- 25 Mayıs 2014
- 304
- 258
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.921
Uzun protkoll 11oooTl - 15000tl arası Bunun içinde hastane masraflarımdan, testler ve viziteler herşey. Bir kere bir ödeme yapıyorum.Sigorta maalesef karşilamıyor. Dondurulmuşlar konduğu zaman 35000 artı ödedim.peki orda ücret ne kadar ödüyordunuz?
Arkadaşlar merhaba. Dün donmuş embiryo transferim oldu. 3. Gün 2 donmuş embiryo transferim oldu. Test günüm 23 Aralık. Inşallah pozitif sonuç alırım.dualarınıZı bekliyorum. Bu arada neler yapmalıyım. TavsiyeleriniZe ihtiyacım var
Eşyalar eve ulaştığında boyacı girişi boyuyormuş. Dışarıda yağmur... Eve giren eşyalar boya olmuş hep. Boncuk naylonla sardık her şeyi ama yırtmışlar taşırken. Kirli beyaz koltuk takımımın beyazı gitmiş kiri kalmış. Güya toplarken her şeyi temizleyip paketledik. Kalorifer arızalıymış, bir hafta ufo ile ısındık, duvarlar kurumadı, gelip geçtikçe her yerimiz boya oldu... Kedilere dışarıda yer ayarladık, çok şükür onlar kurtuldu boyanmaktan. Genel olarak iyiler. Bahçede mutlu mesut koşturuyorlar. Ağaçlara tırmanıyorlar. Sadece lohusa olan, stresten sanırım, kaçtı, üç gün gelmedi eve. Yavruları aç kaldı. Diğer kedi, sütü azaldığı halde ara sıra emziriyor, anneye de iğne yapıyoruz sütü insin diye. Öyle emziriyor. İdare ediyoruz ama zor oluyor. Zaman alıyor. Neyse, çoğu gitti, azı kaldı. Bir kaç kere daha usta gelecek, onların da işi bitince benim işim de bitiyor.
Bende aynısını düşündüm.. Tüp bebek için olması Şart değil.. Genel bir arınma olabiliyorsa çok iyi.. Arayacağım..Tüp tedavisinde olmasan da gitmeni tavsiye ederim. Hayata bakışı değişiyor insanın. Kendini daha olumlu, mutlu hissetmek çok güzelmiş...
Sara cımmmmm gidecek o kilolar sen merak etme başkamak bitirmenin yarısıdır kilolar gittikce dahada motive olacaksın süpersin arkadasımmmaerobiğe başladım bugün haftada iki gün bir saat aerobik yapacam diğer günler yürüyüş kilolar daha hızlı gidecek inşallah şimdiye kadar 4 kilo vermişim
Selam canım duydumki forumda bizi özlemişlerrr sen de gelmişsin :) 15 000 Türkiyeye göre çok fazla bir rakam ama sanırsam oralarda normal ...o yüzden avrupadan türkiyede tedaviye gelen cok yabancı var tedavim sırasında en az 8-10 çift ben gördüm bir günde..Uzun protkoll 11oooTl - 15000tl arası Bunun içinde hastane masraflarımdan, testler ve viziteler herşey. Bir kere bir ödeme yapıyorum.Sigorta maalesef karşilamıyor. Dondurulmuşlar konduğu zaman 35000 artı ödedim.
teşekkür ederim canım.inşallah.Tebrik ederim, Allah kucağına aldığın günleri de göstersin. Yaşadığın yerde iyi bir doktorla da takip edebilirsin. Riskli gebelik takibi yapan birisi olsun yeter. Tüp olduğu için otomatik olarak riskli gebelik oluyor malesef. Dilerim hiç sorunsuz tamamlarsın 9 ayı...
