- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.901
Arkadaşlar merhaba. Dün donmuş embiryo transferim oldu. 3. Gün 2 donmuş embiryo transferim oldu. Test günüm 23 Aralık. Inşallah pozitif sonuç alırım.dualarınıZı bekliyorum. Bu arada neler yapmalıyım. TavsiyeleriniZe ihtiyacım var
yaş 37Çok sevindim yaşın kaç kendinimde inşallah pozitif sonucunu görürüm
Hayırlı oksun canımm Allah tamamına erdırsınn inşallahhevet canım. bana tekrar yaptırmana gerek yok dedi..aynen ilaçlara devam dedi.
15 gün sonra kontrole gelin dedi.
ama ben şehir dışında old. için belki gidemem...
ben yinede birgün sonra yine test yaptırım.
ALARA14 Canim hayirli ugurlu olsun cani gönülden dua ediyorum Allah cabalarini bosa cikarmasin gönlüne göre hayirli bir evlat versin sana canim herseyden önce hep pozitif ol hic belirti arama canim yaptirabiliyorsan Lulindanin tavsiyesi bio eneji uygulatir baskada canin ne istiyosa ye ic ayrim yapma (sakatat haric sücük vb. Haric) unutma suan sen hamilesin ayyy harika topik hammilelerle coşşun insallahArkadaşlar merhaba. Dün donmuş embiryo transferim oldu. 3. Gün 2 donmuş embiryo transferim oldu. Test günüm 23 Aralık. Inşallah pozitif sonuç alırım.dualarınıZı bekliyorum. Bu arada neler yapmalıyım. TavsiyeleriniZe ihtiyacım var
Canımm transferin hayırlı olsun ikiside tutsun inşallahhhhh bol su iç yorma kendini pızitif şeyler düşün ...Arkadaşlar merhaba. Dün donmuş embiryo transferim oldu. 3. Gün 2 donmuş embiryo transferim oldu. Test günüm 23 Aralık. Inşallah pozitif sonuç alırım.dualarınıZı bekliyorum. Bu arada neler yapmalıyım. TavsiyeleriniZe ihtiyacım var
Ayyyy kiyamam yaa senin minak kedilerin tasinma onlarida etkilemistir mutlaka ben sana dedim öyle hemen yerlesemesin yavas yavas yap canim kediler hasta olsun sen olma onlara bakan var nasil olsa sen kendine dikkat et
canım inş ikiiside sıkı sıkı tutunsun Allahım kan can versin sağlıklı hayırlı evlat olsunlar..minişler kaç hücreli bilgi verdilermi canım..Arkadaşlar merhaba. Dün donmuş embiryo transferim oldu. 3. Gün 2 donmuş embiryo transferim oldu. Test günüm 23 Aralık. Inşallah pozitif sonuç alırım.dualarınıZı bekliyorum. Bu arada neler yapmalıyım. TavsiyeleriniZe ihtiyacım var
Çok güzel.. Nerede bu uzman.. Ben de mi gitsem acaba diye düşündüm.. Benim tedavimde faydası olur mu acaba? Bizim sorunumuz sperm azlığı.. Tane ile sperm çıkıyor sevdiğimden..
Kızlarr selammm yazmaya niyetlendikçe bişeyler girdi araya sonra ara açıldı bi türlü nerden başlayacağımı bilemedim muhakkak atladığım olmustur kusura bakmayın ne olur bundan sonra daha aktif burdayım sizi seviyorummm
2220 fıstık tasınmıssın artık keyıf zamanı bebiş zamanııııı
Eki Görüntüle 1330417 Niye kimse benim mesajlarima cevap yazmiyooo bakem
2220 fıstıgım sen de bir bio enerji uzmanından bahsediyordun bi hatırlatsana bana adını sanını ..bu aralar bio enerjiye sardım ben de:)))))
evet canım. bana tekrar yaptırmana gerek yok dedi..aynen ilaçlara devam dedi.
15 gün sonra kontrole gelin dedi.
ama ben şehir dışında old. için belki gidemem...
ben yinede birgün sonra yine test yaptırım.
Arkadaşlar merhaba. Dün donmuş embiryo transferim oldu. 3. Gün 2 donmuş embiryo transferim oldu. Test günüm 23 Aralık. Inşallah pozitif sonuç alırım.dualarınıZı bekliyorum. Bu arada neler yapmalıyım. TavsiyeleriniZe ihtiyacım var
burda alternatif tip uzmani yasli bi kadin var. ben dusuk yaptiktan sonra bi arkadas beni ona gitmem icin cok zorladi ve hatta randevu almisti. mecburen gittik. iyikide gitmisim o arkadasima minnettarim bu konuda. gittigim aksamin gunduzunde hastanede folikul sayimim vardi ve sol biraz tembeldi az folikul gorunmustu. neyse oraya gittim iceri girer girmez icime bi huzur geldi. neyse yattim kadin sadece sag bileginden tutup belirli bi sorular soruyor bedenine sessiz bi sekilde. bana soyledikleri aynen suydu. rahimde yeterli enerji yok cunku bloklaniyor. gobegimle kasigim arasinda biyer gosterdi burda rahime yeterli enerji gitmesi engelleniyor dedi. birde sol yumurtalik saga gore tembel bunuda acicaz dedi. ben saskin saskin bakiyorum koca hastanede amsterdamda ultrasonla goruleni kadin sadece bedenime sordugu soruyla teshis etmisti. bi minnacik krem verdi 12 saatte bi gosterdigi yere surdum. 4 seans manyetik tedavi uyguladi. tedavinin sonunda yine hamile kaldim.
bana soyledigi suydu ben kimseye garanti veremem ama tibben bi sebeb bulunamiyorsa sebebsiz yani buraya gelen genelde hamile kaliyor. cunku bu rahimdeki enerji problemini tip dunyasi goremiyor teshis edemiyor. kadinin tek sarti saracoglu gibi once hekime gitmeniz.
ben bi kac ay daha deniycem ikinci bebek icin olmadi yine ziyaret edicem kendisini.
kadinin butun muayenesi dogum kartlariyla dolu. insan girer girmez moral buluyor en basinda.
