Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bekleyişin bebek haberiyle taçlansın inşallah:)
İlk 2 gün dinlenip 3.gün işe başlamıştım.
Ağır kaldırmamak, uzanmamak gibi şeyler haricinde ekstra birşey yapmamıştım ben.

ALARA14 Canim hayirli ugurlu olsun cani gönülden dua ediyorum Allah cabalarini bosa cikarmasin gönlüne göre hayirli bir evlat versin sana canim herseyden önce hep pozitif ol hic belirti arama canim yaptirabiliyorsan Lulindanin tavsiyesi bio eneji uygulatir baskada canin ne istiyosa ye ic ayrim yapma (sakatat haric sücük vb. Haric) unutma suan sen hamilesin ayyy harika topik hammilelerle coşşun insallah

Canımm transferin hayırlı olsun ikiside tutsun inşallahhhhh bol su iç yorma kendini pızitif şeyler düşün ...

Ayyyy kiyamam yaa senin minak kedilerin tasinma onlarida etkilemistir mutlaka ben sana dedim öyle hemen yerlesemesin yavas yavas yap canim kediler hasta olsun sen olma onlara bakan var nasil olsa sen kendine dikkat et

Eşyalar eve ulaştığında boyacı girişi boyuyormuş. Dışarıda yağmur... Eve giren eşyalar boya olmuş hep. Boncuk naylonla sardık her şeyi ama yırtmışlar taşırken. Kirli beyaz koltuk takımımın beyazı gitmiş kiri kalmış. Güya toplarken her şeyi temizleyip paketledik. Kalorifer arızalıymış, bir hafta ufo ile ısındık, duvarlar kurumadı, gelip geçtikçe her yerimiz boya oldu... Kedilere dışarıda yer ayarladık, çok şükür onlar kurtuldu boyanmaktan. Genel olarak iyiler. Bahçede mutlu mesut koşturuyorlar. Ağaçlara tırmanıyorlar. Sadece lohusa olan, stresten sanırım, kaçtı, üç gün gelmedi eve. Yavruları aç kaldı. Diğer kedi, sütü azaldığı halde ara sıra emziriyor, anneye de iğne yapıyoruz sütü insin diye. Öyle emziriyor. İdare ediyoruz ama zor oluyor. Zaman alıyor. Neyse, çoğu gitti, azı kaldı. Bir kaç kere daha usta gelecek, onların da işi bitince benim işim de bitiyor.

canım inş ikiiside sıkı sıkı tutunsun Allahım kan can versin sağlıklı hayırlı evlat olsunlar..minişler kaç hücreli bilgi verdilermi canım..

Çok güzel.. Nerede bu uzman.. Ben de mi gitsem acaba diye düşündüm.. Benim tedavimde faydası olur mu acaba? Bizim sorunumuz sperm azlığı.. Tane ile sperm çıkıyor sevdiğimden..

Tüp tedavisinde olmasan da gitmeni tavsiye ederim. Hayata bakışı değişiyor insanın. Kendini daha olumlu, mutlu hissetmek çok güzelmiş...

Reactions: Eua

Hoşgeldin. Bu kadar uzak kalma yaw. Özlüyoz burda
Taşındım arkadaşım. Bir de yerleşebilirsem kendime bir gün izin vereceğim. Sadece kendimle ilgileneceğim. Ama yazın çok güzel keyif yeri olacak. Her zaman beklerim.

2220 fıstıgım sen de bir bio enerji uzmanından bahsediyordun bi hatırlatsana bana adını sanını ..bu aralar bio enerjiye sardım ben de:)))))

Cavit Çağ. Bugünlerde Türkiye' de mi bilmiyorum ama geleceği zaman facedeki sayfasından duyuruyor. Yine de Lulinda' nın bahsettiği bayan daha aklıma yatıyor. Ayarlayabilirsem bir de ona gitmek istiyorum...

evet canım. bana tekrar yaptırmana gerek yok dedi..aynen ilaçlara devam dedi.
15 gün sonra kontrole gelin dedi.
ama ben şehir dışında old. için belki gidemem...
ben yinede birgün sonra yine test yaptırım.

Tebrik ederim, Allah kucağına aldığın günleri de göstersin. Yaşadığın yerde iyi bir doktorla da takip edebilirsin. Riskli gebelik takibi yapan birisi olsun yeter. Tüp olduğu için otomatik olarak riskli gebelik oluyor malesef. Dilerim hiç sorunsuz tamamlarsın 9 ayı...

Hayırlı olsun arkadaşım. Yeni yıla karnında büyüyen canlarla birlikte girersin inşallah. Bol bol dinlen, su iç, beslenmene ve hareketlerine dikkat et. Itırlı bitkileri (nane, maydonoz vs.) sınırlı tüket. Bolca da dua et. Biz de senin için duacıyız. İnşallah doğuma gün sayacağın günleri de karşılarız birlikte....

bu kadından herkese lazım valla acaba bizim ülkemizdede varmı böyleleri

önemli olan sayı değil canım bir tane olsun bizim olsun inşallah herşey gönlünce olur

Olur böyle terslikler tasinmalarda canim hersey düzelir biter yeterki saglik olsun yaza kismet olurda gelirsem keyf cayini ve kahveni icerim bir güzel kacadan gizli kedilerini minciklarim
A be bu ne? Uçuk çıkardım ayol, böyle korkutulur mu insan?
Böyle korkuturum iste

Hadi hayırlısı pozitif ol ve ayaklarını uzatıp dinlen.... Herşey çok güzel olsun inşallah...dualarımız seninle....

Sen bir yerleş tamamen bahara doğru gelicem seni koca göbeğinle görmeye :))))

Cavit Çağ. Bugünlerde Türkiye' de mi bilmiyorum ama geleceği zaman facedeki sayfasından duyuruyor. Yine de Lulinda' nın bahsettiği bayan daha aklıma yatıyor. Ayarlayabilirsem bir de ona gitmek istiyorum...
Evet fıstığım yaa içimde bastıralamz bir gitme coskusu var :))) arayıp bilgi alayım bi Lulında sağolsun hem bilgi vermil hem de atmış iletişim bilgilerini özelden ben de aldığım bilgileri aktarırım size...

Hayırlı olsun,23 Aralık'ta gebeyim müjdesini verirsin bizlere,dualar seninle canım.

aleyküm selam canım çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık bizler iyi olacazki bebeklerimizde gelsin inşallah çabucak iyileşir hamile kalır ve bebeğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…