Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen gül yeter ki! Ben şaklabanlık bile yaparım :)
Adın gibi olsun tüm gelişmeler... Önce kendi sağlığımız, doktorların da önce senin sağlığını düşünecektir, tedaviye yön verirken bebek planlarını vurgulamayı atlama belki bu doğrultuda farklı yöntemler varsa uygun olanı seçerler.

İyi haberlerinle sevinmeyi diliyoruz... Çok sevgiler

Reactions: Eua
@celina1 ve @CapsLocked i dürttüm!
Tedavileri yoktu kayıplar...
Dürteceğim bir sürü kişi daha var.
Hamileliklerinden yokturlar belki diyerek dürtmedim
Dürtülmüş gibi gelirler inşallah :)

İyi insan lafının üzerine gelirmişşşşşşş :) Hoşgeldin, hoşgeldin...
Aşkolsun daha dün seni dürttüm yazdım kayıp diye :) Köpeğinizi de özledim, yeni yuvasında mı geri mi geldi o kadar yani...

İsviçre'nin havasından bizim havamıza gelmişsin... Hem de ne güzel tedavi için gelmişsin...
Geriye tek kişi dönmemek üzere gelmişsindir umarım... Memorial'da bir sürü arkadaşımız var, güzel gelişmeler yaşayanlar da var... ensu da senle aynı denemelerde ve Memorial'de gördüğünde, vakti olduğunda bol bol yazar. Onun dışında güzel gelişmeleri olan arkadaşlarımız da burada. Çok sevindim durmayıp yola devam ettiğin için.
Rezervin iyi olduğu sürece (ki bence boşuna ümitlenmemek ve ilerleyen haftalarda kaybetmemek adına) ilk başta PGT'ye göndermek önemli. Risk var evet ama olsun, bu sebeplerle ileride kırgınlıklar yaşamaktansa hiç başlamamalı benim adıma...
Lucrin ile ilerleyeceksinizdir :) Hayırlısı olsun, İstanbul'da birarada olmak güzel olur. Tekrar hoşgeldin, iyi ki geldin, mutlu oldum. Bol şanslar diliyorum, gönlünce olsun her gelişme.

Akupunktura da devam ediyorsun harika... Dün onun da bahsi geçti ama kimler yaptırıyordu hatırlamadım. Malum benim iğne fobim nur topu gibi duruyor...

D dnzdry iyi olacak hastanın doktoru ayağına gelirmiş... Dün sormuştun bugün Caps gelmiş... Tedavisi başladığı ve evinden uzak olduğu için çok fırsatı olur mu bilmiyorum ama sorularının çoğunun cevabı ondadır :)

Hava soğuk olursa olsun sıcacık günaydının var :) Hoşgeldin... Hoşgeldiniz :) İklimya'ya kucaklar dolusu sevgiler.
Güzel haberler hep olsun... Çok olsun ve dileklerin kabul olsun :)

Zor olmuştur işe başlamak ama hayırlısı olsun, en azından oradaki sosyal haklar buradakinden daha iyi... 16 saat bazen buradaki annelerin günlük çalışma saati bile olabiliyor. Kızınızla özlemleriniz ömrünüz boyunca kısa kısa olsun... Birlikte uyandığınız, birlikte uyuduğunuz nice sağlıklı günleriniz olsun. Yeni yılında kendisi hediye olan kızına bizden de sevgiler..

Keyifli haberlerinle daha çok yazabilmeni diliyorum. Sizlerin her mutlu haberi doping :)
Puffy için ben cevap verdim ama okudular mı bilmiyorum en azından başka mesaj yazmadılar çünkü.
Alya büyüdü abla bile olacak inşallah diye belirttik. Puffy kardeş için görüşmeleri olacağını yazmıştı, son gelişmeler nedir geldiğinde öğreniriz inşallah.

Mis kokulunla sana güzel günler diliyorum.

ne guzel yazmissin arkadasim yuregine klavyene saglik :)

O nasıl şey öyle...! dedim kendi kendime sonra dedim ki "hamile işte ya" :)))))
Olur mu öyle şey canım... Henüz hassasiyetler olabilir, kırgın yanlar olsa da tamir edilir ama mutlulukları duymaktan geri kalmaz kimse... Her hamile haberi sevinç kaynağı, aşamaları da bilgi kaynağı çünkü :) Hamile olunca bocalamayacağız sayenizde.

Diğer arkadaşlarında yazmalarını isterim ben mesela... Ama öncelikler değişiyor onu da anlıyorum. Yani bebekle ilgili soracakları soruları, öğrenecekleri varken zaman ayırmak zor... Ben sürekli olduğum bu başlıkta kendimi kaybediyorum yetişemiyorum bazen mesajlara, ara ara yazdıklarımda ise hiçççç yetişemiyorum. E onlarda yetişemiyordur, haklılar...

Sen şimdi öyle o mu bu mu şu mu diye (çok duyarlı olsa da) bence hiç gereği olmayan nazik düşünceleri kenara bırak. O nazik halinle göbeğini okşa sev... Aşermelerini anlat :)

Ne diyordu sevgili B breezey "ovalansın göbüşler, gelsin bebişler" ve diğer versiyonuyla "ovalansın göbüşler, mutlu olsun bebişler" "puuu puuu diye çekirdek çitleyeceksiniz" inşallah bir gün... (Kulakların çınladıysa breezey Zeynep'i kokla, sıkıştır bizim için)

zeynep diil elif elif

2220 zanork bilmiyorum ki ben opudan çıkınca çok ağlıyorum onu biliyorum ..Gülmek ne tebessüm yok .Zavallı eşim tırsıyor bir şey soramıyor fazlasıyla geriliyorum çünkü...Birde ertesi gün ayrı bir stres ha aradılar ha arayacaklar ..Bu tedavilerimizin her aşaması ayrı bir stres ..
Allah dayanma gücü ve bunun yaradanın taktiri olduğu bilincini versin yoksa hırpalanıyoruz..Sen ne alemlerdesın ..Ara ara okuyorum kopuk kalıyorum o nedenle ..

