- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.241
unuturmuyuz:) doğru karar vermişsin canım çok iyi bir doktordur Semra hn..
pgt banada bu tedavide önerdiler %95 doğruluk oranı oluyormuş.. yaptırmaya karar verdim..
hele birde tedaviye başla göreceksin sadece muayene ile değil 2 günde bir kan takiplerinide yapıyorlar doktorla beraber herşeyi kendin testlerden takip edebiliyorsun.. önden baskılama yapmaya karar vermişşer sana, baskılamanın çok faydası oluyor tüm yumurtalar aynı oranda ilerliyor.. diğer doktorun kim cnm..
o kadar şanslısın ki, bu tedavi süresince yanımda olmasını istediğim tek kişi canım annem(ben annemi kaybettim 6 sene önce)..seni özellikle bu tedavi süresince anlayabilecek şu dünyadaki tek kişi..annene sıkı sıkı sarıl :)
cnm tek degilsinn bende bi zamanlar ayniydim:)))bişey söylliyimde gülün, daha düne kadar ben seval (taşdemir)hnm la semra hnmı karıştırışım :))))
teşekkür ederim.Basin sagolsun canim
pgt nekadar bilmiyorum cnm ayri bir fiyat..memorial semra hnm da tedavi ücreti ne kadar ödediniz? mesala pgt için ayrıca ödeme yapıyorsanız yaklaşık ne kadar tedavi ücreti?
Ben de dua ediyorum..Belki37
Hic birsey yokdur insallah ,ne heycan yaptim yaa güzel haberler ver bize canim dua ediyorum sana ve bebisine
teşekkür ederim..Başın sağolsun.. Mekanı cennet olsun anneciğinin..
Kizlar koca baskisi görüyorum su ara o yüzden ara ara yaziyorum herkese yazamiyorum kusura bakmayin okutmuyo bile yaaa
o kadar şanslısın ki, bu tedavi süresince yanımda olmasını istediğim tek kişi canım annem(ben annemi kaybettim 6 sene önce)..seni özellikle bu tedavi süresince anlayabilecek şu dünyadaki tek kişi..annene sıkı sıkı sarıl :)
arkadaşlar bılgısı olan var ıse bana yazablırmı doktor bugun UTROGEST dıye 200mg bı r ılac verdı .bana yatarken alttan al dedı vajinadan yanı.ama esım kullanma kılavuzunu okudu ağızdan yazıyo .sımdı sasırdık.gercı yarın sorarım yakın lakın bu gecede alsam ıyı olurdu.tereddutte kalırsam almıycam bu gece
ayni baski bizdede gelisti.. kk ne takti:)) umursamiyorum..Kizlar koca baskisi görüyorum su ara o yüzden ara ara yaziyorum herkese yazamiyorum kusura bakmayin okutmuyo bile yaaa
raporlu musun ensucum? çünkü fiyatı çok iyi gibi geldi, keşke fiyatlar inse , fiyatlar çok pahalı, ama izmirdede aynı..pgt nekadar bilmiyorum cnm ayri bir fiyat..
ben sadece tedaviye 4700 vermistim.. ozaman pgt yapilmamisti
normal fiyati 5700 cnm.. gecmisti herhangi bir yerde rapor kullananlara 1000 tl indirim yapiyorlarmis.. heryer ayni aslinda cnm..raporlu musun ensucum? çünkü fiyatı çok iyi gibi geldi, keşke fiyatlar inse , fiyatlar çok pahalı, ama izmirdede aynı..
Allah rahmet eylesin cnm.. mekani cennet olsun..
haklisin cnm bendede anne saplantisi var.. hayatimda en sevdigim insan annem saplantili seviyorum.. belkide o yuzden sorun cikiyor.. diger iki ablama gore ben cok anne endexliymisim.. onlarin cocuklari oldugu icin cocuklarinin herseyini dusunuyorlar.. bense annemin herseyini dusunuyorum.. sanirim cok yogun ilgilendigim icin annemde bana endexlenmis..
test gunun hangi gundu cnmTeşekkür ederim canım ..maşallah..en güzel endex:)
normal fiyati 5700 cnm.. gecmisti herhangi bir yerde rapor kullananlara 1000 tl indirim yapiyorlarmis.. heryer ayni aslinda cnm..
