Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben hala adet olmadım canım, bugün normal günü artık. Kürtajdan sonra gecikebilir biraz demişti doktor. Adet olmayı bekliyorum, adet olduktan sonra doktora gideceğim. Daha HSG filan bile çekilmedi. Hormon tahlilim de yapılmadı. Adet olsam bi...

Wuhuuuuuuuu..... Güne böyle bir haberle başlamak ne güzel!!! Çok çok tebrik ederim canım.. Allah tamamına erdirsin.

Benden de Kocaman bir Günaydın
Hayırlı Cumalar dilerim.

pembe_umut arkadaşım dün akşam senin içinde dua ettim.
Allahım hayırlısıyla operasyon çıkış sağlıkla bebişe kavuşmanı nasip etsin.
Güzel haberlerle dön aramıza....

Ins
ben seni neden hatirlayamadim

gozun aydin canim seninde. kac yasti ve tupbebek mi
40 yasindayim, tup bebek.

Açılın "Hamile Varrrrr" :) ne güzel bir haber bu.
Allahım sağlıkla kucağınıza alamayı nasip etsin etsin değerler her gün 3-5 katı artsın ikiz olsun inşh :)

Canım geçmiş olsun.
Umarım korktuğun gibi değildir.
Arkadaşlardapaylaşmış zaman zaman olabiliyor.Mümkün olduğunca dinlen.
Yüreğine ferah tutmaya çalış.

Çok teşekkür ederim

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar

Günaydın canım.Sana hayırlı cumalar...

Sizede çok geçmiş olsun.
Allahım tekrar yaşatmasın.

Canımcım, sen doktorların patavatsızlığını boşver, o cahillerin mucizelerden haberleri yok.Neyse ki, akl-ı son derece selim bir kadınsın. :) Bir filmden hatırlıyorum, psikoloğu hastasına hep "step by step" diyordu. Adım adım.. Teker teker... Hepsini aynı anda düşününce yolu kaybediyorsun. Önce acil olanı çöz, sonra diğerine geç. Sen de zaten öyle yapıyorsun, harikasın. Şu an senin sağlığın önemli olan. En kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum tüm kalbimle, senin için dua ediyorum.

kurtaj oldum cnm dusuk olsaydida hemen doktora gidecektim ufak bi parca alacaklarda boyle konusmustuk doktorla. dusuk gununde icerde gozle gorulmeyen ufak bi parca olsun kaliyor o bize yetiyor demisti doktor ama gerek kalmadi kurtaj oldu..
Canim bilmiyordum,geçmiş olsun,bir daha yaşamamanı dilerim.

Geçmiş olsun,inşallah bişi olmamıştır.

Evet bugünün güzel haberi,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Dular seninle bugün,Allah'a emanet ol.

Hala gülüyorum

Âmin olalım

Jinekologa gittik.akşam çekilen ultrason filmine bakmış o siyah nokta yani bebek orda diyo.kanama varmi dedi yok dedim.ağrı n oda yok dedim.şu anda korkulacak bisey yok dedi.bebek orda dedi.akşamki neden ole dedi anlamadım. Ultrason dedim.gerek yok dedi.isterseniz ücretli bakabilir im dedi.ablamlarda şok geçirdiler. 3 ay dolmadan alttan nasıl kontrol ederler diyorlar.ama burda ediyorlar. Türkiyede etmiyorlarmis. Öylemi? Ultrasalda yaptirmadik.sonra dedimki türkiyede kan alıyorlar sürekli takip amaçı. Siz 1 kez aldiniz dedim.5.1.15 gün verdiniz dedim.istersen gel hergün ver dedi.problem değil dedı. Riskli gebelik yat dinlen ilacını al dedi.sonra kanım geldi sekreter çok iyi dedi.eşime sor dedim.derecesi kaçmış dedim.oda sormadi.kız çok iyi dediya dedi.şimdi evdeyim.yatıyorum. iyiki varsiniz

Senin gibi güçlü bir kadın bunun da üstesinden gelecektir. Dualarım seninle... Acil şifalar sana.

Tebriklerrrrr. Hamileyim xrayden geçmem diyebilirsin artık:)

Endişeleriniz umarım yersizdir ama riskli gebelik uzmanına gitseniz çok daha iyi olur sanki. Herhangi bir Jinekolog erken gebelik hallerinde çok yeterli olmayabilir.

Bende bi hoş olurum,narkozdan sonra beni içeriye almışlar,ben yatakta kalkar gibi yapıp elimi uzatıyorum eşime sesleniyorum tut beni diye ardından ağlama geliyor sonra kalp ritim cihazı durur gibi oluyor tansiyonum çok düşüktür benim,Gözlerimi bi açtım eşim kolonya çarpıyor yüzüme şaşırmış doktorlar hemşiler sıradan Karşımda duruyor,soruyorum onlara noldu ki

çok geçmiş olsun tekrar..endişelenme artık..Allah yar ve yardımcın olsun bence hiç kalkmadan yat dinlen..herşey güzel olucak inşallah..

Nasıl nerde bulucamki riskli gebelik uzmani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…