Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

merhaba, bebeginize kavustunuzmu..

kolay gelsin canim.. gectinya evine gerisi gelir yavas yavas..

Olumlu ol ve çok kafa yorma lütfen.. Sen dikkat et hareketlerine yeter sanırım

OPU dan sonraki aydayım ve Dr bana yumurtalıklara ilacın etkisi devam ediyor dedi.. Herkeste aynı olur mu bilmiyorum..

Bir döllenmiş yumurta yeter, Bebeğin olur inşallah...

Çok güzel.. Nerede bu uzman.. Ben de mi gitsem acaba diye düşündüm.. Benim tedavimde faydası olur mu acaba? Bizim sorunumuz sperm azlığı.. Tane ile sperm çıkıyor sevdiğimden..

canım bende Tekirdağdayım banada beklerim beyaa Tekirdağ köftesinin ardından Hayrabolu tatlısı ve peynir helvası yemeden gitme..
Sağol canım teklifin için gelmiş kadar oldum. Kaçabilirsen gelebilirim ama Tekirdağ dışında bir bağevinde kalıyoruz. Bu arada ben 7 yıl Hayrabolu da yaşadım. Tatlısı kaçmaz yani:)

Çok güzel.. Nerede bu uzman.. Ben de mi gitsem acaba diye düşündüm.. Benim tedavimde faydası olur mu acaba? Bizim sorunumuz sperm azlığı.. Tane ile sperm çıkıyor sevdiğimden..
Mecidiyeköy de. İkiniz de gitseniz daha iyi olur. O opudan 1-2 gün önce, sen transferden 1-2 gün önce.

Merhaba, elde var 1 misali dün değerli bir yumurtam döllenmiş. İnş. Hayırlısı ile bebişimin bu kez geleceğine inanıyorum.
Canımm tek taşın hayırlı ugurlu olsun sonu bebişli olsun inşallhhh
Cok cok gecmiş olsun en kısa zamanda iyileşip bebeğine kavuşman dileğiyle...
Kızlar çok sağolsun bakalım yarın ne haberler gelecek klinikden .Kısmetde ne varsa o artık
İnşallah cok cok güzel haberler gelecek...
İnşallah güzel haberlerle gelip bizlerede umut olursun canım
celinada hiç gözükmüyor...
celinaa canımm özletme kendiniiii
Geldiiimmm geldiiimmmmmmmm

Sağol canım teklifin için gelmiş kadar oldum. Kaçabilirsen gelebilirim ama Tekirdağ dışında bir bağevinde kalıyoruz. Bu arada ben 7 yıl Hayrabolu da yaşadım. Tatlısı kaçmaz yani:)
Canım hayırlı ugurlu olsunnnn hamikeliğin Allah tamamına erdirsin
B belki37 canım sen de hamilesin eğer yanlış okumadıysam biraz stres yaratıyorsun kendine lütfen olumlu düşün olumlu olsunnnn kucağına aldığın günler gelsin ...

Kızlarr selammm yazmaya niyetlendikçe bişeyler girdi araya sonra ara açıldı bi türlü nerden başlayacağımı bilemedim muhakkak atladığım olmustur kusura bakmayın ne olur bundan sonra daha aktif burdayım sizi seviyorummm
2220 fıstık tasınmıssın artık keyıf zamanı bebiş zamanııııı

Mecidiyeköy de. İkiniz de gitseniz daha iyi olur. O opudan 1-2 gün önce, sen transferden 1-2 gün önce.
Bu bio enerji uzmanımı canım? Önceki mesajları tarayacağım birazdan ama unutmayayım diye bir sorayım dedim eğer öyleyse banada özelden atabilir misin numarasını zahmet olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…