Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

pembe_umut Geçmiş olsun canım. İnşallah canını yakmamışlardır çok... Zaten yeterince yanıyor! Öyle net anlatmışsın ki... Bazen benim de ağrılar için enteresan tanımlamalarım oluyor. Ağrı kesiciler işe yarasın da bırak manyağı ol... İnşallah geçecek hepsi.

İlavaten biyopsi yapılması önemli o siğillerin derdi neymiş daha iyi öğrenirler.Hem dediğin gibi doğum alıştırmaları olsun tüm bu yaşadıkların..

Canın yansa da çok yemeye bağlayacak şekilde pozitif bakman harika :) Test süresi gibi ızdıraplı şu tetkik beklemeleri de. Umarım beklediğine değsin. Sonra gerekiyorsa Karnıbahar'ın tüm çeşitlerinden yiyelim (sultanım kayınvalidem bir mücver yapıyor ki ondan, parmaklarımı zor kurtarıyorum)

Eminim senin kafanda da deli sorular vardır, bir çoğunun cevabını almışsındır. Herkesin daha bilgili olması ve gerekiyorsa önlemini alabilmesi için aklıma gelenleri tekrar sormak isterim. Daha önce belirtilerin var mıydı? Sadece ağrı mı vardı? Smear testi ile mi keşfettiniz? Başka testler yapıldıysa neler? Daha öncesi varsa niye şimdi ağrı yapıyor, yoksa bu kadar hızlı nasıl ilerliyor? Nedeni hakkında görüşler neler? Belirtiler için nelere dikkat etmeli? Eşlere bulaşabilme durumu nedir? Kondom ile korunma gerektirir mi? Tedavi yöntemleri neler? Yakma-dondurma? Bundan sonrasında nelere dikkat etmeli?
Canım benim desteğin için çok teşekkür ederim . Sana sorduğun her soruyu bir bir cevaplayacağım. Ancak süreç henüz bitmedi . Biyopsi aşırı kanama yaptı ve Dr yumurtalıklara bakamadı. Sonuçları aldığımda tekrar gideceğim bu sefer yumurtalıklara bakacak. Şimdilik herşey rahim ağzı ve rahim endeksli oldu. Prof yalnız şöyle bir soru sordu; Semra hoca bunları görmedi mi? En az 3 kere muayeneye gittim...bi smear ve doku testini Yaptılar. Bu soru beni endişelendirdi biraz çünkü Ivf ciler sadece rahim içi odaklıysa ve başka hiç bir şeye bakmıyorlarsa yandık!!! Ağrım sızım olmasa beni bu Prof a yönlendirmeyeceklerdi. Kızlar siz siz olun kendi dr'unuz olun. Hiç bir şeyi atlamayın! Mesela 6 tüp tedavisinden sonra rahim kanseri olasılığı yükseliyormuş...benim hassas bir bünyem var bana 2 deneme yetti. Rahim içi ve ağzı dokularım bozuldu! Rutin Dr kontrollerinizi ihmal etmeyin ve nasıl olsa tüp bebekçi de Jinekolog demeyin. Farklı bir Dr a gidin. Şimdilik bunları yazayım. Sonuçları Alıp, bir daha Dr a gittiğimde her Süreci anlatırım. Sağlıkla ve sevgimle kalın:)

Miranda ile bir süredir aynı saatte nette olamıyoruz. İnşallah keyfi ve sağlığı yerindedir...
Selman Bey' in geçmişine pek bakmamışım. Aylin Hanım' a odaklanmıştım başlangıçta. Demet Hanım sürpriz oldu ama iyi oldu. Çok sevdim. İnşallah sonucu da güzel olur...

Tek kadın, 35 altı ya, hahaha:) Ya kısırsa bitti insan nesli:)

Ay alemsiniz valla, cok guldurdunuz beni Allahta sizi guldursun.
Eeee sonuc olarak begendiniz mi filmi? Gidelim mi bizde?

