- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.181
Duygucum beni her halimde gülümsetiyorsun ya! Sen çok yaşa emi :) yılmak yok yıkılmak hiiiiç yok. Sadece cumaya hazır hissetmiyorum kendimi. Prof ta kendini pek bişi sanıyorsinir oldum. Yarın başka Dr a gidicem. Yok öyle kolay kolay elletmem kendimi. 40 dan sonra kocaya varmışım zaten
@celina1 ve @CapsLocked i dürttüm!
Tedavileri yoktu kayıplar...
Dürteceğim bir sürü kişi daha var.
Hamileliklerinden yokturlar belki diyerek dürtmedim
Dürtülmüş gibi gelirler inşallah :)
Selam Arkadaslar. Beni halen taniyan varmi? Unuttunuz degilmi? Haklisiniz, ne yazdim, ne okudum bayadir. Ekim sonunda 8.inci negatifimi aldim. Bi anda karar verip, türkiyede denemeye karar verdim.Iki ay ücretsiz izin var diye, sali günü memoriale semra hanimla tanistim. Bilincli bi doktora benziyor. Taniyan varmi? Oda Amh yi görünce inanamadi,ama ultrason bakinca bagdastirdi.Hcg cekildi, hersey yolunda dedi. Sperm problemi var. Rezerv iyi, Pgt yapmak istiyorlar, ben karar veremedim. Sizce? Olusan yumuslarda, hirpalancak gibi geliyor. Sunu söylim, isvicrede simdiye kadar gördügüm tedaviyle, bunun arasinda daglar kadar fark var. Hep sizden duyuyordum. Bu doktorlar ayni okulu okumuyomu? Bakalim bu sefer ne olcak. Simdi bi igne var, 21.günde başlıcam. Ha, akupunktura halen devam ediyorum, rahim yollarını acmış. Gelişmeleri yazarım yine. Dıkkat edin.
Hanımlar günaydın, inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmamız dileğiyle günümüz aydın olsun. Tedavi aşamasında akapunktur yaptıranız var mı? Gerçekten işe yarar mı, yoksa para tuzağı mı? Kilo verme konusunda etkililer de bebiş konusunda nasıllar acaba? Yanıtlar için şimdiden teşekkürler....
soguk bi hollanda sabahindan herkese gunaydinlar,
ne guzel bi haberler karsilastim topigi acinca. belki37 gonulden tebrik ederim arkadasim Rabbim sonuna erdirsin insallah. bende hep soyledim inancinizi kaybetmeyin diye. Rabbim istesin yeter ki gerisi fasa fiso. dilerim ki burdaki butun arkadaslarima bu duyguyu yasatsin.
bana gelince pazartesi itibariyle is hayatina geri dondum. kizimdan ayrilmak cok zor oldu. evden ciktigim anda deli gibi ozluyorum. neyseki 3 hafta sonra noel tatili giriyor. 2 hafta yine kizimla evdeyim insallah. sonrasinda da sadece haftada 16 saat caliscam.
burda bi arkadas puffy arkadasimizi sormus bilmem cvp veren oldu mu? puffy nin alya bebegi oldu ve 1 yasini doldurdu bile.
tedavide olanlar sonuc bekleyenler ve diger tum arkadaslar hersey gonlunuzce olsun.
Hava soğuk olursa olsun sıcacık günaydının var :) Hoşgeldin... Hoşgeldiniz :) İklimya'ya kucaklar dolusu sevgiler.
Güzel haberler hep olsun... Çok olsun ve dileklerin kabul olsun :)
Zor olmuştur işe başlamak ama hayırlısı olsun, en azından oradaki sosyal haklar buradakinden daha iyi... 16 saat bazen buradaki annelerin günlük çalışma saati bile olabiliyor. Kızınızla özlemleriniz ömrünüz boyunca kısa kısa olsun... Birlikte uyandığınız, birlikte uyuduğunuz nice sağlıklı günleriniz olsun. Yeni yılında kendisi hediye olan kızına bizden de sevgiler..
Keyifli haberlerinle daha çok yazabilmeni diliyorum. Sizlerin her mutlu haberi doping :)
Puffy için ben cevap verdim ama okudular mı bilmiyorum en azından başka mesaj yazmadılar çünkü.
Alya büyüdü abla bile olacak inşallah diye belirttik. Puffy kardeş için görüşmeleri olacağını yazmıştı, son gelişmeler nedir geldiğinde öğreniriz inşallah.
Mis kokulunla sana güzel günler diliyorum.
