- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.281
Fıstıklarımmm her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. yazdıklarınızla, hissettirdiklerinizle yanımda oldunuz. 2 gündür test ve dr peşinde olduğum için tek tek mesajlarınıza teşekkür edemedim, hatta belki atladığım msjlar bile oldu. kusura bakmayın emi...yarın öğlen 12:00 'de acil operasyona alınıyorum. dokular CINIII seviyesinde bozulmuş. 3 ayrı dr la görüştüm. ilk söyledikleri bu riski önlemek için rahimin alınması gereği idi. tabii bütün samimiyetimle itiraz edip o rahim bana lazım. daha çocuk yapacağım dedim. onlarda zaten 45 yaşta bu olasılığın %5 olduğunu söyleyerek bir daha kırdılar beni. boğazım düğümlendi. hastalığa konsantre olmam gereğini düşününce kuvvetlendim yeniden. yarın rahim girişini konik bir şekilde alacaklar ve operasyon sırasında patalojik inceleme yapılıp, daha ileri gidilip gidilmeyeceği gerçeği ortaya çıkacak. Cuma hayırlı bir gün ve herşey yolunda gidecek hissiyatındayım. Biliyorum dualarınızda olacağım, kocaman sevgilerimle
Fıstıklarımmm her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. yazdıklarınızla, hissettirdiklerinizle yanımda oldunuz. 2 gündür test ve dr peşinde olduğum için tek tek mesajlarınıza teşekkür edemedim, hatta belki atladığım msjlar bile oldu. kusura bakmayın emi...yarın öğlen 12:00 'de acil operasyona alınıyorum. dokular CINIII seviyesinde bozulmuş. 3 ayrı dr la görüştüm. ilk söyledikleri bu riski önlemek için rahimin alınması gereği idi. tabii bütün samimiyetimle itiraz edip o rahim bana lazım. daha çocuk yapacağım dedim. onlarda zaten 45 yaşta bu olasılığın %5 olduğunu söyleyerek bir daha kırdılar beni. boğazım düğümlendi. hastalığa konsantre olmam gereğini düşününce kuvvetlendim yeniden. yarın rahim girişini konik bir şekilde alacaklar ve operasyon sırasında patalojik inceleme yapılıp, daha ileri gidilip gidilmeyeceği gerçeği ortaya çıkacak. Cuma hayırlı bir gün ve herşey yolunda gidecek hissiyatındayım. Biliyorum dualarınızda olacağım, kocaman sevgilerimle
şimdiden çok çok geçmiş olsun..dualarım seninle arkadaşım..peki neden böyle bişey oluşmuş yani sizdeki bu anememiyomla bi ilgisi varmı, daha önce bizler gibi çok tedavimi gördün, bunun bi yan etkisimi ilaç yada iğnelerin...1-2 hastaneye daha sonuçlarını sordunmu ? yani senin için çok öneli bi operasyon ..1-2 hastanenin daha fikrini alayı düşündünmü?Fıstıklarımmm her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. yazdıklarınızla, hissettirdiklerinizle yanımda oldunuz. 2 gündür test ve dr peşinde olduğum için tek tek mesajlarınıza teşekkür edemedim, hatta belki atladığım msjlar bile oldu. kusura bakmayın emi...yarın öğlen 12:00 'de acil operasyona alınıyorum. dokular CINIII seviyesinde bozulmuş. 3 ayrı dr la görüştüm. ilk söyledikleri bu riski önlemek için rahimin alınması gereği idi. tabii bütün samimiyetimle itiraz edip o rahim bana lazım. daha çocuk yapacağım dedim. onlarda zaten 45 yaşta bu olasılığın %5 olduğunu söyleyerek bir daha kırdılar beni. boğazım düğümlendi. hastalığa konsantre olmam gereğini düşününce kuvvetlendim yeniden. yarın rahim girişini konik bir şekilde alacaklar ve operasyon sırasında patalojik inceleme yapılıp, daha ileri gidilip gidilmeyeceği gerçeği ortaya çıkacak. Cuma hayırlı bir gün ve herşey yolunda gidecek hissiyatındayım. Biliyorum dualarınızda olacağım, kocaman sevgilerimle
:) anlaştık. zaten tek dileğim bu. teşekkkürlerrrAllah yardımcın olsun canım yarın dualarım senin için olacak herşey iyi olacak buna inan ve umudunuda hayallerinide kaybetme sakın unutma daha anne olacaksın bizi teyze yapacaksın
operasyondan başka alternatif olmayınca olayı kabullenmek şart oluyor anında. bir teslimiyet duygusu ve dr'la bütünleşebilmek düşüncesi...aklınızdan geçirdiğiniz iyi şeyler ve beni düşünüyor olmanız bile yeterli. teşekkür ederim.Açıkçası böyle birşey beklemiyorum ya da beklemek istemedim galiba....