Program ben geliyorum diyen olursa belli olacak ama mesajlar arasında kayboluyor sanırım. Kimseden ses çokmadı.

Valla WishhDuygu gelmezse bende gelmem zira benim bu ayni kafayi yasadigim catlak hatunu yakindan goresim var cok :)
Saka bir yana bu hafta olursa biraz zorlanacagim bende ama elimden geldigince katilmaya calisacagim Lulindacim. En kotu zaten fuarda senin standi kesin ziyaret edicem. Siz ayarlanin bana haber verin. Umarim bir aksilik cikmaz.

Sen de iyi bir insansın arkadaşım. Bu kadar üzme kendini. Geçmişte ne olduysa oldu, yaşandı ve geçti. Bir süre sonra kötü bir rüya gibi gelecek hepsi. Sen anılarının yakasını bırak yeter.
Dilerim içinde minik bir hayat can buluyordur şu anda. Hayatın sana en güzel mükafatı bu olur sanırım. Yarınki haberini sabırsızlıkla bekliyorum...

taşınmışsın canım hayırlı uğurlu olsun yeni evin sana gönlünden geçen tüm güzellikleri getirsin inşallah

kızlar kaç gündür gelemedim buraya moralim bozuk kafam karışıktı çünkü kaynanamların yüzünden kaynanam dün bana hiç çocuksuz olurmu çocuk doğurmayan kadın kadın değildir dedi ben salak gibi cevabını veremedim dünden beri başım patlıyo kalbim çarpıyo

canım kv le ilişkilerin çoğu şeyi konuşabilecek düzeydeyse tekrar gördüğünde tatlı dille konu arasına sokuşturup hafiften sitem et belki oda öylesine boşta bulunup demiştir, art niyet gütmeden, bazen insanlar yanındakini düşünmeden hareket edebiliyorlar..
yaşı çok çok ileriyse tamamen boşver yaşına ver gitsin..

yaşı çok ileri canım 80 ne yakın yaşına veriyorumda içim acıyo ensucum

yaşı çok ileri canım 80 ne yakın yaşına veriyorumda içim acıyo ensucum

tahmin ettim o yüzden öyle yazdım çünkü o kuşak öyle canım eşimin babaanneside aynı kafadaydı:)
canım neden için acıyorki onlar farklı bir boyutta ve zor bir kuşakta yetişmişler.. katı kurallara bağlı bi yaşam tarzına bağlılar..
hiçbirşey dememekle iyi yapmışsın zaten artık o yaştan sonra çocuk gibi oluyorlar kendi bile ne dediğini unutmuştur.. boşver gitsin..

haklısın canım

1- Ben daha gencim, henüz düşünmüyorum...
2- Formum bozulur...
3- Seninkileri görünce vazgeçtim...
4- Ben nasıl yapıldığını bilmiyorum, sen bir ara gösteriver...
5- Daha kariyerimin başındayım...
En güzeli, umursamamak. Ama onu da yapmak her zaman mümkün olmuyor. Sen yine de yalnız olmadığını, seninle benzer şeyleri çoğumuzun yaşadığını hatırla, üzülmemeye çalış...

Dur ben cevap yazayim bari harika olur sizlerin adina ben sevineyim gidin ve buluşun harika bir zaman gecirin bensiz Ama bu sefer resim cekinki kiskanip birdahaki sefere bende yaninizda olayim

Canim ya keske senin icinin nasil yandigini anlaya bilseydi kafana takma diyemicem insan yaraliyken dahada yara aliyo .Kim isterki cocuk dogurmamayi Ama yinede sen yasina ver birak üzülen biz olalim daha nekadar yikilabiliriz ki

Harika anlatmisin canim insallah bir mucizede gelip seni bulur pasa keyfin neyi nasil isterse öyle yasa en sagliklisida bu zaten ne mutlu sana arkadasim

canımsın sen yaaaaa beni nasıl güldürdün Allah da seni güldürsün sen bana iyi geliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…