- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.881
Canim ya keske senin icinin nasil yandigini anlaya bilseydi kafana takma diyemicem insan yaraliyken dahada yara aliyo .Kim isterki cocuk dogurmamayi Ama yinede sen yasina ver birak üzülen biz olalim daha nekadar yikilabiliriz ki
Uygun olursa ben de sizlerle tanışmak isterim...Evet evet Levent Kanyon dedık. Gün belirlemedik, ne dersiniz? @ensu @WishhDuygu @medusa76 Bana hepsi uyar.
Uygun olursa ben de sizlerle tanışmak isterim...
Siz söyleyin, ben programımı size uydurmaya çalışırım :) açıkçası henüz gruba dün katıldığımdan sizleri de pek tanımıyorum biraz çekincem var ancak tanışarak yenebilirim diye düşünüyorum bir yandan.. :)Hangi gün uyar sana?
Siz söyleyin, ben programımı size uydurmaya çalışırım :) açıkçası henüz gruba dün katıldığımdan sizleri de pek tanımıyorum biraz çekincem var ancak tanışarak yenebilirim diye düşünüyorum bir yandan.. :)
Yolun düşerse gel, bir gün de benim elimden ye ciğeri.
Saray helvasını tatmıştım. Çok lezzetli. Tekrar tatmak isterim. İnşallah nasipte vardır
"2220, post: 38063414, member: 566539"]Yolun düşerse gel, bir gün de benim elimden ye ciğeri.
Saray helvasını tatmıştım. Çok lezzetli. Tekrar tatmak isterim. İnşallah nasipte vardır
Günaydınnnnn,
Hoşgeldi Aralık:)
Hepiniz için harika bir gün olsun, kendiliğinden hamile kalasınız inşallah:)
@2220 Yeni evin sana uğur getirsin, pati sayın 2- 2 artsın ikizlerinle:)
Bu hafta İstanbul tayfası olarak buluşalım mı? Yer yine Kanyon olsun. Günü saati konuşalım.
Benim bildiğim @medusa76 @WishhDuygu @ensu İstanbul bir de Kocaeli den @Herşeygüzelolcak katılabilir demişti. İstanbul da olan arkadaşlar ses versin bakalım:)
Ya da İstanbul da olduğunu bildiklerinizi etiketleyebilirsiniz, dürtmek de serbest:)
Oooo aşılama bile gerçekleşnmiş, gel o zaman gel "ikinize" birden sarılalım, kucaklayalım. Usulca fısıldayalım göbeğine "hoşgeldin annene" diye... :)
Çok tebrikler, hayırlısı olsun... 14 Aralık'ta güzel haberlerini alabilmek dileğiyle bol şanslar diliyorum :)
Aksi ispatlanana kadar "potansiyel hamileliğinin" keyfini sürmeni tembihlemekten geri durmuyorum.
Gelişmiş koku alıcılarım nedeniyle koku unsuru bir çok şeyi yiyemeyen, özellikle et ile bile yeni barışmış biri olarak sevgili eşim ile tek ortak olmayan noktamız ciğer...
Nasıl oldu bu iş :) Koca bir ekip en son Edirne'ye gittiğimizde illaki ciğer dediler, önceki ziyaretlerde uzak kalmayı başarmıştık bunda olmadı. Bir baktım ki onlar löp löp ciğerleri yerken ben ciğer kokusu olmayan bir yerde tost bulmaya uğraşıyordum. Yemeyi geçtim piştiği yere bile giremiyorum.
Nasıl becerdin yemeyi :) Var mı bir formülü? Eşimi şaşırtmak için ciğer yiyebilmeyi isterim :)
Bir kez denedim burnumu vs kapatım ama baskın, kendine özgü tadı var ve ben onu hiç sevemedim.
Bir daha da denemedim, fellik fellik kaçıyorum bir yerde ciğer oldu mu...
Kokusu olsa da tüm sebzeleri ayırmaksızın yiyorum ama et, balık, tavuk ürünlerinde 1-2 şey hariç mümkün değil yemiyorum, hele sakatat ! mümkün değil arkama bakmadan kaçarım, tırnağımı yerim açlıktan o kadar vahim durumdayım :)
Kızlar selamlar hepinize.Doktora gittim çarşamba yine kontrol var inşallah ..Sonra yine kontrole çağırır ve E2 ye bakar sanırım (Tabiki bu benim öngörüm :) )Şu anda bir tane düzgün gibi görünen bir tanede ufak 2 adet yumurtam var .Bakalım ne olacak .İnşallah düzgün gelişirde toplancak duruma gelir.
Klinikde bir bayanla sohbet ettik yazın 7 yumurtası varmış ve de klomenle.... şu anda tek bir tane var ve iğneyle ..Ben hiç birşey anlamadım bu işden .İlk doktorunda bi hata olmasın dedim garip yani ..6-7 ayda bu kadar değişir mi herşey .İğne daha etkili tablet ilaçlara göre .
