Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ayyyy kiyamam yaa senin minak kedilerin tasinma onlarida etkilemistir mutlaka ben sana dedim öyle hemen yerlesemesin yavas yavas yap canim kediler hasta olsun sen olma onlara bakan var nasil olsa sen kendine dikkat et

Cok üzüldüm canim pes etme diycem ama sen daha iyisini bilirsin tabiki yasa kafani takma tek problem oysa ama anliyorum seni bizlerle paylasmak istersen buyur gel sende katil bizlere . Derdin nekadar büyük olursa olsun umudunu kaybetme arkadasim gelip seni nezaman bulacagi hic beli olmaz ben teklifine hayir demezdim ama Yurtdisindayim canim
Herseyin hayirlisi gelsin seni bulsun

Profilinizde yaşınız 24 yazıyor, yanlış o zaman herhalde değil mi?

Harika çok sevindim. Sen de doktorun sözünü dinlememişsin ama sonu güzel olmuş:)

ben dayanamadım canım sana dedim ya iyi dayandın diye..

Sizi ikinizide tebrik ediyorum sizleri ve bebislerinizi kucakliyorum eminiki cok tatli Anneler olacaksiniz darisi bütün isteyenlerin basina öptüm sizi bizleride dualariniza dahil edin fistiklar

evet canım. bana tekrar yaptırmana gerek yok dedi..aynen ilaçlara devam dedi.
15 gün sonra kontrole gelin dedi.
ama ben şehir dışında old. için belki gidemem...
ben yinede birgün sonra yine test yaptırım.
Çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Darısı benim ve buradaki herkesin başına. Kaç çıktı sonucun? Kaç embiryo yerleştirilmişti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…