- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.881
Evet canım atarım sana da.Bu bio enerji uzmanımı canım? Önceki mesajları tarayacağım birazdan ama unutmayayım diye bir sorayım dedim eğer öyleyse banada özelden atabilir misin numarasını zahmet olmazsa..
Ayyyy kiyamam yaa senin minak kedilerin tasinma onlarida etkilemistir mutlaka ben sana dedim öyle hemen yerlesemesin yavas yavas yap canim kediler hasta olsun sen olma onlara bakan var nasil olsa sen kendine dikkat etİyiyim arkadaşım, sağol. Tadilat işi bitmeden taşınmak zorunda kaldık, her şeyim boya ve çamur oldu. Hem tamirat - tadilat, hem ev temizliği, hem eşyaların temizliği, hem yerleşme, kediler, köpekler, günde üç öğün yemek, çamaşır, bulaşık derken kendimi göremez oldum. Kedimin birisi rahatsızlandı, 20 günlük bebeklerini reddediyor. Onlara yetişmeye çalışırken bile başım dönüyor. Hala ortalıkta koliler var...
Hehe, bir dokun bin ah işit gibi oldu
41 kere maşallahhhh Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinşansı bahtı tahtı açık olsuntesekkur ederiz darisi burdaki butun arkadaslara insallah...
Eşimde Hayrabolu lu köfteydi tatlıydı akşam akşam canımmmm çektiii süper lezzetler...Ben de bu haftasonu Tekirdağ dayım. Gelsin köfteler:)
malesefmerhaba, bebeginize kavustunuzmu..
Elbette seninki çok daha ciddi. Benim yıllardır süren mantar ve iltihap sorunum da vardı. Onlardan kalan bir şeydi muhtemelen. Ama doktor yüzüme kanser deyince yaşadığım şok hiç öyle 1 seviyesinde kalmamıştı. Bilmiyordum da o zaman Cın ne işe yarar, ne anlama gelir. Gelmiş, geçmiş olsun, Rabbim kimseye vermesin.
Fotograflarından gördüğüm kadarıyla sağlam bir beden yapın var. Kolay kolay bir hastalığa teslim olmayacak gibi. Gözlerinin ışıltısı da yerinde. Çabuk toparlanacaksın inşallah. Ben de seni kocaman öpüyorum. Say ki kızkardeşinim, çok ta özlemişim. Öyle sarılmışım, öyle öpmüşüm...
malesef
Profilinizde yaşınız 24 yazıyor, yanlış o zaman herhalde değil mi?arkadaşım amacım polemik yaratmak yada Birileirni üzmek değil yanlış anlaşılma olsun istemem ZOR DERKEN MADDİ VE MANEVİ DEMEK İSTEMİŞİTM BEN 9 DEFA DENEDİM YAŞADIĞIM İÇİN BİLİYORUM VE İLAÇ İÇİN RAPOR KULANMIYORUZ YA ONU KAST ETTİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN ÇÜNKÜ BENDE AYNI YAŞLARDAYIM AYNI YOLDAN GEÇİP AYNI ZORLUKLARI YAŞADIM
beklerim canım kapım açıkkk her zamann..Sagol canim gelmis ve yemis kadar oldum busene insallah önce zonak sirada sonrada bakimisin hopppp sendeyim
çok şükür ALLAHIM A pozitif.....
ben arkadaşlara bilgi olsun diye söylüyorum.11.gün idrar testi(hemde şupahalı erken çıkanlardan)negatif
12.gün değerim kanda pozitif.binlerce şükür .
Allah tamamına erdirsin inşallah....
ben dayanamadım canım sana dedim ya iyi dayandın diye..Harika çok sevindim. Sen de doktorun sözünü dinlememişsin ama sonu güzel olmuş:)
Aradın mı doktorunu?ben dayanamadım canım sana dedim ya iyi dayandın diye..
evet canım. bana tekrar yaptırmana gerek yok dedi..aynen ilaçlara devam dedi.Aradın mı doktorunu?
Harika çok sevindim. Sen de doktorun sözünü dinlememişsin ama sonu güzel olmuş:)
ben dayanamadım canım sana dedim ya iyi dayandın diye..
Çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Darısı benim ve buradaki herkesin başına. Kaç çıktı sonucun? Kaç embiryo yerleştirilmişti canımevet canım. bana tekrar yaptırmana gerek yok dedi..aynen ilaçlara devam dedi.
15 gün sonra kontrole gelin dedi.
ama ben şehir dışında old. için belki gidemem...
ben yinede birgün sonra yine test yaptırım.
Çok sevindim yaşın kaç kendinimde inşallah pozitif sonucunu görürümiki embryo canım..
3.gün embryosu 8 hücreliydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?