Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim ya keske senin icinin nasil yandigini anlaya bilseydi kafana takma diyemicem insan yaraliyken dahada yara aliyo .Kim isterki cocuk dogurmamayi Ama yinede sen yasina ver birak üzülen biz olalim daha nekadar yikilabiliriz ki

haklısın canım çok haklısın

Crinone Jel in aile hekimi tarafından yazılanını seviyorum. 9,90tl
Artanlarıyla ayakkabı alarak kendimi şımartsam mı:)?

Bantları yapıştırma görevi sevgilinin. Hergün arayıp haber veriyor, bugün bant günün diye. Bundan şunu çıkarıyorum. Garibim bir tek bu işi yaparken popomu görüyor, yazık yaaaa:) Hahaha

Ben de yeni sayılırım, hiç çekinme. Hepimiz birbirimize benziyoruz. Birlikte gülüp ağlıyoruz. Gel sen gel:)

Herkese Merhabalar.............

Yolun düşerse gel, bir gün de benim elimden ye ciğeri.
Saray helvasını tatmıştım. Çok lezzetli. Tekrar tatmak isterim. İnşallah nasipte vardır

Çok cazip geldi Bahara doğru inşh.Saray helvası hemen kargoyla gönderebilirim.
Nasipte ederiz
Nasılsın ev yerleşme durumları nasıl?

"2220, post: 38063414, member: 566539"]Yolun düşerse gel, bir gün de benim elimden ye ciğeri.
Saray helvasını tatmıştım. Çok lezzetli. Tekrar tatmak isterim. İnşallah nasipte vardır

GUNAYDINNNN MILLET
Bensiz olmaz bari bende geleyim sen cigeri yaparsin bende salata ,yazin geldigimde edirnede yedim hem cok gecbir saati hemde yorgunluktan tadini alamadim sabah sabah ciger muhabeti ayyy bayilcam[/QUOTE]

Sende gel tabi yeme içme asıl kalabalıkla güzel olur.

İmkan dahilinde katılım sağlayacağım inşh.

Oyyy çok teşekkür ederiz.İnşh potansiyelliğim hamileğe terfi eder

Şimdik şöyle oluyor.
Aynı senin gibiydim ciğer olayında. kan bu ya diyordum .ağzıma atıyodum attığım gibi dışarı.
Kanım 6 ya düştü 2 sene önce. kalp çarpıntısından ölcem.saçlarım döküldü kel kalıcam.
Eşim beni bir beslenme olayına tabi tuttu ilaçlarla.
önceler hiç sevmedim.
sonraları soğanlı sumaklı salatayla az az başladım soğanı çok severim yanında patates kızartması cazip geldi.
bir iki bir iki aaaaaaaa baktım başladım ben.
inanki kan değerlerinde çok yükseldi.
hele ki edirne ciğeri en kokusuzu ince ince yaprak gibi paneli..çok anlamıyorsun bile.
u kız hala ciğer mi anlatıyor diyecekler yaa

Amin inşhhhh
Tedavinizn bol şanslar.

cok tesekkur ederım arkadasım.evet son derece haklısın.rabbım senın benım bızlerın gonulden ıstedıgımız dıleklerımızı versın
yarın güzel haberlerle gelin inşh.

:))) ilk sefer tedirgin oluyor insan tabi.. Sahaf gezen biri olman pozitifliğinden ve paylaşımcılığından ne kadar da belli. Fındıkzade Radyotom Radyomar Dr. Cevat Bayrak mı önerdiğin isim ve adres?

bende ilk defa ve inşh son defa radyomarda çektirdim.
çok duyarlı nazik bir merkez ne kadar tedirgin olduğumuzun farkındalar.
sadece ilk o girişe alet takılana kadar çok hafif bir acı o kadar bitti demeye kalmadı .bitmişti.
tavsiye ederim bende.5 dk.sürmedi hemen sonucu alıp çıktım.
beyoğluna gezmeye gittim bende.

Çok çok geçmiş olsun hayırlı sonuçlar inşh.

2220 çok güzel cevaplar yazmış.
Hepimiz değişik değişik nicesiyle karşılaşıyoruz,Hoş gör üzme kendini kendin için.

Hoşgeldiniz
Bende daha yeniyim
Kucakladılar hemen

Sende gel tabi yeme içme asıl kalabalıkla güzel olur.

İmkan dahilinde katılım sağlayacağım inşh.

Oyyy çok teşekkür ederiz.İnşh potansiyelliğim hamileğe terfi eder

Şimdik şöyle oluyor.
Aynı senin gibiydim ciğer olayında. kan bu ya diyordum .ağzıma atıyodum attığım gibi dışarı.
Kanım 6 ya düştü 2 sene önce. kalp çarpıntısından ölcem.saçlarım döküldü kel kalıcam.
Eşim beni bir beslenme olayına tabi tuttu ilaçlarla.
önceler hiç sevmedim.
sonraları soğanlı sumaklı salatayla az az başladım soğanı çok severim yanında patates kızartması cazip geldi.
bir iki bir iki aaaaaaaa baktım başladım ben.
inanki kan değerlerinde çok yükseldi.
hele ki edirne ciğeri en kokusuzu ince ince yaprak gibi paneli..çok anlamıyorsun bile.
u kız hala ciğer mi anlatıyor diyecekler yaa

Amin inşhhhh
Tedavinizn bol şanslar.

yarın güzel haberlerle gelin inşh.

bende ilk defa ve inşh son defa radyomarda çektirdim.
çok duyarlı nazik bir merkez ne kadar tedirgin olduğumuzun farkındalar.
sadece ilk o girişe alet takılana kadar çok hafif bir acı o kadar bitti demeye kalmadı .bitmişti.
tavsiye ederim bende.5 dk.sürmedi hemen sonucu alıp çıktım.
beyoğluna gezmeye gittim bende.