Çok ama çok güzel yazmışsın kendimi buldum.Uzun upuzun yaz, bir solukta okunacaktır. Ben okudum... Samimiyetle yazılmış her şey çok güzel... Teşekkürler paylaştığın için, içini döktüğün için, senin anılarına dahil olmamızı sağladığın için.
Hayatın hoyrat davrandığı zamanlarımız aslında bizi biz yapıyor...
Zor, kırgın, yenik belki de çaresiz hissettiğimiz zamanlarla olgunlaşıyoruz. Ben eminim ki bu yaşanılanlar da o muhteşem kurgunun içindeki domino taşları. Bugün güçlü, olgun, zorluklar karşısında belki zaman zaman süngüsü düşen ama hiç yılmayan karakterlerin oluşmasına kesinlikle etki ediyor. Bazılarımızın bugünümüz için dündeki yaşanmışlıklara ihtiyacı oluyor. Bazımız ise hiç bunları yaşamadan da dünden bugüne güçlü...
Dünden tecrübelerle bugünün, bugünün tecrübeleriyle yarının güçlü karakterleri olmak bizim elimizde... Dünle boğuşurken bugünü, bugün yaşamak yerine yarınla uğraşıp anları kaçırmamak için de akıllı davranmak lazım... Yarınımızda bir de istediklerimize kavuşmuş olursak ne mutlu, olmaz isek hayatı doyasıya yaşamalı :)
Selamlar, hoşgeldin
Ben de test bekleyenlerdenim senin gibi. Bugün 12. günüm transferden sonra. Bugüne kadar herşey güllük gülistanlık geçti. Bugün heyecan başladı bende de. Benim test günümü sağolsun doktor 6 Aralığa verdi, yani 15. gün. İdrar testi yapmadım, inanmıyorum. Ama kan testi için bu son 3 gün zor durmaya başladım:)
Cumartesi günü için güzel planlarım var. Pozitif olsa da olmasa da:)
Sabah kan vermeye gidip, ordan bir yere kahvaltıya gideceğiz. O arada sonuç gelir. Öğleden sonra sinema. Akşam da sonuca göre ya meyhanede rakı-balık, ya meyhane de sadece balık:)
Çok güzel yaaa :)@dnzdry
Sen de haklısın ama bazen çok ara bir değer çıkıyor. Ne pozitif ne negatif denemiyor. O yüzden en güzeli beklemek diye düşünüyorum. Ayrıca 3 gün daha hamilelik yaşamanın, sevgiliye naz yapmanın keyfini çıkarıyorum. Daha ne istiyim:)
Kızlar biyopsi sonucu geldi. Bol defırmasyonlu hücreler bulunmuş. Cuma günü operasyona alıp rahim Bölgesi'nden hücreleri alacaklar. Ve sonra tekrar Patalojiye gidecek alınanlar. Inanmaz gözlerle bakıyorum , ellerim otomatik yazıyor ve beynim uyuşmuş gibi...evlat niyaz ettim tümör nasip oldu...inanamıyorum
kızlar önümüzdeki aylarda üç kişinin doğumu beni bekliyor.. eltimin, erkek kardeşimin eşinin, ablamın kızının..
eskiden hiç etkilenmezdim ama artık doğumlarda hastane ziyaretleri ağır gelmeye başladı.. hastanede tonla yakın akraba hepsi direk gözüme bakıyor hepsi ayrı ayrı darısı başına diyor.. ben nazar değmesin diye kırk kez maşallah diyorum..
doğum yapan anne lohusalık psikolojisiyle nazar edebileceğimi düşünüyor büyük olasılıkla..
içimden bi his hiçbirinde hastaneye gitme, bir takı al eşime ver onu gönder diyor.. eşime sordum sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap bana uyar diyor.. bukadar peşpeşe olması çok cansıkıcı.. en kötüsüde aynı dönemde bende doğum yapacaktım..