Narkoz kafası o...
Duyguların boşalıyordur hazır kafan iyiyken. Gerilme ama...
Her sürecini eğlenceli bir şeye dönüştüremezsek kabus gibi...

Önce tetkiklerin derdi sonra; iğnesi(ki benim için en büyük kabus hep bu) opu su, sayısı, boş mu dolu mu, döllendi mi döllenmedi mi, bölünüyor mu bölünmüyor mu, 2 3 4 5 kaçıncı gün, endometrium ince mi kalın mı, transfer başarılı mı başarısız mı, tutundu mu tutunmadı mı, idrar testi mi bekleme mi... Uuuu eğer keyiflenmeyi beceremezsek kan tahliline kadar tükendik bitti gitti...

Bu günlerde destek almak adına en sevdiğin, mutlu olduğun şeyleri yapmak pozitif etki yaratabiliyormuş. İnşallah güzel geçer yarın kontrolün de sonrasında sağlıkla ilerler her şey yüzün güler bol bol :)

Bir de ben narkoz sonrası çok terbiyesiz oluyormuşum :) Söyleyenlerin yalancısıyım :) OPU'larda normal derece olduğu için oldu mu hatırlamıyorum kafam güzeldi ama diğer ameliyatlarımda en çok ameliyathanenin soğuğu yüzünden hastanelere, yöneticilerine "hay sizin ısıtıcılarınızın taaa...." diyerek sinkafın âlası ile söyleniyormuşum :)

Allah bizi bildiği gibi yapsın :) Amin

Benim OPU dan ayıldığımda çok ağrım oldu.. Uyandığımda bağırıyordum ve hemşire bana küsmüştü :)) artık neler dediysem.. Bağırıp bi de kusmuşum :) hiç hatırlamıyorum.. Neyse ki sonra arkadaşım geldi odaya .. Hakkaten bi de uyandığımda yalnızdım, benimki de ardı ardına sperm vermekle meşgulmuş.. Bizde sperm sorunu var ya.. Ameliyatsız bulmaya çalıştılar, Hamd olsun Allah'a buldular da.. Ameliyata gerek kalmadı..
Şunu söyleyebilirim, international Acıbadem de direk ameliyat edeceklerdi.. Burada istanbul tüp bebek merkezinde ameliyatsız halletmek için uğraştılar... O Yüzden 10 puan veriyorum onlara:)))
Ha sonra hemşireye affettirdim kendimi.. :)

Sizinle de paylaşmak istedim.. Bugün iki kitap sipariş ettim.. Psikolojiye meraklı olanların ilgisini çekebilir.. Okuyayım görüşümü paylaşırım sizinle..
Beden Asla Yalan Söylemez - Alice Miller
PSY-Psikolojik Zekanızla Tanışmaya Hazır mısınız? - Ben Ambridge

canım ya çok üzüldüm ama her şeyde bir hayır vardır en azından erken teşis edilmiş belkide bu bebiş işini çok kurcalamasaydın uzun süre farkına varılmayacaktı canım ilk etapta sağlığımız yerinde kalsın bebiş ikinci planda kalsın gelirsede hoş gelir gelmesede can sağlığı bu bebek derdinden hayatı yaşamayı unutuyoruz keşke bunu beynimize anlatabilsek canım çok geçmiş olsun umarım en basit şekilde atlatırsın ve ardından kendiliğinden bir sürprizle bebişin göbişine sürpriz yerleşir tatlım öpüldün

Ben evlendiğimden beri hiç yazın taşınamadım ki
Bir kere ağustos ayında taşınmak kısmet oldu, geri kalan 9 taşınma Ekim, Ocak, Şubat, Mart, Nisan aylarında. Soğuk yoksa yağmur altında.
Kiraz ağacı var kapının önünde. Dalına bir salıncak, yanına bir semaver, sardunyalar atağa kalktı, güller, karanfiller de açmış olur o zamana... Ooooh, değmeyin keyfimize

WishhDuygu Eua Hiç ağrım en ufak kanamam olmuyor .Bazen de içimden beni uyutup uyutup hikayeden geri odaya mı getiriyolar diyorum .Hiç bir şey olmamış gibi.Narkozlu iken uyuduğum o uyku bana çok iyi geliyor ama sonrası zırım zırım zırla .Zaten iğnelere başladık başlayalı her şeye ağlar oldum ... gözyaşlarım akmaya hazır bekler malum yengeç burcuyum fırsat bu fırsat iyicene ağlarım artık.

Canim oncelikle
Canim oncelikle hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin. Buradakki arkadaslar en az senin kadar mutlu oldular...incinmek ne demek..

bende yeni kitaplar aldım
can dündar - yağmurdan sonra
kürşat başar yaz
ayşe kulin - handan
yekta kopan - iki şiirin arasında
paulo coelho - aldatmak

bende geliyorum canım

Kızlar şuna bakın yaaa, kendi unuttu ya, topu bize atıyor. Gıdıklayarak intikam alalım mı?
Hoşgeldin. Negatifin için üzüldüm. Dilerim bu tedavinde bebeğinle aranızdaki engel aşılır ve kavuşursunuz. Genel olarak aynı fikirdeyiz, rezervin sağlamken PGT yaptırman, önünü daha iyi görmeni sağlar. Hiç değilse o konuyu kafanızdan silmiş olursunuz. Uzun protokol uyguluyorlar anlaşılan. Dilerim su gibi geçer, ikizlerine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…