Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
2 kişi gittik, sanırım 4 kişi döndük:) 15. Gün değerim 2066 çıktı.

Oleyyyyyyyyy beeee dedim görünce...
Bugün pazarı buranın işleri hallettik eve geldik eşimle Ya dedim Lulinda nın testi belli olcaktı.
Anlamsız suratıma bakarken oleyyyyyyyyyyyy diye çığlığımı duydu anladı

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
2 kişi gittik, sanırım 4 kişi döndük:) 15. Gün değerim 2066 çıktı.

Muhteşemsiniz.. :))) tebrik ediyorum.. Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah..
Allah tamamına erdirsin, inşallah ikizler sağlıkla gelip katılsın hayatınıza...
Renk katsınlar, Neşe katsınlar.. Size armağan olsunlar da sonra kendi yollarını daha güzel çizsinler.. Hayırlı evlat olsunlar tabii ..

Ensu cum, diger doktorum Ayse hanim. Taniyormusun? Yani bilgisi, tecrübesinin refaranslari varmi? Ben özellikle secmedim, semra hanimin olduğu gün gitmek istedim, ona denk geldi. Biraz cabuk samimi oldu bana göre. Ben biraz bu konularda resmiyeti tercih ediyorum. Bana daha çok tecrübesi lazım. Semra hanımı beğendim.
Sen bidaha ne zaman gitcen?
Ensu cum, diger doktorum Ayse hanim. Taniyormusun? Yani bilgisi, tecrübesinin refaranslari varmi? Ben özellikle secmedim, semra hanimin olduğu gün gitmek istedim, ona denk geldi. Biraz cabuk samimi oldu bana göre. Ben biraz bu konularda resmiyeti tercih ediyorum. Bana daha çok tecrübesi lazım. Semra hanımı beğendim. PGT aklıma yattı, yaptırırım.
Sen bidaha ne zaman gitcen?

Bu tedavinde inşallah bebeğine kavuşursun..

Haklısın Zanork, ben uzak kaldım biraz. Ama unutulmamışım. Bu güzel. Güzel cevaplar, motivasyonlar aldım. Teşekkür ederim.

Wishduygu, dürtmüssün meğer. Görmemiştim, demekki hissetmişim. Evet yeni tedaviyle geldim. Aynen Lucrinle başlıcam. İki ay ücretsiz izindeyim şimdi. Gidip gelcem türkiyeye. Bakalım ne olcak. Akupunktur u sevdim ben. Yatıp uyuyorum.

Merhaba tedavin hayırlı olsun ,Dağlar kadar fark varken, neler farklı öğrenebiliriyim? birde orda ne kadar ödüyorsunuz tedavi için..
Farklar var, o yüzden türkiyedede denemek istedim. Benim için en önemlisi, türkiyede Embriyo yu 5.güne kadar götürmek istiyorlar. Burda yok, hemen 2.günde transfer yaptılar hep. Amaçları doğal ortamına koymak istekleriymiş. PGT yapmadılar, yaş faktörüne bağladıkları için. Yasal olarak isviçre sınırlı.

Tedavin hayirli olsun. iyi yapmissin Türkiye'de denemekle ,dilerim bu tedavide bebeklerine kavusursun.

Türkiyede beğenmediklerim: hiç anonümiyet yok. Çalışanlar bir ucdan diğer uca, ismimi bağırarak çağırıyorlar. Herkes adımı, nerden geldiğiğimi, yaşımı soyumu sopumu öğreniyorlar. Bi odada, bi iş, sonra diğer odada diğer iş, katı saçma sapan dolaşıp duruyorsun. Bunu yadırgadım biraz. İlaçlarını kendin gidip alıyorsun felan. Burda herşeyi seninle ilgilenen hemşire halediyor. Bir kişiyle muatanım yani. Ücretleri merak edenler olmuştu. Muayne ücreti: 375 tl verdim. Tüm testleri tekrar istediler, ki benimkiler daha yeniydi. Bence para yapmak amaçlıydı. Birtek amh memorial kendisinlini istiyormuş. Eşimin testleri vardı. Onunkiler 900küsür, benimkiler 800 küsürdü. Yani bununda saçmalık gördüm. Yurtdışı bu konuda bana daha uygun geldi, bunu söylim yani. En azından burdakiler sana en az masrafı yaptırıyor.

Tedavin hayirli olsun. iyi yapmissin Türkiye'de denemekle ,dilerim bu tedavide bebeklerine kavusursun.
Sağol, inşallah canım. Bir tek sperm problemi biliniyor, dışarda embryolar iyi çıkıyor, rahim filmi temiz çıktı, ama yinede hiç tutunma olmadı. Denemedik bişey bırakmak istemiyorum . Herşey bir umut.

Gözlemlerin dogru burada iletisim daha düzeyli ve oturmus sistemleri var, ama buna takilma bunlarin üstüne pozitifi gördügünde, hepsi güzel anilar olarak kalacaktir.

Lulinda Çok güzel bir haber , her şey sonuna kadar güzel olsun inşallah..@Capslocked Seninde tedavin hayırlı olsun arkadaşım su gibi akıp geçsin bütün işlemlerin .
Ben dün olduğu gibi bu günde doktordaydım.Klinik nasıl kalabalıkdı inanamadım .Saat 8 de gittim kan verme muayene derken saat oldu 11 anca çıkabildim .Yine e2 ve p4 e bakıldı .Pazartesi opum var inşallah .Umuyorum herşey güzel geçer ve salı döllenen ve ilerleyen embiryo haberlerim olur ..Bende durumlar bu kızlar .

Belki de embriyoların Türkiye'de anavatanlarında döllenmek istiyorlardır..
Inşallah son tedavin olur ve sağlıklı bebeğine kavuşursun..

İnşallah inşallah ...
Sen nerede tedavi oluyorsun?

Bende alistim iyice tembelliği. Yattik ca yatasim geldi.eşim yapiyo evdeki işleri. Capsloock yazdıklarını okudum.tedavi n hayırlı olsun .bende son negativimi memorialde yaptım. 1 yıl önce. Doktorum mustafa beyi. Şimdi yok ayrıldı. Tabi bazi seyleri burayla kiyaslanamaz. Lakin sonuç orada daha iyi .biliyorsun yurt dışında önce kişinin can i diyorlar.tamam güzel hosta bizim neyi ne kadar istediğimizi anliyomiyorlar. Bence için rahat olsun.Semra hanim özellikle işini bilen birisi.birde şu konuda yanılıyorsun gibi geldi bana.ben bu kadar tok gözlü bir hast görmedim. Maddiyat en son onlarda gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…