- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.321
Merhaba selcan senide bebisinide cok opuyorum..isindede kolayliklar diliuorum ..
Belki37 bende seni hatirliyorum gozun aydin allh tamamina erdirsin..darisida tum istiyenlerin basina olsun..
Pembe_umut cok gecmis olsin dilerim kolaylikla atlatirsin bu durumu..once saglik sonra bebegine kavus insallh..
Transfee sonucu bekleyen arkadaslardanda pozitif haberler duymak dilegiyle..
Fıstıklarımmm her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. yazdıklarınızla, hissettirdiklerinizle yanımda oldunuz. 2 gündür test ve dr peşinde olduğum için tek tek mesajlarınıza teşekkür edemedim, hatta belki atladığım msjlar bile oldu. kusura bakmayın emi...yarın öğlen 12:00 'de acil operasyona alınıyorum. dokular CINIII seviyesinde bozulmuş. 3 ayrı dr la görüştüm. ilk söyledikleri bu riski önlemek için rahimin alınması gereği idi. tabii bütün samimiyetimle itiraz edip o rahim bana lazım. daha çocuk yapacağım dedim. onlarda zaten 45 yaşta bu olasılığın %5 olduğunu söyleyerek bir daha kırdılar beni. boğazım düğümlendi. hastalığa konsantre olmam gereğini düşününce kuvvetlendim yeniden. yarın rahim girişini konik bir şekilde alacaklar ve operasyon sırasında patalojik inceleme yapılıp, daha ileri gidilip gidilmeyeceği gerçeği ortaya çıkacak. Cuma hayırlı bir gün ve herşey yolunda gidecek hissiyatındayım. Biliyorum dualarınızda olacağım, kocaman sevgilerimle
Fıstıklarımmm her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. yazdıklarınızla, hissettirdiklerinizle yanımda oldunuz. 2 gündür test ve dr peşinde olduğum için tek tek mesajlarınıza teşekkür edemedim, hatta belki atladığım msjlar bile oldu. kusura bakmayın emi...yarın öğlen 12:00 'de acil operasyona alınıyorum. dokular CINIII seviyesinde bozulmuş. 3 ayrı dr la görüştüm. ilk söyledikleri bu riski önlemek için rahimin alınması gereği idi. tabii bütün samimiyetimle itiraz edip o rahim bana lazım. daha çocuk yapacağım dedim. onlarda zaten 45 yaşta bu olasılığın %5 olduğunu söyleyerek bir daha kırdılar beni. boğazım düğümlendi. hastalığa konsantre olmam gereğini düşününce kuvvetlendim yeniden. yarın rahim girişini konik bir şekilde alacaklar ve operasyon sırasında patalojik inceleme yapılıp, daha ileri gidilip gidilmeyeceği gerçeği ortaya çıkacak. Cuma hayırlı bir gün ve herşey yolunda gidecek hissiyatındayım. Biliyorum dualarınızda olacağım, kocaman sevgilerimle
Bende hamileyim canim haftada birde proluton depot adinda Igne oluyorum. Kahverengi akintim oluyor diye.
hepimiz o tarzda seyler yasiyoruz cnm.. dogurana kadarda buna devam ne yazikki..
Ensucugum şimdi acaba diyorum burada acmila bilir tüp doktoru var Şemsettin bey önemi gitsem ..anlar dedinya.tam dediğin gibi hiç bir yorum yapamıyor. Bişey soyliyemeyiz diyolar.şimdi o wc gelen ıdrarla birlikte 1 yemek kaşığı kadar kan aktı.şimdi hicbise yok.ama yine gelecek diye çok korkuyorum.baki bakti durdu 5 haftalik o siyah noktaya.sanki bir gariplik hissetti.büyüttü küçültü resmi.ama eşimin dediği o kanla bebek gitmiste gitmemiste olabilir demis.cnm kadin dogum doktoru ile infertilite doktoru arasinda bu yuzden cok buyuk fark oluyor.. kadin dogumcular 5. 6. haftada bebekle ilgili pek yorum yapamiyorlar herseyi kan sonucuna birakiyorlar.. iyi bi infertilite doktoru muayenede bebek seninlemi sagliklimi kanama neden olusmus anlayabiliyor..
ilk haftalarda kesenin etrafinda kanama olabiliyormus.. bunun bebege zarari olmazmis tabi yine igneleri ilaclari kullanma sartiyla.. dokuz ayini kanamali geciripte bebegini kucagina alan cok arkadas var cnm..
