- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.481
Bende alistim iyice tembelliği. Yattik ca yatasim geldi.eşim yapiyo evdeki işleri. Capsloock yazdıklarını okudum.tedavi n hayırlı olsun .bende son negativimi memorialde yaptım. 1 yıl önce. Doktorum mustafa beyi. Şimdi yok ayrıldı. Tabi bazi seyleri burayla kiyaslanamaz. Lakin sonuç orada daha iyi .biliyorsun yurt dışında önce kişinin can i diyorlar.tamam güzel hosta bizim neyi ne kadar istediğimizi anliyomiyorlar. Bence için rahat olsun.Semra hanim özellikle işini bilen birisi.birde şu konuda yanılıyorsun gibi geldi bana.ben bu kadar tok gözlü bir hast görmedim. Maddiyat en son onlarda gibi geldi bana
Ben geldim ve akşam rakı-balık olacaktı ya, sadece balık oluyor:)
2 kişi gittik, sanırım 4 kişi döndük:) 15. Gün değerim 2066 çıktı.
Ensu cum, diger doktorum Ayse hanim. Taniyormusun? Yani bilgisi, tecrübesinin refaranslari varmi? Ben özellikle secmedim, semra hanimin olduğu gün gitmek istedim, ona denk geldi. Biraz cabuk samimi oldu bana göre. Ben biraz bu konularda resmiyeti tercih ediyorum. Bana daha çok tecrübesi lazım. Semra hanımı beğendim.
Sen bidaha ne zaman gitcen?
Ensu cum, diger doktorum Ayse hanim. Taniyormusun? Yani bilgisi, tecrübesinin refaranslari varmi? Ben özellikle secmedim, semra hanimin olduğu gün gitmek istedim, ona denk geldi. Biraz cabuk samimi oldu bana göre. Ben biraz bu konularda resmiyeti tercih ediyorum. Bana daha çok tecrübesi lazım. Semra hanımı beğendim. PGT aklıma yattı, yaptırırım.
Sen bidaha ne zaman gitcen?
Öyle yapıyorum saten.teşekkür ederim.ben çok tez canlı birisiyim.o aksamki o kan gelmemiş olsaydı 20 yıl bile hamile olmuş olsam beni doktor demedigi sürece yatağa kimse yatırmazdi. Kafama takılır di eşim kaşıklari düzgün sırasına göre koydumu. Mutfakta ki yerdeki kalebodurlara şu sıçrattimi. Camasirlari abuk subukmu aştı der yatmazdim. Ama o gece çok korktum. Benim ve ben gibilerin çok fazla luksumuz yok bebek adına. Onun için şimdi umrumda degil.şimdi biz daha onemliyizYattikca yat birsey olmaz ilk 3 ay hic takma evdeki islere, esin yapsin isleri dur bende sunun ucundan tutayim deme sakin, tamda kanama yokken iyice dinlen, az kendini iyi hissetiginde etrafi toparlamaya falan yardim edersin. simdi degil sonra ama arada kalk tabiiyatarkende güzel filmler izle, stres atarsin zamani daha eglenceli gecirirsin.
Türkiyede beğenmediklerim: hiç anonümiyet yok. Çalışanlar bir ucdan diğer uca, ismimi bağırarak çağırıyorlar. Herkes adımı, nerden geldiğiğimi, yaşımı soyumu sopumu öğreniyorlar. Bi odada, bi iş, sonra diğer odada diğer iş, katı saçma sapan dolaşıp duruyorsun. Bunu yadırgadım biraz. İlaçlarını kendin gidip alıyorsun felan. Burda herşeyi seninle ilgilenen hemşire halediyor. Bir kişiyle muatanım yani. Ücretleri merak edenler olmuştu. Muayne ücreti: 375 tl verdim. Tüm testleri tekrar istediler, ki benimkiler daha yeniydi. Bence para yapmak amaçlıydı. Birtek amh memorial kendisinlini istiyormuş. Eşimin testleri vardı. Onunkiler 900küsür, benimkiler 800 küsürdü. Yani bununda saçmalık gördüm. Yurtdışı bu konuda bana daha uygun geldi, bunu söylim yani. En azından burdakiler sana en az masrafı yaptırıyor.
Merhaba arkadaşlar bende 38 yaşındayım, yakında 3. tedavime başlayacağım. Yeni histereskopi oldum poliplerim varmıştı temizlendi, inşallah banada böyle güzel haberler vermek nasip olur. Rabbim hiç birimizi evlat hasretiyle sınamasın..
