelirler dedi. Gecenin köründe uzatmak istemedim hı hı evet sevgilim dedim :)

Tek kadın, 35 altı ya, hahaha:) Ya kısırsa bitti insan nesli:)

Belki hoşgeldin tekrar, ne zamandır sesin soluğun yoktu. İyi ki geldin, umarım müjdeyle gelmişsindir.
Keşke dememek için çıkmadık mı yola, tedavilerimizi ileride keşke dememek için başlatmadık mı.
Şimdi "belki" zamanındasın bak adın gibi... Belki hamilesin :) Hamileyim diye düşünmek istiyorsan sonuna kadar bekle, hemen öğrenmek ve yol almak istiyorsan ne duruyorsun hiç vakit kaybetme... Sen de uzun zamandır buradasın ne çok mucizeler ne çok olmaz denilenenin olduğu anılar okuduk. Sen de onlardan biri niye olmayasın.

Dilerim hayatın hoyrat kısımlarını geride bırakıp, cömertliğinin var olduğu günlerindesindir.
Gönlünün tüm kırgın ve beklentiyle dolu anlarını sarıp sarmalayacak, 20 yılın tüm acılarını sevinçten unutacağın günlerin gelmiş olsun. Zaman seni mutlu etsin. Bol şanslar diliyorum.
Heyecanla sonucun ne olursa olsun paylaşmak üzere merakla bekliyorum.

WissDuygu,
Selam canim. bu filmin Türkce dublajini ariyorumda bulamadim. orijinal ismi nedir bu filmin gecmis sayfalarda kaldi paylasim.

aysegurses hoşgeldin, hoşgeldinn...
Tevellütümüzün hiç önemi yok :) Doktorların bile bir dediği birbirine uymuyor bazen e bizim de tevellütümüz günden güne değişir, doktorlardan eksiğimiz yok nasıl olsa :)

İçin rahat etsin istediğinde yineleyebilirsin HSG'yi... Burada 5. 6. denemesini üstelik farklı farklı doktorlarla yapmasına rağmen filmdekileri doğru analiz edemeyenlerin tecrübelerini de okuduk çünkü. 2. teyit bu nedenle önemli. Hep iyiyi düşünmek çıkış noktamız, ama araştırıp emin olmak da olmazsa olmazımız bazen :)

Dilerim bu dinlenme aşamasını full performansla geçirirsiniz. Hayat neler getiriyor belli mi olur. Kendi aşılamanızı gerçekleştirirsiniz :) Dilerim 2015'de yeniden başlamanıza gerek kalmaz, kalır ise de en içinize sinen, daha iyi araştırdığınız merkez ile mutlu sona ulaşırsınız. Şansın bol, yolun hep açık olsun :)

Kendi adıma okuyunca dehşete düşüyorum.
Böylelerini benim karşıma çıkmasın. Çıkmamaları onların hayrına mı kendi hayrıma mı bilemedim ama şiddete karşı bünyem böyle şeyleri okuyunca hiddetten şiddet holiganına dönüyor.

İki tane çarpsam bile yetmeyecek gibi geliyor. Bilim insanı olmasını geçtim, insan olarak nasıl bu kadar densiz, hadsiz olabiliyorlar. Bu ne münasebetsiz laubaliliktir. Yerin dibine sokmak lazım böylesini. Allahım ya şu an çok hiddetlendim! Uzak durun siz de ne olur. Karşınıza hiç çıkarmasın böylelerini. Densiz insanlardan hele ki bir de doktor ünvanı olanlardan uzak tutsun hepimizi. Yoksa ben cinnete yakın olurum biliyorum kendimi. Kendimden korkuyorum...

Oooo aşılama bile gerçekleşnmiş, gel o zaman gel "ikinize" birden sarılalım, kucaklayalım. Usulca fısıldayalım göbeğine "hoşgeldin annene" diye... :)

Çok tebrikler, hayırlısı olsun... 14 Aralık'ta güzel haberlerini alabilmek dileğiyle bol şanslar diliyorum :)
Aksi ispatlanana kadar "potansiyel hamileliğinin" keyfini sürmeni tembihlemekten geri durmuyorum.

