- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.341
Ben hala adet olmadım canım, bugün normal günü artık. Kürtajdan sonra gecikebilir biraz demişti doktor. Adet olmayı bekliyorum, adet olduktan sonra doktora gideceğim. Daha HSG filan bile çekilmedi.canım zaten doğmuş olsaydı engelli sağlıksız olacaktı çünkü 47 kromozonluydu.. o yüzden yinede böyle olması daha iyi oldu diyorum hep.. doktorumda öyle diyor.. gerçekten herşeyde bi hayır var canım inşallah doğru zaman gelince bizlerinde sağlıklı bebekleri olacak..
sen nezaman tekrar tedavi olacaksın cnm.. eşin ilaç kullanmaya başladımı..
Wuhuuuuuuuu..... Güne böyle bir haberle başlamak ne güzel!!!hamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
InsDün gece den beri kan vs gelmiyo.eşimle sabah jinekologa gidicez.anlatacak olanları. Acildeki doktor 2 tane al dedi bu Urtogest denen ilacı Jinekolog 1 tane demişti. Onuda sorarım. Ama başka bişey neden vermediler.bide açıldeki kanama içten değil dedı. Eşim diyor o gelen kanama adına yorum yapti
40 yasindayim, tup bebek.ben seni neden hatirlayamadim
gozun aydin canim seninde. kac yasti ve tupbebek mi
Açılın "Hamile Varrrrr" :) ne güzel bir haber bu.hamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
Canım geçmiş olsun.almanyada burda acılden geldık sımdı.burda saat 8 gıbı yemek yer ıken ıc camasırıma bır sıvı geldı koşup gıttım wc oturdum ıdrarımla bırlıkte karışık 1 yemek kasıgı mıktarı kırmızı kan geldı.hemen urtogest denen fıtılden alttan attım ve ardından esınle acıle gıttık.sordular cok kan geldımı dıye adet gıbı yok dedık ne cok fazla ne cok az.2 saat falan bekledikten sonra doktor muayene ettı.ıcten gelen bır kanama gorunmuyo dedı.embrıo yerlesırken olan bır kanama dedı.sonra ultrasal yaptı.su torbası gorunuyo dedı lakın orda bır anormallik gordu sanırım ve dedıkı kanla bırlıkte belkı embrıo gıtmıs olabılır gıtmemıste olabılır.bu kanda bellı olur ben bu sabah kan vermıstım.bu sabahkı kanla 2 gun sonrakı kanı karşılaştırın dedı cıkıyosa duruyo dedı cıkmıyosa gelısmıyo dedı.sımdı ısım allaha kaldı sanırım.beklıycem
alttan sadece o fıtılı alıyorum.kanama olursa gelın dedı.gercı sız anladınız benım dedıgımı
Kızlaaar, bana el atın diyoooo. Napiym?
Narkoz alacağın zaman haber ver, el de atarız, dille de rahatlatırız, sıkma canını
Yine de sadece deliksiz, sakin, gamsız bir uyku dışında bir şey farketmeyeceksin. İşlem öncesi, neşeleneceğin şeylerle uğraşırsan işlem bitiminde de keyfini sürebilirsin. Akşamdan aç olacağın için, hemşireler yiyecek birşeyler getirecek, ara sıra uyuyup uyanacaksın... Hani 4-5 yaşındayken uyuduğun o huzurlu uykulardan olacak. Endişe edecek hiç bir şey yok yani.
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
canım çok geçmiş olsun..aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum..operasyon sırasında karar veriyorlar tamamımı yoksa sadece serviksmi diye..inşallah sadece servisks alınır seninde..allah yar ve yardımcın olsun..ama herseyden önce sağlığın önemli bunu unutma lütfen..
