Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

doktor ne dedi canım sürekli sırtüstü yatmanmı gerekli yoksa arada oturabilirmisin dedi

hayır sürekli yatmana gerek yok. bir iki gün dinlen, istediğin pozisyonda yatabilirsin dedi doktorum. sonrada normal hayatına dön ama sadece ağır işler yapma, dikkatli ol dedi. ben de 2 gün yattım sonra hiç bi iş yapmıyorum ama oturuyorum, hafif yürüyüş yapıyorum, evin içinde geziniyorum falan.

Teşekkür ederim

Canım benim kanaatimce çok düşünmeden dinlen işte.. Ne güzel bir fırsat keyfine bak.. Kasma.. Benim de öyle fırsatım olsa ne güzel olur ama ben hamile kalınca da işe gideceğim.. Belki 10 rapor olur ama sonra çalışma.. Hamdolsun işimiz var da ben bu aralar yoruldum biraz.. Nerden nereye geldim ya..
Sen bebişi düşünüp durma O kendi gelişimini yapıyordur zaten.. Sen sadece ona Güvenli liman ol yeter... Sevdim bu Güvenli liman olma fikrini.. Ne cevherler çıkıyor bende yahu..:) selamlar

Teşekkürler arkadaşım. Şu dün geceki kanamadan sonra korkar oldum.ondan önce o kadar takmiyo dum. Evet dinleniyorum.

Dinlen dedi tv izle dedi.ole sırt üstü vs demedi.ben yatiyorum korkudan.ailemde sakin ole yat diyo falan
kanamasi olanlarin devamli yatmasi gerekli cnm.. ablam ve yakin arkadasim 9 ayi kanamali ve hep yatarak gecirdi ve dogum yaptilar.. yatmak istemezsende ayaklarini uzatarak yatakta otur cnm..onemli olan ayaklarinin bacaklarinin hep uzanmasiymis

kanamasi olanlarin devamli yatmasi gerekli cnm.. ablam ve yakin arkadasim 9 ayi kanamali ve hep yatarak gecirdi ve dogum yaptilar.. yatmak istemezsende ayaklarini uzatarak yatakta otur cnm..onemli olan ayaklarinin bacaklarinin hep uzanmasiymis
Teşekkürler Ensucugum. Ama sanırım o bendeki öyle bir miktar kan geldi gitti.şu anda wc peçete ye sildiğimde bile birsey gelmiyor.bu iyi benim için. Ama yinede şu 3 ay tamamlanan a kadar sık sık yatar otururum.riske atmak istemem. Rabbim dilerim sağ saglim Bebeğimi dünyaya getiririm. Ve Dilerim ki gönülden ben gibi olanlarİda rabbim sevindirsin

Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
2 kişi gittik, sanırım 4 kişi döndük:) 15. Gün değerim 2066 çıktı.
Oleyyyyy diye bir bagirmisim ki :) seminerden bunaldigim icin araya sevindim sandilar.. Hic caktirmadim :))))

Canim cok cok tebrikler kardes kardes gelliyorlar insallah :))))
Muhtesem degerin gibi ilerlesin her sey :)
Tu tu tuuuu masallah :))))))

Cok mutlu ettin beni, hep mutlu haberlerinle ayni mutlulklari yasayalim.

Hadi Duygu sira sizlerde. Sevindirin bizi..

Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
2 kişi gittik, sanırım 4 kişi döndük:) 15. Gün değerim 2066 çıktı.
gözün aydın canım çook sevindim senin adına.Maşallah değerin çok güzel ikiz büyük bir ihtimale..doktorun kimdi canım sendeki problem neydi...bende de yaş 35 umut oldun bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…