- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.861
merhaba, bebeginize kavustunuzmu..arkadaşım amacım polemik yaratmak yada Birileirni üzmek değil yanlış anlaşılma olsun istemem ZOR DERKEN MADDİ VE MANEVİ DEMEK İSTEMİŞİTM BEN 9 DEFA DENEDİM YAŞADIĞIM İÇİN BİLİYORUM VE İLAÇ İÇİN RAPOR KULANMIYORUZ YA ONU KAST ETTİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN ÇÜNKÜ BENDE AYNI YAŞLARDAYIM AYNI YOLDAN GEÇİP AYNI ZORLUKLARI YAŞADIM
kolay gelsin canim.. gectinya evine gerisi gelir yavas yavas..İyiyim arkadaşım, sağol. Tadilat işi bitmeden taşınmak zorunda kaldık, her şeyim boya ve çamur oldu. Hem tamirat - tadilat, hem ev temizliği, hem eşyaların temizliği, hem yerleşme, kediler, köpekler, günde üç öğün yemek, çamaşır, bulaşık derken kendimi göremez oldum. Kedimin birisi rahatsızlandı, 20 günlük bebeklerini reddediyor. Onlara yetişmeye çalışırken bile başım dönüyor. Hala ortalıkta koliler var...
Hehe, bir dokun bin ah işit gibi oldu
Içi kaliteli yumurta dolu bol bol folikülün olsun.. Benim arkadaşım FSH ı Civan perçemi Çayı ile düşürmüştü.. İbrahim Saraçoğlu tavsiyesi idi ..Şu anda ben folikül yolu gözlüyorum:)
Iyiy im arkadaşım. Kafam azda olsun dağıldı. Ama bu sefer kendi kendimi dovecegim. Şimdide 6 haftalik kese görüntülerine bakıyorum yolk saci diyorlar.yuvarlak içi boş kesenin kıyısında duran bişey. Eee ben diyorum sadece 2 beyaz nokta gördüm .bu ne diyorum
doktorda yazdı saten .görülen noktalar var embriyo olabilirde olmayabilirde.tam gözükmüyor diyor.bakalım hayırlısı. Gerçi çokta eseleniyorum ama ne bilim
Herkese merhaba,
ben yokken yeni arkadaşlar da katılmış, hoş geldiniz sayfamıza arkadaşlar.
sonucu pozitif çıkan arkadaşlar, hayırlı, uğurlu, sağlıklı, sıhhatli olsun inşallah sizlere ve bebişlerinize.
Kızlar miyom ameliyatım bu perşembe, sonrasında ise Allah izin verirse tekrar puregon iğneye başlıyorum. Bir tane tek taşımın yanına elmaslar da koyabilirim inşallah.
prolaktin dışında kötü giden bir değerim yok. Ama şu e2 testini de yaptırmak istiyorum. İstanbul, Anadolu yakasında e2 değerini nerde yaptırabilirim acaba, bileniniz var mı?
Bu ay çok güzel bişey olmuştu, 5 tane yumurtam oluşmuştu, miyom ameliyatı olacağım için maalesef onları toplatamadım. Kızlar daha önce de sormuştum ama belki yeni katılan arkadaşların bilgisi vardır, OPU işleminden sonraki ayda yumurtalıkların verimi bir süre daha yükseldiği doğrumu acaba. Sonradan işime yarayan bir bilgi olur benim için.
Kızlar selam herkes @monkey Hiç üzülme her sabrın sonu selamet ...Rabbim derdi verdi dermanıda verecek elbet..Benden havadiseler ise dün opum oldu saat 11 gibi çıktım klinikden 2 yumurta beklerken 3 aldılar .Fakat bu gün aradılar ve sadece 1 tane döllenmiş .Korktuğum yine başıma geldi yani .Yarın bakalım hala yaşıyor olucak mı embiryom ..Dün y,ine benim ağlamalarım uzunca bir süre devam etti. ..Neyse buna da şükür .Dün ilk defa bütün gün başım ağrıdı ..Alarada dün aldı bebişlerini ..Erbil bey yola çıkma diyince otelde kaldılar ..Bakalım bugün durumu nasıl .Mesaj attım teline ama okumadı daha ..Yine bana opu yolları göründü
Öyle işte benden havadisler .
