Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canımmm... Boşversene sen başkalarının ne düşündüğünü! Başkalarının kalbinin fesatlığı seni bağlamaz ki... Senin kalbin tertemiz, sen oraya insanların, sevdiklerinin mutluluğunu paylaşmaya gidiyorsun, neden nazar edesin ki... Sana darısı başına demelrinde bir ima arama bence, onlar sana iyi dileklerini iletiyorlar, duacılar senin için... Bunda bir art niyet yoktur ki... Olsa bile boşver, sen bakış açını değiştir ve olaylara farklı yönlerden bak ensucum... Hayat gerçekten garip ve sürprizli... Her şerde gerçekten bir hayır var, bunu anında göremiyoruz belki ama sonradan anlıyoruz. Engelli, sağlıksız bir bebek dünyaya getirecektin belki de sen de aynı vakitlerde, düşüklerin çoğunluğu doğal seleksiyonmuş, biliyorsun. İnşallahj zamanı gelince sağlıklı bir bebekle sen havalara uçacaksın canım.. Azıcık sabır.. Öpüyorum çok çok...

canım nasılsın diyete devamı..benimde diyete girmem gerek aslında nasıl gitcek bu kilolar havada soğuk yazın hergün yürürdüm 3 kilo vermiştim kış geldi şimdi hepsi geri geldi..

evet canım diyete devam bugünde aerobik kursuna başlıyorum haftada üç gün diğer günlerde yürüyüşe devam inşallah gidecek bu kilolar

Allaaahımmm, yazdıkça yazıyoruz tü tü tüüüü, maşallah!! Hergün "bugün topiği açmadım, açmazsam her sayfayı okuyamazsam neler kaçırırım ki acaba " diye düşünmekten kendimi alamıyorum. :) Yazdıkça da yazıyoruz, yapılacak işler listeme bir kalem daha ekledim artık, günlkük olarak. Sayenizde.. Acımızı sevincimizi, bilgimizi derdimizi paylaşıyoruz burda yeri geliyor moral oluyoruz ağlıyoruz zırlıyoruz. İyi de oluyor, iyi ki varız hepimiz. Oleeeeyyyyy... Herkese, hepimize GÜNAYDIIIIIIIIIIIINNNNNNN!!!

Selam Arkadaslar. Beni halen taniyan varmi? Unuttunuz degilmi? Haklisiniz, ne yazdim, ne okudum bayadir. Ekim sonunda 8.inci negatifimi aldim. Bi anda karar verip, türkiyede denemeye karar verdim.Iki ay ücretsiz izin var diye, sali günü memoriale semra hanimla tanistim. Bilincli bi doktora benziyor. Taniyan varmi? Oda Amh yi görünce inanamadi,ama ultrason bakinca bagdastirdi.Hcg cekildi, hersey yolunda dedi. Sperm problemi var. Rezerv iyi, Pgt yapmak istiyorlar, ben karar veremedim. Sizce? Olusan yumuslarda, hirpalancak gibi geliyor. Sunu söylim, isvicrede simdiye kadar gördügüm tedaviyle, bunun arasinda daglar kadar fark var. Hep sizden duyuyordum. Bu doktorlar ayni okulu okumuyomu? Bakalim bu sefer ne olcak. Simdi bi igne var, 21.günde başlıcam. Ha, akupunktura halen devam ediyorum, rahim yollarını acmış. Gelişmeleri yazarım yine. Dıkkat edin.

Merhaba, ben yeniyim burada ama, yine de tekrar hoşgeldin. ensu Semra hn. da tedavi görüyor sanırım. Çok daha iyi bilgi verecektir. Pgt yumurta sayısı 7 ve üzeri olanlara tavsiye ediliyor diye biliyorum. Eğer rezerv sorunu yoksa ben olsam yaptırırdım. Ama 1-2 yumurta olsa riske atmak daha zor olur kanımca. Umarım yeni tedavin uğurlu gelir.

cok teşekkür ederım senınde yavrunu allahım analı baalı buyutsun.hatırladın benı demek

banada dun bı tanıdık neden herkese dedın böyle yayıldı haber nazar değecek dedı.benım aklımın ucundan gecmedı.hatta ıstedımkı sevıncımı tum sevdıklerım ıle paylaşayım ve hatta dualarını alyım.bazı ınsanlar 4 cu aya kadar saklıyorlarmış.bılmıyorum ama saçma bence

