- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.821
Tek taşın hayırlı uğurlu olsunnnnn :)Herkese Merhaba,
uzun zamandır yazmıyordum arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Forumu geçmişe dönük inceleme fırsatım olmadı, bu süre içerisinde başımdan geçenleri yazıyorum hemen size. Biliyorsunuz OPU da 1 adet (tek taşım :)) yumurta toplanmıştı, şuan miyom ameliyatı için bekliyorum. Zeynep Kamilde yaptırıcam Allah izin verirse, histereskopi ile olacak, kazınma yöntemi ile şimdilik kurtulmuş olacağım miyomdan. Myom ameliyatı olduktan sonra yara bölgesi iyileşene kadar da puregon iğneye tekrar başlayacağım, malum 1 adet yumurta benim durumum için oldukça riskli, tekrar yumurta geliştirmeye çalışıcaz.
Cuma günü başka bir uzmana gittim, bu ayki yumurtalarım çoğalmış :) tam 5 adet yumurtam oluşmuş, rezervlerim çok kısıtlı, bu 5 sayısı bile mucize benim için.
Bilen varsa lütfen aydınlatın beni. 13 kasımda OPU oldum. Tarih çok yakın. Acaba o günlerde kullandığım puregon iğnelerden dolayı bu ay yumurtalık daha mı fazla çalıştı ve verimli oldu, yoksa sizce destek tedaviler mi ?
bal, çörek otunu OPU işlemine kadar her gün yedim o günlerde, şu son iki haftadır yemiyorum.
bu konuyu aydınlatmam lazım çünkü şuan oluşan yumurtalar tekrar puregona başladığımda hiç olmayabilir. Sizce o zamanki iğnelerden kaynaklı mı acaba?
Bilimkurgu benim de ilk tercih ettiklerimden değil ama her filmi izleme potansiyelim yüksek :) Eşler ortak şekilde seviyor demek ki bu filmleri... İlerleyen günlerde daha iyi kalitede ve dublajlı olarak mutlaka çıkacaktır... Eşin için titizlikle hazırladığın listelerin olursa bizede tüyo ver, gözden kaçanlar varsa izleriz :)duova
Filmi buldum dedigin gibi altyazili, bende esime ariyorum bende sevmem bu tür filmleri, benim izledigim filmler farkli, arada izin günlerinde onun izleyecegi filmlerde buluyorum beraber izleyelim diye sagolasin.
Ne demek :) Temmenilerimiz hepimizin ortak dileği...Hoşbulduk :) güzel temennilerin için sağolasın. İkinci hsg yi yaptırmayı teklif ettim aşılama öncesi doktora ama taraftar olmadı pek, gerek yok dedi. Aslında ocak gibi 2. Hsg yi yaptırmak istiyorum. Doğurganlığa bir zararı yok diye biliyorum, hafif tıkanıklıkları çözebildiği bile söyleniyor. Hep güzel umutlarla devam ediyoruz, umarım yüzümüz gülecektir. Tekrar zaman ayırıp güzel sözlerinle cevap yazdığın ve beni yüreklendirdiğin için teşekkür ederim.
Sudemlik merhaba hazırlıklar tam gaz devam etsin, mutlu sona tez varasınız :)merhaba arkadaşlar ,aralık sonunda tüp denemesi için bu ay hazırlık olsun diye kan baktırdım..2 aydır bol vitamin antioxidana ve biesteron a ragmen fsh düşmemiş yükselmiş.15 olmuş.....şimdi bu ay sonunda tüp denemem olucak ne yapmalıyım sizce ?dr um 15 ve altında yapıyoruz diyor ama içime sinmedi sanki..fsh ı düşürmek için önereceginiz bir şeyler varmı?
B bebeklerve Canım kaç gündür biriken bir sürü mesajı okudum... Yakın zamanda yazmamışsın umarım iyiye işarettir. Değerlerin artışı devam etmiştir, minicik keseniz sağlıkla ilerliyordur yoluna.bebeklerve
evet 3 günü sonucu bu:) 2 ay önce daha iyi iken onca hazırlıkla 15 olmuş..son bir ay içindeyim..sonucu görünce panikledim..önerileri bekliyorum arkadaşlar şu an reglimin 5 günündeyim..sonraki reglide (yaklaşık 24-25 aralık gibi )tüp denicez..Sudemlik merhaba hazırlıklar tam gaz devam etsin, mutlu sona tez varasınız :)
FSH'i reglin 3. günü ölçtürdün değil mi? Diğer günlerdeki ölçümler gerçekçi değilmiş çünkü...