Arkadaşlar Size birsey ssormak danışmak istiyorum yarın Dr a gıdıcem testlerimiz yapılacak ense kalınlığını yaptıracam fakat ikili teste karar veremedım sızce ne yapsam?
Canım doktorun ne diyorsa onu yaptırmak en önemlisi... Eğer ikiz değilse taramaları ihmal etmemek lazım, bebeğin sağlığı için en çok onlar önemli. Eğer ikiz ise yüksek çıkacağından boşuna evham, yaptırmamak lazım...
Dilerim çok güzel geçer, ensesi de burnu da sizi mutlu kılsın. Varlığıyla verdiği sevinç 9. ayında kucağına taşsın :)

Kararbiber ile ilgili önerimi yazarken yazmıştım o ağrı ile görmemişsindir, ben yapamıyorum zaten onu feci cildimi yakıyor :) O yüzden diğer aşamaları uyguluyorum.

Dilerim migren atakların yok olur gider, hamileyken gerçekten çekilmez. Sağlıklı, migrensiz hamilelikler :)

Nihayet yahu, geçmiş olsun, gözünüz aydın canım :) Zamanı gelince taşındınız, zamanı gelince de bebek gelecek o eve...
Eşyalar vs. hepsi yerini bulur zamanla, sen iyi ol yorma hırpalama ve üşütme! kendini yeter.
Babana hürmetler, çekip çevirsin eşyalarınızı.

Uykusuzluğunuzu ve yorgunluğunuzu tez zamanda atmanızı diliyorum. Keyfiniz daim olsun, bebekle birlikte coşsun taşsın...

Enbidipnot: Patileri merak ediyorum, sorunsuz ilerlemiştir her şey umarım...

Sonuç için güzel dileklerimiz var... Güzel olacak inşallah :) Bir Demet güzel haber bekliyoruz senden :)
Memorial'a benzememesi mümkün değil ki Selman Bey'de Memorial'in tüb bebek merkezinin kuruluşundan gelme...
Derya'da oradan :)

Bahsi geçmişken Miranda'da gözükmüyor ne zamandır, dediğin gibi oğluna Medicana'da hamile kalıp doğurmuştu, şimdi kardeşi de yolda :) İyi olsunlar hep :)

Gelişmiş koku alıcılarım nedeniyle koku unsuru bir çok şeyi yiyemeyen, özellikle et ile bile yeni barışmış biri olarak sevgili eşim ile tek ortak olmayan noktamız ciğer...

Nasıl oldu bu iş :) Koca bir ekip en son Edirne'ye gittiğimizde illaki ciğer dediler, önceki ziyaretlerde uzak kalmayı başarmıştık bunda olmadı. Bir baktım ki onlar löp löp ciğerleri yerken ben ciğer kokusu olmayan bir yerde tost bulmaya uğraşıyordum. Yemeyi geçtim piştiği yere bile giremiyorum.

Nasıl becerdin yemeyi :) Var mı bir formülü? Eşimi şaşırtmak için ciğer yiyebilmeyi isterim :)
Bir kez denedim burnumu vs kapatım ama baskın, kendine özgü tadı var ve ben onu hiç sevemedim.
Bir daha da denemedim, fellik fellik kaçıyorum bir yerde ciğer oldu mu...

Kokusu olsa da tüm sebzeleri ayırmaksızın yiyorum ama et, balık, tavuk ürünlerinde 1-2 şey hariç mümkün değil yemiyorum, hele sakatat ! mümkün değil arkama bakmadan kaçarım, tırnağımı yerim açlıktan o kadar vahim durumdayım :)

Var var bir sürü İstanbul'lu var... Celina hafta içleri yoğun ama bir dahakine gelmek isterim demişti.
Programı bana da yolla mutlaka :) Dediğim gibi yoğun ayım Aralık... Ama fırsat yaratırsam şııııp oradayım :)

Program ben geliyorum diyen olursa belli olacak ama mesajlar arasında kayboluyor sanırım. Kimseden ses çokmadı.

Tek kadın, 35 altı ya, hahaha:) Ya kısırsa bitti insan nesli:)
WissDuygu,
Selam canim. bu filmin Türkce dublajini ariyorumda bulamadim. orijinal ismi nedir bu filmin gecmis sayfalarda kaldi paylasim.
Hahahahah hiç sorma... Ya tüplerinde sıvı akışı varsa, hsg çektiler mi, histeroskopi yapıldı mı, endometrium kaç, Erası, pgtsi yapıldı mı... FSH kaç FSH diyebilirdim :))))))))))))

O noktaya takılıp kalmadım iyi ki yoksa filmin ucu kaçardı...

