Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Neden bole oldu anlamadım şu anda kanama kesildi.ama acildeki doktorun monitore bakti ve daha 5 haftalik o tuvalete giden kanla gittiyse gitti dedi burada anlasilmiyor dedi.kanda belli olur dedi.cikiyomu kan düşüyordu. Duavocugum dinleniyorum ama bugun normal ağır olmamakla birlikte ev işlerim i yaptim

Tekrar kana bakmalarinin nedeni, eger rahim icindeki kanama bebege zarar veriyorsa, deger düsüyor o nedenle kandan takip ediyorlar kanama gecirenlerde, ama sen hic simdi aklina kötüyü getirme, yapman gereken tek sey ilacini alip dinlenmek, ve kanama devamli hale gelir ve artarsa hemen hastaneye git,hic gecer diye bekleme dilerim bu sIkIntilari asip, saglikla kucagina alirsin bebegini.

Belim çok ağrıyor. Allah korusun hatırlıyorum ilk dusugumdede belim bole ağrıyor. Dün ağrımiyordu bole

Bel agrisina karin agrisina takilma, her ne kadar daha önceki yasadiklarina benzesede ayni kadinda bile her hamilelik farkli diyor doktorlar , belkide kese etrafindaki bir kanamadir. ev iside yapma birak dagilsin her taraf ilk 3 ayda daha dikkatli olmalisin.

Dün gece den beri kan vs gelmiyo.eşimle sabah jinekologa gidicez.anlatacak olanları. Acildeki doktor 2 tane al dedi bu Urtogest denen ilacı Jinekolog 1 tane demişti. Onuda sorarım. Ama başka bişey neden vermediler.bide açıldeki kanama içten değil dedı. Eşim diyor o gelen kanama adına yorum yapti

cnm kadin dogum doktoru ile infertilite doktoru arasinda bu yuzden cok buyuk fark oluyor.. kadin dogumcular 5. 6. haftada bebekle ilgili pek yorum yapamiyorlar herseyi kan sonucuna birakiyorlar.. iyi bi infertilite doktoru muayenede bebek seninlemi sagliklimi kanama neden olusmus anlayabiliyor..
ilk haftalarda kesenin etrafinda kanama olabiliyormus.. bunun bebege zarari olmazmis tabi yine igneleri ilaclari kullanma sartiyla.. dokuz ayini kanamali geciripte bebegini kucagina alan cok arkadas var cnm..

canım gözünaydın allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etin elinden geldiğince dinlen iş güç yapma sağlıklı doğum haberlerinide alırız inş.

Kızlaaar, bana el atın diyoooo. Napiym?
Narkoz alacağın zaman haber ver, el de atarız, dille de rahatlatırız, sıkma canını
Yine de sadece deliksiz, sakin, gamsız bir uyku dışında bir şey farketmeyeceksin. İşlem öncesi, neşeleneceğin şeylerle uğraşırsan işlem bitiminde de keyfini sürebilirsin. Akşamdan aç olacağın için, hemşireler yiyecek birşeyler getirecek, ara sıra uyuyup uyanacaksın... Hani 4-5 yaşındayken uyuduğun o huzurlu uykulardan olacak. Endişe edecek hiç bir şey yok yani.

arkadaşım çok hasas günlerindesin elinden geldiğince dinlen ilaçlarını ve kontrollerini kesinlikle ihmal etme ilk üç ay çok önemli inşallah bebişine hiçbişey olmayacak moralini yüksek tutmaya çalış canım

Canimm bir toplanti icin yoldayim, mobil haldeyim...
Bugun operasyonun olabilecegini yazmistin... Bir suru yazisma gecmis insallah iclerinde iyi haberler vardir.Umarim gelismeler iyi olur... Tum kalbimle sagligin icin en iyi olanin gerceklesmesini istiyorum. İyi ol... Cok iyi ol...

Günaydın, sabahın güzel haberi, kocamannnn tebrikler. İyi, nitelikli, faydalı bir meleğe hayatın boyunca eşlik etmen dileğiyle...

Belim çok ağrıyor. Allah korusun hatırlıyorum ilk dusugumdede belim bole ağrıyor. Dün ağrımiyordu bole
Günaydın, aklına kötü yaşanmışlıklar getirerek moralini bozma. Endişelerinin sana olumlu katkısı olmaz aksine kötü enerjiyi getirirsin, yan gelip yatmaya çalışmayı denesen nasıl olur acaba.

Reactions: Eua
gunaydin oncelikle,

bugun pek guzel baslamadi galiba
belki arkadasim insallah korkulacak bisey yoktur. cok merak ediyorum seni. yine ki sana fitil vermisler. benim dusuk yaptigimda 2 hafta kanamam oldu da bakmadilar bile. dusecek olacak bebege hic bir sekilde mudahele yapmiyorlar sagliksiz oldugu icin. umarim guzel haberlerle gelirsin.

acmila kuzum benim kocam da seninkinin tipkisinin aynisi. deli olurdu buraya girdikce. ben simdi sadece ofiste giriyorum.

gözün aydın canım sabah sabah çok iyi geldi bu haber güne iyi başladık inşallah devamıda böyle güzel haberlerle gelir

özellikle pembe_mutlu ve belki37 den gelecek güzel haberleri bekliyoruz

tatlım mümkün olduğunca yorulma yat dinlen kalkma bırak evi b.k götürsin bişey olmaz önemli olan sen ve bebeğin gerisi halolur bişekilde bugün jinekoloğa gitmeniz iyi fikir her zaman uzman doktorun görüşü farklı olur inşallah bebeğin seninledir hiç kötü şeyler düşünme olumlu düşün ve dua et Allah yar ve yardımcın olsun

Reactions: Eua
bugün pembe_mutlu arkadaşımızın operasyonu inşallah başarılı geçer sonucu temiz gelir oda bebek yolunda savaşırken sağlığını tehdit eden bir engelide ortadan kaldırmış olarak yoluna devam eder Allah yar ve yardımcı olsun arkadaşımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…