- 7 Ekim 2010
- 590
- 649
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.101
Teşekkür ederim, amiiiiiingeçmiş olsun, umarı kısa sürede kurtulursun..
Ediyorum ediyorum :) bak nurtopu gibi karnabahar dokularım olmuşÇok çok geçmiş olsun, WishhDuygunun tüm söylediklerine katılıyorum. Sen tedbirini al ve stres yapmamaya çalış. Dikkat et kendine.
Amiiiiiiiiiin ve Destek için çok teşekkürler canım :)çok geçmiş olsun Allah şifalar nasip etsin canım. öyle düşünme belki bu da senin imtihanındır. zor olduğunu biliyorum ama sabretmeye çalış isyan etme sakın. inşallah bir an önce şifaya da kavuşursun bebişlere de.
Teşekkür ederim, amiiiiiin
Canim acil sifalar diliyorum. Ben inaniyorum yarin buraya guzel haberlerle geleceksin. Opuyorum seni.Kızlar şimdi 2. Dr imla görüştüm, malesef durum çok ciddi. Hatta rahmimin alınmasına kadar gidebilir durum...yarın ne yapılacağı konusunda 3 Dr görüşecekler. Silkelenip kendine gelmiştim şimdi yine kol kanat Kırıldı
Sevgili arkadaslar hergun sizleri takip ediyorum. Tedavide olanlar, test icin gun sayanlar, tedaviye baslayacaklar, aramiza yeni katilanlar... Hepinizden gelecek guzel haberleri bekliyorum..Tum iyi dileklerimi ve kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum. Hepinizi opuyorum.
Kızlar şimdi 2. Dr imla görüştüm, malesef durum çok ciddi. Hatta rahmimin alınmasına kadar gidebilir durum...yarın ne yapılacağı konusunda 3 Dr görüşecekler. Silkelenip kendine gelmiştim şimdi yine kol kanat Kırıldı
Kızlar şimdi 2. Dr imla görüştüm, malesef durum çok ciddi. Hatta rahmimin alınmasına kadar gidebilir durum...yarın ne yapılacağı konusunda 3 Dr görüşecekler. Silkelenip kendine gelmiştim şimdi yine kol kanat Kırıldı
Yok degilim canim.Merhaba acaba sende İzmirlimiydin ?
Canim acil sifalar diliyorum. Ben inaniyorum yarin buraya guzel haberlerle geleceksin. Opuyorum seni.
kızlar önümüzdeki aylarda üç kişinin doğumu beni bekliyor.. eltimin, erkek kardeşimin eşinin, ablamın kızının..
eskiden hiç etkilenmezdim ama artık doğumlarda hastane ziyaretleri ağır gelmeye başladı.. hastanede tonla yakın akraba hepsi direk gözüme bakıyor hepsi ayrı ayrı darısı başına diyor.. ben nazar değmesin diye kırk kez maşallah diyorum..
doğum yapan anne lohusalık psikolojisiyle nazar edebileceğimi düşünüyor büyük olasılıkla..
içimden bi his hiçbirinde hastaneye gitme, bir takı al eşime ver onu gönder diyor.. eşime sordum sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap bana uyar diyor.. bukadar peşpeşe olması çok cansıkıcı.. en kötüsüde aynı dönemde bende doğum yapacaktım..
Millet sadece "eyvah önümüzdeki aylarda 3 bebek ziyareti var, altın alacağız yandık" diye düşünürken ne kadar şanslı olduğunu bilmiyor. Tabii vardır onlarında hesapları o ayrı onu da kabul ediyorum. Biz çok boyutlu düşünmek zorunda olanlarız... Düşünebilme potansiyelimiz yüksek ondan diyorum, rahatlıyorum. (Pollyanna arada iyidir)
Elti hariç (akrabalık terimleri konusunda tam bir cahilim, kaçıncı dereceden akraba bilmiyorum) her biri yakın... Benim hassas algılarım bu konuda arızalı olduğu için yanlış yorumlarım olabilir, olsun okursun dikkate almazsın canım benim. Senin daha çok taze anıların var... Bu nedenle senin hissettiklerin en önemlisi burada.
Nazar değecek diye düşünebileceklerini mi düşünüyorsun yoksa hakikatten (başlarım lohusalığa) bu kadar kötü niyetliler mi bilmiyorum. Minicik bir bebeğe niye nazarın olsun ki? onu biliyorum. Bunu ifade edebilmek için kırk kere maşallah demek zorunda hissetmen bile sinir bozucu.
Diğer taraftan henüz izleri silinmeyen anılarının depreşmesinden doğal olanı da yok. İster istemez kıyaslarsın, özlersin, iç çekersin... Burnun sızlar...
Yeni tedavi öncesi sana iyi gelmeyecekse gitme derim ben. Ben gitmezdim. Hele hele iyi niyetli de olsa nazar değecek düşüncesi barındımaları muhtemelse hiç gitmem, sonra da gitmem :) Gitmemeni bebeğinin olmamasına bağlamalarını da istemiyorsan her biri aynı gün doğurmayacak ya usulen hasta olursun. Grip var, öksürük var, migren var... İlerleyen aylarda karnında bebeğinle gidersin. Onlar rahat, sen huzurlu...
