Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hem o ne yapabiliyo r başka ilacmi veriyo.

Cok sükür canim yat bir güzel dinlen

Bekleme sen randevunu al,durumunu anlat acil OLDUĞUNU söyle Endişeli OLDUĞUNU anlat,gerekirse doğum üzerine olan hastaneye git,ve sana bişi derseler niye geldin gibi,tamam Ozaman ben hastanenin şefine gidiyorum sizi şikâyette bulunuyorum dersin,mecbur bakarlar,Yarını bekleme Dr.lara ulaşman daha zorlaşır.

Ah ya gece ne çok gelişmeler olmuş, ne çok...

B belki37 Şimdi iyi olmana çok sevindim... Dilerim kalbini yerinden oynatan endişelerini dizginleyecek güzel gelişmeler olur.

pembe_umut sabah ilk iş gelişmelerden habersiz yazmıştım okudum şimdi üzülmemiş gibi yapamayacağım. İhtimal yüksek olsa da içimden hep inkar etmeye, dillendirmemeye devam ediyordum. Şimdi o zaman ileride hamilelik yaşayacağın şekilde operasyonun sonlanmasını dileme zamanı. Uyandığında iyi haberler versinler sana...

@sudemlik senin de ne zorlu günlerin olmuş Dilerim artık önünde hiç başka engel kalmaz.

Geçmişler olsun, tekrarı olmasın hiç.
Sağlıklı günler önce sizlere, sonra hepimize...

Dün geceye güzel haber de gelmiş...
H hedef777 tebrikler
Yaşadığın sevinç dalga dalga büyüsün, Allah tamamına erdirsin.
Sağlıkla ilerlerlemesi temennisiyle, hamileliğinin tüm keyiflerini sürmeni diliyorum.

geçmiş olsun canım dinlen ve bol bol dua et bebeğini sev seni bırakmamasını hissettir ona en ufak bir ağrında bile doktora gitmeyide ihmal etme

Yok canım yarın test günüm. Sabah 8.30 ta kapısındayım kliniğin:)

yarın büyük canım inşallah müjdeyle gelirsin bize

Hemen tarif ettigin kadar kanla bebek gitmez, ben düsük yasadim evde baslamisti düsük ve cok cok geliyordu öyle kasik kadar vs. degildi. banyo kirlenmisti o derece yani korkma.

Son düzenleme:
Hemen tarif ettigin kadar kanla bebek gitmez, ben düsük yasadim evde baslamisti düsük ve cok cok geliyordu öyle kasik kadar vs. degildi. banyo kirlenmisti o derece yani korkma.
Sağol arkadaşım yatıyorum wc haricinde kalkmiyorum.bu dün gece 8 de önce iccamasirimdaki peçete ye sonra wc gittiğimde 1 yemek kaşığı kadar ıdrarİmlâ birlikte gitti.şimdi belirğin gelen bişey yok.Wc gittiğimde peçete ye sildiğimde hafif renkleniyor peçete. Hep korkuyorum yine gelecek diye dua ediyorum

hahha bende de tam tersi narkoz bağımlılık mı yaptı nedir, arasıra götürsünler beni narkoz versinler falan diyorum. çünkü hem çok rahat bi uyku, dünyadan haberin yok, hemde ayılırken çok komik oluyorum mileti kahkahaya boğuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…