Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1220985/
Bu linkten her zaman ulaşılabilir... Veya profilimdeki fotoğraflardan ulaşılabilir. 40Asistanina devredemedik henüz bunları. Orada niye bilmem yüklemiyor...!

Resim hali de aşağıda... Eksik fazla bir şey varsa iletirseniz düzeltiriz, pek iyi olur :)

Öperim herkesi

Bu akşam uzun aradan sonra tiyatroya gidiyoruz. Mutluyum.

Az önce klinikten aradılar. Sonucunuzu bildirmediniz, hayırdır diye. Hey allahım, ne sarsak hemşire. Test gününe baktınız mı dedim. Hımm o zaman yarın bekliyoruz dedi:)

Aynen eksi 2 puan yazıldı hanelerine...Şimdiden hayırlı olsun diyorum.
Günler geçti gitti.Yarın inşh mutlu son.

sağol iyiyim canım.. aslında yorgunum bugünü ütüye ayırmıştım hiç sevmem buharı başıma çıktı:)
sen nasılsın canımm:)

ayy bende nefret ederim ütüden.

iyiyim canım bende akşam gidince ütü yapacam en sevmediğim iş ütü ama mecbur yapıyoruz

evet mecburuz en sona bırakıyorum ütüyü

Az önce klinikten aradılar. Sonucunuzu bildirmediniz, hayırdır diye. Hey allahım, ne sarsak hemşire. Test gününe baktınız mı dedim. Hımm o zaman yarın bekliyoruz dedi:)

Cnm bu klinikteki hemşirelerin hepsi böyle galiba.:):)bende orda yaptırdığım smear testi sonucumu istemiştim maille. sevgili hemşirem benim dışarda yaptırıp onlara götürdüğüm testi göndermişti. dedim içini açıp baksaydınız keşke .zaten bu sizde yapılmadı ben size yolladım bunu diye. maalesef dikkatsizler ama hassas bir tedavi sürecinde yapılmaması gereken dikkatsizlikler bunlar bana göre..

İstemeden hiçbir tahlil sonucunu mail atmıyorlar. İstesen de atmıyorlar ya bazen, neyse. 1 gün kaldı göbek bağımın ordan kesilmesine:)

Hep aklımdaydın ve hep dua ettim senin için ve pembe_umut için..
Minik börülce sende Kalsın ve büyüyüp bebek olup doğsun sağlıkla :)
Çok sevindim..

Canım çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına aldığın ve emzirdiğini haberlerini de yaz buraya.. :)

Aminnnnn

Yumurtalıklardaki antraller ne?

Süper iş yapıyor bu kızlar ya:) bütün merkezler aynı sanırım !!!
Nerede tedavi oldun canım? Merak ettim şimdi

Aminnnnn

Belki randevunu aldınmı,sanırım görmedin Mesajı,nasıl oldun.
Onu bana mı yazmıştın.Sağol arkadaşım. Şimdilik yatıyorum. Çok şiddetli ağrı kan vs yok allaha şükür. Göğüsleri m aciyo.pazartesi yi beklim diyorum.kan vericem ya .perşembe ile pazartesimi arasında değer artışı olmuşmu bakalım. Şu anda iyiyim.sadece diyorum acaba o bir yemek kaşığı kadar gelen kan bebeklik. Gerci Duavocugum bana anlattı. O olsa gerisi gelirdi.hem acildeki doktorda kese ile ilgili kanama değil dedı. Rahim yer değiştiriyor falan dedi

benide bahçeci umuttan bi kez sonucum baştan negatif olmuş ve negatif sonucumu bildirdiğim doktorumlada görüştüğüm halde aradan 10 gün geçince neden keseyi ve kalp atışını görmeye gelmediniz diye aramışlardı..

Kızlar ya ben böyle sürekli sırt üstü yatiyorumya.arada yattigim yerde oturabilirmiyimki. Bide kan vs gelmiyo allaha sukur.ama yinede çok korkuyorum.birde birsey soracağım. Şimdi benim ultrason um 1 ay sonraya verdi doktor.biliyo sunuz alttan muayene.şimdi ben diyorumki 3 gün ara ile kan verip artışlar a bakacagizya. Sizce durumum bole iken kanla gidişatımızı öğrenmem iz yeterli olurmu.buradaki prosedür bole.şu anda iyi sayilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…