- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.841
Duova harikasın ilk film de Scarlet'in oynadığı filmdi diye hatırlıyorum. O da güzel filmdi. Lucy'i izledim, niye bilmem daha hanım hanımcık rollere yakıştırıyorum onu (İnci Küpeli Kız, Boleyn Kızı vb.) mafia vs. de oturtamadım.WisshDuygu bunlar esin icin,
ADA,
http://www.filmifullizle.com/ada-the-island-2005-turkce-dublaj-izle.html
LUCY 2014
http://www.sinebol.com/lucy-film-izle/2/
http://www.fullhdfilmizle.org/aksiyon-filmleri-izle/red-2010-turkce-dublaj-full-hd-izle/
Buda senin icin,
Motosiklet günlügü,
http://www.sunfilmizle.net/motosiklet-gunlugu-turkce-dublaj-izle/
özgürlük yolu,
http://720pizle.com/izle/dublaj/into-the-wild.html
tesekkurler ensu.sabah 11 de gıdıp kan verdım daha garantı olsun dıye.aczaneden ıdrar testı almak ıstemedım.cıkmaz belkı dahada uzulurum dıye.dırek ıc camasırıma gelen bısey yok.sadece kahverengı lekeler gelıyor pecete ıle sıldıgım zaman.dısarı cıktım cok soguk buralar.gogus uclarım cok sızladı kasındı.arada agrım oluyor edet agrısı gıbı.belırtı dersek bunlar.bılmıyorum artık yarın aksam sonucu soylıycekler.ayrıca senıde takıp edıyordum ama ızınde ıken okuyamamıstım.dusukle sonuclanmıs.uzuldum adına ama sende sızllerde bu azım oldukca umut var.cok sogul sagolun
Nihayet yahu, geçmiş olsun, gözünüz aydın canım :) Zamanı gelince taşındınız, zamanı gelince de bebek gelecek o eve...
Eşyalar vs. hepsi yerini bulur zamanla, sen iyi ol yorma hırpalama ve üşütme! kendini yeter.
Babana hürmetler, çekip çevirsin eşyalarınızı.
Uykusuzluğunuzu ve yorgunluğunuzu tez zamanda atmanızı diliyorum. Keyfiniz daim olsun, bebekle birlikte coşsun taşsın...
Enbidipnot: Patileri merak ediyorum, sorunsuz ilerlemiştir her şey umarım...
Hepimize geçmiş olsun. Benimle birlikte siz de yoruldunuz vallahi.
Dünya işi bitmez nasıl olsa, olduğu kadar diyorum. Baba sıkıştırıyor biraz. Olsun, o da lazım. Yakın zamanda düzen kurulur, hayat normale döner hayırlısıyla...
Patiler iyi, keyifler yerinde. Bayıltamadık çünkü ilaçları eşyalarla gitmiş. Kedileri almaya ertesi gün tekrar gittik ve ilaç olmadığı için doldurduk arabaya. Ölü taklidi yapan keratanın ve daha önce kısırlaştırılan kızımın dışında hepsi 10 dakikada sakinleşti. Hatta ufaklıklar yolu ön koltuktan izlemeyi denediler. Sonra arka cam daha rahat gelince vazgeçtiler. Keyifli bir yolculuktu. Bu kadarını ummamıştım. Tebrik ettim kendilerini
tesekkurler ensu.sabah 11 de gıdıp kan verdım daha garantı olsun dıye.aczaneden ıdrar testı almak ıstemedım.cıkmaz belkı dahada uzulurum dıye.dırek ıc camasırıma gelen bısey yok.sadece kahverengı lekeler gelıyor pecete ıle sıldıgım zaman.dısarı cıktım cok soguk buralar.gogus uclarım cok sızladı kasındı.arada agrım oluyor edet agrısı gıbı.belırtı dersek bunlar.bılmıyorum artık yarın aksam sonucu soylıycekler.ayrıca senıde takıp edıyordum ama ızınde ıken okuyamamıstım.dusukle sonuclanmıs.uzuldum adına ama sende sızllerde bu azım oldukca umut var.cok sogul sagolun