Fıstıklarımmm her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. yazdıklarınızla, hissettirdiklerinizle yanımda oldunuz. 2 gündür test ve dr peşinde olduğum için tek tek mesajlarınıza teşekkür edemedim, hatta belki atladığım msjlar bile oldu. kusura bakmayın emi...yarın öğlen 12:00 'de acil operasyona alınıyorum. dokular CINIII seviyesinde bozulmuş. 3 ayrı dr la görüştüm. ilk söyledikleri bu riski önlemek için rahimin alınması gereği idi. tabii bütün samimiyetimle itiraz edip o rahim bana lazım. daha çocuk yapacağım dedim. onlarda zaten 45 yaşta bu olasılığın %5 olduğunu söyleyerek bir daha kırdılar beni. boğazım düğümlendi. hastalığa konsantre olmam gereğini düşününce kuvvetlendim yeniden. yarın rahim girişini konik bir şekilde alacaklar ve operasyon sırasında patalojik inceleme yapılıp, daha ileri gidilip gidilmeyeceği gerçeği ortaya çıkacak. Cuma hayırlı bir gün ve herşey yolunda gidecek hissiyatındayım. Biliyorum dualarınızda olacağım, kocaman sevgilerimle
Canim bilmiyordum,geçmiş olsun,bir daha yaşamamanı dilerim.kurtaj oldum cnm dusuk olsaydida hemen doktora gidecektim ufak bi parca alacaklarda boyle konusmustuk doktorla. dusuk gununde icerde gozle gorulmeyen ufak bi parca olsun kaliyor o bize yetiyor demisti doktor ama gerek kalmadi kurtaj oldu..
Geçmiş olsun,inşallah bişi olmamıştır.Dün gece den beri kan vs gelmiyo.eşimle sabah jinekologa gidicez.anlatacak olanları. Acildeki doktor 2 tane al dedi bu Urtogest denen ilacı Jinekolog 1 tane demişti. Onuda sorarım. Ama başka bişey neden vermediler.bide açıldeki kanama içten değil dedı. Eşim diyor o gelen kanama adına yorum yapti
Evet bugünün güzel haberi,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.hamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
Dular seninle bugün,Allah'a emanet ol.Fıstıklarımmm her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. yazdıklarınızla, hissettirdiklerinizle yanımda oldunuz. 2 gündür test ve dr peşinde olduğum için tek tek mesajlarınıza teşekkür edemedim, hatta belki atladığım msjlar bile oldu. kusura bakmayın emi...yarın öğlen 12:00 'de acil operasyona alınıyorum. dokular CINIII seviyesinde bozulmuş. 3 ayrı dr la görüştüm. ilk söyledikleri bu riski önlemek için rahimin alınması gereği idi. tabii bütün samimiyetimle itiraz edip o rahim bana lazım. daha çocuk yapacağım dedim. onlarda zaten 45 yaşta bu olasılığın %5 olduğunu söyleyerek bir daha kırdılar beni. boğazım düğümlendi. hastalığa konsantre olmam gereğini düşününce kuvvetlendim yeniden. yarın rahim girişini konik bir şekilde alacaklar ve operasyon sırasında patalojik inceleme yapılıp, daha ileri gidilip gidilmeyeceği gerçeği ortaya çıkacak. Cuma hayırlı bir gün ve herşey yolunda gidecek hissiyatındayım. Biliyorum dualarınızda olacağım, kocaman sevgilerimle
Hala gülüyorumÖzünde en çok kaynayan duygu öne çıkıyor genellikle. Öncesinde gerginsen, ağlatıyor. İlk opumdan çıkarken "erkeklerin topunun köküne kibrit suyu..." demiştim. Hemşire alınmıştı. Sevgilisini anlatıyordu diğerine
İlk ameliyatımda (sene 1997), hidrojen tüpünün sigortası attı. Tam beni masaya sabitlediler "pof" diye bir ses, her yerim kurum oldu ve ameliyathanedeki herkes kaçtı dışarı. Ben hariç. Kaçamıyorum ki... Sonra geri geldiler, attığım fırça yetmemiş olacak ki, narkozdan uyandırıp adımı sorduklarında "Şükufe" dedim. "Efendim?" dedi doktor. "Şükufe" dedim. "...ıçtık.." dedi yanındakine. "Bırakıp kaçar mısınız beni masada?" dedim. Oh olsun. Rengi kaçtı adamın, ben de mutlu oldum
Opudan önce beni düşün, hatta imkanın olursa aç oku, yetmezse WishDuygu ile birlikte geliriz desteğe. Di mi WishDuygu?
