- 7 Ekim 2010
- 590
- 649
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.861
Sonuç için güzel dileklerimiz var... Güzel olacak inşallah :) Bir Demet güzel haber bekliyoruz senden :)
Memorial'a benzememesi mümkün değil ki Selman Bey'de Memorial'in tüb bebek merkezinin kuruluşundan gelme...
Derya'da oradan :)
Bahsi geçmişken Miranda'da gözükmüyor ne zamandır, dediğin gibi oğluna Medicana'da hamile kalıp doğurmuştu, şimdi kardeşi de yolda :) İyi olsunlar hep :)
Hahaha vallahi 22.00'de girince biz 01.17'de çıktık... Bildiğin telef olacaktım :) Allahtan filmi sevdi, gece mahmurluğu :)
Adamların senaryolarına bakıyorum, nasıl bir hayal gücüyle birleştiriliyor bir de bizimkilere bakayım diyorum, susuyorum... Olsun biz yine Türk Filmlerini de desteklemeye devam edeceğiz.
Tüp bebek aşamalarında değişen bir şey yoktu :) Uzaya gidenlerin yanındaki ırkı devam ettirmeye aday binlerce donmuş embriyo da hepiniz aklıma geldiniz... Niye tek kadın gönderdiler onu anlamadım :) Ondan doğacakların üremeye devam etmesi vs. uzun iş dedim eşim "sen her donmuşun bebek olmasını istiyorsun di mi dedi :) bir gidip gelirler komşu gezegenlere 3 saat kalsalar zaten 21 yaşına gelirler dedi. Gecenin köründe uzatmak istemedim hı hı evet sevgilim dedim :)
Tek kadın, 35 altı ya, hahaha:) Ya kısırsa bitti insan nesli:)
Program ben geliyorum diyen olursa belli olacak ama mesajlar arasında kayboluyor sanırım. Kimseden ses çokmadı.
cok tesekkur ederım bılıyorum haklısınız.ama dedımya sankı uyusmus gıbıyım ve halada oleyım..bu sabah gıdıp kan verdım yarın aksam solıyecekler.29.10 adet olmustum.28 gunde bı olurum hala gıden gelen yok.sadece kahverengı lekeler geldı onlarda ne bılmıyorum.adet bıtımı olurya ole.peceteye sılınce gelıyor.yazımı okuyunca dıyceklerkı dedım ıste ıc karartan bırı.sızlermı cok guclusunuz benmı zayıfım bılmıyorum.ama sunu bılıyorum.ınsan ne yasarsa yasasın umudunu yıtırmemelıymıs.Allahı unutmamalıymıs.sayet hamıle ısem tek bıldıgım Rabbım benı utandırdı.korktum ıdrar testı yapmaya.cunku sanırım alısmısım hayatımda hep olumsuzlukları yasamaya.buda olumsuz olacakmıs gıbıme geldı.sızler ıyı ınsanlarsınız.ve ıyıkı varsınız
Belki kendi enerjisiziğimi sana yamadım. İyi olmana sevindim. İnşallah transferdaş oluruz. Daha sıcak oluyor bekleme süreci. Tek başıma olursam üşürüm gibi geliyor
Gece kuşu olmam geçici bir durum malesef. Nihayet taşındık ve yorgunluktan her anımı uykuyu hayal ederek geçiriyorum. Yerleşeyim, düzene gireyim artık...
kızlar kaç gündür gelemedim buraya moralim bozuk kafam karışıktı çünkü kaynanamların yüzünden kaynanam dün bana hiç çocuksuz olurmu çocuk doğurmayan kadın kadın değildir dedi ben salak gibi cevabını veremedim dünden beri başım patlıyo kalbim çarpıyo
taşınmışsın canım hayırlı uğurlu olsun yeni evin sana gönlünden geçen tüm güzellikleri getirsin inşallah
canım kv le ilişkilerin çoğu şeyi konuşabilecek düzeydeyse tekrar gördüğünde tatlı dille konu arasına sokuşturup hafiften sitem et belki oda öylesine boşta bulunup demiştir, art niyet gütmeden, bazen insanlar yanındakini düşünmeden hareket edebiliyorlar..
yaşı çok çok ileriyse tamamen boşver yaşına ver gitsin..
