- 25 Mayıs 2014
- 304
- 258
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.461
unuturmuyuz:) doğru karar vermişsin canım çok iyi bir doktordur Semra hn..
pgt banada bu tedavide önerdiler %95 doğruluk oranı oluyormuş.. yaptırmaya karar verdim..
hele birde tedaviye başla göreceksin sadece muayene ile değil 2 günde bir kan takiplerinide yapıyorlar doktorla beraber herşeyi kendin testlerden takip edebiliyorsun.. önden baskılama yapmaya karar vermişşer sana, baskılamanın çok faydası oluyor tüm yumurtalar aynı oranda ilerliyor.. diğer doktorun kim cnm..
Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
2 kişi gittik, sanırım 4 kişi döndük:) 15. Gün değerim 2066 çıktı.
Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
Ensu cum, diger doktorum Ayse hanim. Taniyormusun? Yani bilgisi, tecrübesinin refaranslari varmi? Ben özellikle secmedim, semra hanimin olduğu gün gitmek istedim, ona denk geldi. Biraz cabuk samimi oldu bana göre. Ben biraz bu konularda resmiyeti tercih ediyorum. Bana daha çok tecrübesi lazım. Semra hanımı beğendim. PGT aklıma yattı, yaptırırım.unuturmuyuz:) doğru karar vermişsin canım çok iyi bir doktordur Semra hn..
pgt banada bu tedavide önerdiler %95 doğruluk oranı oluyormuş.. yaptırmaya karar verdim..
hele birde tedaviye başla göreceksin sadece muayene ile değil 2 günde bir kan takiplerinide yapıyorlar doktorla beraber herşeyi kendin testlerden takip edebiliyorsun.. önden baskılama yapmaya karar vermişşer sana, baskılamanın çok faydası oluyor tüm yumurtalar aynı oranda ilerliyor.. diğer doktorun kim cnm..
Merhaba arkadaşlar bende 38 yaşındayım, yakında 3. tedavime başlayacağım. Yeni histereskopi oldum poliplerim varmıştı temizlendi, inşallah banada böyle güzel haberler vermek nasip olur. Rabbim hiç birimizi evlat hasretiyle sınamasın..
İyi insan lafının üzerine gelirmişşşşşşş :) Hoşgeldin, hoşgeldin...
Aşkolsun daha dün seni dürttüm yazdım kayıp diye :) Köpeğinizi de özledim, yeni yuvasında mı geri mi geldi o kadar yani...
İsviçre'nin havasından bizim havamıza gelmişsin... Hem de ne güzel tedavi için gelmişsin...
Geriye tek kişi dönmemek üzere gelmişsindir umarım... Memorial'da bir sürü arkadaşımız var, güzel gelişmeler yaşayanlar da var... @ensu da senle aynı denemelerde ve Memorial'de gördüğünde, vakti olduğunda bol bol yazar. Onun dışında güzel gelişmeleri olan arkadaşlarımız da burada. Çok sevindim durmayıp yola devam ettiğin için.
Rezervin iyi olduğu sürece (ki bence boşuna ümitlenmemek ve ilerleyen haftalarda kaybetmemek adına) ilk başta PGT'ye göndermek önemli. Risk var evet ama olsun, bu sebeplerle ileride kırgınlıklar yaşamaktansa hiç başlamamalı benim adıma...
Lucrin ile ilerleyeceksinizdir :) Hayırlısı olsun, İstanbul'da birarada olmak güzel olur. Tekrar hoşgeldin, iyi ki geldin, mutlu oldum. Bol şanslar diliyorum, gönlünce olsun her gelişme.
Akupunktura da devam ediyorsun harika... Dün onun da bahsi geçti ama kimler yaptırıyordu hatırlamadım. Malum benim iğne fobim nur topu gibi duruyor...
@dnzdry iyi olacak hastanın doktoru ayağına gelirmiş... Dün sormuştun bugün Caps gelmiş... Tedavisi başladığı ve evinden uzak olduğu için çok fırsatı olur mu bilmiyorum ama sorularının çoğunun cevabı ondadır :)
Farklar var, o yüzden türkiyedede denemek istedim. Benim için en önemlisi, türkiyede Embriyo yu 5.güne kadar götürmek istiyorlar. Burda yok, hemen 2.günde transfer yaptılar hep. Amaçları doğal ortamına koymak istekleriymiş. PGT yapmadılar, yaş faktörüne bağladıkları için. Yasal olarak isviçre sınırlı.Merhaba tedavin hayırlı olsun ,Dağlar kadar fark varken, neler farklı öğrenebiliriyim? birde orda ne kadar ödüyorsunuz tedavi için..