ÂminNarkoz kafası o...
Duyguların boşalıyordur hazır kafan iyiyken. Gerilme ama...
Her sürecini eğlenceli bir şeye dönüştüremezsek kabus gibi...
Önce tetkiklerin derdi sonra; iğnesi(ki benim için en büyük kabus hep bu) opu su, sayısı, boş mu dolu mu, döllendi mi döllenmedi mi, bölünüyor mu bölünmüyor mu, 2 3 4 5 kaçıncı gün, endometrium ince mi kalın mı, transfer başarılı mı başarısız mı, tutundu mu tutunmadı mı, idrar testi mi bekleme mi... Uuuu eğer keyiflenmeyi beceremezsek kan tahliline kadar tükendik bitti gitti...
Bu günlerde destek almak adına en sevdiğin, mutlu olduğun şeyleri yapmak pozitif etki yaratabiliyormuş. İnşallah güzel geçer yarın kontrolün de sonrasında sağlıkla ilerler her şey yüzün güler bol bol :)
Bir de ben narkoz sonrası çok terbiyesiz oluyormuşum :) Söyleyenlerin yalancısıyım :) OPU'larda normal derece olduğu için oldu mu hatırlamıyorum kafam güzeldi ama diğer ameliyatlarımda en çok ameliyathanenin soğuğu yüzünden hastanelere, yöneticilerine "hay sizin ısıtıcılarınızın taaa...." diyerek sinkafın âlası ile söyleniyormuşum :)
Allah bizi bildiği gibi yapsın :) Amin
Fıstıklarımmm her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. yazdıklarınızla, hissettirdiklerinizle yanımda oldunuz. 2 gündür test ve dr peşinde olduğum için tek tek mesajlarınıza teşekkür edemedim, hatta belki atladığım msjlar bile oldu. kusura bakmayın emi...yarın öğlen 12:00 'de acil operasyona alınıyorum. dokular CINIII seviyesinde bozulmuş. 3 ayrı dr la görüştüm. ilk söyledikleri bu riski önlemek için rahimin alınması gereği idi. tabii bütün samimiyetimle itiraz edip o rahim bana lazım. daha çocuk yapacağım dedim. onlarda zaten 45 yaşta bu olasılığın %5 olduğunu söyleyerek bir daha kırdılar beni. boğazım düğümlendi. hastalığa konsantre olmam gereğini düşününce kuvvetlendim yeniden. yarın rahim girişini konik bir şekilde alacaklar ve operasyon sırasında patalojik inceleme yapılıp, daha ileri gidilip gidilmeyeceği gerçeği ortaya çıkacak. Cuma hayırlı bir gün ve herşey yolunda gidecek hissiyatındayım. Biliyorum dualarınızda olacağım, kocaman sevgilerimle
hamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
almanyada burda acılden geldık sımdı.burda saat 8 gıbı yemek yer ıken ıc camasırıma bır sıvı geldı koşup gıttım wc oturdum ıdrarımla bırlıkte karışık 1 yemek kasıgı mıktarı kırmızı kan geldı.hemen urtogest denen fıtılden alttan attım ve ardından esınle acıle gıttık.sordular cok kan geldımı dıye adet gıbı yok dedık ne cok fazla ne cok az.2 saat falan bekledikten sonra doktor muayene ettı.ıcten gelen bır kanama gorunmuyo dedı.embrıo yerlesırken olan bır kanama dedı.sonra ultrasal yaptı.su torbası gorunuyo dedı lakın orda bır anormallik gordu sanırım ve dedıkı kanla bırlıkte belkı embrıo gıtmıs olabılır gıtmemıste olabılır.bu kanda bellı olur ben bu sabah kan vermıstım.bu sabahkı kanla 2 gun sonrakı kanı karşılaştırın dedı cıkıyosa duruyo dedı cıkmıyosa gelısmıyo dedı.sımdı ısım allaha kaldı sanırım.beklıycem
alttan sadece o fıtılı alıyorum.kanama olursa gelın dedı.gercı sız anladınız benım dedıgımı
Bende bi hoş olurum,narkozdan sonra beni içeriye almışlar,ben yatakta kalkar gibi yapıp elimi uzatıyorum eşime sesleniyorum tut beni diye ardından ağlama geliyor sonra kalp ritim cihazı durur gibi oluyor tansiyonum çok düşüktür benim,Gözlerimi bi açtım eşim kolonya çarpıyor yüzüme şaşırmış doktorlar hemşiler sıradan Karşımda duruyor,soruyorum onlara noldu kiNarkoz kafası o...