Kadın dogumcu verdi bunu sabah.gece acildi de olmasaydı vereceklerini sanmıyorum. Bunlar bole.gunaydin oncelikle,
bugun pek guzel baslamadi galiba
belki arkadasim insallah korkulacak bisey yoktur. cok merak ediyorum seni. yine ki sana fitil vermisler. benim dusuk yaptigimda 2 hafta kanamam oldu da bakmadilar bile. dusecek olacak bebege hic bir sekilde mudahele yapmiyorlar sagliksiz oldugu icin. umarim guzel haberlerle gelirsin.
acmila kuzum benim kocam da seninkinin tipkisinin aynisi. deli olurdu buraya girdikce. ben simdi sadece ofiste giriyorum.
bir süper haber daha ..çok sevindim..hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin..hamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
hamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
almanyada burda acılden geldık sımdı.burda saat 8 gıbı yemek yer ıken ıc camasırıma bır sıvı geldı koşup gıttım wc oturdum ıdrarımla bırlıkte karışık 1 yemek kasıgı mıktarı kırmızı kan geldı.hemen urtogest denen fıtılden alttan attım ve ardından esınle acıle gıttık.sordular cok kan geldımı dıye adet gıbı yok dedık ne cok fazla ne cok az.2 saat falan bekledikten sonra doktor muayene ettı.ıcten gelen bır kanama gorunmuyo dedı.embrıo yerlesırken olan bır kanama dedı.sonra ultrasal yaptı.su torbası gorunuyo dedı lakın orda bır anormallik gordu sanırım ve dedıkı kanla bırlıkte belkı embrıo gıtmıs olabılır gıtmemıste olabılır.bu kanda bellı olur ben bu sabah kan vermıstım.bu sabahkı kanla 2 gun sonrakı kanı karşılaştırın dedı cıkıyosa duruyo dedı cıkmıyosa gelısmıyo dedı.sımdı ısım allaha kaldı sanırım.beklıycem
alttan sadece o fıtılı alıyorum.kanama olursa gelın dedı.gercı sız anladınız benım dedıgımı
Ben o dusugumde ağır 20 kiloluk birsey kaldırdım. Ve sıcaklık gelip durmadı gitti.şimdi bunlar onuda duyunca genetik saniyolar.test yaptirdik pıhtılaşma minumum var bende .bunlar ole saniyorGeçmiş olsun arkadaşım. İnşallah doktorun yanılıyordur ve bebeğin seninledir. Moralini bozmadan, aklına kötü şeyler getirmeden testlerini yaptır. İlaçlarını ihmal etme. Ev işiyle falan da uğraşma. Daha önce bir düşüğün olduğu için riskli durumdasın. Sana ağır gelmeyen işler, bebeğin için hoş olmayabilir. Kendine dikkat et. Gelişmelerini paylaş ki, hem içinde birikmesin, hem sana destek olabilelim...
sagol canim.. pataloji harici ayrica genetik test yapildi.. bundan sonra pgt li yaptiracagim tedavilerimi..ensucum cok uzuldum bende ama acini tazelemekte istemiyorum. 47 kromozomlu demissin nasil ogrendiniz bunu?
Dün gece den beri kan vs gelmiyo.eşimle sabah jinekologa gidicez.anlatacak olanları. Acildeki doktor 2 tane al dedi bu Urtogest denen ilacı Jinekolog 1 tane demişti. Onuda sorarım. Ama başka bişey neden vermediler.bide açıldeki kanama içten değil dedı. Eşim diyor o gelen kanama adına yorum yapti
sagol canim.. pataloji harici ayrica genetik test yapildi.. bundan sonra pgt li yaptiracagim tedavilerimi..
canim eger gitme durumun varsa yakinsa hemen git.. zaten bizler hamile kalincada riskli gebelik doktorlarinda gebelik surecini takip ettiriyoruz.. benim gebeligimde doktorum ilk gun itibari ile her konuda bilgi verebiliyordu.. bebek ultrasonda net bir sekilde gozukurken ve kalp atisi varken bile bana bu bebekten yana umudum yok her an dusuk yapabiliesin demisti.. infertilite doktorlarinin uzmanlik ve bakis acilari farkli oluyor..Ensucugum şimdi acaba diyorum burada acmila bilir tüp doktoru var Şemsettin bey önemi gitsem ..anlar dedinya.tam dediğin gibi hiç bir yorum yapamıyor. Bişey soyliyemeyiz diyolar.şimdi o wc gelen ıdrarla birlikte 1 yemek kaşığı kadar kan aktı.şimdi hicbise yok.ama yine gelecek diye çok korkuyorum.baki bakti durdu 5 haftalik o siyah noktaya.sanki bir gariplik hissetti.büyüttü küçültü resmi.ama eşimin dediği o kanla bebek gitmiste gitmemiste olabilir demis.
kurtaj oldum cnm dusuk olsaydida hemen doktora gidecektim ufak bi parca alacaklarda boyle konusmustuk doktorla. dusuk gununde icerde gozle gorulmeyen ufak bi parca olsun kaliyor o bize yetiyor demisti doktor ama gerek kalmadi kurtaj oldu..anladim canim o zaman kurtaj oldun sen dusuk degildi yani...
kurtaj oldum cnm dusuk olsaydida hemen doktora gidecektim ufak bi parca alacaklarda boyle konusmustuk doktorla. dusuk gununde icerde gozle gorulmeyen ufak bi parca olsun kaliyor o bize yetiyor demisti doktor ama gerek kalmadi kurtaj oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?