Farklar var, o yüzden türkiyedede denemek istedim. Benim için en önemlisi, türkiyede Embriyo yu 5.güne kadar götürmek istiyorlar. Burda yok, hemen 2.günde transfer yaptılar hep. Amaçları doğal ortamına koymak istekleriymiş. PGT yapmadılar, yaş faktörüne bağladıkları için. Yasal olarak isviçre sınırlı.
Teşekkürlerrrrrr
Hep Aklımda, hep dileklerimdesiniz zaten. Sıra sizlerde, olacak biliyorum.:)
Sağol, inşallah canım. Bir tek sperm problemi biliniyor, dışarda embryolar iyi çıkıyor, rahim filmi temiz çıktı, ama yinede hiç tutunma olmadı. Denemedik bişey bırakmak istemiyorum . Herşey bir umut.Tedavin hayirli olsun. iyi yapmissin Türkiye'de denemekle ,dilerim bu tedavide bebeklerine kavusursun.
Türkiyede beğenmediklerim: hiç anonümiyet yok. Çalışanlar bir ucdan diğer uca, ismimi bağırarak çağırıyorlar. Herkes adımı, nerden geldiğiğimi, yaşımı soyumu sopumu öğreniyorlar. Bi odada, bi iş, sonra diğer odada diğer iş, katı saçma sapan dolaşıp duruyorsun. Bunu yadırgadım biraz. İlaçlarını kendin gidip alıyorsun felan. Burda herşeyi seninle ilgilenen hemşire halediyor. Bir kişiyle muatanım yani. Ücretleri merak edenler olmuştu. Muayne ücreti: 375 tl verdim. Tüm testleri tekrar istediler, ki benimkiler daha yeniydi. Bence para yapmak amaçlıydı. Birtek amh memorial kendisinlini istiyormuş. Eşimin testleri vardı. Onunkiler 900küsür, benimkiler 800 küsürdü. Yani bununda saçmalık gördüm. Yurtdışı bu konuda bana daha uygun geldi, bunu söylim yani. En azından burdakiler sana en az masrafı yaptırıyor.
güzel haberler geliyor. Çok çok mutlu oldum.Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
Çok teşekkür ederim, inşallah...inşallah hepimiz kavuşuruz canım..Bu tedavinde inşallah bebeğine kavuşursun..
Türkiyede beğenmediklerim: hiç anonümiyet yok. Çalışanlar bir ucdan diğer uca, ismimi bağırarak çağırıyorlar. Herkes adımı, nerden geldiğiğimi, yaşımı soyumu sopumu öğreniyorlar. Bi odada, bi iş, sonra diğer odada diğer iş, katı saçma sapan dolaşıp duruyorsun. Bunu yadırgadım biraz. İlaçlarını kendin gidip alıyorsun felan. Burda herşeyi seninle ilgilenen hemşire halediyor. Bir kişiyle muatanım yani. Ücretleri merak edenler olmuştu. Muayne ücreti: 375 tl verdim. Tüm testleri tekrar istediler, ki benimkiler daha yeniydi. Bence para yapmak amaçlıydı. Birtek amh memorial kendisinlini istiyormuş. Eşimin testleri vardı. Onunkiler 900küsür, benimkiler 800 küsürdü. Yani bununda saçmalık gördüm. Yurtdışı bu konuda bana daha uygun geldi, bunu söylim yani. En azından burdakiler sana en az masrafı yaptırıyor.
İnşallah inşallah ...Lulinda Çok güzel bir haber , her şey sonuna kadar güzel olsun inşallah..@Capslocked Seninde tedavin hayırlı olsun arkadaşım su gibi akıp geçsin bütün işlemlerin .
Ben dün olduğu gibi bu günde doktordaydım.Klinik nasıl kalabalıkdı inanamadım .Saat 8 de gittim kan verme muayene derken saat oldu 11 anca çıkabildim .Yine e2 ve p4 e bakıldı .Pazartesi opum var inşallah .Umuyorum herşey güzel geçer ve salı döllenen ve ilerleyen embiryo haberlerim olur ..Bende durumlar bu kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?