- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.401
Az önce klinikten aradılar. Sonucunuzu bildirmediniz, hayırdır diye. Hey allahım, ne sarsak hemşire. Test gününe baktınız mı dedim. Hımm o zaman yarın bekliyoruz dedi:)
sağol iyiyim canım.. aslında yorgunum bugünü ütüye ayırmıştım hiç sevmem buharı başıma çıktı:)
sen nasılsın canımm:)
iyiyim canım bende akşam gidince ütü yapacam en sevmediğim iş ütü ama mecbur yapıyoruz
Az önce klinikten aradılar. Sonucunuzu bildirmediniz, hayırdır diye. Hey allahım, ne sarsak hemşire. Test gününe baktınız mı dedim. Hımm o zaman yarın bekliyoruz dedi:)
Cnm bu klinikteki hemşirelerin hepsi böyle galiba.:):)bende orda yaptırdığım smear testi sonucumu istemiştim maille. sevgili hemşirem benim dışarda yaptırıp onlara götürdüğüm testi göndermişti. dedim içini açıp baksaydınız keşke .zaten bu sizde yapılmadı ben size yolladım bunu diye. maalesef dikkatsizler ama hassas bir tedavi sürecinde yapılmaması gereken dikkatsizlikler bunlar bana göre..
Jinekologa gittik.akşam çekilen ultrason filmine bakmış o siyah nokta yani bebek orda diyo.kanama varmi dedi yok dedim.ağrı n oda yok dedim.şu anda korkulacak bisey yok dedi.bebek orda dedi.akşamki neden ole dedi anlamadım. Ultrason dedim.gerek yok dedi.isterseniz ücretli bakabilir im dedi.ablamlarda şok geçirdiler. 3 ay dolmadan alttan nasıl kontrol ederler diyorlar.ama burda ediyorlar. Türkiyede etmiyorlarmis. Öylemi? Ultrasalda yaptirmadik.sonra dedimki türkiyede kan alıyorlar sürekli takip amaçı. Siz 1 kez aldiniz dedim.5.1.15 gün verdiniz dedim.istersen gel hergün ver dedi.problem değil dedı. Riskli gebelik yat dinlen ilacını al dedi.sonra kanım geldi sekreter çok iyi dedi.eşime sor dedim.derecesi kaçmış dedim.oda sormadi.kız çok iyi dediya dedi.şimdi evdeyim.yatıyorum. iyiki varsiniz
hamileyiiiiimmmmmm!şükürler olsun Allah'ım sana transferin 9'ncu günü dayanamayıp kan testi yaptırdım. 40.32 çıktı hcg sonucu ve hamilesin dediler inanılmaz mutluyum. belki de hayatımın en mutlu, en eğlenceli, en heyecanlı günüydü bugün Rabbim olmayanlara da bir an önce bu duyguları yaşatsın inşallah. ilk tüp bebek denememdi bu arada. 2 yumurtam vardı ikisi de döllenmişti. ikisi de tuttumu acaba?
bugün pembe_mutlu arkadaşımızın operasyonu inşallah başarılı geçer sonucu temiz gelir oda bebek yolunda savaşırken sağlığını tehdit eden bir engelide ortadan kaldırmış olarak yoluna devam eder Allah yar ve yardımcı olsun arkadaşımızın
Jinekologa gittik.akşam çekilen ultrason filmine bakmış o siyah nokta yani bebek orda diyo.kanama varmi dedi yok dedim.ağrı n oda yok dedim.şu anda korkulacak bisey yok dedi.bebek orda dedi.akşamki neden ole dedi anlamadım. Ultrason dedim.gerek yok dedi.isterseniz ücretli bakabilir im dedi.ablamlarda şok geçirdiler. 3 ay dolmadan alttan nasıl kontrol ederler diyorlar.ama burda ediyorlar. Türkiyede etmiyorlarmis. Öylemi? Ultrasalda yaptirmadik.sonra dedimki türkiyede kan alıyorlar sürekli takip amaçı. Siz 1 kez aldiniz dedim.5.1.15 gün verdiniz dedim.istersen gel hergün ver dedi.problem değil dedı. Riskli gebelik yat dinlen ilacını al dedi.sonra kanım geldi sekreter çok iyi dedi.eşime sor dedim.derecesi kaçmış dedim.oda sormadi.kız çok iyi dediya dedi.şimdi evdeyim.yatıyorum. iyiki varsiniz
Zaten çok güzel yazılmış. Bildiğim;
AMH hariç reglin 3. gününde yapılan değerlere göre iyi..
