- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.901
Canımmmarkadaşlar herkese günaydınlar üzgünüm ama güzel haberlerle gelemedim dün 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı kese görünmesine ramen gelişmedi ve son buldu tek tesellim bende hamile olabiliyorum diyebilmek şunu anladımki arkadaşlar yaş her nekadar etkili olsada asla imkansız değilmiş ama benim bir şansım daha olacakmı bilemiyorum zaman gösterecek şuanda içim paramparça, hepinize sağlıklı bebişlerle sonuçlanacak güzel bir tedavi süreci diliyorum öpüyorum
arkadaşlar herkese günaydınlar üzgünüm ama güzel haberlerle gelemedim dün 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı kese görünmesine ramen gelişmedi ve son buldu tek tesellim bende hamile olabiliyorum diyebilmek şunu anladımki arkadaşlar yaş her nekadar etkili olsada asla imkansız değilmiş ama benim bir şansım daha olacakmı bilemiyorum zaman gösterecek şuanda içim paramparça, hepinize sağlıklı bebişlerle sonuçlanacak güzel bir tedavi süreci diliyorum öpüyorum
Bende daha dün eşimin oğlunun evine gitmiştik. Onlarinda yeni 1 yasinda oğulları var.allah bağışlasın. Oturduk kalktik eve geliyoruz.eşimin oğlu dediki öylesine size verelim bunuda bakalim ne yaparsınız bu yaramazla. O zaman gelini mız dediki ben çocuğumu kimseye vermem.normalde gelinimiz ile aram çok iyidir. O beni anlar ben onu.ama o laf beni kırdı. Benim çocuğum yok .ve çocuğu olmayan birinin yanında bu tarz konusu m bence hos değil. O öyle deyince bende dedim.bende almam saten bakamam dexim.yumuşak bir şekilde. Anlaşılacağı gibi bizi bizler anlarız. O bu fasa fiso. Ve benimde bu hamilelik durumumu soylememistim. Boşver.
arkadaşlar herkese günaydınlar üzgünüm ama güzel haberlerle gelemedim dün 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı kese görünmesine ramen gelişmedi ve son buldu tek tesellim bende hamile olabiliyorum diyebilmek şunu anladımki arkadaşlar yaş her nekadar etkili olsada asla imkansız değilmiş ama benim bir şansım daha olacakmı bilemiyorum zaman gösterecek şuanda içim paramparça, hepinize sağlıklı bebişlerle sonuçlanacak güzel bir tedavi süreci diliyorum öpüyorum
Bu arada herkese günaydın
Güne kötü bir haberle başladık ama.............. Hakkımızda hayırlısı
Geçmişolsun arkadaşım,Allah birdaha yaşatmaşın,dilerim Bebeğin kendiliğinden gelir bu yaşanmışı unutursun,ne söylense içini soğutmayacak,Allah sabır versin,üzüldüm.arkadaşlar herkese günaydınlar üzgünüm ama güzel haberlerle gelemedim dün 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı kese görünmesine ramen gelişmedi ve son buldu tek tesellim bende hamile olabiliyorum diyebilmek şunu anladımki arkadaşlar yaş her nekadar etkili olsada asla imkansız değilmiş ama benim bir şansım daha olacakmı bilemiyorum zaman gösterecek şuanda içim paramparça, hepinize sağlıklı bebişlerle sonuçlanacak güzel bir tedavi süreci diliyorum öpüyorum
Canım geçmiş olsun allah sabır versin,bilmiyordum yeni Olduğum için.Canımmm
Ne desem ne söylesem şu an ki acını hafifletmez, ama bazı şeyler bizim elimizde değil maalesef.
Kaç gündür bakıyordum yazdıklarına, yorum yapmadım çünkü yazdığın HCG değerleri düşükle sonuçlanacağını gösteriyordu. Umut....... hep birlikte bekledik.
Buradakilerin bir kısmı bilir bende daha önce 8+0 haftalıkken bebişimi kaybettim. Aslında adet tarihine göre 9+2 olması gerekliydi. Kalp atışını gördüğümüzde geriden gelmesinden hissettim bir şeyler dr." geç döllenmedir" dedi ama........ insan hissediyor yaa.......
demem o ki şunu sakın unutma SEN ANNE OLABİRSİN.
Seni çok öpüyorum canım arkadaşım
Crinone Jel in aile hekimi tarafından yazılanını seviyorum. 9,90tl
Artanlarıyla ayakkabı alarak kendimi şımartsam mı:)?