İnşallah güzel haberlerin gelir, bizi de coşturursun...cok tesekkur ederım bılıyorum haklısınız.ama dedımya sankı uyusmus gıbıyım ve halada oleyım..bu sabah gıdıp kan verdım yarın aksam solıyecekler.29.10 adet olmustum.28 gunde bı olurum hala gıden gelen yok.sadece kahverengı lekeler geldı onlarda ne bılmıyorum.adet bıtımı olurya ole.peceteye sılınce gelıyor.yazımı okuyunca dıyceklerkı dedım ıste ıc karartan bırı.sızlermı cok guclusunuz benmı zayıfım bılmıyorum.ama sunu bılıyorum.ınsan ne yasarsa yasasın umudunu yıtırmemelıymıs.Allahı unutmamalıymıs.sayet hamıle ısem tek bıldıgım Rabbım benı utandırdı.korktum ıdrar testı yapmaya.cunku sanırım alısmısım hayatımda hep olumsuzlukları yasamaya.buda olumsuz olacakmıs gıbıme geldı.sızler ıyı ınsanlarsınız.ve ıyıkı varsınız
su anda yaptıgım yapabılecegım bır sey yok ensucugum.doktorum bıle yok dıyebılırım.ukala admın tekı kendısı.arasam sorsam once bır test sonucu cıksın dıycek.bız esımle kan pıhtılasma testı yapmıstık ve bırsey cıkmamıstı.ve bole kahverengı lekeler senınde dedıgın gıbı ılk hamılelıgımdede gelmıstı.bılmıyorum bu normalmı.ben tutunma kanaması zannedıyorum.yoksa bır sorun yok bende .pıhtılasma ıle ılgılı.bılmıyorum memorıalden murat beyemı yazsam acaba o ılgılenıyordu benım ıle.ama oda ordan buraya ne dıycekbende ole yapıcam yarın aksamı beklıycem.tesekkurlercanım sen iyi olda biz hep buralardayız.. test vermene sevindim.. doğalından hamile kalırsan harika olur ama kalmazsanda sakın üzülme zaten tüp fikrine endeksliyiz hepimiz..
bu arada hamileysen eğer ve bu tarzda lekeler geliyorsa kan sulandırıcı kullanman gereklimi onu sor doktoruna canım.. çünkü kan pıhtılaşması sorunu olanlarda bebek tutunmaya çalışırken sulandırıcı kullanmayınca bebek tutunamıyor ve bu tarzda lekelenmeler oluşabiliyormuş.. geçmiş kaybındada belki sulandırıcı kullanabilseydin bebeğin seninle kalacaktı..
neyse biz şimdi yarını bekleyelimde hamişşsen ondan sonra yorumlara devam ederiz:))
güzell haberlerin gelsin canım..
Teşekkür ederim, hepimizin ki geçsin :):) oo harikaymış, geçmiş olsun. Bence bu pozitifliğin de etkisi vardırikinci hsg yi nerede çektirdin?
cok tesekkur ederım arkadasım.evet son derece haklısın.rabbım senın benım bızlerın gonulden ıstedıgımız dıleklerımızı versınİnşallah güzel haberlerin gelir, bizi de coşturursun...
Hamilelik değilse bile aşama aşama ilerleyeceğimiz, birbirimize destek olacağımız tüp bebek alternatifini devreye alabilecek imkanın olsun yeter ki. Her şeye rağmen umut çok güzel :)
Ayrıca kendine haksızlık yapma... Hiç kimse her zaman güçlü değil. Süngümüzün düştüğü çoook zaman olabiliyor, ancak paylaştığımızda verilen destekler güçlü kılıyor. Tökezleriz, üzülürüz, sıkılırız, bunalırız, evham yaparız, endişelerimizle pireyi deve yaparız, ağlarız... Ama her birinden bir şekilde çıkarız... Yolumuz açık olsun yeter ki
:))) ilk sefer tedirgin oluyor insan tabi.. Sahaf gezen biri olman pozitifliğinden ve paylaşımcılığından ne kadar da belli. Fındıkzade Radyotom Radyomar Dr. Cevat Bayrak mı önerdiğin isim ve adres?Teşekkür ederim, hepimizin ki geçsin :)
İlkini de ikincisini de (arada bir tane masadan önlüğümle kaçtığım da) hepsini aynı yerde bu işin duayen kişisinde çektirdim. Cevat Bey / Fındıkzade :) Fırsatın varsa başka yeri önermem...
İlkinde çok kısa bir an 5 saniye "biraz ara verelim mi!!!!!" dedirtecek bir ağrılı durum olmuştu ama sonrasında Eminönü'ne sahafları gezmeye gitmiştim.
