Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arada sinir bozukluğu, hüzün falan da oluyor ama olsun. Yağmurun her türlüsü berekettir diyoruz ve yola devam ediyoruz
O günkü halim gerçekten komikti vallahi, aklıma geldikçe kendi kendime de kahkaha atıyorum. Psikologla tekrar görüşsem mi?

Bacım, acı patlıcanı kırağı çalmaz diye bir söz vardır bizde. Hem aramızdan birisi mutluluğunu paylaşıyor, deneyimlerini aktarıyor, incinmesi mi olur? Sen paylaş, biz de dilimiz bilgimiz yettiğince yanında olalım. Gerisini hiiiç düşünme...

Özünde en çok kaynayan duygu öne çıkıyor genellikle. Öncesinde gerginsen, ağlatıyor. İlk opumdan çıkarken "erkeklerin topunun köküne kibrit suyu..." demiştim. Hemşire alınmıştı. Sevgilisini anlatıyordu diğerine
İlk ameliyatımda (sene 1997), hidrojen tüpünün sigortası attı. Tam beni masaya sabitlediler "pof" diye bir ses, her yerim kurum oldu ve ameliyathanedeki herkes kaçtı dışarı. Ben hariç. Kaçamıyorum ki... Sonra geri geldiler, attığım fırça yetmemiş olacak ki, narkozdan uyandırıp adımı sorduklarında "Şükufe" dedim. "Efendim?" dedi doktor. "Şükufe" dedim. "...ıçtık.." dedi yanındakine. "Bırakıp kaçar mısınız beni masada?" dedim. Oh olsun. Rengi kaçtı adamın, ben de mutlu oldum
Opudan önce beni düşün, hatta imkanın olursa aç oku, yetmezse WishDuygu ile birlikte geliriz desteğe. Di mi WishDuygu?

bende yeni kitaplar aldım
can dündar - yağmurdan sonra
kürşat başar yaz
ayşe kulin - handan
yekta kopan - iki şiirin arasında
paulo coelho - aldatmak
bende geliyorum canım

Her zaman beklerim. Davet beklemeyin, kapım herkese açık. İstediğiniz zaman buyrun gelin, başımın üstünde yeriniz var

Merhabalar Canlar

Off ki birkaç gündür giriyorum tam yazıcam birşey çıkıyor.
Annemin takip edilmesi gereken tedavileri vardı doktora gittik geldik.
Doktora gitmesek bile.Kendime çok vakit ayıramıyorum.Böyle bir sıkıntımız var Babamdan öncede vardır hep hasta oldukları için şimdi de var babam hiç olmadığı için.
Babam olmayınca hepten bana düştü elimden geleni yapıyorum ama hep daha fazla yanında istiyor beni.
Yakın oturuyoruz hergün kahvaltımız bir psikologlada görüştüm mesafeyi aç çok içeiçe girmişiz dedi ama hala sıkıntı yaşıyorum.
Çok fazla sayfa birikmiş.Biraz okuyup hemen geliyorum yanınıza

Merhaba canım ikili testlerinizi yaptırdınız mı ne durumsınız?

Canım benim ;
Çok üzüldüm.Ama çok güçlü bir bayansın sen.İnci tanen çok şanslı olacak.
Ve tez zamanda gelecek inşh.

O zaman şu çocuğun adını koyalım:)
Perşembe 12.30 Levent Kanyon öğle yemeği

Gelenler parmak kaldırsın!!!!
Nasılsın?Geri sayım nasıl gidiyor?

Merhaba yumurtalar süpriz yapıp çifter çifter çoğalsın inşh.
Tedavinizde başarılar dilerim.

Tedavi süreciniz hayırlıs olsun.
Ocak itibariyle mutlaka fiyatlarda artış olacaktır.
Mahkum olduğumuzu bilmeleri çok canımı sıkıyor yaa.

Tamamen bana uydun yazın son zamanda yaşadıklarımı kendimi buldum.
Allahım gerçekten değiştiremeyeceğimiz şeyler için sabır versin bize...

Hoşgeldiniz.
Tedaviniz ve sürecin hayırlı olsun dilerim sizde şu "hamileyim "Anlamlı kelimeyi buraya yazarsınız .

Bir kelime bu kadar anlamlı ve içten yazılır...
Tebrik ederim.Allahım sonuna kadar sağlıkla olun.

Merhaba selcan senide bebisinide cok opuyorum..isindede kolayliklar diliuorum ..
cok teşekkür ederım senınde yavrunu allahım analı baalı buyutsun.hatırladın benı demek

Belki37 bende seni hatirliyorum gozun aydin allh tamamina erdirsin..darisida tum istiyenlerin basina olsun..

Pembe_umut cok gecmis olsin dilerim kolaylikla atlatirsin bu durumu..once saglik sonra bebegine kavus insallh..

Transfee sonucu bekleyen arkadaslardanda pozitif haberler duymak dilegiyle..

Yok yaptırmadim canım

arkadaşlar bılgısı olan var ıse bana yazablırmı doktor bugun UTROGEST dıye 200mg bı r ılac verdı .bana yatarken alttan al dedı vajinadan yanı.ama esım kullanma kılavuzunu okudu ağızdan yazıyo .sımdı sasırdık.gercı yarın sorarım yakın lakın bu gecede alsam ıyı olurdu.tereddutte kalırsam almıycam bu gece

Canim alttan fitil olarak kullanacaksin. Bende kullaniyorum. Prospektusunde agizdan alinir diyor ancak fitil olarak kullanilmasi tavsiye ediliyor. Fitil olarak kullanima uygun bir Ilac, agizdan alindiginda etkinligi sadece % 20 oluyormus.Benim kulladigim ilacin adi progestan. Senin yasadigin ulkede farkli bir isimle satiliyor. Etken maddesi progesteron hormonu. Yani icin rahat olsun doktorunun tarif ettigi gibi kullan.

sen yenı katıldın sanırım buraya oncenı bılmıyorum.ben 4 gun falan buralardayım.hamıle ısen senı tebrık edıyorum degılsende rabbım tez zamanda versın dılegını

sen yenı katıldın sanırım buraya oncenı bılmıyorum.ben 4 gun falan buralardayım.hamıle ısen senı tebrık edıyorum degılsende rabbım tez zamanda versın dılegını
Ben senden daha eskiyim. Bir suredir yazamiyordum o nedenle beni bilmemen cok normal. Eski arkadaslar bilir beni. 9+3 haftalik hamileyim. Darisi diger arkadaslarimizin basina.

benımde 6 haftalısmıs bugun nokta gıbı keseyı gordum.ağladım masada yatarken.cok mutlu oldum.soktaydım ben annemle konuştum hatta annem dıyormuskı hıc sevınmemıs gıbı neden ole soğuk konusuyodu demıs ablama.benımde adet günümle bırlıkte daha 2 gun oncesıne kadar wc gıttıgımde kahverengı pıhtılar gelıyordu peçete ıle sıldıgımde su 2 gundur yok ama cok korkuyorum.gııtıgım doktor alman.acaba dıyorum banadamı ıgne verseydı.ama sadece bunu verdı.

Doktoruna guven. Zaten bebek saglikli Ise tutunurmus. Sagliksiz ise kullanilan ilaclarin hic bir etkisi olmuyormus. Icini ferah tut. Rabbimden kendin ve bebegin icin saglik ve sihhat dile. Allah tamamina erdirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…