Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yattikca yat birsey olmaz ilk 3 ay hic takma evdeki islere, esin yapsin isleri dur bende sunun ucundan tutayim deme sakin, tamda kanama yokken iyice dinlen, az kendini iyi hissetiginde etrafi toparlamaya falan yardim edersin. simdi degil sonra ama arada kalk tabii yatarkende güzel filmler izle, stres atarsin zamani daha eglenceli gecirirsin.

ocakta gideceğim cnm.. evet Ayşe hn çok samimi güler yüzlüdür.. zaten ekip çalışılıyor o yüzden Semra hanım dıişındaki doktorlar çokda önemli değil canım.

Öyle yapıyorum saten.teşekkür ederim.ben çok tez canlı birisiyim.o aksamki o kan gelmemiş olsaydı 20 yıl bile hamile olmuş olsam beni doktor demedigi sürece yatağa kimse yatırmazdi. Kafama takılır di eşim kaşıklari düzgün sırasına göre koydumu. Mutfakta ki yerdeki kalebodurlara şu sıçrattimi. Camasirlari abuk subukmu aştı der yatmazdim. Ama o gece çok korktum. Benim ve ben gibilerin çok fazla luksumuz yok bebek adına. Onun için şimdi umrumda degil.şimdi biz daha onemliyiz

cnm amh ve semen analizinde çoğu laboratuvarın sonuçları çok tutarsız oluyor ve güvenilir olmuyor.. bu sebepten sadece bu iki testi kendilerinde yaptırmamızı daha uygun görüyorlar.. onun dışındaki diğer testleri istediğin yerde yaptırabilirsin bunu muayenedede belirtiyorlar hatta bana ayşe hanım diğerlerini bizde yaptırmana gerek yok unv. hastanelerinde ücretsiz yaptır demişti benim zamanım yoktu.... testlerin çok çok iyi tutmuş.. türkiyede de çok uygun fiyata test yaptırabileceğin yerler var yurt dışından pek farklı değil bu senin tercihine ve yaptıracağın yere göre değişiyor..

tedavin hayırlı olsun cnm.. bursa acıbademdemi başlayacaksın..yücel beydende çok memnun olanlar var.

boşver canım bu süreçte evi pislik götürsün.. tertemiz ev ve yalnızlık yerine, bebekli ve darmadağınık olsun mutluluk bu olacak..

Merhaba, Bahçeci Fulya' ya mı gidiyorsun?

peki orda ücret ne kadar ödüyordunuz?

Banada aynısını demişlerdi. Burada pahalı yapılıyor dışarıda daha uygun yapan yerler var demişlerdi
hatta eşimin sperm testide burda yaptirmistim. Eşim yumurtalar toplanacaği gün gelecekti oraya.onlara anlattim zorlamadilar bile.ben negative almama ragmen çok memnun kaldım kendilerinden.sadece yatağa sedye ile goturduler.çarşaf ile aldılar yatağa. O bİran hoş değildi. YokSa işleyiş mükemmel. Hatta ben 6 ay önce rahim filmi çekilmek için İstanbul Fındıkzade ye gittim.çekildi. M. Gidip o gün Semra ve Murat beye gösterdim. Para ci olsalardı olur olmaz ameliyat derlerdi bana.Semra hanim sorun yok dedi rahimde.memorialde gidenler gidecek olanlar in içi rahat olsun.

Uzun zamandir okuyorum. Allah herkesin yardimcisi olsun. Ben de 39 yasindayim 6 yasinda bir kizim var 6.tup bebek denememde olmustu (dondurulmus). Tekrar bebek istedik ozellikle kizim yine tup bebek denedik (ekim)malesef negatif cok uzulduk. Allahim once hic olmayanlara versin insallah icinde bizede. Cook guzel olurdu kizimla beraber bir bebek buyutmek. nasip, esimi cok zor ikna etmistik denemeye.

Reactions: Eua

Hoşgeldin .. Allah kızına uzun Ömür versin .. Inşallah gönlüne göre de ikinci evladı da versin Rabb'im.. Biz hepimiz için dua ediyoruz burada ..

şükürler olsunki gebesin ve inşallah hep böyle devam edecek, artık o tarz şeylere sende gerek kalmayacak canım..
bebeğin uğurun olacak hayatım.. maşallah

belli olmaz daha yaşın genç canım bakarsın yine denersin.. ekimde nerede denemiştin.. o tarihte memorialda bi bayanla tanışmıştım 39 yaşındaydı 6 yaşında kızı vardı ve bankada çalışıyordu tekrar deniyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…