Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sagol canim benim. calismak hic bu kadar zor gelmemisti...

canım çok geçmiş olsun..aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum..operasyon sırasında karar veriyorlar tamamımı yoksa sadece serviksmi diye..inşallah sadece servisks alınır seninde..allah yar ve yardımcın olsun..ama herseyden önce sağlığın önemli bunu unutma lütfen..

Arkadaşım, bol şans ve sağlıkla geçireceğin bir operasyon olsun. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Moralini yüksek, gönlünü rahat tut. Biz her zaman yanındayız...

Ensucugum şimdi acaba diyorum burada acmila bilir tüp doktoru var Şemsettin bey önemi gitsem ..anlar dedinya.tam dediğin gibi hiç bir yorum yapamıyor. Bişey soyliyemeyiz diyolar.şimdi o wc gelen ıdrarla birlikte 1 yemek kaşığı kadar kan aktı.şimdi hicbise yok.ama yine gelecek diye çok korkuyorum.baki bakti durdu 5 haftalik o siyah noktaya.sanki bir gariplik hissetti.büyüttü küçültü resmi.ama eşimin dediği o kanla bebek gitmiste gitmemiste olabilir demis.

Kadın dogumcu verdi bunu sabah.gece acildi de olmasaydı vereceklerini sanmıyorum. Bunlar bole.

bir süper haber daha ..çok sevindim..hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin..

Sabahın güzel haberi. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah...

Geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah doktorun yanılıyordur ve bebeğin seninledir. Moralini bozmadan, aklına kötü şeyler getirmeden testlerini yaptır. İlaçlarını ihmal etme. Ev işiyle falan da uğraşma. Daha önce bir düşüğün olduğu için riskli durumdasın. Sana ağır gelmeyen işler, bebeğin için hoş olmayabilir. Kendine dikkat et. Gelişmelerini paylaş ki, hem içinde birikmesin, hem sana destek olabilelim...

Evet, çok hafif bir temasla enerji uyguladı. Bazılarında iç enerjileri daha yüksek olduğunda temasa gerek kalmıyor. Ama zaten rahatsız edici bir temas değil. Başın tepesi, şakaklar, boyun, sine, karın, dizler ve ayakaltına belli belirsiz bir temas. Öncesinde ve sonrasında sözlü iletişim de vardı bizde...

Ben o dusugumde ağır 20 kiloluk birsey kaldırdım. Ve sıcaklık gelip durmadı gitti.şimdi bunlar onuda duyunca genetik saniyolar.test yaptirdik pıhtılaşma minumum var bende .bunlar ole saniyor

Arkadaslar aklıma bişey geldi şimdi bu doktor ultrason da dediya kesenin içinde bebek olabilirde olmayabilirde varsayalimki allah korusun bebek gitti o siyah nokta sabah doktorda gördüğüm gibi siyah nokta ordaydi.bebek gitmiş olsa kesenin orda ne işi vardı. Goruntude

Kanamanın durması iyi bir gelişme. Senin adına sevindim. Bazen tutunma ve ilk gelişim sırasında rahim içindeki kılcal damarlarda çatlamalar olabiliyor. Bu da kanama ile kendini gösteriyor. Bazen de önceden gelişip atılamamış bir kan pıhtısı atılabiliyor. Umarım seninki de öyle bir durumdur. Yine de bu rahatlaman için verilmiş bir bilgi değil. Yat, dinlen. Bebeğine odaklanıp onu seninle kalmaya teşvik et. Dünya işi bir şekilde hallolur. Önceliğin kendi sağlığın ve bebeğin olacak bir süre. Bunca yıl sonra gelen mucizeni, iş yapacağım diye gözardı etme...

canim eger gitme durumun varsa yakinsa hemen git.. zaten bizler hamile kalincada riskli gebelik doktorlarinda gebelik surecini takip ettiriyoruz.. benim gebeligimde doktorum ilk gun itibari ile her konuda bilgi verebiliyordu.. bebek ultrasonda net bir sekilde gozukurken ve kalp atisi varken bile bana bu bebekten yana umudum yok her an dusuk yapabiliesin demisti.. infertilite doktorlarinin uzmanlik ve bakis acilari farkli oluyor..

anladim canim o zaman kurtaj oldun sen dusuk degildi yani...
kurtaj oldum cnm dusuk olsaydida hemen doktora gidecektim ufak bi parca alacaklarda boyle konusmustuk doktorla. dusuk gununde icerde gozle gorulmeyen ufak bi parca olsun kaliyor o bize yetiyor demisti doktor ama gerek kalmadi kurtaj oldu..

kurtaj oldum cnm dusuk olsaydida hemen doktora gidecektim ufak bi parca alacaklarda boyle konusmustuk doktorla. dusuk gununde icerde gozle gorulmeyen ufak bi parca olsun kaliyor o bize yetiyor demisti doktor ama gerek kalmadi kurtaj oldu..

seni uzmedim umarim. kirmayip cevapladigin icin sagol ensucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…