Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bugün tüm gün dışardaydımya kafam çok dağıldı iyi geldi sanırım.. tam düşündüklerimi yazmışsın aslında..
ayıp olmasınları düşünmek bazen bu konularda çok yoruyor sanırım artık kendi mutlu olduğumuz şeyleri yapmalıyız.. bende çok dışardan soğuk gözükürüm tam tersi çok sıcak kanlıyım.. tabi bazen uyuzluklar ettiğimde olur kişisine göre davranmayı severim:)

biraz karamsarlık oluşmuştu regly oldumya oda gerdi galiba aman Allahtan bugün iyiyim:)) yumurta donasyonunu son çare olarak ben hep düşünüyorum canım en sıcak baktığım konular arasında.. sanırım doğurmaya çok endekslendik tüm yolları kafamızda geçiriyoruz.. çıkış yolu bilinmeyen denekler gibi olduk:)

Canim top top ilaclar burda bunu veriyolar banada vermislerdi altan alacaksin yanliz iyice iceri sok sevindim senin adina yakininda bir doktor olsun senin icin daha iyi canim

canım zaten doğmuş olsaydı engelli sağlıksız olacaktı çünkü 47 kromozonluydu.. o yüzden yinede böyle olması daha iyi oldu diyorum hep.. doktorumda öyle diyor.. gerçekten herşeyde bi hayır var canım inşallah doğru zaman gelince bizlerinde sağlıklı bebekleri olacak..
sen nezaman tekrar tedavi olacaksın cnm.. eşin ilaç kullanmaya başladımı..

unuturmuyuz:) doğru karar vermişsin canım çok iyi bir doktordur Semra hn..
pgt banada bu tedavide önerdiler %95 doğruluk oranı oluyormuş.. yaptırmaya karar verdim..
hele birde tedaviye başla göreceksin sadece muayene ile değil 2 günde bir kan takiplerinide yapıyorlar doktorla beraber herşeyi kendin testlerden takip edebiliyorsun.. önden baskılama yapmaya karar vermişşer sana, baskılamanın çok faydası oluyor tüm yumurtalar aynı oranda ilerliyor.. diğer doktorun kim cnm..

bende annemle yakınım, tedavi dönemlerinde sıkı denetime sokuyor beni:) okadar üstüme geliyorki kesin bi zıtlık yaşıyoruz sonra üzülüyorum..

bişey söylliyimde gülün, daha düne kadar ben seval (taşdemir)hnm la semra hnmı karıştırışım :))))

Harikasın :) Şukufe ye bittim

bende annemle yakınım, tedavi dönemlerinde sıkı denetime sokuyor beni:) okadar üstüme geliyorki kesin bi zıtlık yaşıyoruz sonra üzülüyorum..

o kadar şanslısın ki, bu tedavi süresince yanımda olmasını istediğim tek kişi canım annem(ben annemi kaybettim 6 sene önce)..seni özellikle bu tedavi süresince anlayabilecek şu dünyadaki tek kişi..annene sıkı sıkı sarıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…