Duovacım internette sinema çekim, altyazılı olanları varmış. Ama 3 saat neredeyse film ve karanlık sahneleri de çok. Tam doğru Türkçe'ye çevirirler mi bilemedim. İlerleyen zamanlarda çıkacaktır diye düşünüyorum ama yine de aratmak istersen orijinal adı Interstellar. Bilimkurgu ile çok aram yoktur aslında eşim çok sever, ama bu oldukça ilginç filimdi. Kuantum ve uzay ile ilgili olanlar ikinci kez izliyor biliyorum :)

Filmi izlemeyen için çok fazla filme dair bilgi içeriyor ama şurada çok geniş kapsamlı bilgiler var. Buraya bakabilirsin

Program ben geliyorum diyen olursa belli olacak ama mesajlar arasında kayboluyor sanırım. Kimseden ses çokmadı.
Senin mesajını şu yeni mesaj editörünü denemek için kullanıyorum :)
Lulinda Buluşma için programı belirlemek üzere "ben gelirim" diyenleri bekliyorsun anladım :)
[BCOLOR=#00ccff]1. Ben fırsat yaratırsam mutlaka gelirim...[/BCOLOR]

[format=h6] [/format]

Herkese Merhaba,
uzun zamandır yazmıyordum arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Forumu geçmişe dönük inceleme fırsatım olmadı, bu süre içerisinde başımdan geçenleri yazıyorum hemen size. Biliyorsunuz OPU da 1 adet (tek taşım :)) yumurta toplanmıştı, şuan miyom ameliyatı için bekliyorum. Zeynep Kamilde yaptırıcam Allah izin verirse, histereskopi ile olacak, kazınma yöntemi ile şimdilik kurtulmuş olacağım miyomdan. Myom ameliyatı olduktan sonra yara bölgesi iyileşene kadar da puregon iğneye tekrar başlayacağım, malum 1 adet yumurta benim durumum için oldukça riskli, tekrar yumurta geliştirmeye çalışıcaz.
Cuma günü başka bir uzmana gittim, bu ayki yumurtalarım çoğalmış :) tam 5 adet yumurtam oluşmuş, rezervlerim çok kısıtlı, bu 5 sayısı bile mucize benim için.
Bilen varsa lütfen aydınlatın beni. 13 kasımda OPU oldum. Tarih çok yakın. Acaba o günlerde kullandığım puregon iğnelerden dolayı bu ay yumurtalık daha mı fazla çalıştı ve verimli oldu, yoksa sizce destek tedaviler mi ?
bal, çörek otunu OPU işlemine kadar her gün yedim o günlerde, şu son iki haftadır yemiyorum.
bu konuyu aydınlatmam lazım çünkü şuan oluşan yumurtalar tekrar puregona başladığımda hiç olmayabilir. Sizce o zamanki iğnelerden kaynaklı mı acaba?

Bizim Tablo Güncellemesi: 01 Aralık 2014

[BCOLOR=#ff0000]ANNE OLANLAR[/BCOLOR]

P Puffy68 ALYA DOĞDU 1968 İstanbul FSH: 8.1 LH: TSH: AMH 0.24 E2: 2.tüp- ALYA DÜNYAYA GELDİ sebepsiz Sisli Mémorial- Dr. Aynur hanim

@leejena DEFNE DOĞDU 1970 İstanbul FSH: 12.9 LH:4.86 TSH: AMH: 0.36 E2:52.37 5. Tüp- Defne bebiş geldi. - Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci

B breezey ELİF DOĞDU /1971 İstanbul FSH: 8.82 LH:3.33 TSH:1.53 AMH: E2:220 1 Tüp negatif sponton gebelik Elif bebek geldi SEBEPSİZ

D Deti KIZI DOĞDU / 1970 İstanbul FSH: 10 LH: TSH: AMH: 0.16 E2: Kizimiz dünyaya geldi yasa bagli rezerv azligi Acibadem Maslak-Dr. Bülent Tiras

E elvinnur İKİZLERİ DOĞDU (Nisan 2014) / FSH: LH: TSH: AMH: E2: İkizlerimiz dünyaya geldi Annelerinin kucağına geçmek için hazırlanıyorlar. 30 Nisan 2014 31. haftalık doğdukları için küvezde misafir edildiler

