Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canımmm

Ne desem ne söylesem şu an ki acını hafifletmez, ama bazı şeyler bizim elimizde değil maalesef.
Kaç gündür bakıyordum yazdıklarına, yorum yapmadım çünkü yazdığın HCG değerleri düşükle sonuçlanacağını gösteriyordu. Umut....... hep birlikte bekledik.

Buradakilerin bir kısmı bilir bende daha önce 8+0 haftalıkken bebişimi kaybettim. Aslında adet tarihine göre 9+2 olması gerekliydi. Kalp atışını gördüğümüzde geriden gelmesinden hissettim bir şeyler dr." geç döllenmedir" dedi ama........ insan hissediyor yaa.......

demem o ki şunu sakın unutma SEN ANNE OLABİRSİN.

Seni çok öpüyorum canım arkadaşım

çok geçmiş olsun canım...söylücek kelime bulamıyorum..burda herkez hamilelik haberi ile mulu olup ,böyle bir haberle yıkılıyor..acını üzüntünü bende yaşıyorum...Allah yar ve yardımcın olsun,dilerim en kısa zamanda güzel haberlerin olur bizlere ve saglıklı huzurla tamamlanır..

haklısın canım bizi bizden başkası anlamıyor ne çektiğimizi ne acılar yaşadığımızı en iyi biz biliyoruz çocuğu olanlara konuşmak kolay geliyor üstelik kaynanamında beş yıl çocuğu olmamış anlaması gerekir ama ensununda dediği gibi yaşına vermek lazım ama insanız üzülüyoruz çünkü yumuşak karnımızdan vuruyolar en hassas noktamızdan ve bunu bilerek yapıyolar bende Allaha havale ediyorum sende boş ver eminim gelininiz seni üzmek için söylememiştir.

canım çok üzüldüm inan ne desem seni teselli etmez biliyorum ama demekki bu dünyada içecek suyu yokmuş be gülüm bak ne anlatacam esra erol varya sunucu hani oda 4 aylık bebeğini ölü doğumla kaybettiğinde ekrana çıktığı gün bebeğim gitmek için yola girmişse benim onu tutmak için yapacağım hiçbişey yok demişti bu söz çok doğru biliyomusun gitmek için yola gireni tutamıyoruz.o yüzden üzül ağla acını yaşa ama uzatmadan yeniden kalk ayağa biz güçlü ve savaşçı kadınlarız ömrümüz sağlığımız ve paramız yettiği sürece bu yoldan dönmek yok elbet anne olacaz Yaradanımız bu mücadelimizi karşılıksız bırakmayacakki bize bu yoda savaşma gücü veriyor herkese ve her olaya karşı seni seviyorum canım Allaha emanet ol.

Bu arada herkese günaydın

Güne kötü bir haberle başladık ama.............. Hakkımızda hayırlısı

günaydın canım evet güne iyi bir haberle başlamadık ama buda hayatın acı gerçeği elimizden bişey gelmiyorki ama güzel günler yakında hissediyorum ben hepimizin sevinçten uçağı günler çok yakın topiğimiz bebk seslsriyle şenlenecek.

dün bebek görmeye gittim mis kokuluydu cennet kokuluydu o kadar masumdiki annesi getirdi kucağıma verdi kokladım hoş geldin sen ne iyi ettin de geldin dedim gözlerini kırpıştırıyodu ağlamaya mecali yoktu daha çok küçük çünkü Allahım çok bağışlasın onu ailesine dünya güzeli bir kızdı onu sevmek bana o kadar iyi geldiki

Geçmişolsun arkadaşım,Allah birdaha yaşatmaşın,dilerim Bebeğin kendiliğinden gelir bu yaşanmışı unutursun,ne söylense içini soğutmayacak,Allah sabır versin,üzüldüm.

Canım geçmiş olsun allah sabır versin,bilmiyordum yeni Olduğum için.

Bu aşamada

Çok çok geçmiş olsun canım. En azından dediğin gibi hamilelik mucizesi gerçekleşti senin için. Her şer de bir hayır vardır. Zaman herşeyin ilacı olur inşallah senin için. Sen buradaki herkes için ilhamsın, bunu unutma.