O nasıl şey öyle...! dedim kendi kendime sonra dedim ki "hamile işte ya" :)))))kızlar kusura bakmayın ne olur burada hamıleyım de bırılerıne bıseler sorarken bıle ıcım acıyo sızı ıncıtmekten korkuyorum.gercı bılıyorumkı sızler benım mutluluğum ıle mutlu oluyorsunuz.ama uzun yıllardır bı hamıle görünce hamılelıkten bahsedılınce yandım tutuştum.ben kımseyı yaralamak ıstemem.cunku yıllarca benı gören olmadı etraflarında konusurlarken
O nasıl şey öyle...! dedim kendi kendime sonra dedim ki "hamile işte ya" :)))))
Olur mu öyle şey canım... Henüz hassasiyetler olabilir, kırgın yanlar olsa da tamir edilir ama mutlulukları duymaktan geri kalmaz kimse... Her hamile haberi sevinç kaynağı, aşamaları da bilgi kaynağı çünkü :) Hamile olunca bocalamayacağız sayenizde.
Diğer arkadaşlarında yazmalarını isterim ben mesela... Ama öncelikler değişiyor onu da anlıyorum. Yani bebekle ilgili soracakları soruları, öğrenecekleri varken zaman ayırmak zor... Ben sürekli olduğum bu başlıkta kendimi kaybediyorum yetişemiyorum bazen mesajlara, ara ara yazdıklarımda ise hiçççç yetişemiyorum. E onlarda yetişemiyordur, haklılar...
Sen şimdi öyle o mu bu mu şu mu diye (çok duyarlı olsa da) bence hiç gereği olmayan nazik düşünceleri kenara bırak. O nazik halinle göbeğini okşa sev... Aşermelerini anlat :)
Ne diyordu sevgili B breezey "ovalansın göbüşler, gelsin bebişler" ve diğer versiyonuyla "ovalansın göbüşler, mutlu olsun bebişler" "puuu puuu diye çekirdek çitleyeceksiniz" inşallah bir gün... (Kulakların çınladıysa breezey Zeynep'i kokla, sıkıştır bizim için)
Evet evet kesinlikle Zeynep, abla Alya Zeynep :)zeynep diil elif elif
2220 zanork bilmiyorum ki ben opudan çıkınca çok ağlıyorum onu biliyorum ..Gülmek ne tebessüm yok .Zavallı eşim tırsıyor bir şey soramıyor fazlasıyla geriliyorum çünkü...Birde ertesi gün ayrı bir stres ha aradılar ha arayacaklar ..Bu tedavilerimizin her aşaması ayrı bir stres ..
Allah dayanma gücü ve bunun yaradanın taktiri olduğu bilincini versin yoksa hırpalanıyoruz..Sen ne alemlerdesın ..Ara ara okuyorum kopuk kalıyorum o nedenle ..
2220 zanork bilmiyorum ki ben opudan çıkınca çok ağlıyorum onu biliyorum ..Gülmek ne tebessüm yok .Zavallı eşim tırsıyor bir şey soramıyor fazlasıyla geriliyorum çünkü...Birde ertesi gün ayrı bir stres ha aradılar ha arayacaklar ..Bu tedavilerimizin her aşaması ayrı bir stres ..
Allah dayanma gücü ve bunun yaradanın taktiri olduğu bilincini versin yoksa hırpalanıyoruz..Sen ne alemlerdesın ..Ara ara okuyorum kopuk kalıyorum o nedenle ..
Narkoz kafası o...
Duyguların boşalıyordur hazır kafan iyiyken. Gerilme ama...
Her sürecini eğlenceli bir şeye dönüştüremezsek kabus gibi...
Önce tetkiklerin derdi sonra; iğnesi(ki benim için en büyük kabus hep bu) opu su, sayısı, boş mu dolu mu, döllendi mi döllenmedi mi, bölünüyor mu bölünmüyor mu, 2 3 4 5 kaçıncı gün, endometrium ince mi kalın mı, transfer başarılı mı başarısız mı, tutundu mu tutunmadı mı, idrar testi mi bekleme mi... Uuuu eğer keyiflenmeyi beceremezsek kan tahliline kadar tükendik bitti gitti...
