- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.361
Hem o ne yapabiliyo r başka ilacmi veriyo.Senin gibi güçlü bir kadın bunun da üstesinden gelecektir. Dualarım seninle... Acil şifalar sana.
Tebriklerrrrr. Hamileyim xrayden geçmem diyebilirsin artık:)
Endişeleriniz umarım yersizdir ama riskli gebelik uzmanına gitseniz çok daha iyi olur sanki. Herhangi bir Jinekolog erken gebelik hallerinde çok yeterli olmayabilir.
Riskli gebelik daha sık kontrol edilmesi gereken birşey. Hem yaklaşımları farklı olabilir. Dün gece acildeki doktor gibi olmazdı büyük ihtimalle. Perinatolog deniyor riskli gebelik uzmanlarına.Hem o ne yapabiliyo r başka ilacmi veriyo.
Anladım.Riskli gebelik daha sık kontrol edilmesi gereken birşey. Hem yaklaşımları farklı olabilir. Dün gece acildeki doktor gibi olmazdı büyük ihtimalle.
Perinologie gebursthilfe,acmila nın yerine yazmış oldum ama yardım etmek istedim.Acmila sen bakabilirmisin.eşime desem bu doktor hersey tamam dedi diycek.birde benim almanca m yetersiz netten bakabilmek adina
Yok canım yarın test günüm. Sabah 8.30 ta kapısındayım kliniğin:)Lulinda,test günün sanırım bugün belli oldumu.
Perinologie gebursthilfe,acmila nın yerine yazmış oldum
Şimdi buna gitmiş olsam yine alttan bakacak.neyse bi arastirim
Aaa benim Aklım da bugün kalmış,yarın güzel haberler Alman'ı dilerim.Yok canım yarın test günüm. Sabah 8.30 ta kapısındayım kliniğin:)
Jinekologa gittik.akşam çekilen ultrason filmine bakmış o siyah nokta yani bebek orda diyo.kanama varmi dedi yok dedim.ağrı n oda yok dedim.şu anda korkulacak bisey yok dedi.bebek orda dedi.akşamki neden ole dedi anlamadım. Ultrason dedim.gerek yok dedi.isterseniz ücretli bakabilir im dedi.ablamlarda şok geçirdiler. 3 ay dolmadan alttan nasıl kontrol ederler diyorlar.ama burda ediyorlar. Türkiyede etmiyorlarmis. Öylemi? Ultrasalda yaptirmadik.sonra dedimki türkiyede kan alıyorlar sürekli takip amaçı. Siz 1 kez aldiniz dedim.5.1.15 gün verdiniz dedim.istersen gel hergün ver dedi.problem değil dedı. Riskli gebelik yat dinlen ilacını al dedi.sonra kanım geldi sekreter çok iyi dedi.eşime sor dedim.derecesi kaçmış dedim.oda sormadi.kız çok iyi dediya dedi.şimdi evdeyim.yatıyorum. iyiki varsiniz
Tamam ben bir arastirayim canim isteyim aksam yazarim tamamiAcmila sen bakabilirmisin.eşime desem bu doktor hersey tamam dedi diycek.birde benim almanca m yetersiz netten bakabilmek adina
Jinekologa gittik.akşam çekilen ultrason filmine bakmış o siyah nokta yani bebek orda diyo.kanama varmi dedi yok dedim.ağrı n oda yok dedim.şu anda korkulacak bisey yok dedi.bebek orda dedi.akşamki neden ole dedi anlamadım. Ultrason dedim.gerek yok dedi.isterseniz ücretli bakabilir im dedi.ablamlarda şok geçirdiler. 3 ay dolmadan alttan nasıl kontrol ederler diyorlar.ama burda ediyorlar. Türkiyede etmiyorlarmis. Öylemi? Ultrasalda yaptirmadik.sonra dedimki türkiyede kan alıyorlar sürekli takip amaçı. Siz 1 kez aldiniz dedim.5.1.15 gün verdiniz dedim.istersen gel hergün ver dedi.problem değil dedı. Riskli gebelik yat dinlen ilacını al dedi.sonra kanım geldi sekreter çok iyi dedi.eşime sor dedim.derecesi kaçmış dedim.oda sormadi.kız çok iyi dediya dedi.şimdi evdeyim.yatıyorum. iyiki varsiniz
Yok canım yarın test günüm. Sabah 8.30 ta kapısındayım kliniğin:)
sagol canim..Canim bilmiyordum,geçmiş olsun,bir daha yaşamamanı dilerim.
Ensucugum şimdi acaba diyorum burada acmila bilir tüp doktoru var Şemsettin bey önemi gitsem ..anlar dedinya.tam dediğin gibi hiç bir yorum yapamıyor. Bişey soyliyemeyiz diyolar.şimdi o wc gelen ıdrarla birlikte 1 yemek kaşığı kadar kan aktı.şimdi hicbise yok.ama yine gelecek diye çok korkuyorum.baki bakti durdu 5 haftalik o siyah noktaya.sanki bir gariplik hissetti.büyüttü küçültü resmi.ama eşimin dediği o kanla bebek gitmiste gitmemiste olabilir demis.
Sağol arkadaşım yatıyorum wc haricinde kalkmiyorum.bu dün gece 8 de önce iccamasirimdaki peçete ye sonra wc gittiğimde 1 yemek kaşığı kadar ıdrarİmlâ birlikte gitti.şimdi belirğin gelen bişey yok.Wc gittiğimde peçete ye sildiğimde hafif renkleniyor peçete. Hep korkuyorum yine gelecek diye dua ediyorumHemen tarif ettigin kadar kanla bebek gitmez, ben düsük yasadim evde baslamisti düsük ve cok cok geliyordu öyle kasik kadar vs. degildi. banyo kirlenmisti o derece yani korkma.
Kızlaaar, bana el atın diyoooo. Napiym?
Narkoz alacağın zaman haber ver, el de atarız, dille de rahatlatırız, sıkma canını
Yine de sadece deliksiz, sakin, gamsız bir uyku dışında bir şey farketmeyeceksin. İşlem öncesi, neşeleneceğin şeylerle uğraşırsan işlem bitiminde de keyfini sürebilirsin. Akşamdan aç olacağın için, hemşireler yiyecek birşeyler getirecek, ara sıra uyuyup uyanacaksın... Hani 4-5 yaşındayken uyuduğun o huzurlu uykulardan olacak. Endişe edecek hiç bir şey yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?