Bantları yapıştırma görevi sevgilinin. Hergün arayıp haber veriyor, bugün bant günün diye. Bundan şunu çıkarıyorum. Garibim bir tek bu işi yaparken popomu görüyor, yazık yaaaa:) Hahaha
Canım bunlar herkesin başına geliyor Rabbim görüyor o insanları biz havale ediyoruz bizi bizden iyi bilen Rabbimiz bizi bu şekilde imtihan ediyor onları nasıl imtihan edeceklerini biliyorlarmi benimde kayinvalidemin 6 yıl çocuğu olmamış şimdi 7 tane. Hiç abartısiz benim evliliğimizin ikinci ayından beri aramaya başladı birsey varmı diye bu çile 4.5yil bu şekilde devam etti eşim hernekadar en sonunda benimde annesinin de hakkından gelemeyince ortalığı yatıştırmak için sıkıntı bende dedi ve oğlun da sıkıntı olduğunu duyunca sonra sormadi (üstelik sıkıntı onda yoktu:) ) ve tup bebek sürecinde 17 gün onda kaldım istanbulda yaşamadım için en sonunda bir aksam kendimi balkondan atayım kurtulayim dedim eşim girdi devreye yine ona haber verdim . Ve transfer oldu bitti telefonla dk başı o kadar arıyor ki ne oldu oldu mu olmadım i olacak mı milyon soru en sonunda Memorialin kantin girişinde eşimle bir tartışma sonra aksama kadar en güzel günde kusustuk... ve suan12+0 oldum inşallah birgün arama yok geçen hafta hiç aramadı bir kere bile aramadi oğlunu arıyor bende ona evde değilim dedirtiyor um elime görünce artıp Havadır aldırıyor lekelere kan gelmesi sebebi benim yine yok is mi yaptı n yok yordu mu yok bu saatten sonra intihar olurmuş gibi aramalar . Ama gerçekten sabır ediyorum hiç ağzı mi açmiyorum sadece ilk zamanlar kayinvalidemin dedim o kadar sorunca bunalmistim anne niye bu kadar sıkıntı yapıyorsun senin 6 yıl olmamış benim daha altı olmadı olur gelin kaynana toprağında olurmuş dedim hemen sustu sizin de kafanın izi sisirdim hakkınızı helal edin.haklısın canım bizi bizden başkası anlamıyor ne çektiğimizi ne acılar yaşadığımızı en iyi biz biliyoruz çocuğu olanlara konuşmak kolay geliyor üstelik kaynanamında beş yıl çocuğu olmamış anlaması gerekir ama ensununda dediği gibi yaşına vermek lazım ama insanız üzülüyoruz çünkü yumuşak karnımızdan vuruyolar en hassas noktamızdan ve bunu bilerek yapıyolar bende Allaha havale ediyorum sende boş ver eminim gelininiz seni
Canım geçmiş olsun inşallah bundan sonraya senin için bir ışık açılmış sonu güzel hayırlı mutlu olsun... anlıyorum biz nedesekte senin içindeki yangının alevi ni söndüremeyiz. Rabbim inşallah sabır versin dualarimdasin ...arkadaşlar herkese günaydınlar üzgünüm ama güzel haberlerle gelemedim dün 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı kese görünmesine ramen gelişmedi ve son buldu tek tesellim bende hamile olabiliyorum diyebilmek şunu anladımki arkadaşlar yaş her nekadar etkili olsada asla imkansız değilmiş ama benim bir şansım daha olacakmı bilemiyorum zaman gösterecek şuanda içim paramparça, hepinize sağlıklı bebişlerle sonuçlanacak güzel bir tedavi süreci diliyorum öpüyorum
Canım benim desteğin için çok teşekkür ederim . Sana sorduğun her soruyu bir bir cevaplayacağım. Ancak süreç henüz bitmedi . Biyopsi aşırı kanama yaptı ve Dr yumurtalıklara bakamadı. Sonuçları aldığımda tekrar gideceğim bu sefer yumurtalıklara bakacak. Şimdilik herşey rahim ağzı ve rahim endeksli oldu. Prof yalnız şöyle bir soru sordu; Semra hoca bunları görmedi mi? En az 3 kere muayeneye gittim...bi smear ve doku testini Yaptılar. Bu soru beni endişelendirdi biraz çünkü Ivf ciler sadece rahim içi odaklıysa ve başka hiç bir şeye bakmıyorlarsa yandık!!! Ağrım sızım olmasa beni bu Prof a yönlendirmeyeceklerdi. Kızlar siz siz olun kendi dr'unuz olun. Hiç bir şeyi atlamayın! Mesela 6 tüp tedavisinden sonra rahim kanseri olasılığı yükseliyormuş...benim hassas bir bünyem var bana 2 deneme yetti. Rahim içi ve ağzı dokularım bozuldu! Rutin Dr kontrollerinizi ihmal etmeyin ve nasıl olsa tüp bebekçi de Jinekolog demeyin. Farklı bir Dr a gidin. Şimdilik bunları yazayım. Sonuçları Alıp, bir daha Dr a gittiğimde her Süreci anlatırım. Sağlıkla ve sevgimle kalın:)
Her anlamda inşallah canım inşallah.Miranda ile bir süredir aynı saatte nette olamıyoruz. İnşallah keyfi ve sağlığı yerindedir... Selman Bey' in geçmişine pek bakmamışım. Aylin Hanım' a odaklanmıştım başlangıçta. Demet Hanım sürpriz oldu ama iyi oldu. Çok sevdim. İnşallah sonucu da güzel olur...
