- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.441
Çok çok teşekkürler. Ikiz olma ihtimali çok yüksek dedi doktor.gözün aydın canım çook sevindim senin adına.Maşallah değerin çok güzel ikiz büyük bir ihtimale..doktorun kimdi canım sendeki problem neydi...bende de yaş 35 umut oldun bana..
bende bu yaşta yumurta rezervi azlıyla uraşıyorum..senin hamiş kalman çook büyük umut oldu bana..inş sağlıklı kucağına alırsın Allahında iziniyle..Çok çok teşekkürler. Ikiz olma ihtimali çok yüksek dedi doktor.
Doktorum Güvenç Karlıkaya, Bahçeci Fulya dan.
Bizde sorun ben de tek tüp, eşimde ileri hareketli sperm olmamasıydı canım.
Maşşşallah,çoooook sevindim canım,daim olsun sağlıkla huzurla kucağına alırsın,darısı hepimizin başına.Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
2 kişi gittik, sanırım 4 kişi döndük:) 15. Gün değerim 2066 çıktı.
Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
bende bu yaşta yumurta rezervi azlıyla uraşıyorum..senin hamiş kalman çook büyük umut oldu bana..inş sağlıklı kucağına alırsın Allahında iziniyle..
evet ne güzel tek taş iki kuş gerçi iki taş varmış..seni takip ettim hep burdan ççok takmadın tutu tutmadı kasmadın kendini öyle olmak gerek aslında..bebişlerine güzel enerji verdin..bende öyle olabilsem keşke ben transfer aşamasına bile çok zor geliyorum tedavilerimde..neyse enerjini düşürmeyeyim darısı başımıza olsun..bizlere dua edicek bir hamişimiz daha oldu...Yaşa takılma canım, ben de 37 yaşındayım. Benim de sadece 2 embriyom olmuştu. Dondurulmuş kalmamıştı. Bak gerek kalmadı:)
Umut hiç bitmesin.
Âmin, çok teşekkürler.Gozun aydin lulinda Allah tamamina erdirsin..benimde doktor guvenc bey..ne mutlu sana Allh tum isteyenlete yasatsin..cifter cifter..☺
Çok sevindim canım. Darısı başımıza. Allahım bugün duyduğum en güzel haber bu. Çok mutlu oldum çokkkÇok teşekkürler, artık sıra sizlerde.
Susak kafalıları sevmeye beklerim tabii:)
Teşekkürlerrrrrr
Tebrikleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizler için dua etme sırası sana geldi
Teşekkürlerrrrrr
Hep Aklımda, hep dileklerimdesiniz zaten. Sıra sizlerde, olacak biliyorum.:)
Adına çok sevindim.ne kadarda mutlusundur şimdi. TebriklerBen geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
Tebrikleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah sağlıkla
Çok sevindim...hatta çok duygulandım) kutluyorum...Umarım bizler de mutlu haberler veririz...dualarımız dan bizi eksik etmeyin
maşallah arkadaşım değerin çok güzel..Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
Maşalllah, inş sağlık sıhhatle kucağına alırsın, güzel evlatlar yetiştirirsin...Teşekkürlerrrrrr
Hep Aklımda, hep dileklerimdesiniz zaten. Sıra sizlerde, olacak biliyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?