Canım bunlar herkesin başına geliyor Rabbim görüyor o insanları biz havale ediyoruz bizi bizden iyi bilen Rabbimiz bizi bu şekilde imtihan ediyor onları nasıl imtihan edeceklerini biliyorlarmi benimde kayinvalidemin 6 yıl çocuğu olmamış şimdi 7 tane. Hiç abartısiz benim evliliğimizin ikinci ayından beri aramaya başladı birsey varmı diye bu çile 4.5yil bu şekilde devam etti eşim hernekadar en sonunda benimde annesinin de hakkından gelemeyince ortalığı yatıştırmak için sıkıntı bende dedi ve oğlun da sıkıntı olduğunu duyunca sonra sormadi (üstelik sıkıntı onda yoktu:) ) ve tup bebek sürecinde 17 gün onda kaldım istanbulda yaşamadım için en sonunda bir aksam kendimi balkondan atayım kurtulayim dedim eşim girdi devreye yine ona haber verdim . Ve transfer oldu bitti telefonla dk başı o kadar arıyor ki ne oldu oldu mu olmadım i olacak mı milyon soru en sonunda Memorialin kantin girişinde eşimle bir tartışma sonra aksama kadar en güzel günde kusustuk... ve suan12+0 oldum inşallah birgün arama yok geçen hafta hiç aramadı bir kere bile aramadi oğlunu arıyor bende ona evde değilim dedirtiyor um elime görünce artıp Havadır aldırıyor lekelere kan gelmesi sebebi benim yine yok is mi yaptı n yok yordu mu yok bu saatten sonra intihar olurmuş gibi aramalar . Ama gerçekten sabır ediyorum hiç ağzı mi açmiyorum sadece ilk zamanlar kayinvalidemin dedim o kadar sorunca bunalmistim anne niye bu kadar sıkıntı yapıyorsun senin 6 yıl olmamış benim daha altı olmadı olur gelin kaynana toprağında olurmuş dedim hemen sustu sizin de kafanın izi sisirdim hakkınızı helal edin.

Günaydın... Her şeye ve her gelişmeye rağmen yine de günaydın...
B bebeklerve canım geçmişler olsun... Günlerin bundan sonra aydın olsun. Dilerim başka herhangi bir operasyona gerek kalmaksızın biter. İçindeki can kırıklarını anlıyorum, anlıyoruz hepimiz... Umarım üstesinden gelmek için zaman sana hızlı davranır.

Kesinlikle haklı olduğun şey "hamile kalabiliyor" olduğun. Sen şu anda kendini yenik, kırgın ve kaybetmiş hissetsen de emin ol ki öyle değil. Ne yaşı senden genç, ne çok yumurtası olan, herhangi sorunu olmayan kadınlar pozitifi görmedi (şekil 1a ben) vücudunun "hamile kalabiliyorum" anlayışını öğrenmesi, bilmesi gerekirmiş... Sen bu aşamayı geçtin. Sen imkansız denileni, sayfalar dolusu istatistikle olmaz denileni boşa çıkarıp, hamile kalınabileceğini gösterdin. Bir çok kadının ilhamı, umudu oldun...

Öyle bir kurgumuz var ki; acıyı unutmaya da kodluyuz, sağlıksız olanı var etmemeye de... Bu nedenle kendini çok hırpalamamanı diliyorum. Bu kurgu senin için doğru çalıştı, bunun ne kadar önemli olduğunu belki ileride anlayacaksın.

Zaman ne gösterir bilmem, imkanlarınız ne olur onu da bilmiyorum... Bildiğim tek şey içinden geldiği neyse onu yapabilmen. Eğer istiyorsan yine yeniden yola çıkabilmeni, istemiyorsan hayatın akışında sahip olduklarının keyfini sürebilmen. Dilerim maddi manevi tüm imkanlar sana hizmet eder... Sen ne istersen o olur.

Kaybının şu anda sana yaşattığı can acısını silecek dolu dolu yaşanacak mutluluklar diliyorum.
İyi ol, iyi olalım... Hepimiz yanındayız...

Canım geçmiş olsun inşallah bundan sonraya senin için bir ışık açılmış sonu güzel hayırlı mutlu olsun... anlıyorum biz nedesekte senin içindeki yangının alevi ni söndüremeyiz. Rabbim inşallah sabır versin dualarimdasin ...

Sen tedavini hayırlısı ile sonuçlandır sonra alırız bilgileri canım.Yeter ki iyi olsun hep gelişmeler :) Uyarını dikkate almalı.

Heyy arkadaşlar tüp bebek işine girdikten sonra ben yıllardır jinekologum olan doktoruma gitmediğimi şimdi farkettim. İhmal etmeyelim pembe_umut un dediği gibi... Odak bebek olunca, bedende sadece ona dair arama tarama yapmasınlar. Cevdet Bey'ciğimden randevumu alayım önümüzdeki haftaya...

Hep güzel şeyler olsun ama tetkiklerimizden geri durmayalım.

