Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arısütü ne işe yarıyor? Benim adetim yeni bitti blr sonraki adette gideceğim ve transfer için tedavi başlatacak.. Şimdi ben de kullansam mı sizce?​
canim senin donmusun varya gerek yok.. embriyo, sperm ve yumurta kalitesi icin kullaniyoruz

Reactions: Eua
aysegurses hoşgeldin, hoşgeldinn...
Tevellütümüzün hiç önemi yok :) Doktorların bile bir dediği birbirine uymuyor bazen e bizim de tevellütümüz günden güne değişir, doktorlardan eksiğimiz yok nasıl olsa :)

İçin rahat etsin istediğinde yineleyebilirsin HSG'yi... Burada 5. 6. denemesini üstelik farklı farklı doktorlarla yapmasına rağmen filmdekileri doğru analiz edemeyenlerin tecrübelerini de okuduk çünkü. 2. teyit bu nedenle önemli. Hep iyiyi düşünmek çıkış noktamız, ama araştırıp emin olmak da olmazsa olmazımız bazen :)

Dilerim bu dinlenme aşamasını full performansla geçirirsiniz. Hayat neler getiriyor belli mi olur. Kendi aşılamanızı gerçekleştirirsiniz :) Dilerim 2015'de yeniden başlamanıza gerek kalmaz, kalır ise de en içinize sinen, daha iyi araştırdığınız merkez ile mutlu sona ulaşırsınız. Şansın bol, yolun hep açık olsun :)
Hoşbulduk :) güzel temennilerin için sağolasın. İkinci hsg yi yaptırmayı teklif ettim aşılama öncesi doktora ama taraftar olmadı pek, gerek yok dedi. Aslında ocak gibi 2. Hsg yi yaptırmak istiyorum. Doğurganlığa bir zararı yok diye biliyorum, hafif tıkanıklıkları çözebildiği bile söyleniyor. Hep güzel umutlarla devam ediyoruz, umarım yüzümüz gülecektir. Tekrar zaman ayırıp güzel sözlerinle cevap yazdığın ve beni yüreklendirdiğin için teşekkür ederim.

ensu kaç gün sonra adet oldun canım??​
canim kurtajdan bir hafta sonra bana hormon ilaci verdiler yapisiklik olusmamasi ve ilac bitince adet olmam icin ilaci 21 gun kullandim ve ilac bitince uc gun sonra adet oldum ama ben tatile gidecegim icin ilacida doktor verdikten 5 gun sonra kullanmaya basladimki tatilde adet olmum diye.. :)
sen adet oldunmu cnm son tedavinden sonra..

merhaba arkadaşlar ,aralık sonunda tüp denemesi için bu ay hazırlık olsun diye kan baktırdım..2 aydır bol vitamin antioxidana ve biesteron a ragmen fsh düşmemiş yükselmiş.15 olmuş.....şimdi bu ay sonunda tüp denemem olucak ne yapmalıyım sizce ?dr um 15 ve altında yapıyoruz diyor ama içime sinmedi sanki..fsh ı düşürmek için önereceginiz bir şeyler varmı?

Takvim Güncellemesi: 01 Aralık 2014
Güncelleme veya eklemeler için 40Asistani 'na mutlaka özel mesaj ile bilgilerinizi gönderiniz.

[xtable=652x171]
{tbody}
{tr}
{td=bcolor:red|center}
ARALIK 2014 TAKVİM {/td}
{/tr}
{tr}
{td}
01 Aralık 2014 Pazartesi adigee1 Kontrol
02 Aralık 2014 Salı gullugullu Transfer
04 Aralık 2014 Perşembe A Alara14 Kontrol
06 Aralık 2014 Cumartesi Lulinda Test A Alara14 Transfer
08 Aralık 2014 Pazartesi monkey Test
14 Aralık 2014 Pazar Herseyguzelolcak Test
16 Aralık 2014 Salı acmila Kontrol