Çok çok geçmiş olsun hayırlı sonuçlar inşh.

2220 çok güzel cevaplar yazmış.
Hepimiz değişik değişik nicesiyle karşılaşıyoruz,Hoş gör üzme kendini kendin için.

Hoşgeldiniz
Bende daha yeniyim
Kucakladılar hemen [/QUOTE]

Geçmişler olsun. Fındıkzade miydi sizin de?

Geçmişler olsun. Fındıkzade miydi sizin de?[/QUOTE]

Tşk ederim.Evet Fındıkzadeydi.

Ya ben bugun yaptırmadim fakat daha bu hafta ici de yaptirabilirmisim fakat buradaki Dr a da sordum ayşe hanima da msj attım sıkıntı çıkarsa aldirmayacagimi söyledim ikiside o zaman aldirmayacaksan yaptırmaya gerek yok dedi ben kararsız kaldım peki olduda birsey çıktı tedavisi var mı peki

Parasal liktan değil cnm sağlık bu 1000 bile veririz ihmal etmeyiz arkadaşım benim düşüncem şu açıkçası allah göstermesi n olduda birsey çıktı aldirmayacagim peki diyorum geriye kalan 6 ay i mi niye perişan edeyim diyorum onun için yoksa bir nedeni yok. Ama tedavisi filan oluyorsa birseyi varsa hemen sabah gider yaptırım . Allah razı olsun ensucum senin bana bu tedavi de çok faydan oldu çoğu şeyden bihaberdim sana sorduğum sorularla öğrendim . Rabbim seni inşallah en yakın zaman da kucağıni doldurarak mutlu etsin

Evet haklısın. 39 yıllık Yaşantımda bana verilen en değerli hediye olacak bu.ben hep Umutsuz dum eşim arada bana kendiliğinden olur benim umudum var vs dediğinde içimden sacmaliyo r bu diyordum.hissediyorumki hamleyim. Bu allahın bir lütfu. Çünkü ben ne kadar sağlıklı ne kadar maddi durumum yerinde de olsa yarım gibi hissediyordum kendimi.belki okumuşssundur. Eşimin bir oğlu vardı. Ve ona aşırı bir duskunlugu vardı. Tabiki evlat düşkün olacak.lakin onun bu duskunlugu iliskimize bana zarar verdi veriyordu. Eşim o çizgiyi tutturamiyordu.ben ülkemi bırakıp buraya gelmiştim. Eşime sığınmistim. Ama yeri geliyordu o beni görmuyordu. Şimdi gorecek mi. Umrumda degil artık. Biliyorum ki artık benide gören benimde gördüğüm birisi olacak hayatımda. Sizler inde kendinize ait sorunlariniz vardır. Lakin insan ikinci evliliğini binbir umutla yapınca ve evlendiği kişinin cocugu da var ise ve baba olacak olan kişi o çıtayı tutturamiyorsa yaşam insana zehir oluyor.hep 2 ci planda kalıyorsun
oda dert degil.orta bulunabilse.şimdi dua ediyorum ki bu yamali hayatım artık tamamlanır

Ensu arkadas yazmis ama benimde önerim, yapilmasi gereken tüm testleri yaptirman. kac yasindasin bilmiyorum ama, bizim yaslarda biraz daha dikkatli olmak gerekiyor diye düsünüyorum. Testleri yaptirmadan önce doktorunla konusup, yapilmazsa ileride bebeginin yasayacagi sorun yüzdesini, ve test yaptirisan karnindaki bebegin yasayacagi sorun yüzdesini ögrenip, karar verirsen daha dogru bir karar alirsin. Testi yaptirmazsanda pozitif düsünerek bebegim saglikli dogacak diyerek gecir hamileligini, kaygilarin bebegini etkilemesin buna dikkat et derim.

Son düzenleme:
Bende daha dün eşimin oğlunun evine gitmiştik. Onlarinda yeni 1 yasinda oğulları var.allah bağışlasın. Oturduk kalktik eve geliyoruz.eşimin oğlu dediki öylesine size verelim bunuda bakalim ne yaparsınız bu yaramazla. O zaman gelini mız dediki ben çocuğumu kimseye vermem.normalde gelinimiz ile aram çok iyidir. O beni anlar ben onu.ama o laf beni kırdı. Benim çocuğum yok .ve çocuğu olmayan birinin yanında bu tarz konusu m bence hos değil. O öyle deyince bende dedim.bende almam saten bakamam dexim.yumuşak bir şekilde. Anlaşılacağı gibi bizi bizler anlarız. O bu fasa fiso. Ve benimde bu hamilelik durumumu soylememistim. Boşver.

Canim merhaba yazin beni cok etkilefi.bende 36 yasinda anne oldum . Bilirim o icindeki boşlugu yani.

arkadaşlar herkese günaydınlar üzgünüm ama güzel haberlerle gelemedim dün 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı kese görünmesine ramen gelişmedi ve son buldu tek tesellim bende hamile olabiliyorum diyebilmek şunu anladımki arkadaşlar yaş her nekadar etkili olsada asla imkansız değilmiş ama benim bir şansım daha olacakmı bilemiyorum zaman gösterecek şuanda içim paramparça, hepinize sağlıklı bebişlerle sonuçlanacak güzel bir tedavi süreci diliyorum öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…