Bak yaaa nispet yapıo hatun bize :))) Kat be kat artsın askınız inşallah.. Tü tüü tüü tüüüü :))
Gerçi benimki de pek usludur, çok tatlıdır ablası, her söylediğime tamam der ve 41. söyleyisimde mutlaka yapar :)))) deli eder beni, "hadi" manyağı olurum ama sonuç hep benim açımdan olumlu olur. Önüne ne mama koysam yer, yoksa da dert etmez :) İsten gelir yorgun argın ama illa patilerime v.s masaj yapar ilgisini eksik etmez minnoşum. (bahsettiğim kedilerimden biri degil goncam olur bu arada :)) ) Allah başımızdan eksik etmesin onları. Seviyoruz beeeee... :)))
:) teşekür ederim iyiyim, beklemedeyim...malum benim 8 aralıkda kan tahlilim var..ama yavaş yavaş heycan bastı,vücudumda bi değişiklik hissetmiyorum..gecen yıl tedavi yapılan hastanede çok ilaç iğne v.b. almıştım 3500 tl sadece iğne,ilaç parası vermiştik...beni çok etkilemişti, bu sene Üni. deniyorum..yani aldığım iğne ve ilaç toplam 1000 tl geçmedi .hormonlar la çok oynamadıklarından ,dengeler çok değişmedi.bu nedenle kendimi çok kötü hissetmiyorum, bakalım hayırlısı bi umut bekliyoruz.
Kızlar şimdi 2. Dr imla görüştüm, malesef durum çok ciddi. Hatta rahmimin alınmasına kadar gidebilir durum...yarın ne yapılacağı konusunda 3 Dr görüşecekler. Silkelenip kendine gelmiştim şimdi yine kol kanat Kırıldı
cok degerlı altın kalplı ınsanlar.bugunun nasıl gectıgını anlamadım .annem soklanmıs nasıl yaptınız bunu dıyo babam sılahı elıne almış camdan bır sarjor bosaltıyo.bu arada köyde annemler hayatı tehlıke dusuk kursun adına.ablamı ağlama krızı tutmus yüzüne su serpiyor enıstem.dıger ablam Allaha olan ınancından başlamış yasını serıfı okumaya duyduğu gıbı.kızkardesım sokaktakılerı durdurup ablam hamıle kalmış dıyo,kaynımında cocugu yok 60 yasında soyledım hıçkırarak ağlıyor.bana gelınce 8.30 aradım sekreterı ama ıcımdekı umutlar sonmus vazıyette sonuç ne dedım baktı baktı hamılesınız dedı.kımm dedım benmı.evet dedı.hamılemı dedım evet dedı.başladım ağlamaya kadında alman.allahım ne buyukmussun dedım.ve ardından tabı yapıştım tlf na .sevdıklerım ıcın.sımdı ıse sessız sakın ıcımde kelebekler uçuyor.ne kadarda yarımmışım tamamlandım yaralarım sarıldı bu haberle.sımdı Rabbım bana buyuk bır ders verdı gucunu gosterdı .ne kadarda hata etmısım bırakmışım umudun elını,bırakmışım duanın pesını,bırakmışım akıp gıden su guzelım hayatın pesını.ve sımdı anlıyorum RABBIMden buyuk hıc bır sey yokmuş.O OL DERMIS OLURMUS.bu ben gıbılere ornek olsun.ve canım arkadaşlarım sızlere her gun aklımda tutacağım ve her duamda sızlerıde unutmıycam.koca yureklı ınsanlar.
iyikilerimiz hep çok olsun keşkelerimizden
Yukarıdakini alıntıladım ama yazdıklarının hepsini okudum..
Benim bu konudaki fikrim farklı aslında.. Insanlara kendi hakkında yorum yapma konusunda ne kadar çok fırsat verirsen, bunu o kadar çok kullanırlar.
Çoğu zaman niyetleri karşıdakini üzmek de olmaz üstelik.. Tam tersi iyi niyetle yaptıkları kabul edilir..
Kendimiz de yaparız bu tip Şeyler, farkında olmadan..