{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

[xtable=664x313]
{tbody}
{tr}
{td=center}KASIM 2014 TAKVİM {/td}
{/tr}
{tr}
{td}
01 Kasım 2014 Cumartesi sara_28 Transfer
04 Kasım 2014 Salı WishhDuygu Transfer
05 Kasım 2014 Çarşamba B bebeklerve Transfer acmila OPU
07 Kasım 2014 Cuma gulneva77 OPU acmila Transfer
08 Kasım 2014 Cumartesi @yadigaryadi Y. Kontrol
10 Kasım 2014 Pazartesi @yadigaryadi Y. Kontrol
11 Kasım 2014 Salı sara_28 Test A Alara14 OPU 2220 & A Alara14 Evlilik Tebriği
13 Kasım 2014 Perşembe @yadigaryadi OPU (09:15)
14 Kasım 2014 Cuma WishhDuygu Test & B bebeklerve Test
17 Kasım 2014 Pazartesi Lulinda Kontrol A alfabe Doğum Mehmet Atalay doğdu
19 Kasım 2014 Çarşamba acmila Evlilik Tebriği
20 Kasım 2014 Perşembe acmila Test
21 Kasım 2014 Cuma Lulinda Transfer
24 Kasım 2014 Pazartesi monkey Transfer
29 Kasım 2014 Cumartesi pembe_umut Kolposkopi & Herseyguzelolcak Aşılama
{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

Tek taşın hayırlı uğurlu olsunnnnn :)
İnşallah miyom ameliyatında su gibi akar, güzelce sonuçlanır.

Yumurtalıklarındaki antral artışı için bir şey diyemiyorum ama hem desteklerin, hem ilaçların olumlu etkisi olması ihtimal dahilinde. Doktorunun bu konudaki yorumu önemli aslında. Bal Tarçın Çörekotunun faydası olduğu söyleniyor, miyomdan kurtulunca yine tekrarlarsın.

Ama ilaçtan dolayı bir risk olur mu inan yorum getiremiyorum, yumurtaya dair hiç tedavim olmadı, ne desem eksik olur... İyi düşünelim iyi olsun, yine çok sayıda antral olsun... Çok sevgiler

duova
Filmi buldum dedigin gibi altyazili, bende esime ariyorum bende sevmem bu tür filmleri, benim izledigim filmler farkli, arada izin günlerinde onun izleyecegi filmlerde buluyorum beraber izleyelim diye sagolasin.
Bilimkurgu benim de ilk tercih ettiklerimden değil ama her filmi izleme potansiyelim yüksek :) Eşler ortak şekilde seviyor demek ki bu filmleri... İlerleyen günlerde daha iyi kalitede ve dublajlı olarak mutlaka çıkacaktır... Eşin için titizlikle hazırladığın listelerin olursa bizede tüyo ver, gözden kaçanlar varsa izleriz :)

Her gün dünya kadar film çıkıyor, ama gün hala 24 saat, yetmiyor ki :)

Ne demek :) Temmenilerimiz hepimizin ortak dileği...
HSG'nin ne kadar etkisi vardır bilmiyorum ama kendimden örnek vermem gerekirse;
Neredeyse 10 yıldır kapalı olan her iki tüpüm geçen yıl çekilen HSG'de tasdiklendiği gibi kapalıydı...
Histeroskopi sonrası doktorum rahim içini görmek üzere ısrarla 2. yi istedi.

Çekilen HSG'den mi, histeroskopinin etkisi mi, iltihaba yönelik antibiyotik tedavisinden midir bilmiyoruz (bence hepsinin etkisi var) 2. HSG'de her iki tüp tamamen açık çıktı, rahim içinde de hiçbir yapışıklık tespit edilemedi. Geçen aylarda çektirdim sürpriz oldu bize de... İmkan olursa denenebilir bence...

Umutlarımız yaşasın, umutsuz haberlerimiz olmasın... Evet bazen üzülebiliriz ama umudumuz baki :) Bir sürü yol arkadaşı olarak yeri gelince yüreklendiririz birbirimizi, yeri gelince de azarlarız öyle süngü düşürmek yok diye :) Çok sevgiler

Sudemlik merhaba hazırlıklar tam gaz devam etsin, mutlu sona tez varasınız :)
FSH'i reglin 3. günü ölçtürdün değil mi? Diğer günlerdeki ölçümler gerçekçi değilmiş çünkü...

Benim bu konuda bir tedavim olmadı ama bildiğim kadarıyla stresten uzak durup, hayıt tohumu ve civanperçemi vb. bitkisel destekler kullananlar var. Bilgili olanlar görünce daha detaylı yazacaktır.

evet 3 günü sonucu bu:) 2 ay önce daha iyi iken onca hazırlıkla 15 olmuş..son bir ay içindeyim..sonucu görünce panikledim..önerileri bekliyorum arkadaşlar şu an reglimin 5 günündeyim..sonraki reglide (yaklaşık 24-25 aralık gibi )tüp denicez..