Sen tedavini hayırlısı ile sonuçlandır sonra alırız bilgileri canım.Yeter ki iyi olsun hep gelişmeler :) Uyarını dikkate almalı.
Heyy arkadaşlar tüp bebek işine girdikten sonra ben yıllardır jinekologum olan doktoruma gitmediğimi şimdi farkettim. İhmal etmeyelimpembe_umut un dediği gibi... Odak bebek olunca, bedende sadece ona dair arama tarama yapmasınlar. Cevdet Bey'ciğimden randevumu alayım önümüzdeki haftaya...
Hep güzel şeyler olsun ama tetkiklerimizden geri durmayalım.
Görürsen Melih beyciğime de selam söyle, yakışıklı doktoruma:)
Ay alemsiniz valla, cok guldurdunuz beni Allahta sizi guldursun.Eeee sonuc olarak begendiniz mi filmi? Gidelim mi bizde?
VallaWishhDuygu gelmezse bende gelmem zira benim bu ayni kafayi yasadigim catlak hatunu yakindan goresim var cok :)
Saka bir yana bu hafta olursa biraz zorlanacagim bende ama elimden geldigince katilmaya calisacagim Lulindacim. En kotu zaten fuarda senin standi kesin ziyaret edicem. Siz ayarlanin bana haber verin. Umarim bir aksilik cikmaz.
Yoğunluk nedeniyle katılım henüz yok sanırım :) Netleşmesi için katılım lazım, katılım için netleşmesi lazım :) Bilahare haberdar oluruz...Kızlar toplantımız ne oldu? Buluşuyor muyuz?
Vallahi bilimkurgu benim için vazgeçilmezlerden değil ama bunu izlemeyi istedim gittim. Fakat yanlış saatte gittim :) 3 saate yakın olduğunu fark etmedim (bir kez de 00.00 matinesine Yüzük serisine gitme gafletine düşmüştüm) neredeyse sevgilimin omzunda uyukladığım yerleri oldu diyebilirim. Kara delikler beni mayıştırdı. Eşim çok beğendi. İzlenebilir film. Hele sevenler için 2. kez izlenecek film. Müthiş kurgular var... Ben şu devam edecek ırk için dondurulmuş olan 5 bin civarındaki embriyoya ve onları kime transfer edecekler ki ye takılmasaydım daha verimli olacaktı :)
Hayal kırıklığına uğrama :) Çatlağım yok :))))
Şeklen aşırı normal olmam içimdeki çatlakları gizleyebiliyor :) Yaşım kadar maşallah bana :) Canım benim de bu ayım yoğun olduğu için peşinen evet diyemedim. Ama zamanım ve programım uygun olursa sizlerin olduğu yere illa ki icabet ederim. Sanırım zaten şu anda program netleşmiş değil.
Fuar ne zaman? Nerede? Harbiye'de ki mi? Bana bilgi verir misiniz? Standlarınızı basarım :)
Susak Kafalı ben :)
Yoğunluk nedeniyle katılım henüz yok sanırım :) Netleşmesi için katılım lazım, katılım için netleşmesi lazım :) Bilahare haberdar oluruz...
Çocuğu olmuş. Sanırım kızı oldu canım.Puffy merak ettim tedaviniz nsl gecti
O zaman şu çocuğun adını koyalım:)
Perşembe 12.30 Levent Kanyon öğle yemeği
Gelenler parmak kaldırsın!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?