Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımcığım yerleştinmi evine bana yakınamı geldin uzağıma mı gittin..tekirdaya yakınmı taşındığınız yer..yeni evine alıştınmı..

Gözünaydınnnnn, çook sevindim senin adına. Dilerim sağlıkla kucağına alacağın, ömür boyu dostun olacak bir evlat olur. E artık bizim için dua etmeye de başlarsın
etmemmi ey güzel Allahım benı yetim bırakmadın Yuce Rabbım ben gıbılerıde bırakma.Rabbim gonullerımızın muradını versın.sen ve buradaki bayanlar cok degerlı kısılıkler.ben sızı hıc bırakmamıştım aslında.ıcınde bulunduğum kabuğumda sessizce izliyordum.opuyorum

canımcığım yerleştinmi evine bana yakınamı geldin uzağıma mı gittin..tekirdaya yakınmı taşındığınız yer..yeni evine alıştınmı..

Hala yerleşme çabasındayım. Eşyalar geldiğinde boya işi devam ediyordu. Hava nemli, duvarlar hala ıslak, değdikçe boyanıyoruz. Bir kaç eksik kalan tadilat var. Bu arada elektrik su için angarya işler var... Yine de eve alıştım. Çünkü kedilerim mutlu, köpeklerim sevdi, babam yanımda. Projeler havada uçuşuyor...
Tekirdağ' a yakınlaştık 1,5-2 saat kadar. Bahardan itibaren keyif yapmaya bekliyorum hepinizi...

İlk mesajına ne güzel bir espri bulmuştum. İkinciyi okuyunca boğazıma takıldı. Dilerim seni korkutmak istedikleri kadar ciddi bir durum değildir. Dilerim mutlu haberlerle döner, bizleri de sevindirirsin. Dilerim evlat yolundaki gerçek engel ortadan kalkar ve en kısa zamanda, kucağında bebeğinle otururken, bugünleri sadece kötü bir rüya olarak hatırlarsın...

Ağlattın ya bu saatte... Sağlıkla kucağına al inşallah ve bizler de şahidin olalım...

kedilerin köpeklerin sende mutluysan sorun yok canım babanda gelmiş hadi gözün aydın..güle mutlu otur evinde canım..

Keyfe de geliriz Şekerim gerekirse Yardıma da :)

Arada Sırada kabuğuna çekilip kendini bi dinlemelIs insan bence..
Ben arada Yaparım ve daha dinç karışırım sonra hayata..

Ağlattın ya bu saatte... Sağlıkla kucağına al inşallah ve bizler de şahidin olalım...
kızkardesım edırnede benımde sana demıstım hatırlarsan.hatta ordayken aklıma geldın buluşalım dıycektım.sonra ıcımdekı olumsuzluklar benı susturdu.ama bı daha gelirsem gelırım.sayet bebıs sag sağlım doğarsa kedılerın ıle oynatacağım onu

Bende merak ediyoruuum.tahöil spnuclarin insallah pozitif cikar cnm

soguk bi hollanda sabahindan herkese gunaydinlar,

ne guzel bi haberler karsilastim topigi acinca. belki37 gonulden tebrik ederim arkadasim Rabbim sonuna erdirsin insallah. bende hep soyledim inancinizi kaybetmeyin diye. Rabbim istesin yeter ki gerisi fasa fiso. dilerim ki burdaki butun arkadaslarima bu duyguyu yasatsin.

bana gelince pazartesi itibariyle is hayatina geri dondum. kizimdan ayrilmak cok zor oldu. evden ciktigim anda deli gibi ozluyorum. neyseki 3 hafta sonra noel tatili giriyor. 2 hafta yine kizimla evdeyim insallah. sonrasinda da sadece haftada 16 saat caliscam.

burda bi arkadas puffy arkadasimizi sormus bilmem cvp veren oldu mu? puffy nin alya bebegi oldu ve 1 yasini doldurdu bile.

tedavide olanlar sonuc bekleyenler ve diger tum arkadaslar hersey gonlunuzce olsun.

Bahsetmiştin. Arasaydın keşke, kafaları dağıtırdık. Bir dahaki gelişinde inşallah. Sen bebecikle gel, kedilerle de oynatırız, denize de götürürüz. O kısmı kolay. Sağlıkla gelsin, mutluluğunu perçinlesin önce inşallah...

geçmiş olsun..inşallah bunlarda geçicek sağlıkla bebeğine kavuşucaksın..

Allah razı olsun arkadaşım. Teklifin yeter. Keyif için her zaman beklerim

Canim kisin kis günü tasindin ya tebrik ediyorum seni bizede hazirlik yaparmis oh ne ala bu sene Türkiyeye gelirsem sart oldu gelip seni ve mirnav ve havhav lari görmek saglik ve mutlulukla yasa o evde birdr bebis gelsin ooo deymeyin keyfine öptüm

PEMBE-UMUT
Canim hemen üzme kendini bukadar kötü olmamasini diliyorum senin icin vardir bir caresi iyiki hemen farkedildi kötü hic düsünme lütfen Allah yardimcin olsun canim

pembe_umut İnanamıyorum... Çok çok kötü bir sürpriz... Her şerde bir hayır vardır mottosuna hep inandım, hala da inanmaya devam ediyorum. Belki de evlat isteğin erken teşhise vesile oldu ve tedavi olacaksın, öyle mi düşünsek ki? Ne diyeceğimi bilmiyorum... İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun, şifa bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…