- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.261
pazartesi ..ah kalbim :))test gunun hangi gundu cnm
Harikasın :) Şukufe ye bittim
hepimiz o tarzda seyler yasiyoruz cnm.. dogurana kadarda buna devam ne yazikki..yani geçen sene Kent hastanesinde ödediğim paralar için o kadar pişmanımki..yani inan o parayı keşke memorıal a verseydim.Olsun hepsi tecrübe..
Niye ki!
o kadar şanslısın ki, bu tedavi süresince yanımda olmasını istediğim tek kişi canım annem(ben annemi kaybettim 6 sene önce)..seni özellikle bu tedavi süresince anlayabilecek şu dünyadaki tek kişi..annene sıkı sıkı sarıl :)
Ben kafa dagitiyorum diyorum ben insan degilmiyim diyo cok icim yandi yaa of yazmicam diyom ama cok alistim burayaayni baski bizdede gelisti.. kk ne takti:)) umursamiyorum..
cnm bosver desin.. sen yine firsatla gel.. ben esime tum gun herseyi takip icimde buyutup antideprasan kullansam dahami iyi olacak burada kafam dagiliyor diyorum:))Ben kafa dagitiyorum diyorum ben insan degilmiyim diyo cok icim yandi yaa of yazmicam diyom ama cok alistim buraya
Teşekkür ederim, Allah gönlüne göre versin canım, umarım tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize.Başın sağolsun arkadaşım, mekanı cennet olsun. İmreniyorum öyle anne- kız ilişkilerine. İnşallah kendi çocuğumla, yakalayabilirim öyle bir bağı...
Başın sağolsun arkadaşım, mekanı cennet olsun. İmreniyorum öyle anne- kız ilişkilerine. İnşallah kendi çocuğumla, yakalayabilirim öyle bir bağı...
Özünde en çok kaynayan duygu öne çıkıyor genellikle. Öncesinde gerginsen, ağlatıyor. İlk opumdan çıkarken "erkeklerin topunun köküne kibrit suyu..." demiştim. Hemşire alınmıştı. Sevgilisini anlatıyordu diğerine
İlk ameliyatımda (sene 1997), hidrojen tüpünün sigortası attı. Tam beni masaya sabitlediler "pof" diye bir ses, her yerim kurum oldu ve ameliyathanedeki herkes kaçtı dışarı. Ben hariç. Kaçamıyorum ki... Sonra geri geldiler, attığım fırça yetmemiş olacak ki, narkozdan uyandırıp adımı sorduklarında "Şükufe" dedim. "Efendim?" dedi doktor. "Şükufe" dedim. "...ıçtık.." dedi yanındakine. "Bırakıp kaçar mısınız beni masada?" dedim. Oh olsun. Rengi kaçtı adamın, ben de mutlu oldum
Opudan önce beni düşün, hatta imkanın olursa aç oku, yetmezse WishDuygu ile birlikte geliriz desteğe. Di mi WishDuygu?
bende annemle yakınım, tedavi dönemlerinde sıkı denetime sokuyor beni:) okadar üstüme geliyorki kesin bi zıtlık yaşıyoruz sonra üzülüyorum..
o kadar şanslısın ki, bu tedavi süresince yanımda olmasını istediğim tek kişi canım annem(ben annemi kaybettim 6 sene önce)..seni özellikle bu tedavi süresince anlayabilecek şu dünyadaki tek kişi..annene sıkı sıkı sarıl :)
Kizlar koca baskisi görüyorum su ara o yüzden ara ara yaziyorum herkese yazamiyorum kusura bakmayin okutmuyo bile yaaa
Bana da bir el atarsınız sevinirim Narkoz fobim var benim de.Hiç hayatımda ameliyat olmadım ameliyat olan birine de ölcek gibi bekledim kendimi kaybettim
Narkoz çok güzel bişi :)) resmen uçuyorsun..ama ben bu sene yumurtalar toplanırken narkoz almadım zeyna gibi, sonra canım acıdı.. transferde zaten narkoz yok..
Allahım güç kuvvet sabır versin tam 2 ay önce babamı kaybettim.Mekanları cennet olsun hepsinin
seninde başın sağolsun arkadaşım,mekanı cennet olsun..
arkadaşım nasılsın?Kızlar şimdi 2. Dr imla görüştüm, malesef durum çok ciddi. Hatta rahmimin alınmasına kadar gidebilir durum...yarın ne yapılacağı konusunda 3 Dr görüşecekler. Silkelenip kendine gelmiştim şimdi yine kol kanat Kırıldı
Bana da bir el atarsınız sevinirim Narkoz fobim var benim de.Hiç hayatımda ameliyat olmadım ameliyat olan birine de ölcek gibi bekledim kendimi kaybettim.
Zaman zaman yaşanıyor malesef...
Allahım güç kuvvet sabır versin tam 2 ay önce babamı kaybettim.Mekanları cennet olsun hepsinin
anlayabliyorum bende araştırıp ararştırıp ağlıyordum bir ara.
şimdi gülüyorum.o da eğleniyor onuda dahil ediyorum.
kızlar belki37 yi merak ediyorum inşallah önemli bişey yoktur
arkadaşım nasılsın?
Cok cadiyiz yaa
Evet bende merak ettim. B belki37 Umarım herşey yolundadır.Bende çok merak ediyorum belki37 yi
cnm bosver desin.. sen yine firsatla gel.. ben esime tum gun herseyi takip icimde buyutup antideprasan kullansam dahami iyi olacak burada kafam dagiliyor diyorum:))
Kizlar merakta komayin bizleri Allah hepinize, hepimize yardim etsinbendepembe_umut arkadaşı çok merka ediyorum.
aynen öyleyiz ama böyle güzeliz
Evet bende merak ettim. B belki37 Umarım herşey yolundadır.
Canımsın. teşekkür ederim beni düşündüğün içinArkadaslar pembe umuttan haber alan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?