Kadıncağızda üzülüyodu ne yapcam diye ilk denemesiymiş .Başka yapma şansım da yok dedi ..Dedim hepimiz 1 yumurta 1 spermden olduk üzülme ..Vercekse mevla tek taşlada verir.Gelmiş ise vakti saati olur..Gelmemiş herşey bahane olur .
Allahım şu topikde bebeksiz kimse kalmasın inşallahhhhhh......
yarın güzel haberlerle gelin inşh.cok tesekkur ederım arkadasım.evet son derece haklısın.rabbım senın benım bızlerın gonulden ıstedıgımız dıleklerımızı versın
:))) ilk sefer tedirgin oluyor insan tabi.. Sahaf gezen biri olman pozitifliğinden ve paylaşımcılığından ne kadar da belli. Fındıkzade Radyotom Radyomar Dr. Cevat Bayrak mı önerdiğin isim ve adres?
Canım çok geçmiş olsun... Bende de yapmış olma ihtimali var demek ki, olmama ihtimali de var. Keyfi nasıl istiyorsa öyle davransın, buluruz çözümünü kurtulmaz elimizden. Dilerim yapmamıştır diyorum şimdilik. Benim histeroskopi sonrası ara regllerim de minik sancılarım da yok oldu. (Normal reglde hiç ağrım olmazdı, yine yok çook şükür) Dilerim tükendim demeden biz onları tüketiriz. Kolposkopi de her şey çok iyi geçsin, sıhhat gelsin. Şimdiden tekrar geçmiş olsun diliyorum.
Kolposkopi yetmedi bi de biyopsi yaptı Prof . Hazır bacaklar açıkkeniçimde Karnıbahar varmış kızlar ve olmaması gerekiyormuş. Bu aralar çok yedim sanırım :) 5-6 gün sonra biyopsi sonucu çıkacak ve ben 9 doğurucam
. Ya bari gerçekten doğum da yapsam2 aydır regl ağrısının tam 10 katını çekiyorum. Rahmim yumurtalarımız üstünden önce filler geçiyor sonra timsahlar etimi heryerden parçalamak için çekiştiriyor. İşte hissettiğim Ağrı bu! Üfff püfff Ağrı kesici manyağı oldum. Diyorum ki doğum ağrısı da böyle şiddetli bişiymiş
....acaba Allahım ona mı hazırlık yaptırıyor...ehehehe:)
Bence her ayı ilan etmek lazım... Ya tutarsa değil mi :) Mevcut tedavileri de devam ettirip denemeleri de ihmal etmemek lazım... Laboratuvar sevişmelerini, doğal sevişmelerin arasına sokmalı :) Her an neler neler oluyor...
Ben yaptırmadım çünkü benim vücudun bir günü bir gününe uymuyor... Era'nın yapıldığı ay ile diğer aylar da uymayacaktır, sürekli ölçümlenecek değer de değişecektir. Zaten en ufak yeni tedaviye gezi ruhuyla tepki veriyor benim vücut :) Direniyor sürekli...
Test zahmetli bir test... Çok derin araştırmadım ama özetlersem kendimdeki bilgileri şöyle;
Rahim içindeki 200 kusur gene bakılıyor. FSH 8 in altında olması ve rahimin 6 üzerinde olması durumunda yapılıyor, benim uygundu. Yumurtlama oldu diyelim, LH yükselmeye başladı vücuda progestron desteği veriliyor (tıpkı dondurulmuşa hazırlanır gibi) sonra rahim içinden minik bir doku alınıyor (dayanabilenlere narkozsuz) sonra 20 gün sonra falan sonucu çıkıyor. Diyelim ki sorun çıkmadı o zaman ilerideki siklusta transfer için o günleri kullanıyorlar.
Ancak dediğim gibi eğer gönderilen uygun değilse uygun olması için aynı işlemlerin tekrarlanması gerekiyor. Ne zamana kadar yapılır ki böyle... O yüzden ben kendime uygun görmedim bu zahmete girmem dedim, bu tercihim doğrultusunda yaptırılacaklar arasından çıkardım. Maliyeti de yanlış hatırlamıyorsam 2500 TL civarındaydı.
Tabloya kısa bilgi olarak koymuşum... Bilgiler tablosu
Daha detaylı internetten araştırmak istersen tam adı Endometrial Receptivity Assay
Çok sevgiler
kızlar kaç gündür gelemedim buraya moralim bozuk kafam karışıktı çünkü kaynanamların yüzünden kaynanam dün bana hiç çocuksuz olurmu çocuk doğurmayan kadın kadın değildir dedi ben salak gibi cevabını veremedim dünden beri başım patlıyo kalbim çarpıyo
HoşgeldinizSiz söyleyin, ben programımı size uydurmaya çalışırım :) açıkçası henüz gruba dün katıldığımdan sizleri de pek tanımıyorum biraz çekincem var ancak tanışarak yenebilirim diye düşünüyorum bir yandan.. :)
Herkese Merhabalar.............