Kızlar selam herkes @monkey Hiç üzülme her sabrın sonu selamet ...Rabbim derdi verdi dermanıda verecek elbet..Benden havadiseler ise dün opum oldu saat 11 gibi çıktım klinikden 2 yumurta beklerken 3 aldılar .Fakat bu gün aradılar ve sadece 1 tane döllenmiş .Korktuğum yine başıma geldi yani .Yarın bakalım hala yaşıyor olucak mı embiryom ..Dün y,ine benim ağlamalarım uzunca bir süre devam etti. ..Neyse buna da şükür .Dün ilk defa bütün gün başım ağrıdı ..Alarada dün aldı bebişlerini ..Erbil bey yola çıkma diyince otelde kaldılar ..Bakalım bugün durumu nasıl .Mesaj attım teline ama okumadı daha ..Yine bana opu yolları göründü
Öyle işte benden havadisler .
Olur böyle terslikler tasinmalarda canim hersey düzelir biter yeterki saglik olsun yaza kismet olurda gelirsem keyf cayini ve kahveni icerim bir güzel kacadan gizli kedilerini minciklarimEşyalar eve ulaştığında boyacı girişi boyuyormuş. Dışarıda yağmur... Eve giren eşyalar boya olmuş hep. Boncuk naylonla sardık her şeyi ama yırtmışlar taşırken. Kirli beyaz koltuk takımımın beyazı gitmiş kiri kalmış. Güya toplarken her şeyi temizleyip paketledik. Kalorifer arızalıymış, bir hafta ufo ile ısındık, duvarlar kurumadı, gelip geçtikçe her yerimiz boya oldu... Kedilere dışarıda yer ayarladık, çok şükür onlar kurtuldu boyanmaktan. Genel olarak iyiler. Bahçede mutlu mesut koşturuyorlar. Ağaçlara tırmanıyorlar. Sadece lohusa olan, stresten sanırım, kaçtı, üç gün gelmedi eve. Yavruları aç kaldı. Diğer kedi, sütü azaldığı halde ara sıra emziriyor, anneye de iğne yapıyoruz sütü insin diye. Öyle emziriyor. İdare ediyoruz ama zor oluyor. Zaman alıyor. Neyse, çoğu gitti, azı kaldı. Bir kaç kere daha usta gelecek, onların da işi bitince benim işim de bitiyor.
Böyle korkuturum isteA be bu ne? Uçuk çıkardım ayol, böyle korkutulur mu insan?
Sen bir yerleş tamamen bahara doğru gelicem seni koca göbeğinle görmeye :))))Hoşgeldin. Bu kadar uzak kalma yaw. Özlüyoz burda
Taşındım arkadaşım. Bir de yerleşebilirsem kendime bir gün izin vereceğim. Sadece kendimle ilgileneceğim. Ama yazın çok güzel keyif yeri olacak. Her zaman beklerim.
Evet fıstığım yaa içimde bastıralamz bir gitme coskusu var :))) arayıp bilgi alayım bi Lulında sağolsun hem bilgi vermil hem de atmış iletişim bilgilerini özelden ben de aldığım bilgileri aktarırım size...Cavit Çağ. Bugünlerde Türkiye' de mi bilmiyorum ama geleceği zaman facedeki sayfasından duyuruyor. Yine de Lulinda' nın bahsettiği bayan daha aklıma yatıyor. Ayarlayabilirsem bir de ona gitmek istiyorum...
Hayırlı olsun,23 Aralık'ta gebeyim müjdesini verirsin bizlere,dualar seninle canım.Arkadaşlar merhaba. Dün donmuş embiryo transferim oldu. 3. Gün 2 donmuş embiryo transferim oldu. Test günüm 23 Aralık. Inşallah pozitif sonuç alırım.dualarınıZı bekliyorum. Bu arada neler yapmalıyım. TavsiyeleriniZe ihtiyacım var
Sara_28,
Selam arkadasim beni genelde eskiler taniyor, evlendigim yil dolmadan gebelik yasadim düsükle sonuclandi. sonrasinda genel kontrolde kalbimce aciklik bulunmusu. operasyon öncesi gebe kalmamam gerektigi ve kalbimdeki sorun giderilince,gebe kalabilecegim söylendi 6 ay sonra operasyon oldum. bu defada agir kan sulandirici ve baska bir ilacla devam etti tedavim, ilac kullanmiyorum ama doktor beklemem gerktigini söylüyor haftaya tekrar kontrolüm var beklemeye devammi yoksa, hamile olmanda sakinca kalmadi diyecekmi bakacagiz.Tüp tedavisi olmadim ilk gebeligimde tedavisiz olmustu. zaten düsükten 3 ay sonrada bu hastaligim cikti bu nedenle dogal denemeye veya tüpe zaman kalmadi. ben sizleri genelde takip ediyorum arada yaziyorum. ama kIsItli oluyor kendime dair tedavi vs. olmayinca, bazen katilamiyorum sohbete,senin ve tüm arkadaslarin bebeklerine kavusmalarini diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?