- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.221
Git durma ama Ilacini vakit kaybetmeden kullan.esım dıyorkı acıle gotırım gıdelımmı
Ilacini uygula ve acile git. Igne yapacaklar.napım ben
Keske bilsem nedenini.. Acile gidiyormusun?Çok korkuyorum hiç bişey yoktu neden geldi kan
Evet Haklısın, zaman içinde direncimiz Düşüyor.. Direncimiz düşünce daha fazla üstümüze geliyorlar ya da bize öyle geliyor..
Ben böyle konularda, beni üzeceği muhtemel insanlardan uzak durarak çözmeye çalışıyorum. Bu bilinçli yaptığım bişey değil, konuşacağım insanları kendim seçiyorum. Diğerlerine fırsat vermiyorum. Bu benim küçükken geliştirdiğim bir silah sanırım.
Böyle anlatınca dışarıda soğuk biri sanma beni, tam tersi herkes Söyler çok sıcak kanlı ve iletişimi iyi biriyim. Ama öyle birşey geliştirmişim ki ( farkında olmadan) istemediğim kişiyle konuşmam, bana müdahele edilmesine müsade etmem ve netimdir. Söyle bir sorunum var ki, bunu belki senin de işine yarayabilir. Ben çok sıcak kanlı ve hanım hanımcık gibi göründüğümden insanlar beni kafasına vur Ekmeğini al cinsinden sanar, ilk tanıştıklarım.. Sonra bişeylerine hayır dediğimde anlarlar, benim saf salak olmadığımı.. Hayır de mesela.. Kendin seç mesela nerede ziyaret edeceğini.. Çekinme arkandan konuşmalarından mesela.. Bırak herkes ne düşünürse düşünsün mesela.. Sen kendi huzurunu önemse mesela...
Tamam toplum içinde yaşıyoruz ve bir takım kurallarına da uymak Lazım ama bu Kuralları kendine göre Düzenle mesela...
Ben bunları sana yazıyorum ama kendime de hatırlatıyorum.. Ben seni
Hissedebiliyorum biliyor musun.. Çok ilginç ama sana seninde bildiğin bu şeyleri ondan yazdım.. Bildiklerini duymaya ihtiyacı vardır bazen insanın.. Mesela benim..
canımcığım seni çook umutsuz gördüm bugün sen çok güçlü bir kadınsın bence hiç üstüne alınma sevdiklerimiz bizim için dualar ediyorlar bence..biz çok hasasız bebek konusunda kıskançlık asla değil bizim düşüncelerimiz..senin yaşadıkların hiç kolay değil canım ama hepsi geçecek inş Allahında izniyle bizde mücadelemizin sabrımızın mükafatını alıcaz..Allahım dermansız dert vermesin en önemlisi sağlık..bende akraba bebeğin ziyaretine gecen ay gittim kucağımda uyutum sevdim bir ay etkisnden kurtulamadım inan bir ara donasyon bile düşünmeye başlamıştım o derece yani..ama hayat devam ediyor canım gezicez görücez Allahım sabaır versin hepimize buda bizim sınavımızmış canım bizim suçumuz değilki bebeğimizin olmaması..
Canim top top ilaclar burda bunu veriyolar banada vermislerdi altan alacaksin yanliz iyice iceri sok sevindim senin adina yakininda bir doktor olsun senin icin daha iyi canimarkadaşlar bılgısı olan var ıse bana yazablırmı doktor bugun UTROGEST dıye 200mg bı r ılac verdı .bana yatarken alttan al dedı vajinadan yanı.ama esım kullanma kılavuzunu okudu ağızdan yazıyo .sımdı sasırdık.gercı yarın sorarım yakın lakın bu gecede alsam ıyı olurdu.tereddutte kalırsam almıycam bu gece
Canımmm... Boşversene sen başkalarının ne düşündüğünü! Başkalarının kalbinin fesatlığı seni bağlamaz ki... Senin kalbin tertemiz, sen oraya insanların, sevdiklerinin mutluluğunu paylaşmaya gidiyorsun, neden nazar edesin ki... Sana darısı başına demelrinde bir ima arama bence, onlar sana iyi dileklerini iletiyorlar, duacılar senin için... Bunda bir art niyet yoktur ki... Olsa bile boşver, sen bakış açını değiştir ve olaylara farklı yönlerden bak ensucum... Hayat gerçekten garip ve sürprizli... Her şerde gerçekten bir hayır var, bunu anında göremiyoruz belki ama sonradan anlıyoruz. Engelli, sağlıksız bir bebek dünyaya getirecektin belki de sen de aynı vakitlerde, düşüklerin çoğunluğu doğal seleksiyonmuş, biliyorsun. İnşallahj zamanı gelince sağlıklı bir bebekle sen havalara uçacaksın canım.. Azıcık sabır.. Öpüyorum çok çok...