A ays73 AYZEN DOĞDU (Nisan 2014) / 1974 İstanbul FSH: 19 LH: TSH: AMH: 0.08 E2: 2 tüp negatif, sponton 23 Nisanda kizimiz Ayzen geldi Yasa bagli rezerv azligi Istanbul Tüp- Dr. Aret Kamer

@SelcanKerem İKLİMYA DOĞDU (2014) / 1972 Hollanda FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: doğal yoldan hamile-kızımız olacak SORUN YOK )

cedrus BETÜL DOĞDU (Eylül 2014) / 1980 Konya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 3. Tüp Pozitif Kizimiz olacak Tüpler tikali Konya Novafertil T.B.M

A alfabe MEHMET ATALAY 17 Kasım 2014/ 1976 Denizli FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.12 E2: 4 negatif 5.deneme pozitif Yumurta ve sperm az Erol Tavmergen-Ege üniversi

[BCOLOR=#800080]HAMİLE OLANLAR[/BCOLOR]

K kumarika HAMİLE 1972 İzmir FSH: LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Negatif. 3. de 10 haftalık düşük. 4. deneme HAMİLE 26 Haftalik Kizimiz olacak Yaşa bağlı rezerv azlığı ZMİR İRENBE AHMET ZEKİ IŞIK

N nashi HAMİLE FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.

U unbelivable HAMİLE Yurtdışı FSH: LH: TSH: AMH: E2: bilgileri güncellenecek.

hope73 HAMİLE 1974 Almanya FSH: 5.38 LH: TSH: AMH: 0.2 E2: 3 tüp, 1 kimyasal gebelik- , rezerv azlığı

NevSer HAMİLE 1974 İzmir FSH: 4.98 LH:2.28 TSH:1.15 AMH: 2 E2:85 Hedef spontan hamilelik. Yeni tedaviye başladı. sebepsiz infertilite

Miranda HAMİLE 1982 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: Hedef dogal gebelik Medicana İnt. Dr. Aysun Laçin

NURCANOZ HAMİLE

F Fatos4345 HAMİLE. DONMUŞ TRANSFERİ YAPILDI. İstanbul

B bebeklerve HAMİLE (En yeni hamile , 14 Kasım ilk test)
1969 Antakya FSH: 13.39 LH: TSH: AMH: 1.31 E2: 2 Asilama 1 Tüp denemesi Antakya - Memorial'da 2. Tüp tedavisi başladı, pozitif sonuç aldı. MEMORİAL Şişli
[BCOLOR=#0000ff]TEDAVİDE OLANLAR-DONDURANLAR-BEKLEYENLER[/BCOLOR]

ummuseleme Diğer tedavi sonucuna göre devam edecek.
1972 Adana FSH: LH:7TSH:AMH: 0.19E2: 4 Negatif 1 dondurulmuş yumi bekliyor REZERV AZLIĞI Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya

ALISALIS Transfer Bekliyor.
1970 İzmir FSH: 18LH:8TSH:AMH:0.18 E2:39 mini tüp tedavisi Rezerv az 3 donmuşu var . Dr.İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.

ensu Aralıkta Tedaviye başlayacak.
1977 İstanbul FSH: 6.06 LH: TSH: AMH: 0.09 E2: 9. tedaviye başlayacak. AMH: 1.2 (bir önceki) – Erkek infertilitesi Memorial Dr. Semra Kahraman

G guzbahar Yumurta biriktiriyor, donduruyor.Tedavide.
1973 Sakarya FSH: 7.08 LH:3.38 TSH:1.152 AMH: 0.13 E2:109 1 tüp negatif Rezerv ve sperm az Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci

acmila Trioid ile ilgili tedavisi başlıyor.
1971 Almanya FSH: 7.89 LH: TSH:0.71 AMH: E2:196 İST.da 3 mini tüp denedi - - Yurtdışında devam ediyor. Dondurulmuşu var.

monkey Potansiyel Hamile Test için gün sayıyor.
1973 İzmir FSH: 5.61 LH:7.62 TSH: AMH 8.1 E2:41.54 1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme Yeni tedavisi başladı Yas-Rahim simetri bozuklugu Ege Üniversitesi

Contente Beklemede.
1972 İsvicre FSH: LH: TSH: AMH: E2: Subat 2013 10 Haftalik düsük beklemede Hormonsuz deneyecek

A Alara14 Transfere hazırlık yapıyor.
1972 Bolu FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif yeni tedavisi başlıyor dondurulmuşu var bekliyor. - Bahceci Fulya Hast.