Mesela bilmeden, çocuğu olmayan birinin yanında çocuksuzluktan bahsetmek gibi..
Ya da annesi hayatta olmayan birinin yanında, anne hakkında Konuşmak gibi..
Her şey biz de bitiyor Ensu.. Sen ne kadar izin verirsen, seni o kadar incitebilir hayat..
Sen ne kadar izin verirsen, o kadar çok laf söyleyebilirler.. Ya da dönüş yoksa bırak söylesinler.. Sen etkilenmemeyi Öğrenmeye çalış.. Her şey sende Başlıyor ve bitiyor..
Şunu her zaman kendimize hatırlatalım;
'ben dünya da tekim, Eşsizim ve değerliyim. Herşeyin en güzeline layığım, olursa olur olmazsa ben elimdekinin kıymetini bilirim. Kimse için kendimi üzmem, eksik hissetmem. Ben kendimle gurur duyuyorum, Allah ne isterse o olur. Ben kendimi daha iyi yapabilmek için uğraşıyorum, kendimden başka kimseye birşey kanıtlamak zorunda Değilim. '
Şimdi aklıma gelenleri yazdım, genişletilebilir.ensu ne olur izin verme seni incitmelerine.. Hissettiklerini çok iyi anlıyorum, sen umursamazsan onlarda bir süre sonra yapmazlar.. Ya da en Güzeli yapabilirsen; bu konu beni üzüyor. Diyebilirsin kısaca.. Kendini ifade etmek bazen işe yarar. Ya çok yazdım daha da yaşadım var sana ... Üzme kendini yeter.. O güzel ve hassas yüreğine selam ederim:)
Evet Haklısın, zaman içinde direncimiz Düşüyor.. Direncimiz düşünce daha fazla üstümüze geliyorlar ya da bize öyle geliyor..
Ben böyle konularda, beni üzeceği muhtemel insanlardan uzak durarak çözmeye çalışıyorum. Bu bilinçli yaptığım bişey değil, konuşacağım insanları kendim seçiyorum. Diğerlerine fırsat vermiyorum. Bu benim küçükken geliştirdiğim bir silah sanırım.
Böyle anlatınca dışarıda soğuk biri sanma beni, tam tersi herkes Söyler çok sıcak kanlı ve iletişimi iyi biriyim. Ama öyle birşey geliştirmişim ki ( farkında olmadan) istemediğim kişiyle konuşmam, bana müdahele edilmesine müsade etmem ve netimdir. Söyle bir sorunum var ki, bunu belki senin de işine yarayabilir. Ben çok sıcak kanlı ve hanım hanımcık gibi göründüğümden insanlar beni kafasına vur Ekmeğini al cinsinden sanar, ilk tanıştıklarım.. Sonra bişeylerine hayır dediğimde anlarlar, benim saf salak olmadığımı.. Hayır de mesela.. Kendin seç mesela nerede ziyaret edeceğini.. Çekinme arkandan konuşmalarından mesela.. Bırak herkes ne düşünürse düşünsün mesela.. Sen kendi huzurunu önemse mesela...
Tamam toplum içinde yaşıyoruz ve bir takım kurallarına da uymak Lazım ama bu Kuralları kendine göre Düzenle mesela...
Ben bunları sana yazıyorum ama kendime de hatırlatıyorum.. Ben seni
Hissedebiliyorum biliyor musun.. Çok ilginç ama sana seninde bildiğin bu şeyleri ondan yazdım.. Bildiklerini duymaya ihtiyacı vardır bazen insanın.. Mesela benim..
Hala yerleşme çabasındayım. Eşyalar geldiğinde boya işi devam ediyordu. Hava nemli, duvarlar hala ıslak, değdikçe boyanıyoruz. Bir kaç eksik kalan tadilat var. Bu arada elektrik su için angarya işler var... Yine de eve alıştım. Çünkü kedilerim mutlu, köpeklerim sevdi, babam yanımda. Projeler havada uçuşuyor...
Tekirdağ' a yakınlaştık 1,5-2 saat kadar. Bahardan itibaren keyif yapmaya bekliyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?