- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.161
Canımmm... Boşversene sen başkalarının ne düşündüğünü! Başkalarının kalbinin fesatlığı seni bağlamaz ki... Senin kalbin tertemiz, sen oraya insanların, sevdiklerinin mutluluğunu paylaşmaya gidiyorsun, neden nazar edesin ki... Sana darısı başına demelrinde bir ima arama bence, onlar sana iyi dileklerini iletiyorlar, duacılar senin için... Bunda bir art niyet yoktur ki... Olsa bile boşver, sen bakış açını değiştir ve olaylara farklı yönlerden bak ensucum... Hayat gerçekten garip ve sürprizli... Her şerde gerçekten bir hayır var, bunu anında göremiyoruz belki ama sonradan anlıyoruz. Engelli, sağlıksız bir bebek dünyaya getirecektin belki de sen de aynı vakitlerde, düşüklerin çoğunluğu doğal seleksiyonmuş, biliyorsun. İnşallahj zamanı gelince sağlıklı bir bebekle sen havalara uçacaksın canım.. Azıcık sabır.. Öpüyorum çok çok...kızlar önümüzdeki aylarda üç kişinin doğumu beni bekliyor.. eltimin, erkek kardeşimin eşinin, ablamın kızının..
eskiden hiç etkilenmezdim ama artık doğumlarda hastane ziyaretleri ağır gelmeye başladı.. hastanede tonla yakın akraba hepsi direk gözüme bakıyor hepsi ayrı ayrı darısı başına diyor.. ben nazar değmesin diye kırk kez maşallah diyorum..
doğum yapan anne lohusalık psikolojisiyle nazar edebileceğimi düşünüyor büyük olasılıkla..
içimden bi his hiçbirinde hastaneye gitme, bir takı al eşime ver onu gönder diyor.. eşime sordum sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap bana uyar diyor.. bukadar peşpeşe olması çok cansıkıcı.. en kötüsüde aynı dönemde bende doğum yapacaktım..
canım nasılsın diyete devamı..benimde diyete girmem gerek aslında nasıl gitcek bu kilolar havada soğuk yazın hergün yürürdüm 3 kilo vermiştim kış geldi şimdi hepsi geri geldi..
Selam Arkadaslar. Beni halen taniyan varmi? Unuttunuz degilmi? Haklisiniz, ne yazdim, ne okudum bayadir. Ekim sonunda 8.inci negatifimi aldim. Bi anda karar verip, türkiyede denemeye karar verdim.Iki ay ücretsiz izin var diye, sali günü memoriale semra hanimla tanistim. Bilincli bi doktora benziyor. Taniyan varmi? Oda Amh yi görünce inanamadi,ama ultrason bakinca bagdastirdi.Hcg cekildi, hersey yolunda dedi. Sperm problemi var. Rezerv iyi, Pgt yapmak istiyorlar, ben karar veremedim. Sizce? Olusan yumuslarda, hirpalancak gibi geliyor. Sunu söylim, isvicrede simdiye kadar gördügüm tedaviyle, bunun arasinda daglar kadar fark var. Hep sizden duyuyordum. Bu doktorlar ayni okulu okumuyomu? Bakalim bu sefer ne olcak. Simdi bi igne var, 21.günde başlıcam. Ha, akupunktura halen devam ediyorum, rahim yollarını acmış. Gelişmeleri yazarım yine. Dıkkat edin.
cok teşekkür ederım senınde yavrunu allahım analı baalı buyutsun.hatırladın benı demeksoguk bi hollanda sabahindan herkese gunaydinlar,
ne guzel bi haberler karsilastim topigi acinca. belki37 gonulden tebrik ederim arkadasim Rabbim sonuna erdirsin insallah. bende hep soyledim inancinizi kaybetmeyin diye. Rabbim istesin yeter ki gerisi fasa fiso. dilerim ki burdaki butun arkadaslarima bu duyguyu yasatsin.
bana gelince pazartesi itibariyle is hayatina geri dondum. kizimdan ayrilmak cok zor oldu. evden ciktigim anda deli gibi ozluyorum. neyseki 3 hafta sonra noel tatili giriyor. 2 hafta yine kizimla evdeyim insallah. sonrasinda da sadece haftada 16 saat caliscam.
burda bi arkadas puffy arkadasimizi sormus bilmem cvp veren oldu mu? puffy nin alya bebegi oldu ve 1 yasini doldurdu bile.
tedavide olanlar sonuc bekleyenler ve diger tum arkadaslar hersey gonlunuzce olsun.
banada dun bı tanıdık neden herkese dedın böyle yayıldı haber nazar değecek dedı.benım aklımın ucundan gecmedı.hatta ıstedımkı sevıncımı tum sevdıklerım ıle paylaşayım ve hatta dualarını alyım.bazı ınsanlar 4 cu aya kadar saklıyorlarmış.bılmıyorum ama saçma benceCanımmm... Boşversene sen başkalarının ne düşündüğünü! Başkalarının kalbinin fesatlığı seni bağlamaz ki... Senin kalbin tertemiz, sen oraya insanların, sevdiklerinin mutluluğunu paylaşmaya gidiyorsun, neden nazar edesin ki... Sana darısı başına demelrinde bir ima arama bence, onlar sana iyi dileklerini iletiyorlar, duacılar senin için... Bunda bir art niyet yoktur ki... Olsa bile boşver, sen bakış açını değiştir ve olaylara farklı yönlerden bak ensucum... Hayat gerçekten garip ve sürprizli... Her şerde gerçekten bir hayır var, bunu anında göremiyoruz belki ama sonradan anlıyoruz. Engelli, sağlıksız bir bebek dünyaya getirecektin belki de sen de aynı vakitlerde, düşüklerin çoğunluğu doğal seleksiyonmuş, biliyorsun. İnşallahj zamanı gelince sağlıklı bir bebekle sen havalara uçacaksın canım.. Azıcık sabır.. Öpüyorum çok çok...