Çok cazip geldiBahara doğru inşh.Saray helvası hemen kargoyla gönderebilirim.
Nasipte ederiz
Nasılsın ev yerleşme durumları nasıl?
GUNAYDINNNN MILLET
Bensiz olmaz bari bende geleyim sen cigeri yaparsin bende salata ,yazin geldigimde edirnede yedim hem cok gecbir saati hemde yorgunluktan tadini alamadim sabah sabah ciger muhabeti ayyy bayilcam
Sende gel tabi yeme içme asıl kalabalıkla güzel olur.
İmkan dahilinde katılım sağlayacağım inşh.
Oyyy çok teşekkür ederiz.İnşh potansiyelliğim hamileğe terfi eder
Şimdik şöyle oluyor.
Aynı senin gibiydim ciğer olayında. kan bu ya diyordum .ağzıma atıyodum attığım gibi dışarı.
Kanım 6 ya düştü 2 sene önce. kalp çarpıntısından ölcem.saçlarım döküldü kel kalıcam.
Eşim beni bir beslenme olayına tabi tuttu ilaçlarla.
önceler hiç sevmedim.
sonraları soğanlı sumaklı salatayla az az başladım soğanı çok severim yanında patates kızartması cazip geldi.
bir iki bir iki aaaaaaaa baktım başladım ben.
inanki kan değerlerinde çok yükseldi.
hele ki edirne ciğeri en kokusuzu ince ince yaprak gibi paneli..çok anlamıyorsun bile.
u kız hala ciğer mi anlatıyor diyecekler yaa
Amin inşhhhh
Tedavinizn bol şanslar.
yarın güzel haberlerle gelin inşh.
bende ilk defa ve inşh son defa radyomarda çektirdim.
çok duyarlı nazik bir merkez ne kadar tedirgin olduğumuzun farkındalar.
sadece ilk o girişe alet takılana kadar çok hafif bir acı o kadar bitti demeye kalmadı .bitmişti.
tavsiye ederim bende.5 dk.sürmedi hemen sonucu alıp çıktım.
beyoğluna gezmeye gittim bende.
Çok çok geçmiş olsun hayırlı sonuçlar inşh.
2220 çok güzel cevaplar yazmış.
Hepimiz değişik değişik nicesiyle karşılaşıyoruz,Hoş gör üzme kendini kendin için.
Hoşgeldiniz
Bende daha yeniyim
Kucakladılar hemen
Ya ben bugun yaptırmadim fakat daha bu hafta ici de yaptirabilirmisim fakat buradaki Dr a da sordum ayşe hanima da msj attım sıkıntı çıkarsa aldirmayacagimi söyledim ikiside o zaman aldirmayacaksan yaptırmaya gerek yok dedi ben kararsız kaldım peki olduda birsey çıktı tedavisi var mı pekiArkadaşlar Size birsey ssormak danışmak istiyorum yarın Dr a gıdıcem testlerimiz yapılacak ense kalınlığını yaptıracam fakat ikili teste karar veremedım sızce ne yapsamcanim ikili testi mutlaka yaptir cok cok onemli.. sakin ihmal etme bence.. isyerinde karsimda oturan erkek arkadasin esi hamileydi ve karisinin ikili test yapmasina kesinlikle izin vermedi.. karisi cok yalvardi ama adam bunlar doktorlarin para tuzaklari diye tutturdu. ne yazikki bebek down sendromlu dogdu ve tonla baska ragatsizligida cikti 5 aylikken kalp ameliyati oldu.. saglikla ilgili ne deniliyorsa yapmak sart bukadar hormonlu seyleri yiyip iciyoruz kullaniyoruz o yuzden bebeklerde kolay etkilenebiliyor..