2220 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR
1973 Edirne FSH: 11 LH: TSH: AMH: E2: Martta 1 Negatif yeni tedaviyle dondurulmuşu var. Polip,Iltihap, Rezerv azligi Istanbul- Bahceci Umut T.B.M Medicana İnt. Dr. Demet Hn.

WishhDuygu Beklemede... Beklerken boş durmayacak :)
1973 Istanbul FSH: 6.2LH:4.4TSH:1.73AMH: 2.08E2:88 CD56:16.8 2 taze-2 dondurulmuş negatif (Medicana İnt.) Yapışıklık ve iltihap Endometris için tedavi oldu.Tüpler tikali, Rahim iltihabı, yapışıklık için histeroskopi yapıldı. Tüpler açıldı. Donmuşu kalmadı. Merkezi kendisi şimdilik :)

ismihan_sultan Saldı Çayıra Mevlamız Kayıra :)
1972 Hatay /FSH: 4.5 LH:3.5 TSH:3.2 AMH: E2: Klomenle bir gebelik düsük, 1 asilama negatif Hedef; Spontan gebelik Sebepsiz Infertilite

gulneva77 Rezervleri için Tedavide.
1979 Tekirdağ / FSH: LH: TSH: AMH: 0.16 E2: 2 Negatif 3 tedavide Yumurta rezerv azligi ARET KAMER-İSTANBUL TÜP

celina1 Tedavide. TRANSFER BEKLİYOR
1974 İstanbul/ FSH: 7.74 LH:5.5 TSH:0.97 AMH: 0.99 E2: 2 Aşılama 2 Tüp Bebek 1. deneme düşük 2.tedaviye yeni merkezde başladı. Eski tedavi DR. NURİ DELİKARA KADIKÖY F.NIGHTINGALE 1 DONMUŞU VAR ŞİŞLİ MEMORİAL

CapsLocked Tedavide.

Yurtdışı DONDURULMUŞU VAR TRANSFERİ BEKLİYOR.

adigee1 Tedavide.
1977 - İstanbul / 3 tüp negativ .4 tüp için yeniden başlayacak.
Rezerv azlığından başka sorun görünmüyor. Doktoru Bahçeçi Fulya Erbil Yağmur hastası. Hiç donmuşu kalmadı

sara_28 Dondurulmuşlar için beklemede. Trioidleriyle ilgili tedavide.
1974 - Giresun / 3 tüp bebek tedavisi negatif 4.için şubat mart aylarında buz bebeklerinin transferini düşünüyor görünürde bi sebep yok sadece PKO Doktor İstanbul Amerikan Hastanesi Doç. Dr Kayhan YAKIN

Lulinda Potansiyel Hamile Test için gün sayıyor.
1977-İstanbul / TSH: 1,21 1.deneme Sorun: Eh işte çalışan tek tüp, yumurta kalitesi sorunu, ileri hareketli sperm sorunu / Dondurulmuşları var. Doktor Fulya Bahçeci Güvenç Karlıkaya

@sudemlik Aralık'taTedavi hazırlığında.
1973- Ankara / amh 0.1 fsh en son 13 / 2 tüp denemesi negatif. üçüncü Aralık 2014. Ankara Medicana

alpcemre Tüp tedavisi için bekleme ve hazırlık sürecinde.
1974 / AMH:0,73 2 doğal gebelik ve 2 si De düşük. Testleri yaptırıp bekleme sürecine göre tüp bebek tedavisi düşünülüyor.

gullugullu Transfere hazırlanıyor.
1970 Mugla FSH: 10.39 LH: 2.65 TSH:1,36 AMH: 0,65 E2: 1. Tüp denemesi negatif Sorun yok Izmir-Bornova Sifa Hast. 2.tup irenbe kaan bozkurtta 4 donmusum var transfer bekliyor...

pembe_umut
leylayasemin
Meer7
Eua
Feronia_Hera
Herseyguzelolcak

T TUTKU34
1970 İzmir FSH: 7.94 LH:1.22 TSH:1.34 AMH: 2.36 E2:680 1. tüp negatif. - -

A alarahan
1971 - FSH: 19 LH: TSH:TİROİD AMH: E2:19 MİYOM ameliyatı oldu - -

C cmas1
1971 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: 0.5 E2: 3 tüp Negatif 4. Tedaviye başladı Daha önce Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel Yeni Tedavi Dr. Bülent Tıraş Acıbadem MAslak