cok teşekkür ederım senınde yavrunu allahım analı baalı buyutsun.hatırladın benı demek
evet sen vardın breezy vardı ben ara sıra yazıyodum.ama herkesı asagı yukarı bılıyodum.senınde spontan hatta esının ıkızlerı vardı sanırım.ve onlar senı cok sevıyodutabiiki hatirladim almanyadan belki37.. senin adina cok cok mutlu oldum bende. dualarin icin cok sagol arkadasim.
Selam Arkadaslar. Beni halen taniyan varmi? Unuttunuz degilmi? Haklisiniz, ne yazdim, ne okudum bayadir. Ekim sonunda 8.inci negatifimi aldim. Bi anda karar verip, türkiyede denemeye karar verdim.Iki ay ücretsiz izin var diye, sali günü memoriale semra hanimla tanistim. Bilincli bi doktora benziyor. Taniyan varmi? Oda Amh yi görünce inanamadi,ama ultrason bakinca bagdastirdi.Hcg cekildi, hersey yolunda dedi. Sperm problemi var. Rezerv iyi, Pgt yapmak istiyorlar, ben karar veremedim. Sizce? Olusan yumuslarda, hirpalancak gibi geliyor. Sunu söylim, isvicrede simdiye kadar gördügüm tedaviyle, bunun arasinda daglar kadar fark var. Hep sizden duyuyordum. Bu doktorlar ayni okulu okumuyomu? Bakalim bu sefer ne olcak. Simdi bi igne var, 21.günde başlıcam. Ha, akupunktura halen devam ediyorum, rahim yollarını acmış. Gelişmeleri yazarım yine. Dıkkat edin.
evet sen vardın breezy vardı ben ara sıra yazıyodum.ama herkesı asagı yukarı bılıyodum.senınde spontan hatta esının ıkızlerı vardı sanırım.ve onlar senı cok sevıyodu
Beklemene değecek sonuçlar diliyoruz hep birlikte :):) teşekür ederim iyiyim, beklemedeyim...malum benim 8 aralıkda kan tahlilim var..ama yavaş yavaş heycan bastı,vücudumda bi değişiklik hissetmiyorum..gecen yıl tedavi yapılan hastanede çok ilaç iğne v.b. almıştım 3500 tl sadece iğne,ilaç parası vermiştik...beni çok etkilemişti, bu sene Üni. deniyorum..yani aldığım iğne ve ilaç toplam 1000 tl geçmedi .hormonlar la çok oynamadıklarından ,dengeler çok değişmedi.bu nedenle kendimi çok kötü hissetmiyorum, bakalım hayırlısı bi umut bekliyoruz.
Beklemene değecek sonuçlar diliyoruz hep birlikte :)
Çok hormonla çok sayıda ama boş folikül yerine, az öz ama dolu dolu folikül tercihimiz zaten.
Beden sağlımıza da iyi :)
Bütçemizin sağlığına da iyi :)
Heyecanın daim olsun, pozitif haberinle heyecanının da mutluluğunun da ardı arkası kesilmesin :) Bol şanslar
Sen iyi ol, her gün yazamasan da göbeğini okşaya okşaya oku :)Sevgili arkadaslar hergun sizleri takip ediyorum. Tedavide olanlar, test icin gun sayanlar, tedaviye baslayacaklar, aramiza yeni katilanlar... Hepinizden gelecek guzel haberleri bekliyorum..Tum iyi dileklerimi ve kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum. Hepinizi opuyorum.
ha bıde selcan kerem arkadaşım ılerı yas annesı olarak bana ne onerırsın ne yapıp ne yapmıyayım.ne yıyıp ne yemıyeyım
E az kalmış, ne güzel
Opudan ne çıktığı da insanı etkiliyor biliyorum. Moral inanılmaz yükseliyor. İstersen WishDuygu' ya sor, beni anlatsın sana
Yine de önemli olan, evlat olarak kucağına gelecek yumurtanın yetişmiş olması. İnşallah 20 güne kalmadan senin için de sevinç çığlıkları atarız
Anneannem adına teşekkür ederim. O dönemin kadınları hep özel. Farklı bir öz var içlerinde. Dilerim bana da geçmiştir...
Oğlan dayıya, kız halaya denir ya, hala da dalgalı saçlı bizde, dayı da. İkisi de uzun boylu, fidan gibi maşallah. Bir ben varım aralarında bodur olan.
Telefon kablosu gibi olmasa da, dümdüz olmayacak büyük ihtimalle.
Gelsin de hayırlısıyla, anlarız
Ağlattın ya bu saatte... Sağlıkla kucağına al inşallah ve bizler de şahidin olalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?