İkincisinde hepi topu 5 dakika sürdüğünden "ilacı ne zaman vereceksiniz?" dediğimde bitmiş olduğunu ancak anlamıştım, hiç hissetmeden geçen bir çekim olmuştu sonrasında 7. dakikada ödememi kendim yapıyordum :)
(Aradaki kaçışım tamamen kendimle alakalıydı. Eşim bile giderken sen bu filmi çektirmeyeceksin gidiyoruz ama demişti, haklı çıktı iyi tanıyor adam beni :) )
su anda yaptıgım yapabılecegım bır sey yok ensucugum.doktorum bıle yok dıyebılırım.ukala admın tekı kendısı.arasam sorsam once bır test sonucu cıksın dıycek.bız esımle kan pıhtılasma testı yapmıstık ve bırsey cıkmamıstı.ve bole kahverengı lekeler senınde dedıgın gıbı ılk hamılelıgımdede gelmıstı.bılmıyorum bu normalmı.ben tutunma kanaması zannedıyorum.yoksa bır sorun yok bende .pıhtılasma ıle ılgılı.bılmıyorum memorıalden murat beyemı yazsam acaba o ılgılenıyordu benım ıle.ama oda ordan buraya ne dıycekbende ole yapıcam yarın aksamı beklıycem.tesekkurler
İstanbul trafiğinde enerjimize ayak uyduracak ulaşım aracı ancak bu olsa gerek...:))) ilk sefer tedirgin oluyor insan tabi.. Sahaf gezen biri olman pozitifliğinden ve paylaşımcılığından ne kadar da belli. Fındıkzade Radyotom Radyomar Dr. Cevat Bayrak mı önerdiğin isim ve adres?
hahahaAramızda Benjamin Button'un Türkiye temsilcisi var benden söylemesi :))))))
Lulinda
Esim gece calistigi icin genelde aksamlari film bulup izliyorum. benimde aklimda cok kalmiyor o kadar cok film izliyorumki adini ve oyunculari kimdi cok unuttugum oluyor. özgürlük yürüyüsü cölü gecenlerin filmi degil onuda izledim Sibiryadan hapishaneden kacip tibete kadar cölü gecen mahkumlarin filmiydi. bu özgürlük yolu farkli sihirli otobüste diyor gencler buna, bir gencin dogada ve yollarda gecirdigi yasam mücadelesi filmi bu film,aklina gelen filmler olursa yazmandan mutlu olurum.Duova harikasın ilk film de Scarlet'in oynadığı filmdi diye hatırlıyorum. O da güzel filmdi. Lucy'i izledim, niye bilmem daha hanım hanımcık rollere yakıştırıyorum onu (İnci Küpeli Kız, Boleyn Kızı vb.) mafia vs. de oturtamadım.
Motosiklet günlüğünün müzikleri hala kulağımda, uzun zaman olmuş izleyebilinir yeniden :)
Özgürlük yolu yürüyerek çölleri aşanların hikayesi miydi? Oysa o da harikaydııııııı harikaydııı :)
Bu filmlerle aynı dönemde izlediğim Kimlik / Identify - Yaşam Şifresi / Source Code (galiba tam hatırlamadım orijinal adını) Adalet Peşinde / Law abidin bişi... :) aklımda kalanlardan, izlemediysen öneririm...
O kadar çok film var ki... Bir yerden sonra aynılarını çekmek zorunda kalıyorlar.
Ben en çok animasyon filmleri izlerim bir de :) ilk ve tek önceliklim UP, pixar yapımlı her film (buz devri vb.) ejderhanı nasıl eğitirsin, shrek serisi, carol christmas vb.
Uuuu izlediklerimizi keşke bir yerlere yazmaya devam etseymişim :)
Kolposkopi yetmedi bi de biyopsi yaptı Prof . Hazır bacaklar açıkkeniçimde Karnıbahar varmış kızlar ve olmaması gerekiyormuş. Bu aralar çok yedim sanırım :) 5-6 gün sonra biyopsi sonucu çıkacak ve ben 9 doğurucam. Ya bari gerçekten doğum da yapsam 2 aydır regl ağrısının tam 10 katını çekiyorum. Rahmim yumurtalarımız üstünden önce filler geçiyor sonra timsahlar etimi heryerden parçalamak için çekiştiriyor. İşte hissettiğim Ağrı bu! Üfff püfff Ağrı kesici manyağı oldum. Diyorum ki doğum ağrısı da böyle şiddetli bişiymiş
....acaba Allahım ona mı hazırlık yaptırıyor...ehehehe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?