Sevgili arkadaslar hergun sizleri takip ediyorum. Tedavide olanlar, test icin gun sayanlar, tedaviye baslayacaklar, aramiza yeni katilanlar... Hepinizden gelecek guzel haberleri bekliyorum..Tum iyi dileklerimi ve kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum. Hepinizi opuyorum.
Iyiyim Sara cok sagol, bebegimizde son gordugumde iyiydi. Darisi tez zamanda sizlerin basina, insallah kendiliginden gelip sizleri ugrastirmazlar. Opuyorum canim.bende bu gibi durumlarda seninle aynı duyguları paylaşırım bir bebeğe bakarken kırk kere maşallah demek nazarın değeceğinden korktukları için çok ağır gelir banada geçen gün bebek görmeye gittim bebek başka odadaydı getirmeseler hiç istemeyecektim ama annesi aldı geldi kucağıma verdi zaten çok iyi biri kendiside onun anneside ben yinede kırk kere maşallah dedim ama bebeğin teyzsi daha ben kucağıma alırken maşallah dedi duymazdan geldim zoruma gitti ama bebeğin anneside anneanneside öyle insanlar değiller kokladım sevdim bir saat oturdum kalktım insan kendini tuhaf hissediyor ensucum ama benim bebeğim olunca hiç nazardan korkmıyacam bebeğim Allaha emanet olacak ve çocuğu olan olmayan kim gelse çocuğumu kucağına verip kıskançlık yapmayacam
seni gerçekten seviyorum arkadaşım çok iyi niyetlisin çok güzel bir kalbin var inşallah bunun mükafatı olarak bebeğin gelir
canım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor bebeğimiz nasıl annesi
Rabbim işini kolaylaştır sın,inşaAllah olumsuz sonuçlar çıkmaz,çıkmasın da zaten,benzer durumlar la karşılaşanlar oldu çevremde ama umulduğu gibi çıkmadı,seninde öyle Olmasını dilerim,ameliyatın rahme zarar vermemesi için kazıyarak değilde vakumlayarak yada lazerle Olmasını istediğini söyle istersen,dualarım seninle.Kızlar şimdi 2. Dr imla görüştüm, malesef durum çok ciddi. Hatta rahmimin alınmasına kadar gidebilir durum...yarın ne yapılacağı konusunda 3 Dr görüşecekler. Silkelenip kendine gelmiştim şimdi yine kol kanat Kırıldı
cnm ben enson isyerinden arkadasin bebegini hastaneye ziyarete gittigimde herkez devamli darisi basina diyince agir geldi.. birde odada devamli masallah sozleri yankilaniyordu bana bundanda fenaliik gelmisti.. sorunlu bi tip edasinda hissetmistim kendimi kaldiki ailesi okadar hosgorulu oldugu halde odada uc tane kadin devamli bana bakip seninde tez zamanda olsun diyordu.. bazen bu tarzda iyilik sozleri bile agir geliyor.. arkadasim bebegi hic umursamiyor bir elinde bebek bir elinde cep telefonu yeni dogan bebegin yaninda gayet umursamazdi.. zaten tum gebeligini gunde yarim paket sigara icerek gecirdi.. biz herseye dikkat ediyoruz elde var sifir..bende bu gibi durumlarda seninle aynı duyguları paylaşırım bir bebeğe bakarken kırk kere maşallah demek nazarın değeceğinden korktukları için çok ağır gelir banada geçen gün bebek görmeye gittim bebek başka odadaydı getirmeseler hiç istemeyecektim ama annesi aldı geldi kucağıma verdi zaten çok iyi biri kendiside onun anneside ben yinede kırk kere maşallah dedim ama bebeğin teyzsi daha ben kucağıma alırken maşallah dedi duymazdan geldim zoruma gitti ama bebeğin anneside anneanneside öyle insanlar değiller kokladım sevdim bir saat oturdum kalktım insan kendini tuhaf hissediyor ensucum ama benim bebeğim olunca hiç nazardan korkmıyacam bebeğim Allaha emanet olacak ve çocuğu olan olmayan kim gelse çocuğumu kucağına verip kıskançlık yapmayacam
seni gerçekten seviyorum arkadaşım çok iyi niyetlisin çok güzel bir kalbin var inşallah bunun mükafatı olarak bebeğin gelir
canım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor bebeğimiz nasıl annesi
canimmm merhaba nasilsin iyimisiniz.. ozletme kendini arada ugraa..Iyiyim Sara cok sagol, bebegimizde son gordugumde iyiydi. Darisi tez zamanda sizlerin basina, insallah kendiliginden gelip sizleri ugrastirmazlar. Opuyorum canim.
Tesekkur ederim Iyiyim Ensucugum. Sizleri surekli takip ediyorum ama bir turlu yazamadim canim. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum.canimmm merhaba nasilsin iyimisiniz.. ozletme kendini arada ugraa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?