TSH trioit için 5 ve altı iyi, tüp bebek tedavisi varsa düşük olması gerektiğinden 2.29 süper iyi
LH yumurtlamaya yakın yükselen değer 3. gün düşük olması beklenir, o da iyi
E2 başlangıçta düşük olması istenen, tedavi sırasında iğnelere ve yumurtaların gelişimine göre artması beklenen değer. (Ortalama 200 olarak 1 yumurtayı gösterdiği öngörülmekte) bu nedenle gayet iyi.
FSH istenilen değerin biraz üstünde, zaten yüksekliği ile AMH birbirine bağlı olarak rezerv değerlerine işaret eder. AMH düşük görünüyor. İlaçlarla desteklenmesi ne kadar gerçekleşiyor bilinmese de stres bu değerleri oynatabiliyor. O yüzden sakin ve dengeli hayat önemli. Ayrıca muayenede doktorun yumurtalıklardaki antrallerle ilgili tetkikleri de bu testlerle birlikte değerlenmeli.
Sorun var demediyse doktor hiç evham yapmadan keyifli düşünerek, umudu güçlü tutarak yola devam etmeli... Bol şanslar, yolun açık olsun :)
çoklu alıntıyı beceremediğim için alıntı yapmadan tek mesajla yorum yazayım bari dedim :) tebrik eden, birirnden güzel dualarla sevincimi paylaşan tüm arkadaşlara yürekten teşekkürederim. pozitif enerjinizi ne güzel yansıttınız bana harkasınız :) inşallah Allah dualarınızı kabul eder, hcg değerim artarak devam eder. Allah hepimize sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bahçeci FulyaSüper iş yapıyor bu kızlar ya:) bütün merkezler aynı sanırım !!!
Nerede tedavi oldun canım? Merak ettim şimdi
amiin inşallah canım. çok teşekkürederim Allah hepimize nasip bunları :)Canım çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına aldığın ve emzirdiğini haberlerini de yaz buraya.. :)
bahçeci den ameliyatımın fiyatı için arayacaklardı, ben brüksel tüp bebekte ameliyatımı oldum,yuurtalarım toplandı,tranfer oldum, hamile kaldım hala arayacaklarBahçeci Fulya
Onu bana mı yazmıştın.Sağol arkadaşım. Şimdilik yatıyorum. Çok şiddetli ağrı kan vs yok allaha şükür. Göğüsleri m aciyo.pazartesi yi beklim diyorum.kan vericem ya .perşembe ile pazartesimi arasında değer artışı olmuşmu bakalım. Şu anda iyiyim.sadece diyorum acaba o bir yemek kaşığı kadar gelen kan bebeklik. Gerci Duavocugum bana anlattı. O olsa gerisi gelirdi.hem acildeki doktorda kese ile ilgili kanama değil dedı. Rahim yer değiştiriyor falan dediBelki randevunu aldınmı,sanırım görmedin Mesajı,nasıl oldun.
Ah canım şimdi anladım sen dün akşamdan bahsetmiştim. Gittik.anlattim ya okumadinmiBelki randevunu aldınmı,sanırım görmedin Mesajı,nasıl oldun.
Cnm bu klinikteki hemşirelerin hepsi böyle galiba.:):)bende orda yaptırdığım smear testi sonucumu istemiştim maille. sevgili hemşirem benim dışarda yaptırıp onlara götürdüğüm testi göndermişti. dedim içini açıp baksaydınız keşke .zaten bu sizde yapılmadı ben size yolladım bunu diye. maalesef dikkatsizler ama hassas bir tedavi sürecinde yapılmaması gereken dikkatsizlikler bunlar bana göre..
Bahçeci Fulya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?