Kızlar selamlar hepinize.Doktora gittim çarşamba yine kontrol var inşallah ..Sonra yine kontrole çağırır ve E2 ye bakar sanırım (Tabiki bu benim öngörüm :) )Şu anda bir tane düzgün gibi görünen bir tanede ufak 2 adet yumurtam var .Bakalım ne olacak .İnşallah düzgün gelişirde toplancak duruma gelir.
Klinikde bir bayanla sohbet ettik yazın 7 yumurtası varmış ve de klomenle.... şu anda tek bir tane var ve iğneyle ..Ben hiç birşey anlamadım bu işden .İlk doktorunda bi hata olmasın dedim garip yani ..6-7 ayda bu kadar değişir mi herşey .İğne daha etkili tablet ilaçlara göre .
Kadıncağızda üzülüyodu ne yapcam diye ilk denemesiymiş .Başka yapma şansım da yok dedi ..Dedim hepimiz 1 yumurta 1 spermden olduk üzülme ..Vercekse mevla tek taşlada verir.Gelmiş ise vakti saati olur..Gelmemiş herşey bahane olur .

Allahım şu topikde bebeksiz kimse kalmasın inşallahhhhhh......

tesekkurler ensu.sabah 11 de gıdıp kan verdım daha garantı olsun dıye.aczaneden ıdrar testı almak ıstemedım.cıkmaz belkı dahada uzulurum dıye.dırek ıc camasırıma gelen bısey yok.sadece kahverengı lekeler gelıyor pecete ıle sıldıgım zaman.dısarı cıktım cok soguk buralar.gogus uclarım cok sızladı kasındı.arada agrım oluyor edet agrısı gıbı.belırtı dersek bunlar.bılmıyorum artık yarın aksam sonucu soylıycekler.ayrıca senıde takıp edıyordum ama ızınde ıken okuyamamıstım.dusukle sonuclanmıs.uzuldum adına ama sende sızllerde bu azım oldukca umut var.cok sogul sagolun

Ne demek :) Temmenilerimiz hepimizin ortak dileği...
HSG'nin ne kadar etkisi vardır bilmiyorum ama kendimden örnek vermem gerekirse;
Neredeyse 10 yıldır kapalı olan her iki tüpüm geçen yıl çekilen HSG'de tasdiklendiği gibi kapalıydı...
Histeroskopi sonrası doktorum rahim içini görmek üzere ısrarla 2. yi istedi.

Çekilen HSG'den mi, histeroskopinin etkisi mi, iltihaba yönelik antibiyotik tedavisinden midir bilmiyoruz (bence hepsinin etkisi var) 2. HSG'de her iki tüp tamamen açık çıktı, rahim içinde de hiçbir yapışıklık tespit edilemedi. Geçen aylarda çektirdim sürpriz oldu bize de... İmkan olursa denenebilir bence...

Umutlarımız yaşasın, umutsuz haberlerimiz olmasın... Evet bazen üzülebiliriz ama umudumuz baki :) Bir sürü yol arkadaşı olarak yeri gelince yüreklendiririz birbirimizi, yeri gelince de azarlarız öyle süngü düşürmek yok diye :) Çok sevgiler
:) oo harikaymış, geçmiş olsun. Bence bu pozitifliğin de etkisi vardır ikinci hsg yi nerede çektirdin?

cok tesekkur ederım bılıyorum haklısınız.ama dedımya sankı uyusmus gıbıyım ve halada oleyım..bu sabah gıdıp kan verdım yarın aksam solıyecekler.29.10 adet olmustum.28 gunde bı olurum hala gıden gelen yok.sadece kahverengı lekeler geldı onlarda ne bılmıyorum.adet bıtımı olurya ole.peceteye sılınce gelıyor.yazımı okuyunca dıyceklerkı dedım ıste ıc karartan bırı.sızlermı cok guclusunuz benmı zayıfım bılmıyorum.ama sunu bılıyorum.ınsan ne yasarsa yasasın umudunu yıtırmemelıymıs.Allahı unutmamalıymıs.sayet hamıle ısem tek bıldıgım Rabbım benı utandırdı.korktum ıdrar testı yapmaya.cunku sanırım alısmısım hayatımda hep olumsuzlukları yasamaya.buda olumsuz olacakmıs gıbıme geldı.sızler ıyı ınsanlarsınız.ve ıyıkı varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…