Ilaci kulan canim belkiiiiiinapım ben
İ
Merhaba, ilgine teşekkür. Akapunktura ben de başladım. Klinikte broşürleri okurken ön görüşme yapmaya karar verdim. Sonuçta kaybedeceğim birşey yok, alternatif tıbın yan etkisi de olmaz dedim. Düşüncemi netleştirmemde akpntr ile zayıflayanların da katkısı oldu. 2 seans aldım, dr.un eli tam bir mıknatıs, enerjiyi vücutta hissediyorsunuz, rahim bölgesini güçlendirmeye çalışacak. Bebiş sürecindeki başta kendinizi sorgulama olmak üzere- gerçekten bebek istiyormusunuz, eşinize güveniyormusunuz, çevre baskısı, kendini ifade edebilme....gibi kaygı endişeleri giderme çalışması yapılıyor. Kendimde olumlu katkılarını görüyorum. Sonucunu yakında paylaşırım. Yurt dışında büyük merkezlerde de tavsiye ediliyormuş. Bakalım HAYIRLISI.....Biz elimizden geleni yapalım da gerisi kader kısmet işi....Genel olumlu sonuçlar olursa destek tedavisi olabilir diye düşünüyorum....Sevgiyle, sevgiliyle kalmanızı dilerim.....
Selam Arkadaslar. Beni halen taniyan varmi? Unuttunuz degilmi? Haklisiniz, ne yazdim, ne okudum bayadir. Ekim sonunda 8.inci negatifimi aldim. Bi anda karar verip, türkiyede denemeye karar verdim.Iki ay ücretsiz izin var diye, sali günü memoriale semra hanimla tanistim. Bilincli bi doktora benziyor. Taniyan varmi? Oda Amh yi görünce inanamadi,ama ultrason bakinca bagdastirdi.Hcg cekildi, hersey yolunda dedi. Sperm problemi var. Rezerv iyi, Pgt yapmak istiyorlar, ben karar veremedim. Sizce? Olusan yumuslarda, hirpalancak gibi geliyor. Sunu söylim, isvicrede simdiye kadar gördügüm tedaviyle, bunun arasinda daglar kadar fark var. Hep sizden duyuyordum. Bu doktorlar ayni okulu okumuyomu? Bakalim bu sefer ne olcak. Simdi bi igne var, 21.günde başlıcam. Ha, akupunktura halen devam ediyorum, rahim yollarını acmış. Gelişmeleri yazarım yine. Dıkkat edin.
Merhabalar Canlar
Off ki birkaç gündür giriyorum tam yazıcam birşey çıkıyor.
Annemin takip edilmesi gereken tedavileri vardı doktora gittik geldik.
Doktora gitmesek bile.Kendime çok vakit ayıramıyorum.Böyle bir sıkıntımız var Babamdan öncede vardır hep hasta oldukları için şimdi de var babam hiç olmadığı için.
Babam olmayınca hepten bana düştü elimden geleni yapıyorum ama hep daha fazla yanında istiyor beni.
Yakın oturuyoruz hergün kahvaltımız bir psikologlada görüştüm mesafeyi aç çok içeiçe girmişiz dedi ama hala sıkıntı yaşıyorum.
Çok fazla sayfa birikmiş.Biraz okuyup hemen geliyorum yanınıza
Çok korkuyorum hiç bişey yoktu neden geldi kan
unuturmuyuz:) doğru karar vermişsin canım çok iyi bir doktordur Semra hn..
pgt banada bu tedavide önerdiler %95 doğruluk oranı oluyormuş.. yaptırmaya karar verdim..
hele birde tedaviye başla göreceksin sadece muayene ile değil 2 günde bir kan takiplerinide yapıyorlar doktorla beraber herşeyi kendin testlerden takip edebiliyorsun.. önden baskılama yapmaya karar vermişşer sana, baskılamanın çok faydası oluyor tüm yumurtalar aynı oranda ilerliyor.. diğer doktorun kim cnm..
Özünde en çok kaynayan duygu öne çıkıyor genellikle. Öncesinde gerginsen, ağlatıyor. İlk opumdan çıkarken "erkeklerin topunun köküne kibrit suyu..." demiştim. Hemşire alınmıştı. Sevgilisini anlatıyordu diğerine
İlk ameliyatımda (sene 1997), hidrojen tüpünün sigortası attı. Tam beni masaya sabitlediler "pof" diye bir ses, her yerim kurum oldu ve ameliyathanedeki herkes kaçtı dışarı. Ben hariç. Kaçamıyorum ki... Sonra geri geldiler, attığım fırça yetmemiş olacak ki, narkozdan uyandırıp adımı sorduklarında "Şükufe" dedim. "Efendim?" dedi doktor. "Şükufe" dedim. "...ıçtık.." dedi yanındakine. "Bırakıp kaçar mısınız beni masada?" dedim. Oh olsun. Rengi kaçtı adamın, ben de mutlu oldum
Opudan önce beni düşün, hatta imkanın olursa aç oku, yetmezse WishDuygu ile birlikte geliriz desteğe. Di mi WishDuygu?
bende annemle yakınım, tedavi dönemlerinde sıkı denetime sokuyor beni:) okadar üstüme geliyorki kesin bi zıtlık yaşıyoruz sonra üzülüyorum..
Basin sagolsun canimo kadar şanslısın ki, bu tedavi süresince yanımda olmasını istediğim tek kişi canım annem(ben annemi kaybettim 6 sene önce)..seni özellikle bu tedavi süresince anlayabilecek şu dünyadaki tek kişi..annene sıkı sıkı sarıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?