Öyle yapıyorum saten.teşekkür ederim.ben çok tez canlı birisiyim.o aksamki o kan gelmemiş olsaydı 20 yıl bile hamile olmuş olsam beni doktor demedigi sürece yatağa kimse yatırmazdi. Kafama takılır di eşim kaşıklari düzgün sırasına göre koydumu. Mutfakta ki yerdeki kalebodurlara şu sıçrattimi. Camasirlari abuk subukmu aştı der yatmazdim. Ama o gece çok korktum. Benim ve ben gibilerin çok fazla luksumuz yok bebek adına. Onun için şimdi umrumda degil.şimdi biz daha onemliyiz
Merhaba, Bahçeci Fulya' ya mı gidiyorsun?@Lulinda Çok güzel bir haber , her şey sonuna kadar güzel olsun inşallah..@Capslocked Seninde tedavin hayırlı olsun arkadaşım su gibi akıp geçsin bütün işlemlerin .
Ben dün olduğu gibi bu günde doktordaydım.Klinik nasıl kalabalıkdı inanamadım .Saat 8 de gittim kan verme muayene derken saat oldu 11 anca çıkabildim .Yine e2 ve p4 e bakıldı .Pazartesi opum var inşallah .Umuyorum herşey güzel geçer ve salı döllenen ve ilerleyen embiryo haberlerim olur ..Bende durumlar bu kızlar .
peki orda ücret ne kadar ödüyordunuz?Farklar var, o yüzden türkiyedede denemek istedim. Benim için en önemlisi, türkiyede Embriyo yu 5.güne kadar götürmek istiyorlar. Burda yok, hemen 2.günde transfer yaptılar hep. Amaçları doğal ortamına koymak istekleriymiş. PGT yapmadılar, yaş faktörüne bağladıkları için. Yasal olarak isviçre sınırlı.
Banada aynısını demişlerdi. Burada pahalı yapılıyor dışarıda daha uygun yapan yerler var demişlerdicnm amh ve semen analizinde çoğu laboratuvarın sonuçları çok tutarsız oluyor ve güvenilir olmuyor.. bu sebepten sadece bu iki testi kendilerinde yaptırmamızı daha uygun görüyorlar.. onun dışındaki diğer testleri istediğin yerde yaptırabilirsin bunu muayenedede belirtiyorlar hatta bana ayşe hanım diğerlerini bizde yaptırmana gerek yok unv. hastanelerinde ücretsiz yaptır demişti benim zamanım yoktu.... testlerin çok çok iyi tutmuş.. türkiyede de çok uygun fiyata test yaptırabileceğin yerler var yurt dışından pek farklı değil bu senin tercihine ve yaptıracağın yere göre değişiyor..
Almanyada gittiğim ama baslamadigim kinderwunsch Zentrum bana ilaçlar vs 6000 euro dedi aşağı yukaripeki orda ücret ne kadar ödüyordunuz?
Uzun zamandir okuyorum. Allah herkesin yardimcisi olsun. Ben de 39 yasindayim 6 yasinda bir kizim var 6.tup bebek denememde olmustu (dondurulmus). Tekrar bebek istedik ozellikle kizim yine tup bebek denedik (ekim)malesef negatif cok uzulduk. Allahim once hic olmayanlara versin insallah icinde bizede. Cook guzel olurdu kizimla beraber bir bebek buyutmek. nasip, esimi cok zor ikna etmistik denemeye.
Almanyada gittiğim ama baslamadigim kinderwunsch Zentrum bana ilaçlar vs 6000 euro dedi aşağı yukari
Evet maalesef.ama sigorta yarısını karşıladığı için 3000 euro.ama bizim için değil. Yastan dolayidemekki orda çok çok pahalı..teşekkür ederim.
Evet maalesef.ama sigorta yarısını karşıladığı için 3000 euro.ama bizim için değil. Yastan dolayi
Fena halde kendime acıyasım var... Ama yapmayacağım :))
Banada aynısını demişlerdi. Burada pahalı yapılıyor dışarıda daha uygun yapan yerler var demişlerdi
hatta eşimin sperm testide burda yaptirmistim. Eşim yumurtalar toplanacaği gün gelecekti oraya.onlara anlattim zorlamadilar bile.ben negative almama ragmen çok memnun kaldım kendilerinden.sadece yatağa sedye ile goturduler.çarşaf ile aldılar yatağa. O bİran hoş değildi. YokSa işleyiş mükemmel. Hatta ben 6 ay önce rahim filmi çekilmek için İstanbul Fındıkzade ye gittim.çekildi. M. Gidip o gün Semra ve Murat beye gösterdim. Para ci olsalardı olur olmaz ameliyat derlerdi bana.Semra hanim sorun yok dedi rahimde.memorialde gidenler gidecek olanlar in içi rahat olsun.
Uzun zamandir okuyorum. Allah herkesin yardimcisi olsun. Ben de 39 yasindayim 6 yasinda bir kizim var 6.tup bebek denememde olmustu (dondurulmus). Tekrar bebek istedik ozellikle kizim yine tup bebek denedik (ekim)malesef negatif cok uzulduk. Allahim once hic olmayanlara versin insallah icinde bizede. Cook guzel olurdu kizimla beraber bir bebek buyutmek. nasip, esimi cok zor ikna etmistik denemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?