Z zeytun
1970 Antalya FSH: LH: TSH: AMH: 0.02 E2: 4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik Yumurta yetmezligi -

E Elifoo
1973 Ankara FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif - Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim

A arnavut1973
1973 İstanbul FSH: 20 LH: TSH: AMH: E2:45 - Yasa bagli rezerv azligi -

S simay72
1972 İstanbul FSH: 16 LH: TSH: AMH: 0.1 E2: 2 Tüp negatif Rezerv az DR-BAHÇECİ

R resignation
1974 Hollanda FSH: LH:TSH:AMH: E2: Doktorunu degistirip tekrar deneyecek Yumurta rezerv azligi 1 donmusu var Atasehir Memorial- DR. Cem Demirel

V volin
1972 Avustralya FSH: LH: TSH: AMH: E2: 2 Tüp Negatif 1 Tüp kimyasal 4. Deneme negatif Sperm azligi- Yumurta rezerv azligi -

B bebekistiyoruzbiz
1973 Bursa FSH: 8.87LH:3.37TSH:AMH:0.94 E2:59.6 İlk Deneme/ Dondurulmuşlarla transfer olacak. Nisan 2014 Sebepsiz infertilite - yaş sebebi ile tüp 3 donmuşu var. ART / Prof. Dr. Gürkan Uncu

nisanduru
1974 FSH: LH: TSH: AMH: E2:

O omayra34
1974 FSH: 12.45 LH: TSH: AMH: 0.30 E2: 2 Tüp negatif Yumurta rezerv azligi

S seldan70
1971 Adana FSH: LH: TSH: AMH: E2: 3 Tüp negatif, Yumurta biriktiriyor Yumurta rezerv azligi Adana Baskent Hast.

@Bcemre3
1969 FSH: 12.6 LH: TSH: AMH: E2: 6 Tüp negatif, 2 Kimyasal gebelik 1 gebelik Spontan 7.Tüpe hazirlik Sperm DNA hasari, Yasa bagli rezerv azligi

A aryaekim
1972 FSH: 11 LH: TSH: AMH: 1.2 E2: 3 tüp denemesi(1 gebelik ama kürtaj-1 neg.-! kimyasal gebelik. Yumurta biriktiriyor Haziran da tekrar deneyecek sağ tüp tıkalı sol tüp çok iyi değil,yaşa bağlı yumurta kalite ve sayısı sorunu Fulya Bahçeci

minervametis
1976 Adana FSH: 28 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp denemesi. Opu yapıldı. 3 yumurta toplandı. Tüpler tıkalı ve Endometriozis

D dnzdry
1971 İstanbul FSH: LH:TSH:AMH: E2: 1 düşük. 3 dondurulmuşu var. Kist tedavisi görüyor. Sonrasında transfer Fulya Bahçeci

F fadi75
1975 İstanbul FSH: 8 LH: TSH: AMH: E2: 1. tüp tedavisi başladı. Kadiköy ŞİFA

Y yasminefe
1974 İstanbul FSH: LH: TSH: AMH: E2: 1. aşılama 2 tüp negatif sonuç. 3. tedaviye başlıyor Şişli Memorial Dr. Nur Dokuzeylül

: Güncelleme veya eklemeler için 40Asistani 'ni etiketleyip mutlaka özel mesaj ile göndermek önemli.

Arkadaşlar Size birsey ssormak danışmak istiyorum yarın Dr a gıdıcem testlerimiz yapılacak ense kalınlığını yaptıracam fakat ikili teste karar veremedım sızce ne yapsam

canim ikili testi mutlaka yaptir cok cok onemli.. sakin ihmal etme bence.. isyerinde karsimda oturan erkek arkadasin esi hamileydi ve karisinin ikili test yapmasina kesinlikle izin vermedi.. karisi cok yalvardi ama adam bunlar doktorlarin para tuzaklari diye tutturdu. ne yazikki bebek down sendromlu dogdu ve tonla baska ragatsizligida cikti 5 aylikken kalp ameliyati oldu.. saglikla ilgili ne deniliyorsa yapmak sart bukadar hormonlu seyleri yiyip iciyoruz kullaniyoruz o yuzden bebeklerde kolay etkilenebiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…