Benim bu konuda bir tedavim olmadı ama bildiğim kadarıyla stresten uzak durup, hayıt tohumu ve civanperçemi vb. bitkisel destekler kullananlar var. Bilgili olanlar görünce daha detaylı yazacaktır.
tesekkurler ensu.sabah 11 de gıdıp kan verdım daha garantı olsun dıye.aczaneden ıdrar testı almak ıstemedım.cıkmaz belkı dahada uzulurum dıye.dırek ıc camasırıma gelen bısey yok.sadece kahverengı lekeler gelıyor pecete ıle sıldıgım zaman.dısarı cıktım cok soguk buralar.gogus uclarım cok sızladı kasındı.arada agrım oluyor edet agrısı gıbı.belırtı dersek bunlar.bılmıyorum artık yarın aksam sonucu soylıycekler.ayrıca senıde takıp edıyordum ama ızınde ıken okuyamamıstım.dusukle sonuclanmıs.uzuldum adına ama sende sızllerde bu azım oldukca umut var.cok sogul sagoluncanımm böyle yapma içine kapandıkca herşeyi içinde büyütürsün belli zaman sonra içinden çıkamaz hale gelirsin..
hemencecik test yap bence, hatta yarın sabah.. zaten tüp bebek fikrine kendimizi alıştırdık fazlasıyla ama doğalından gelirsede harika olur, inşallah sende şu anda gebesin diyelim.. hem gebeysen ve bu tarzda ufacık kanamaların varsa hemen progesteron yada proluton depot vurulursunki lekelenmelerin dursun bebeğin sağlıklı gelişsin..
kayıpları düşünme artık hayatım demekki Allahın takdiri ozaman oymuş bunu daha öncede yazışmıştık..
test sonucunu bekliyoruz canım benim. çok öptüm.
Iyi Günler'de sağlıkla huzurla bebeklerinle beraber otur inşallah emi,kolay gelsin.
Amin arkadaşım, inşallah. Çok şükür, evdeki tadilatın bir kısmı bitmemiş olsa da baba, Hızır gibi yetişti. Sistemli sistemli çalıştırıyor beni
Geçmiş olsun 2220ciğim, ağız tadıyla içine sine sine otur, güzel günlerin olsun. :)
Amin arkadaşım. Yaza bekliyorum. Keyif yaparız hep birlikte. Yaz randevuları bende artık ...
cok tesekkur ederım bılıyorum haklısınız.ama dedımya sankı uyusmus gıbıyım ve halada oleyım..bu sabah gıdıp kan verdım yarın aksam solıyecekler.29.10 adet olmustum.28 gunde bı olurum hala gıden gelen yok.sadece kahverengı lekeler geldı onlarda ne bılmıyorum.adet bıtımı olurya ole.peceteye sılınce gelıyor.yazımı okuyunca dıyceklerkı dedım ıste ıc karartan bırı.sızlermı cok guclusunuz benmı zayıfım bılmıyorum.ama sunu bılıyorum.ınsan ne yasarsa yasasın umudunu yıtırmemelıymıs.Allahı unutmamalıymıs.sayet hamıle ısem tek bıldıgım Rabbım benı utandırdı.korktum ıdrar testı yapmaya.cunku sanırım alısmısım hayatımda hep olumsuzlukları yasamaya.buda olumsuz olacakmıs gıbıme geldı.sızler ıyı ınsanlarsınız.ve ıyıkı varsınızHoşgeldin, ne güzel geldin. Okurken ne yorgunluğum kaldı ne ağrılarım. İnşallah hamilesindir. Başka bir mucizenin anahtarı olursun. Başka türlü umutlara adres olursun inşallah. Değilsen de lütfen üzülme. Bu sana bir şeyler yapman için uyarı olsun. Olumsuz ihtimali sadece ihtimal diye yazdım. İçimdeki ses senin için evet diyor. Allah yardımcın olsun, yuvanda yine minik bir bülbülün şarkıları duyulsun inşallah
Çabucak yerleş de gel aramıza, sensiz bu forumu düşünemiyorum.
Arada kaçamak yaparım ki
Günaydınnnnn,
Hoşgeldi Aralık:)
Hepiniz için harika bir gün olsun, kendiliğinden hamile kalasınız inşallah:)
2220 Yeni evin sana uğur getirsin, pati sayın 2- 2 artsın ikizlerinle:)
Bu hafta İstanbul tayfası olarak buluşalım mı? Yer yine Kanyon olsun. Günü saati konuşalım.
Benim bildiğim @medusa76WishhDuygu ensu İstanbul bir de Kocaeli den @Herşeygüzelolcak katılabilir demişti. İstanbul da olan arkadaşlar ses versin bakalım:)
Ya da İstanbul da olduğunu bildiklerinizi etiketleyebilirsiniz, dürtmek de serbest:)
Teşekkür ederim. İsterim ikizlerim olsun. Tek embriyom var bekleyen ama belli mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?