Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

memorial semra hnm da tedavi ücreti ne kadar ödediniz? mesala pgt için ayrıca ödeme yapıyorsanız yaklaşık ne kadar tedavi ücreti?

Başın sağolsun.. Mekanı cennet olsun anneciğinin..

Allah rahmet eylesin cnm.. mekani cennet olsun..
haklisin cnm bendede anne saplantisi var.. hayatimda en sevdigim insan annem saplantili seviyorum.. belkide o yuzden sorun cikiyor.. diger iki ablama gore ben cok anne endexliymisim.. onlarin cocuklari oldugu icin cocuklarinin herseyini dusunuyorlar.. bense annemin herseyini dusunuyorum.. sanirim cok yogun ilgilendigim icin annemde bana endexlenmis..

Doktorunun dediği şekilde kullan. Geçen tedavimde progesteron tablet vermişti doktor. O da ağızdan alınan bir ilaç. Ama vajinal uygulamada daha hızlı etki ettiğini saptamışlar, o nedenle vajinal uyguluyoruz demişti. İçin rahat olsun. Yine de yarın sorarsın, o da açıklamasını yapar.

raporlu musun ensucum? çünkü fiyatı çok iyi gibi geldi, keşke fiyatlar inse , fiyatlar çok pahalı, ama izmirdede aynı..
normal fiyati 5700 cnm.. gecmisti herhangi bir yerde rapor kullananlara 1000 tl indirim yapiyorlarmis.. heryer ayni aslinda cnm..

Teşekkür ederim canım ..maşallah..en güzel endex:)

normal fiyati 5700 cnm.. gecmisti herhangi bir yerde rapor kullananlara 1000 tl indirim yapiyorlarmis.. heryer ayni aslinda cnm..

yani geçen sene Kent hastanesinde ödediğim paralar için o kadar pişmanımki..yani inan o parayı keşke memorıal a verseydim.Olsun hepsi tecrübe..

Çok ama çok güzel yazmışsın kendimi buldum.

Cumartesi günü dilerim sadece balık olur :)

Çok güzel yaaa :)

Dilerim önemli birşey değildirçok geçmiş olsun iyi haberler alalım inşh.

Eltiyi salla :) Diğerlerine git tabi.....:)
Şaka bir yana kafan nerde kimle neyle rahatsa onu yap.

Allah bozmasın inşhh :)

Azkalmış ne güzel inşh güzel haberiri alırız.

Canım ya gerçekten çok üzüldüm.
Allahım her şerde bir hayır vardırç
Dilerim varsa bile erken bakılmış olup bir an önce sağlığına kavuş.
Dualarımdasın.

Hayırlısıyla 9.ayında güzellikle geçsin sağlıkla kucağına al.

iyikilerimiz hep çok olsun keşkelerimizden

Amin canım.

ne güzel yazmışsın kendimi buldum kendime fısıltımda tekrar güçlendim.

aynı zamanda benim :)

Kediler köpekler ooooo süper yaa...Gözlerimde canlandı.
İşlerinin azalmasına sevindim.
sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…