Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amiiiiiiiiiin ve Destek için çok teşekkürler canım :)

Kızlar şimdi 2. Dr imla görüştüm, malesef durum çok ciddi. Hatta rahmimin alınmasına kadar gidebilir durum...yarın ne yapılacağı konusunda 3 Dr görüşecekler. Silkelenip kendine gelmiştim şimdi yine kol kanat Kırıldı

Canim acil sifalar diliyorum. Ben inaniyorum yarin buraya guzel haberlerle geleceksin. Opuyorum seni.

Merhaba acaba sende İzmirlimiydin ?

Sakin olmaya calismalisin, en azindan yarin doktora soracagin sorulari düsünmelisin.bebek düsündügünü rahmin alinmasi durumunun en son care olarak görmelerini konusmalisin. dilerim cok telas yaptigin gibi bir durum yokturda, doktordan geldiginde bosa telas yapmisim diye buraya yazarsin cok gecmis olsun.

geçmiş olsun demekden başka bişi elden gelmiyor, ama umarım rahmin alınmasına kadar gitmez.içini ferah tutmaya çalış, belki bir iki dr. daha gidersen belkide başka fikir verebilirler.

bende bu gibi durumlarda seninle aynı duyguları paylaşırım bir bebeğe bakarken kırk kere maşallah demek nazarın değeceğinden korktukları için çok ağır gelir banada geçen gün bebek görmeye gittim bebek başka odadaydı getirmeseler hiç istemeyecektim ama annesi aldı geldi kucağıma verdi zaten çok iyi biri kendiside onun anneside ben yinede kırk kere maşallah dedim ama bebeğin teyzsi daha ben kucağıma alırken maşallah dedi duymazdan geldim zoruma gitti ama bebeğin anneside anneanneside öyle insanlar değiller kokladım sevdim bir saat oturdum kalktım insan kendini tuhaf hissediyor ensucum ama benim bebeğim olunca hiç nazardan korkmıyacam bebeğim Allaha emanet olacak ve çocuğu olan olmayan kim gelse çocuğumu kucağına verip kıskançlık yapmayacam

seni gerçekten seviyorum arkadaşım çok iyi niyetlisin çok güzel bir kalbin var inşallah bunun mükafatı olarak bebeğin gelir

canım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor bebeğimiz nasıl annesi

Iyiyim Sara cok sagol, bebegimizde son gordugumde iyiydi. Darisi tez zamanda sizlerin basina, insallah kendiliginden gelip sizleri ugrastirmazlar. Opuyorum canim.

Rabbim işini kolaylaştır sın,inşaAllah olumsuz sonuçlar çıkmaz,çıkmasın da zaten,benzer durumlar la karşılaşanlar oldu çevremde ama umulduğu gibi çıkmadı,seninde öyle Olmasını dilerim,ameliyatın rahme zarar vermemesi için kazıyarak değilde vakumlayarak yada lazerle Olmasını istediğini söyle istersen,dualarım seninle.

cok degerlı altın kalplı ınsanlar.bugunun nasıl gectıgını anlamadım .annem soklanmıs nasıl yaptınız bunu dıyo babam sılahı elıne almış camdan bır sarjor bosaltıyo.bu arada köyde annemler hayatı tehlıke dusuk kursun adına.ablamı ağlama krızı tutmus yüzüne su serpiyor enıstem.dıger ablam Allaha olan ınancından başlamış yasını serıfı okumaya duyduğu gıbı.kızkardesım sokaktakılerı durdurup ablam hamıle kalmış dıyo,kaynımında cocugu yok 60 yasında soyledım hıçkırarak ağlıyor.bana gelınce 8.30 aradım sekreterı ama ıcımdekı umutlar sonmus vazıyette sonuç ne dedım baktı baktı hamılesınız dedı.kımm dedım benmı.evet dedı.hamılemı dedım evet dedı.başladım ağlamaya kadında alman.allahım ne buyukmussun dedım.ve ardından tabı yapıştım tlf na .sevdıklerım ıcın.sımdı ıse sessız sakın ıcımde kelebekler uçuyor.ne kadarda yarımmışım tamamlandım yaralarım sarıldı bu haberle.sımdı Rabbım bana buyuk bır ders verdı gucunu gosterdı .ne kadarda hata etmısım bırakmışım umudun elını,bırakmışım duanın pesını,bırakmışım akıp gıden su guzelım hayatın pesını.ve sımdı anlıyorum RABBIMden buyuk hıc bır sey yokmuş.O OL DERMIS OLURMUS.bu ben gıbılere ornek olsun.ve canım arkadaşlarım sızlere her gun aklımda tutacağım ve her duamda sızlerıde unutmıycam.koca yureklı ınsanlar.

cnm ben enson isyerinden arkadasin bebegini hastaneye ziyarete gittigimde herkez devamli darisi basina diyince agir geldi.. birde odada devamli masallah sozleri yankilaniyordu bana bundanda fenaliik gelmisti.. sorunlu bi tip edasinda hissetmistim kendimi kaldiki ailesi okadar hosgorulu oldugu halde odada uc tane kadin devamli bana bakip seninde tez zamanda olsun diyordu.. bazen bu tarzda iyilik sozleri bile agir geliyor.. arkadasim bebegi hic umursamiyor bir elinde bebek bir elinde cep telefonu yeni dogan bebegin yaninda gayet umursamazdi.. zaten tum gebeligini gunde yarim paket sigara icerek gecirdi.. biz herseye dikkat ediyoruz elde var sifir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…