Taşındım nihayet arkadaşım. Cem-i cümlemize hayırlı olsun
Artık bahardan itibaren beklerim bahçe keyfi için. :)
yaşı çok ileri canım 80 ne yakın yaşına veriyorumda içim acıyo ensucum
tahmin ettim o yüzden öyle yazdım çünkü o kuşak öyle canım eşimin babaanneside aynı kafadaydı:)
canım neden için acıyorki onlar farklı bir boyutta ve zor bir kuşakta yetişmişler.. katı kurallara bağlı bi yaşam tarzına bağlılar..
hiçbirşey dememekle iyi yapmışsın zaten artık o yaştan sonra çocuk gibi oluyorlar kendi bile ne dediğini unutmuştur.. boşver gitsin..
kızlar kaç gündür gelemedim buraya moralim bozuk kafam karışıktı çünkü kaynanamların yüzünden kaynanam dün bana hiç çocuksuz olurmu çocuk doğurmayan kadın kadın değildir dedi ben salak gibi cevabını veremedim dünden beri başım patlıyo kalbim çarpıyo
Evet evet Levent Kanyon dedık. Gün belirlemedik, ne dersiniz?Kızlar toplantımız ne oldu? Buluşuyor muyuz?
Günaydınnnnn,
Hoşgeldi Aralık:)
Hepiniz için harika bir gün olsun, kendiliğinden hamile kalasınız inşallah:)
2220 Yeni evin sana uğur getirsin, pati sayın 2- 2 artsın ikizlerinle:)
Bu hafta İstanbul tayfası olarak buluşalım mı? Yer yine Kanyon olsun. Günü saati konuşalım.
Benim bildiğimmedusa76 WishhDuygu ensu İstanbul bir de Kocaeli den @Herşeygüzelolcak katılabilir demişti. İstanbul da olan arkadaşlar ses versin bakalım:)
Ya da İstanbul da olduğunu bildiklerinizi etiketleyebilirsiniz, dürtmek de serbest:)
Savaşmaktan vazgeçmek bizim amazon kişiliğimize ters :) Canım benim :)
Ancak şunu samimiyetle istiyorum nacizane bizim tedaviye gidişimiz; bebek olsun, illa ki olsun, olmazsa olduralım, olmazsa olmaz diye olmadı... :) Odağımızda değil ya o yüzden çok fazla rahat davranıyoruz. İleride keşke dememek için girdik açıkçası :) Devam ettirmemizin sebebi dondurulmuşların olmasıydı. Son vermiyorum hiçbir şeye ama zorunluluk hissetmiyorum şimdi... Keşke dememek için çıktık yola, şimdi belki yine deneriz yolundayız.
İçimden geldiği an yine yola koyulursam dediğin gibi değerlendirmelerim olacak :) Semra Hanım'ı tüm buradaki yazılanların dışında pozitif bir yere koydum ben. Tedavilerindeki kadınların pozitif-negatif sonuç almalarının dışında. Kısaca paylaşmam gerekirse, kuzenim ona gitmişti (45 yaşında evlenenlerden :) ) Daha önce bir iki yerde denemesi de olmuştu. İstese; deneyelim diyerek (sonucunun pozitif olması garantisi yok nasıl olsa) tedaviye alıp, transferini gerçekleştirip bir güzel ücretini alıp devam edebilirdi. Ancak tüm tetkiklerini, rezervini, geçmişini değerlendirip "gerçekten ümit yok istersen tedaviyi başlatırım ama boşuna para harcamanı istemem, eğer aile hayatınızı etki etmeyecekse bunu kabullenip yoluna devam etmeni isterim, tavsiyem budur" demişti. Bu benim için + puan :) Maddiyatçı değil, üstüne gerçekçi... Severim böyle insanları.
Olursa çoğalalım, olmazsa eksilmeyelim diyerek yola devam... Şu anda önceliklerim arasında tedavi yok, yarın olursa hemen gereğini yaparım ki :)
Kelimeleri niye sayıyor bilemedim, sanırım yeni metin editörünün böyle bir fonksiyonu var. Çok mu yazdım diye kendi gevezeliğimizi ölçmemize yardım ediyor sanırım :))))))))))
Çok sevgiler
1- Ben daha gencim, henüz düşünmüyorum...
2- Formum bozulur...
3- Seninkileri görünce vazgeçtim...
4- Ben nasıl yapıldığını bilmiyorum, sen bir ara gösteriver...
5- Daha kariyerimin başındayım...
En güzeli, umursamamak. Ama onu da yapmak her zaman mümkün olmuyor. Sen yine de yalnız olmadığını, seninle benzer şeyleri çoğumuzun yaşadığını hatırla, üzülmemeye çalış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?