Mrb benim de 2. Tüp bebek denemem 42 yaşındayım bugün transferimin 9. Günü heyecanla bekliyorum
Hoşbulduk tşk ederimTopige hasgeldin canim hayirlisi olsun herkes icin
Bioenerjiden konu açılmış yukarıda, ben de kendi deneyimimi paylaşayım istedim. Transferden 2 gün öncesinde Rus bir bayana gittim. Kendisi tıp eğitimli bir jinekolog ve aynı zamanda bio-enerji, kuantum terapi uzmanıymış. Ben daha sonra öğrendim bunu. (Seans sırasında aklımdan da geçmişti ne çok jinekolojik tıbbı terim biliyor diye:)Ben bu bayana hiç inanarak gitmedim aslında. Bir arkadaşım hep bahsederdi. Migreni ve bağırsak problemleri için giden ve tamamıyla ilaçsız olarak bu sorunlarını çözen. Neyse dedim ki gitmekten ne zarar gelir. Giden biraz para olacak ama işe yararsa da bebek olacak:)
Epey bir konuştuk seans sırasında. Psikolog gibi. Anneanne-babaanelere, çocukken geçirilen travmalara kadar. Çocukluğunu anlat bakalım gibi bir durum oldu yani:)
Benim 4 yaşında annemin yaptığı düşüğünü görmem, kan içindeki üstü başı falan meğerse kendimde hamile kalmayı engelleyen bir korku yaratmış. Bir de daha önceki kurtajlarımdan rahmim bana küsmüş. Onun demesiyle. Neyse sonra beni yatırdı. Güzel bir müzik, kristal taşlar eşliğinde enerji vererek benimle konuşmaya başladı ve ben seansın sonunda mutluluktan ağlıyordum ve resmen 2 çocuğum var da büyümüşler, torunlarım olmuş falan şeklinde 1 saatliğine anneliği yaşamıştım. Kalktım hadi artık git, rahmin senin çocukların için mükemmel bir yer. Al onları ve büyüt dedi.
Salya sümük eve geldim.
Ben pozitif sonuç görmem de beyin gücünün çok etkisi olduğunu düşünüyorum artık. Bütün kilitleri açabilirsek herşey yapılabilir.
Sağol canım teklifin için gelmiş kadar oldum. Kaçabilirsen gelebilirim ama Tekirdağ dışında bir bağevinde kalıyoruz. Bu arada ben 7 yıl Hayrabolu da yaşadım. Tatlısı kaçmaz yani:)canım bende Tekirdağdayım banada beklerim beyaa Tekirdağ köftesinin ardından Hayrabolu tatlısı ve peynir helvası yemeden gitme..
Mecidiyeköy de. İkiniz de gitseniz daha iyi olur. O opudan 1-2 gün önce, sen transferden 1-2 gün önce.Çok güzel.. Nerede bu uzman.. Ben de mi gitsem acaba diye düşündüm.. Benim tedavimde faydası olur mu acaba? Bizim sorunumuz sperm azlığı.. Tane ile sperm çıkıyor sevdiğimden..
Mecidiyeköy de. İkiniz de gitseniz daha iyi olur. O opudan 1-2 gün önce, sen transferden 1-2 gün önce.
Atıyorum özel mesajdan.OPU oldu geçen ay.. Adını numarasını verebilir misin?
Canımm tek taşın hayırlı ugurlu olsun sonu bebişli olsun inşallhhhMerhaba, elde var 1 misali dün değerli bir yumurtam döllenmiş. İnş. Hayırlısı ile bebişimin bu kez geleceğine inanıyorum.
Cok cok gecmiş olsun en kısa zamanda iyileşip bebeğine kavuşman dileğiyle...Tatlım Cın3 seviyesi bu. Senin yaşadığın cın1. Evet her gün üzüm yiyorum, kan kaybından Demir eksikliği başladı. İnşallah herşey yolundadır. Şu anda tek isteğim sağlığıma kavuşmak. Öpüyorum
İnşallah cok cok güzel haberler gelecek...Kızlar çok sağolsun bakalım yarın ne haberler gelecek klinikden .Kısmetde ne varsa o artık
İnşallah güzel haberlerle gelip bizlerede umut olursun canımBen Bursa'da Doç Dr murat arslan bey de tedavi görüyorum 3. Gün embriyosu olduğu için test için 12. Günü bekliyorum ilk denememde 9. Gün idrar testi yapmıştım negatif olunca çok Üzücü olmuştu 10 . Gün kanda ayni çıktı o Yüzden bu defa 12 günü beklicem
Geldiiimmm geldiiimmmmmmmmcelinada hiç gözükmüyor...
celinaa canımm özletme kendiniiii
Canım hayırlı ugurlu olsunnnn hamikeliğin Allah tamamına erdirsinSağol canım teklifin için gelmiş kadar oldum. Kaçabilirsen gelebilirim ama Tekirdağ dışında bir bağevinde kalıyoruz. Bu arada ben 7 yıl Hayrabolu da yaşadım. Tatlısı kaçmaz yani:)
süper bir tatlı üstüne tahin ve kaymak hımmm harika bir tatlı..canı çekene kargoyla gönderebilirim dermişimm..sen gel beyaa ben sana ısmarlarım söz canım..
Bu bio enerji uzmanımı canım? Önceki mesajları tarayacağım birazdan ama unutmayayım diye bir sorayım dedim eğer öyleyse banada özelden atabilir misin numarasını zahmet olmazsa..Mecidiyeköy de. İkiniz de gitseniz daha iyi olur. O opudan 1-2 gün önce, sen transferden 1-2 gün önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?