Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah yardımcın olsun canım yarın dualarım senin için olacak herşey iyi olacak buna inan ve umudunuda hayallerinide kaybetme sakın unutma daha anne olacaksın bizi teyze yapacaksın

Açıkçası böyle birşey beklemiyorum ya da beklemek istemedim galiba....
Olayı kabullenmek en güzeli galiba.ki sizde böyle yapmışsınız.
Dilerim gücünüz kuvvetiniz hep böyle yerinde olsun.
Allah büyük yarın Cuma dediğiniz gibi Allahım yanınızda olsun.
Duamda olacaksınız.Yapabiliceğimiz başka birşey varsa elimizden geldiğince destek olmak isteriz.

şimdiden çok çok geçmiş olsun..dualarım seninle arkadaşım..peki neden böyle bişey oluşmuş yani sizdeki bu anememiyomla bi ilgisi varmı, daha önce bizler gibi çok tedavimi gördün, bunun bi yan etkisimi ilaç yada iğnelerin...1-2 hastaneye daha sonuçlarını sordunmu ? yani senin için çok öneli bi operasyon ..1-2 hastanenin daha fikrini alayı düşündünmü?

operasyondan başka alternatif olmayınca olayı kabullenmek şart oluyor anında. bir teslimiyet duygusu ve dr'la bütünleşebilmek düşüncesi...aklınızdan geçirdiğiniz iyi şeyler ve beni düşünüyor olmanız bile yeterli. teşekkür ederim.

zaten 1 prof ve 2 uzman dr la görüştüm. geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler

Herşeyin senin için çok güzel olacağına inanıyorum ve dua ettim senin için.. Allah yardımcın olsun..

Aglatin beni canim yaa bende hazirdim aglamaya inaki hersey iyi olcak hic üzme kendini hayirlisini bütün kalbimle diliyorum cumanin hatiri icin Allah yolunu hayirli kilsin senin icin Abdes alip du ettim canim Pembe umut olarak dalarim yerini bulsun insallah
herkese tatli rüyalar

hamileyiiiiimmmmmm! şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?

[QUOhedef777, post: 38139909, member: 560228"]hamileyiiiiimmmmmm! şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?[/QUOTE]
Cok güzel bir haber cani gönülden tebrik edrim canim Allah tamamiba erdirsin

almanyada burda acılden geldık sımdı.burda saat 8 gıbı yemek yer ıken ıc camasırıma bır sıvı geldı koşup gıttım wc oturdum ıdrarımla bırlıkte karışık 1 yemek kasıgı mıktarı kırmızı kan geldı.hemen urtogest denen fıtılden alttan attım ve ardından esınle acıle gıttık.sordular cok kan geldımı dıye adet gıbı yok dedık ne cok fazla ne cok az.2 saat falan bekledikten sonra doktor muayene ettı.ıcten gelen bır kanama gorunmuyo dedı.embrıo yerlesırken olan bır kanama dedı.sonra ultrasal yaptı.su torbası gorunuyo dedı lakın orda bır anormallik gordu sanırım ve dedıkı kanla bırlıkte belkı embrıo gıtmıs olabılır gıtmemıste olabılır.bu kanda bellı olur ben bu sabah kan vermıstım.bu sabahkı kanla 2 gun sonrakı kanı karşılaştırın dedı cıkıyosa duruyo dedı cıkmıyosa gelısmıyo dedı.sımdı ısım allaha kaldı sanırım.beklıycem
alttan sadece o fıtılı alıyorum.kanama olursa gelın dedı.gercı sız anladınız benım dedıgımı

Hic telas etmeden, dinlenmeye calis zaten ne gerekiyorsa yapilmis. moralini yüksek tut ve egilip kalkmamaya calis, kanaman artarsa hic durma hastaneye git, en azindan bir süre takipte olursun. kanama gecer diye evde bekleme gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…