- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.301
Neden bole oldu anlamadım şu anda kanama kesildi.ama acildeki doktorun monitore bakti ve daha 5 haftalik o tuvalete giden kanla gittiyse gitti dedi burada anlasilmiyor dedi.kanda belli olur dedi.cikiyomu kan düşüyordu. Duavocugum dinleniyorum ama bugun normal ağır olmamakla birlikte ev işlerim i yaptim
Belim çok ağrıyor. Allah korusun hatırlıyorum ilk dusugumdede belim bole ağrıyor. Dün ağrımiyordu bole
Dün gece den beri kan vs gelmiyo.eşimle sabah jinekologa gidicez.anlatacak olanları. Acildeki doktor 2 tane al dedi bu Urtogest denen ilacı Jinekolog 1 tane demişti. Onuda sorarım. Ama başka bişey neden vermediler.bide açıldeki kanama içten değil dedı. Eşim diyor o gelen kanama adına yorum yaptiBel agrisina karin agrisina takilma, her ne kadar daha önceki yasadiklarina benzesede ayni kadinda bile her hamilelik farkli diyor doktorlar , belkide kese etrafindaki bir kanamadir. ev iside yapma birak dagilsin her taraf ilk 3 ayda daha dikkatli olmalisin.
Canim Rabbimden senin Icin saglik sihhat diliyorum. Yaninda olamasamda dualarim seninle olacak. Opuyorum..Canımsın. teşekkür ederim beni düşündüğün için
cnm kadin dogum doktoru ile infertilite doktoru arasinda bu yuzden cok buyuk fark oluyor.. kadin dogumcular 5. 6. haftada bebekle ilgili pek yorum yapamiyorlar herseyi kan sonucuna birakiyorlar.. iyi bi infertilite doktoru muayenede bebek seninlemi sagliklimi kanama neden olusmus anlayabiliyor..Neden bole oldu anlamadım şu anda kanama kesildi.ama acildeki doktorun monitore bakti ve daha 5 haftalik o tuvalete giden kanla gittiyse gitti dedi burada anlasilmiyor dedi.kanda belli olur dedi.cikiyomu kan düşüyordu. Duavocugum dinleniyorum ama bugun normal ağır olmamakla birlikte ev işlerim i yaptim
tebrikler cnm degerinin kat kat artmasini dilerim.teşekkürederim inşallah herkes ve ben minik meleklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.
canım gözünaydın allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etin elinden geldiğince dinlen iş güç yapma sağlıklı doğum haberlerinide alırız inş.hamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
Bana da bir el atarsınız sevinirim Narkoz fobim var benim de.Hiç hayatımda ameliyat olmadım ameliyat olan birine de ölcek gibi bekledim kendimi kaybettim.
Zaman zaman yaşanıyor malesef...
Allahım güç kuvvet sabır versin tam 2 ay önce babamı kaybettim.Mekanları cennet olsun hepsinin
anlayabliyorum bende araştırıp ararştırıp ağlıyordum bir ara.
şimdi gülüyorum.o da eğleniyor onuda dahil ediyorum.
Günaydın, önce senin sağlığın sonra anneliğin sağlık ve mutlulukla gelsin. Dualarımız da sen de varsın, hakkında hayırlı gelişmeler olmasını diliyorum...Sevgiler....amiiiiiiiiiin
arkadaşım çok hasas günlerindesin elinden geldiğince dinlen ilaçlarını ve kontrollerini kesinlikle ihmal etme ilk üç ay çok önemli inşallah bebişine hiçbişey olmayacak moralini yüksek tutmaya çalış canımalmanyada burda acılden geldık sımdı.burda saat 8 gıbı yemek yer ıken ıc camasırıma bır sıvı geldı koşup gıttım wc oturdum ıdrarımla bırlıkte karışık 1 yemek kasıgı mıktarı kırmızı kan geldı.hemen urtogest denen fıtılden alttan attım ve ardından esınle acıle gıttık.sordular cok kan geldımı dıye adet gıbı yok dedık ne cok fazla ne cok az.2 saat falan bekledikten sonra doktor muayene ettı.ıcten gelen bır kanama gorunmuyo dedı.embrıo yerlesırken olan bır kanama dedı.sonra ultrasal yaptı.su torbası gorunuyo dedı lakın orda bır anormallik gordu sanırım ve dedıkı kanla bırlıkte belkı embrıo gıtmıs olabılır gıtmemıste olabılır.bu kanda bellı olur ben bu sabah kan vermıstım.bu sabahkı kanla 2 gun sonrakı kanı karşılaştırın dedı cıkıyosa duruyo dedı cıkmıyosa gelısmıyo dedı.sımdı ısım allaha kaldı sanırım.beklıycem
alttan sadece o fıtılı alıyorum.kanama olursa gelın dedı.gercı sız anladınız benım dedıgımı
Canimm bir toplanti icin yoldayim, mobil haldeyim...amiiiiiiiiiin
Günaydın, sabahın güzel haberi, kocamannnn tebrikler. İyi, nitelikli, faydalı bir meleğe hayatın boyunca eşlik etmen dileğiyle...hamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
Günaydın, aklına kötü yaşanmışlıklar getirerek moralini bozma. Endişelerinin sana olumlu katkısı olmaz aksine kötü enerjiyi getirirsin, yan gelip yatmaya çalışmayı denesen nasıl olur acaba.Belim çok ağrıyor. Allah korusun hatırlıyorum ilk dusugumdede belim bole ağrıyor. Dün ağrımiyordu bole
Günaydın, evine taşınmışsın hayırlı uğurlu bebişli olsun...Bio enerji uzmanın el ile enerji göndermişmiydi.
hamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
almanyada burda acılden geldık sımdı.burda saat 8 gıbı yemek yer ıken ıc camasırıma bır sıvı geldı koşup gıttım wc oturdum ıdrarımla bırlıkte karışık 1 yemek kasıgı mıktarı kırmızı kan geldı.hemen urtogest denen fıtılden alttan attım ve ardından esınle acıle gıttık.sordular cok kan geldımı dıye adet gıbı yok dedık ne cok fazla ne cok az.2 saat falan bekledikten sonra doktor muayene ettı.ıcten gelen bır kanama gorunmuyo dedı.embrıo yerlesırken olan bır kanama dedı.sonra ultrasal yaptı.su torbası gorunuyo dedı lakın orda bır anormallik gordu sanırım ve dedıkı kanla bırlıkte belkı embrıo gıtmıs olabılır gıtmemıste olabılır.bu kanda bellı olur ben bu sabah kan vermıstım.bu sabahkı kanla 2 gun sonrakı kanı karşılaştırın dedı cıkıyosa duruyo dedı cıkmıyosa gelısmıyo dedı.sımdı ısım allaha kaldı sanırım.beklıycem
alttan sadece o fıtılı alıyorum.kanama olursa gelın dedı.gercı sız anladınız benım dedıgımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?