Olayı kabullenmek en güzeli galiba.ki sizde böyle yapmışsınız.
Dilerim gücünüz kuvvetiniz hep böyle yerinde olsun.
Allah büyük yarın Cuma dediğiniz gibi Allahım yanınızda olsun.
Duamda olacaksınız.Yapabiliceğimiz başka birşey varsa elimizden geldiğince destek olmak isteriz.
zaten 1 prof ve 2 uzman dr la görüştüm. geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürlerşimdiden çok çok geçmiş olsun..dualarım seninle arkadaşım..peki neden böyle bişey oluşmuş yani sizdeki bu anememiyomla bi ilgisi varmı, daha önce bizler gibi çok tedavimi gördün, bunun bi yan etkisimi ilaç yada iğnelerin...1-2 hastaneye daha sonuçlarını sordunmu ? yani senin için çok öneli bi operasyon ..1-2 hastanenin daha fikrini alayı düşündünmü?
Canım şimdiden çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. En kısa sürede iyileşip anne olman dileğiyle!allaha emanet olll:) anlaştık. zaten tek dileğim bu. teşekkkürlerrr
amiiiinCanım şimdiden çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. En kısa sürede iyileşip anne olman dileğiyle!allaha emanet olll
amiiiiiiiiiinHerşeyin senin için çok güzel olacağına inanıyorum ve dua ettim senin için.. Allah yardımcın olsun..
Aglatin beni canim yaa bende hazirdim aglamaya inaki hersey iyi olcak hic üzme kendini hayirlisini bütün kalbimle diliyorum cumanin hatiri icin Allah yolunu hayirli kilsin senin icin Abdes alip du ettim canim Pembe umut olarak dalarim yerini bulsun insallahFıstıklarımmm her bir ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. yazdıklarınızla, hissettirdiklerinizle yanımda oldunuz. 2 gündür test ve dr peşinde olduğum için tek tek mesajlarınıza teşekkür edemedim, hatta belki atladığım msjlar bile oldu. kusura bakmayın emi...yarın öğlen 12:00 'de acil operasyona alınıyorum. dokular CINIII seviyesinde bozulmuş. 3 ayrı dr la görüştüm. ilk söyledikleri bu riski önlemek için rahimin alınması gereği idi. tabii bütün samimiyetimle itiraz edip o rahim bana lazım. daha çocuk yapacağım dedim. onlarda zaten 45 yaşta bu olasılığın %5 olduğunu söyleyerek bir daha kırdılar beni. boğazım düğümlendi. hastalığa konsantre olmam gereğini düşününce kuvvetlendim yeniden. yarın rahim girişini konik bir şekilde alacaklar ve operasyon sırasında patalojik inceleme yapılıp, daha ileri gidilip gidilmeyeceği gerçeği ortaya çıkacak. Cuma hayırlı bir gün ve herşey yolunda gidecek hissiyatındayım. Biliyorum dualarınızda olacağım, kocaman sevgilerimle
almanyada burda acılden geldık sımdı.burda saat 8 gıbı yemek yer ıken ıc camasırıma bır sıvı geldı koşup gıttım wc oturdum ıdrarımla bırlıkte karışık 1 yemek kasıgı mıktarı kırmızı kan geldı.hemen urtogest denen fıtılden alttan attım ve ardından esınle acıle gıttık.sordular cok kan geldımı dıye adet gıbı yok dedık ne cok fazla ne cok az.2 saat falan bekledikten sonra doktor muayene ettı.ıcten gelen bır kanama gorunmuyo dedı.embrıo yerlesırken olan bır kanama dedı.sonra ultrasal yaptı.su torbası gorunuyo dedı lakın orda bır anormallik gordu sanırım ve dedıkı kanla bırlıkte belkı embrıo gıtmıs olabılır gıtmemıste olabılır.bu kanda bellı olur ben bu sabah kan vermıstım.bu sabahkı kanla 2 gun sonrakı kanı karşılaştırın dedı cıkıyosa duruyo dedı cıkmıyosa gelısmıyo dedı.sımdı ısım allaha kaldı sanırım.beklıycem
alttan sadece o fıtılı alıyorum.kanama olursa gelın dedı.gercı sız anladınız benım dedıgımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?