Evet haklısın. 39 yıllık Yaşantımda bana verilen en değerli hediye olacak bu.ben hep Umutsuz dum eşim arada bana kendiliğinden olur benim umudum var vs dediğinde içimden sacmaliyo r bu diyordum.hissediyorumki hamleyim. Bu allahın bir lütfu. Çünkü ben ne kadar sağlıklı ne kadar maddi durumum yerinde de olsa yarım gibi hissediyordum kendimi.belki okumuşssundur. Eşimin bir oğlu vardı. Ve ona aşırı bir duskunlugu vardı. Tabiki evlat düşkün olacak.lakin onun bu duskunlugu iliskimize bana zarar verdi veriyordu. Eşim o çizgiyi tutturamiyordu.ben ülkemi bırakıp buraya gelmiştim. Eşime sığınmistim. Ama yeri geliyordu o beni görmuyordu. Şimdi gorecek mi. Umrumda degil artık. Biliyorum ki artık benide gören benimde gördüğüm birisi olacak hayatımda. Sizler inde kendinize ait sorunlariniz vardır. Lakin insan ikinci evliliğini binbir umutla yapınca ve evlendiği kişinin cocugu da var ise ve baba olacak olan kişi o çıtayı tutturamiyorsa yaşam insana zehir oluyor.hep 2 ci planda kalıyorsunSen de iyi bir insansın arkadaşım. Bu kadar üzme kendini. Geçmişte ne olduysa oldu, yaşandı ve geçti. Bir süre sonra kötü bir rüya gibi gelecek hepsi. Sen anılarının yakasını bırak yeter.
Dilerim içinde minik bir hayat can buluyordur şu anda. Hayatın sana en güzel mükafatı bu olur sanırım. Yarınki haberini sabırsızlıkla bekliyorum...
Ya ben bugun yaptırmadim fakat daha bu hafta ici de yaptirabilirmisim fakat buradaki Dr a da sordum ayşe hanima da msj attım sıkıntı çıkarsa aldirmayacagimi söyledim ikiside o zaman aldirmayacaksan yaptırmaya gerek yok dedi ben kararsız kaldım peki olduda birsey çıktı tedavisi var mı peki
Bende daha dün eşimin oğlunun evine gitmiştik. Onlarinda yeni 1 yasinda oğulları var.allah bağışlasın. Oturduk kalktik eve geliyoruz.eşimin oğlu dediki öylesine size verelim bunuda bakalim ne yaparsınız bu yaramazla. O zaman gelini mız dediki ben çocuğumu kimseye vermem.normalde gelinimiz ile aram çok iyidir. O beni anlar ben onu.ama o laf beni kırdı. Benim çocuğum yok .ve çocuğu olmayan birinin yanında bu tarz konusu m bence hos değil. O öyle deyince bende dedim.bende almam saten bakamam dexim.yumuşak bir şekilde. Anlaşılacağı gibi bizi bizler anlarız. O bu fasa fiso. Ve benimde bu hamilelik durumumu soylememistim. Boşver.kızlar kaç gündür gelemedim buraya moralim bozuk kafam karışıktı çünkü kaynanamların yüzünden kaynanam dün bana hiç çocuksuz olurmu çocuk doğurmayan kadın kadın değildir dedi ben salak gibi cevabını veremedim dünden beri başım patlıyo kalbim çarpıyo
Puffy merak ettim tedaviniz nsl gectiBen 44 yaşındayım ilk denemem negatif ikinci deneme hazirligindayim nasipse bu ay sonu yeni tedavi başlayacak sisli memorialde umarım hepimize hayırlı bir yıl olur 2013
Bende ayni hastanefe ve axni ekiple tedavi oldum simdi bir kizim var☺Selam
İstanbulda oturuyorum memorial semra hn ile gorustum muayne ve tahlillerimi ekibinden Aynur hn yaptı o takip edecek beni
Canim merhaba yazin beni cok etkilefi.bende 36 yasinda anne oldum . Bilirim o icindeki boşlugu yani.Evet haklısın. 39 yıllık Yaşantımda bana verilen en değerli hediye olacak bu.ben hep Umutsuz dum eşim arada bana kendiliğinden olur benim umudum var vs dediğinde içimden sacmaliyo r bu diyordum.hissediyorumki hamleyim. Bu allahın bir lütfu. Çünkü ben ne kadar sağlıklı ne kadar maddi durumum yerinde de olsa yarım gibi hissediyordum kendimi.belki okumuşssundur. Eşimin bir oğlu vardı. Ve ona aşırı bir duskunlugu vardı. Tabiki evlat düşkün olacak.lakin onun bu duskunlugu iliskimize bana zarar verdi veriyordu. Eşim o çizgiyi tutturamiyordu.ben ülkemi bırakıp buraya gelmiştim. Eşime sığınmistim. Ama yeri geliyordu o beni görmuyordu. Şimdi gorecek mi. Umrumda degil artık. Biliyorum ki artık benide gören benimde gördüğüm birisi olacak hayatımda. Sizler inde kendinize ait sorunlariniz vardır. Lakin insan ikinci evliliğini binbir umutla yapınca ve evlendiği kişinin cocugu da var ise ve baba olacak olan kişi o çıtayı tutturamiyorsa yaşam insana zehir oluyor.hep 2 ci planda kalıyorsun
oda dert degil.orta bulunabilse.şimdi dua ediyorum ki bu yamali hayatım artık tamamlanır
Allah bagislasinCanim merhaba yazin beni cok etkilefi.bende 36 yasinda anne oldum . Bilirim o icindeki boşlugu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?