ayrıca az once doktordaydım.acmılacıgım tavsıyen ıcın teşekkürler ama wınterhude bana bayağı uzak ben bu oturduğum yerde alman bır doktora başladım hakana gıtmeyecegım.o en bastan benı korkutacaktı bılıyorum.hatta cok rısklı doğurma dıycektı belkı.der o adam.benım gözüme baka baka gıt cek cumhurıyetıne dedı.esını alnaltı spd vekılmıs.banane senın esınden.neyse saçma adma gıtmıycem.burdakı doktor kontrol ettı 6 haftalık dedı.resmınıde cektı.nokta gıbı.femıbıon 1 ıcıcem 12 cı haftaya kadar.o gelen leke ıcın normal dedı.asagı yukarı cogu bayanda olur dedı.her aksam alttan almam ıcın fıtıl verdı yuvarlak ne bılmıyorum ama.5.1.15 termın verdı.ha bıde kan aldılar.adam bıle sasırdı 4 kez tup sonra spontan.çalışıyorum ben ve krank yazdı yanı rapor .evde kalım dıye 1 aylık.durum böyle .

tabiiki hatirladim almanyadan belki37.. senin adina cok cok mutlu oldum bende. dualarin icin cok sagol arkadasim.
evet sen vardın breezy vardı ben ara sıra yazıyodum.ama herkesı asagı yukarı bılıyodum.senınde spontan hatta esının ıkızlerı vardı sanırım.ve onlar senı cok sevıyodu

Günaydın günaydın diyecektim ki Tünaydın Tünaydın a döndüm saat kaç olmuş :)
Hep kendimize bakım bakım nereye kadar...! Arabaya da bakmak lazım, yoksa evde kalırım :)
Servise bırakmak ve gelmek öğlene mâl oldu... Yemek öncesi sayfalara göz atmaya devam :)

Merhaba tedavin hayırlı olsun ,Dağlar kadar fark varken, neler farklı öğrenebiliriyim? birde orda ne kadar ödüyorsunuz tedavi için..

evet sen vardın breezy vardı ben ara sıra yazıyodum.ama herkesı asagı yukarı bılıyodum.senınde spontan hatta esının ıkızlerı vardı sanırım.ve onlar senı cok sevıyodu

:) yok canim o breezey di. onun esinin ikizleri var yetiskin. ama cokta yanilmadin benim kendimin ikizleri de var. o yuzden karistirdin brezey ile..
hem breezey arkadasimin hemde benim hamileligim spontan oldu onda haklisin. lekenlenme bende de olmustu canim. insallah biran once gecer.
yine ki doktorun bazi ilaclar vermis. burda asla ve asla vermiyorlar. nazara gelince illa bu kotuluk anlaminda gerekmiyor. benim kizima prensesime kendi nazarim degiyor. ve buna engel olamiyorum korkudan sevemiyorum bile bazen

Beklemene değecek sonuçlar diliyoruz hep birlikte :)
Çok hormonla çok sayıda ama boş folikül yerine, az öz ama dolu dolu folikül tercihimiz zaten.
Beden sağlımıza da iyi :)
Bütçemizin sağlığına da iyi :)

Heyecanın daim olsun, pozitif haberinle heyecanının da mutluluğunun da ardı arkası kesilmesin :) Bol şanslar

canım arkadaşım desteğin için sonsuz teşekkürler..

Sen iyi ol, her gün yazamasan da göbeğini okşaya okşaya oku :)
Fırsatın olduğunda haber vermekten geri durma ama merak ederiz...
Geçen dürttüm bir sürü kişiyi hamilelere kıyamadım :)

ha bıde selcan kerem arkadaşım ılerı yas annesı olarak bana ne onerırsın ne yapıp ne yapmıyayım.ne yıyıp ne yemıyeyım

ah kuzum ben pek bisey yapmadim. zaten cok seydende tiksinmistim. sadece bitki caylarindan uzak dur. burdaki arkadaslar kahve konusunda da dikkatliler.
fransiz peynirlerini sakin tuketme. ananasada dikkat. burdakiler dogum baslasin diye ananas yiyorlar. Allah bu dunyada alicak nefesi vermisse zaten dunyaya gelicek bebisimiz Allahin izniyle.

Ağlattın ya bu saatte... Sağlıkla kucağına al inşallah ve bizler de şahidin olalım...

Mutluluktan ağla hep!!!!! :)
Ve ayrıca OPU'dan çıktığında gördüğüm kadar mutlu kadın ol hep... Yarı çıplak halini de biliyorum senin :)))) Eliyle zafer işareti iki karışımlı işaret diliyle konuşan narkoz kafasında (kafası kıyak) mutlu kadın :)

kızlar kusura bakmayın ne olur burada hamıleyım de bırılerıne bıseler sorarken bıle ıcım acıyo sızı ıncıtmekten korkuyorum.gercı bılıyorumkı sızler benım mutluluğum ıle mutlu oluyorsunuz.ama uzun yıllardır bı hamıle görünce hamılelıkten bahsedılınce yandım tutuştum.ben kımseyı yaralamak ıstemem.cunku yıllarca benı gören olmadı etraflarında konusurlarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…