Bu günlerde destek almak adına en sevdiğin, mutlu olduğun şeyleri yapmak pozitif etki yaratabiliyormuş. İnşallah güzel geçer yarın kontrolün de sonrasında sağlıkla ilerler her şey yüzün güler bol bol :)
Bir de ben narkoz sonrası çok terbiyesiz oluyormuşum :) Söyleyenlerin yalancısıyım :) OPU'larda normal derece olduğu için oldu mu hatırlamıyorum kafam güzeldi ama diğer ameliyatlarımda en çok ameliyathanenin soğuğu yüzünden hastanelere, yöneticilerine "hay sizin ısıtıcılarınızın taaa...." diyerek sinkafın âlası ile söyleniyormuşum :)
Allah bizi bildiği gibi yapsın :) Amin
canım ya çok üzüldüm ama her şeyde bir hayır vardır en azından erken teşis edilmiş belkide bu bebiş işini çok kurcalamasaydın uzun süre farkına varılmayacaktı canım ilk etapta sağlığımız yerinde kalsın bebiş ikinci planda kalsın gelirsede hoş gelir gelmesede can sağlığı bu bebek derdinden hayatı yaşamayı unutuyoruz keşke bunu beynimize anlatabilsek canım çok geçmiş olsun umarım en basit şekilde atlatırsın ve ardından kendiliğinden bir sürprizle bebişin göbişine sürpriz yerleşir tatlım öpüldünKızlar biyopsi sonucu geldi. Bol defırmasyonlu hücreler bulunmuş. Cuma günü operasyona alıp rahim Bölgesi'nden hücreleri alacaklar. Ve sonra tekrar Patalojiye gidecek alınanlar. Inanmaz gözlerle bakıyorum , ellerim otomatik yazıyor ve beynim uyuşmuş gibi...evlat niyaz ettim tümör nasip oldu...inanamıyorum
Canim kisin kis günü tasindin ya tebrik ediyorum seni bizede hazirlik yaparmis oh ne ala bu sene Türkiyeye gelirsem sart oldu gelip seni ve mirnav ve havhav lari görmek saglik ve mutlulukla yasa o evde birdr bebis gelsin ooo deymeyin keyfine öptüm
Benim OPU dan ayıldığımda çok ağrım oldu.. Uyandığımda bağırıyordum ve hemşire bana küsmüştü :)) artık neler dediysem.. Bağırıp bi de kusmuşum :) hiç hatırlamıyorum.. Neyse ki sonra arkadaşım geldi odaya .. Hakkaten bi de uyandığımda yalnızdım, benimki de ardı ardına sperm vermekle meşgulmuş.. Bizde sperm sorunu var ya.. Ameliyatsız bulmaya çalıştılar, Hamd olsun Allah'a buldular da.. Ameliyata gerek kalmadı..
Şunu söyleyebilirim, international Acıbadem de direk ameliyat edeceklerdi.. Burada istanbul tüp bebek merkezinde ameliyatsız halletmek için uğraştılar... O Yüzden 10 puan veriyorum onlara:)))
Ha sonra hemşireye affettirdim kendimi.. :)
Canimsin sen....Sen iyi ol, her gün yazamasan da göbeğini okşaya okşaya oku :)
Fırsatın olduğunda haber vermekten geri durma ama merak ederiz...
Geçen dürttüm bir sürü kişiyi hamilelere kıyamadım :)
Canim oncelikle hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin. Buradakki arkadaslar en az senin kadar mutlu oldular...incinmek ne demek..kızlar kusura bakmayın ne olur burada hamıleyım de bırılerıne bıseler sorarken bıle ıcım acıyo sızı ıncıtmekten korkuyorum.gercı bılıyorumkı sızler benım mutluluğum ıle mutlu oluyorsunuz.ama uzun yıllardır bı hamıle görünce hamılelıkten bahsedılınce yandım tutuştum.ben kımseyı yaralamak ıstemem.cunku yıllarca benı gören olmadı etraflarında konusurlarken
Sizinle de paylaşmak istedim.. Bugün iki kitap sipariş ettim.. Psikolojiye meraklı olanların ilgisini çekebilir.. Okuyayım görüşümü paylaşırım sizinle..
Beden Asla Yalan Söylemez - Alice Miller
PSY-Psikolojik Zekanızla Tanışmaya Hazır mısınız? - Ben Ambridge
Ben evlendiğimden beri hiç yazın taşınamadım ki
Bir kere ağustos ayında taşınmak kısmet oldu, geri kalan 9 taşınma Ekim, Ocak, Şubat, Mart, Nisan aylarında. Soğuk yoksa yağmur altında.
Kiraz ağacı var kapının önünde. Dalına bir salıncak, yanına bir semaver, sardunyalar atağa kalktı, güller, karanfiller de açmış olur o zamana... Ooooh, değmeyin keyfimize
Selam Arkadaslar. Beni halen taniyan varmi? Unuttunuz degilmi? Haklisiniz, ne yazdim, ne okudum bayadir. Ekim sonunda 8.inci negatifimi aldim. Bi anda karar verip, türkiyede denemeye karar verdim.Iki ay ücretsiz izin var diye, sali günü memoriale semra hanimla tanistim. Bilincli bi doktora benziyor. Taniyan varmi? Oda Amh yi görünce inanamadi,ama ultrason bakinca bagdastirdi.Hcg cekildi, hersey yolunda dedi. Sperm problemi var. Rezerv iyi, Pgt yapmak istiyorlar, ben karar veremedim. Sizce? Olusan yumuslarda, hirpalancak gibi geliyor. Sunu söylim, isvicrede simdiye kadar gördügüm tedaviyle, bunun arasinda daglar kadar fark var. Hep sizden duyuyordum. Bu doktorlar ayni okulu okumuyomu? Bakalim bu sefer ne olcak. Simdi bi igne var, 21.günde başlıcam. Ha, akupunktura halen devam ediyorum, rahim yollarını acmış. Gelişmeleri yazarım yine. Dıkkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?