Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Başın sağolsun arkadaşım, mekanı cennet olsun. İmreniyorum öyle anne- kız ilişkilerine. İnşallah kendi çocuğumla, yakalayabilirim öyle bir bağı...

Bana da bir el atarsınız sevinirim Narkoz fobim var benim de.Hiç hayatımda ameliyat olmadım ameliyat olan birine de ölcek gibi bekledim kendimi kaybettim.

bende annemle yakınım, tedavi dönemlerinde sıkı denetime sokuyor beni:) okadar üstüme geliyorki kesin bi zıtlık yaşıyoruz sonra üzülüyorum..

Zaman zaman yaşanıyor malesef...

Allahım güç kuvvet sabır versin tam 2 ay önce babamı kaybettim.Mekanları cennet olsun hepsinin

Kizlar koca baskisi görüyorum su ara o yüzden ara ara yaziyorum herkese yazamiyorum kusura bakmayin okutmuyo bile yaaa

anlayabliyorum bende araştırıp ararştırıp ağlıyordum bir ara.
şimdi gülüyorum.o da eğleniyor onuda dahil ediyorum.

Cok cadiyiz yaa

cnm bosver desin.. sen yine firsatla gel.. ben esime tum gun herseyi takip icimde buyutup antideprasan kullansam dahami iyi olacak burada kafam dagiliyor diyorum:))

Cildirmadigimiza sükür etsinler demi .Küstü kocam bazen hersey fazla geliyo oda biliyoda netkilenip cildircam zanediyo anlatamiyorum anlamak istemiyo simdi bende küstüm

Fıstıklarımmm her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. yazdıklarınızla, hissettirdiklerinizle yanımda oldunuz. 2 gündür test ve dr peşinde olduğum için tek tek mesajlarınıza teşekkür edemedim, hatta belki atladığım msjlar bile oldu. kusura bakmayın emi...yarın öğlen 12:00 'de acil operasyona alınıyorum. dokular CINIII seviyesinde bozulmuş. 3 ayrı dr la görüştüm. ilk söyledikleri bu riski önlemek için rahimin alınması gereği idi. tabii bütün samimiyetimle itiraz edip o rahim bana lazım. daha çocuk yapacağım dedim. onlarda zaten 45 yaşta bu olasılığın %5 olduğunu söyleyerek bir daha kırdılar beni. boğazım düğümlendi. hastalığa konsantre olmam gereğini düşününce kuvvetlendim yeniden. yarın rahim girişini konik bir şekilde alacaklar ve operasyon sırasında patalojik inceleme yapılıp, daha ileri gidilip gidilmeyeceği gerçeği ortaya çıkacak. Cuma hayırlı bir gün ve herşey yolunda gidecek hissiyatındayım. Biliyorum dualarınızda olacağım, kocaman sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…