Duyguların boşalıyordur hazır kafan iyiyken. Gerilme ama...
Her sürecini eğlenceli bir şeye dönüştüremezsek kabus gibi...
Önce tetkiklerin derdi sonra; iğnesi(ki benim için en büyük kabus hep bu) opu su, sayısı, boş mu dolu mu, döllendi mi döllenmedi mi, bölünüyor mu bölünmüyor mu, 2 3 4 5 kaçıncı gün, endometrium ince mi kalın mı, transfer başarılı mı başarısız mı, tutundu mu tutunmadı mı, idrar testi mi bekleme mi... Uuuu eğer keyiflenmeyi beceremezsek kan tahliline kadar tükendik bitti gitti...
Bu günlerde destek almak adına en sevdiğin, mutlu olduğun şeyleri yapmak pozitif etki yaratabiliyormuş. İnşallah güzel geçer yarın kontrolün de sonrasında sağlıkla ilerler her şey yüzün güler bol bol :)
Bir de ben narkoz sonrası çok terbiyesiz oluyormuşum :) Söyleyenlerin yalancısıyım :) OPU'larda normal derece olduğu için oldu mu hatırlamıyorum kafam güzeldi ama diğer ameliyatlarımda en çok ameliyathanenin soğuğu yüzünden hastanelere, yöneticilerine "hay sizin ısıtıcılarınızın taaa...." diyerek sinkafın âlası ile söyleniyormuşum :)
Allah bizi bildiği gibi yapsın :) Amin
Jinekologa gittik.akşam çekilen ultrason filmine bakmış o siyah nokta yani bebek orda diyo.kanama varmi dedi yok dedim.ağrı n oda yok dedim.şu anda korkulacak bisey yok dedi.bebek orda dedi.akşamki neden ole dedi anlamadım. Ultrason dedim.gerek yok dedi.isterseniz ücretli bakabilir im dedi.ablamlarda şok geçirdiler. 3 ay dolmadan alttan nasıl kontrol ederler diyorlar.ama burda ediyorlar. Türkiyede etmiyorlarmis. Öylemi? Ultrasalda yaptirmadik.sonra dedimki türkiyede kan alıyorlar sürekli takip amaçı. Siz 1 kez aldiniz dedim.5.1.15 gün verdiniz dedim.istersen gel hergün ver dedi.problem değil dedı. Riskli gebelik yat dinlen ilacını al dedi.sonra kanım geldi sekreter çok iyi dedi.eşime sor dedim.derecesi kaçmış dedim.oda sormadi.kız çok iyi dediya dedi.şimdi evdeyim.yatıyorum. iyiki varsiniz
Nasıl nerde bulucamki riskli gebelik uzmaniSenin gibi güçlü bir kadın bunun da üstesinden gelecektir. Dualarım seninle... Acil şifalar sana.
Tebriklerrrrr. Hamileyim xrayden geçmem diyebilirsin artık:)
Endişeleriniz umarım yersizdir ama riskli gebelik uzmanına gitseniz çok daha iyi olur sanki. Herhangi bir Jinekolog erken gebelik hallerinde çok yeterli olmayabilir.
Mutlaka vardır, internetten arastırın bulunduğunuz ilde.Nasıl nerde bulucamki riskli gebelik uzmani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?