Her anlamda inşallah canım inşallah.
Bir dokuz ay sonra maşallah canım maşallah aşaması gelsin :)

Ay alemsiniz valla, cok guldurdunuz beni Allahta sizi guldursun. Eeee sonuc olarak begendiniz mi filmi? Gidelim mi bizde?

Vallahi bilimkurgu benim için vazgeçilmezlerden değil ama bunu izlemeyi istedim gittim. Fakat yanlış saatte gittim :) 3 saate yakın olduğunu fark etmedim (bir kez de 00.00 matinesine Yüzük serisine gitme gafletine düşmüştüm) neredeyse sevgilimin omzunda uyukladığım yerleri oldu diyebilirim. Kara delikler beni mayıştırdı. Eşim çok beğendi. İzlenebilir film. Hele sevenler için 2. kez izlenecek film. Müthiş kurgular var... Ben şu devam edecek ırk için dondurulmuş olan 5 bin civarındaki embriyoya ve onları kime transfer edecekler ki ye takılmasaydım daha verimli olacaktı :)

Hayal kırıklığına uğrama :) Çatlağım yok :))))
Şeklen aşırı normal olmam içimdeki çatlakları gizleyebiliyor :) Yaşım kadar maşallah bana :) Canım benim de bu ayım yoğun olduğu için peşinen evet diyemedim. Ama zamanım ve programım uygun olursa sizlerin olduğu yere illa ki icabet ederim. Sanırım zaten şu anda program netleşmiş değil.

Fuar ne zaman? Nerede? Harbiye'de ki mi? Bana bilgi verir misiniz? Standlarınızı basarım :)
Susak Kafalı ben :)

Kızlar toplantımız ne oldu? Buluşuyor muyuz?
Yoğunluk nedeniyle katılım henüz yok sanırım :) Netleşmesi için katılım lazım, katılım için netleşmesi lazım :) Bilahare haberdar oluruz...

O zaman şu çocuğun adını koyalım:)
Perşembe 12.30 Levent Kanyon öğle yemeği

Gelenler parmak kaldırsın!!!!

Masallah arkadasim masallah... iyidir hostur guzeldir biraz catlaklik. Bu hayat baska turlu bu kadar keyifli gecermiydi yoksa? Ben seviyorum kendi catlakliklarimi ve cevremdeki catlak arkadaslarimi :) susaklara karsida ayri bir sempatim var zaten biliyorsun
Fuara gelince Lulinda daha detayli bilgi verecektir zira standi o kuracak, ben belki bir kac susak lambamla onun standinda olabilirim bakalim yetistirebilirsem tabi.. bu sira usengecligim ustumde elimi hic bir seye suresim yok. Oyleee bos bos oturuyorum sabahlara kadar, oglenlere kadarda uyuyorum. Fuara gelince Bildigim kadariyla Harbiye Ordu Evinde 20 - 30 Aralik arasinda Hediyelik Esya Fuari.

Lulinda 'cim su toplanmayi onumuzdeki hafta mi yapsak ki? Bu haftaya yetisemiycez sanki.

Geçmiş olsun canım. Allah tekrar acı yaşatmasın. Seni en iyi anlayabilecek olan kişi benim, benim de 1 ay önce gebeliğim sonlandı, 6 haftalıkken. Evet, yaş önemli ama imkansız değil. Altı üstü tek bir yumurtaya bakıyor, sağlıklı tek bir yumurta... Neden olmasın? Vücudumuz bir sürü görevi eksiksiz yerine getiriyor, neden bunu da yapamasın. Umuyorum yeni bir tedavi için gereken maddi, manevi gücü en kısa zamanda toplar ve eğer hala bebek istiyorsan mücadele etmeye devam edersin. Allah gönlüne göre versin arkadaşım. Şimdi hormonların etkisiyle çok ama çok depresif, umutsuz ve bitik hissediyorsun, ama geçiyor, emin ol. Zor bir dönem olacak, sana destek olabilecek insanlar hep yanında yamacında olsun lütfen. AQcıtıyor ama geçi,yor, neler neler geçmiyor ki? Öpüyorum seni canım, sağlıcakla kal.

O zaman şu çocuğun adını koyalım:)
Perşembe 12.30 Levent Kanyon öğle yemeği

Gelenler parmak kaldırsın!!!!

Yaaaaa ama o saatte ben yeni kalkiyom kiiii
De ki kalktim geldim bana sabah kahvaltisi o :)
Ustelik uykusuzken beni nasil cekersiniz bilmem pek bi naletimdir
Katilacaklari belirlesek once ve oturduklari semtlere gore daha ortak bir yer ne dersin? Avcilardayim mesela ben

Ayy yazdiklarimi okuyunca ne uyuz buldum kendimi ama yeni kalktim napiiim afyonu patlaticam daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…