- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.421
Kizlar pembe umutla haberlesen var mi? Cok merak ediyorum.
Kızlar ya ben böyle sürekli sırt üstü yatiyorumya.arada yattigim yerde oturabilirmiyimki. Bide kan vs gelmiyo allaha sukur.ama yinede çok korkuyorum.birde birsey soracağım. Şimdi benim ultrason um 1 ay sonraya verdi doktor.biliyo sunuz alttan muayene.şimdi ben diyorumki 3 gün ara ile kan verip artışlar a bakacagizya. Sizce durumum bole iken kanla gidişatımızı öğrenmem iz yeterli olurmu.buradaki prosedür bole.şu anda iyi sayilirim
Kızlar ya ben böyle sürekli sırt üstü yatiyorumya.arada yattigim yerde oturabilirmiyimki. Bide kan vs gelmiyo allaha sukur.ama yinede çok korkuyorum.birde birsey soracağım. Şimdi benim ultrason um 1 ay sonraya verdi doktor.biliyo sunuz alttan muayene.şimdi ben diyorumki 3 gün ara ile kan verip artışlar a bakacagizya. Sizce durumum bole iken kanla gidişatımızı öğrenmem iz yeterli olurmu.buradaki prosedür bole.şu anda iyi sayilirim
Dinlen dedi tv izle dedi.ole sırt üstü vs demedi.ben yatiyorum korkudan.ailemde sakin ole yat diyo falandoktor ne dedi canım sürekli sırtüstü yatmanmı gerekli yoksa arada oturabilirmisin dedi
Dinlen dedi tv izle dedi.ole sırt üstü vs demedi.ben yatiyorum korkudan.ailemde sakin ole yat diyo falan
Teşekkür ederimo halde arada oturmanda bir sakınca olmaz bence kendini çok kasma zaten Allaha güven dua oku bol bol inşallah bişey olmaz canım
Teşekkür ederim
Teşekkürler arkadaşım. Şu dün geceki kanamadan sonra korkar oldum.ondan önce o kadar takmiyo dum. Evet dinleniyorum.Canım benim kanaatimce çok düşünmeden dinlen işte.. Ne güzel bir fırsat keyfine bak.. Kasma.. Benim de öyle fırsatım olsa ne güzel olur ama ben hamile kalınca da işe gideceğim.. Belki 10 rapor olur ama sonra çalışma.. Hamdolsun işimiz var da ben bu aralar yoruldum biraz.. Nerden nereye geldim ya..
Sen bebişi düşünüp durma O kendi gelişimini yapıyordur zaten.. Sen sadece ona Güvenli liman ol yeter... Sevdim bu Güvenli liman olma fikrini.. Ne cevherler çıkıyor bende yahu..:) selamlar
kanamasi olanlarin devamli yatmasi gerekli cnm.. ablam ve yakin arkadasim 9 ayi kanamali ve hep yatarak gecirdi ve dogum yaptilar.. yatmak istemezsende ayaklarini uzatarak yatakta otur cnm..onemli olan ayaklarinin bacaklarinin hep uzanmasiymisDinlen dedi tv izle dedi.ole sırt üstü vs demedi.ben yatiyorum korkudan.ailemde sakin ole yat diyo falan
canım seni çok merak ediyorum umarım operasyonu en basit şekilde atlatırsın omut dolu dönersin bu sayfalara allah yardımcın olsunamiiiiiiiiiin
Teşekkürler Ensucugum. Ama sanırım o bendeki öyle bir miktar kan geldi gitti.şu anda wc peçete ye sildiğimde bile birsey gelmiyor.bu iyi benim için. Ama yinede şu 3 ay tamamlanan a kadar sık sık yatar otururum.riske atmak istemem. Rabbim dilerim sağ saglim Bebeğimi dünyaya getiririm. Ve Dilerim ki gönülden ben gibi olanlarİda rabbim sevindirsinkanamasi olanlarin devamli yatmasi gerekli cnm.. ablam ve yakin arkadasim 9 ayi kanamali ve hep yatarak gecirdi ve dogum yaptilar.. yatmak istemezsende ayaklarini uzatarak yatakta otur cnm..onemli olan ayaklarinin bacaklarinin hep uzanmasiymis
Canim gozun aydin....Allah tamamina erdirsin...Darisi diger arkadaslarin basina.....Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
2 kişi gittik, sanırım 4 kişi döndük:) 15. Gün değerim 2066 çıktı.
Çok teşekkürler, hep dileklerimdelerCanim gozun aydin....Allah tamamina erdirsin...Darisi diger arkadaslarin basina.....
Oleyyyyy diye bir bagirmisim ki :) seminerden bunaldigim icin araya sevindim sandilar.. Hic caktirmadim :))))Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
Hadi Duygu sira sizlerde. Sevindirin bizi..Oleyyyyy diye bir bagirmisim ki :) seminerden bunaldigim icin araya sevindim sandilar.. Hic caktirmadim :))))
Canim cok cok tebrikler kardes kardes gelliyorlar insallah :))))
Muhtesem degerin gibi ilerlesin her sey :)
Tu tu tuuuu masallah :))))))
Cok mutlu ettin beni, hep mutlu haberlerinle ayni mutlulklari yasayalim.
gözün aydın canım çook sevindim senin adına.Maşallah değerin çok güzel ikiz büyük bir ihtimale..doktorun kimdi canım sendeki problem neydi...bende de yaş 35 umut oldun bana..Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?