Evet, eskisi gibi giremiyorum. Ama sizleri merak ediyorum. Ayrıca sizlerden duyduklarımla öğrendiklerim bana türkiyede çok faydalı oldu. Bide kendi tecrübelerimle bayağı bilinçliydim. Uzunca bi izinliyim şimdi, yazarım yine size. Ev hayatıda güzelmiş be ya!!:)Sara cımmmmm gidecek o kilolar sen merak etme başkamak bitirmenin yarısıdır kilolar gittikce dahada motive olacaksın süpersin arkadasımmm
Selam canım duydumki forumda bizi özlemişlerrr sen de gelmişsin :) 15 000 Türkiyeye göre çok fazla bir rakam ama sanırsam oralarda normal ...o yüzden avrupadan türkiyede tedaviye gelen cok yabancı var tedavim sırasında en az 8-10 çift ben gördüm bir günde..
Sara cımmmmm gidecek o kilolar sen merak etme başkamak bitirmenin yarısıdır kilolar gittikce dahada motive olacaksın süpersin arkadasımmm
Selam canım duydumki forumda bizi özlemişlerrr sen de gelmişsin :) 15 000 Türkiyeye göre çok fazla bir rakam ama sanırsam oralarda normal ...o yüzden avrupadan türkiyede tedaviye gelen cok yabancı var tedavim sırasında en az 8-10 çift ben gördüm bir günde..
teşe kkür ederim canım.inşallah.
işte o doktoru bulmak sorun antalyada
kadın doğumcu biliyorum ama böyle bir doktoru nerdn bulucsam.
acaba ilk kontrole yine günübirlik istanbula doktoruma mı gitsem diyorum.
darısı tüm isteyenler olsun inşallah.
Ohhhh şahaneee tatilin tadını cıkar ben de ev hayatına bayılanlardanım sokaga cıkmayı pek sevmiyorum home sweet home moduu tam bana göreeEvet, eskisi gibi giremiyorum. Ama sizleri merak ediyorum. Ayrıca sizlerden duyduklarımla öğrendiklerim bana türkiyede çok faydalı oldu. Bide kendi tecrübelerimle bayağı bilinçliydim. Uzunca bi izinliyim şimdi, yazarım yine size. Ev hayatıda güzelmiş be ya!!:)
Dinlenmeni tavsiye ederim arkadasım ve tabii ki pozitif düşünmeni ..vücudun belki kendini ayarlıyordur bebeğine istersen yarın dr una bi sorkızlar belimde bayağı ağrı var normalmi
bugün başladı
Utandim simdi yaa elimden birsey gelmiyo ona üzülüyorum burda dil bilmemenin ve birine bagimli olmanin nedemek oldugunu biliyorum
Çok teşekkür ederim
Acmilacigim. Gerçekten meleksin.rabbim gönlüne göre versin.evet çok pimpirikliyim. Sen bizi geçen gün görsen. Ablam enistem ben altona klinik gittik.eşimin haberi yok.doktorun yanındayız. Ablaminda o kadar almancasi yok.tip terimlerin i anlayacak kadar.ablam benim baş ucuMDA. Doktor ultrason la bakıp anlatıyor. Eniste mide paravanin arkasına koyduk.doktorun soylediklerini o tercüme ediyor bize.ınsaallah ben burada 7 yilligim. Normalde doktor işlerim i bile kendim halledebiliyorum. Lakin bu işte bir harf bile kaçırmak istemiyorum. Sagolasin
Ay selcanim yaa malesef burdaki Türk Doktorlari Almanya gibi bir yerde Doktor olduk diye acayip havalilar birsey bilseler yanmam ben asla ona gitmezdim ama o dönem cildirmis gibiydim Türkiyedeki Doktor Tanisal biopsi yaptir Rahim icin demisti burdaki yapilan ameliyat olmustum H.kop.
o yüzden bir ameliyat hicbir doktor onermedi bana sadece bir öneri mektubu lazimdi ona gitim gitmez olaydim hatirlamak bile istemiyorum
Oooo harika canim hepsini ogren bizler icinde firsat buldukca notlar al eee beli olmaz bizede sen uygulayi verirsin
Ohhhh şahaneee tatilin tadını cıkar ben de ev hayatına bayılanlardanım sokaga cıkmayı pek sevmiyorum home sweet home moduu tam bana göree
Güle güle otur canım yeni evindeİyiyim arkadaşım, sağol. Tadilat işi bitmeden taşınmak zorunda kaldık, her şeyim boya ve çamur oldu. Hem tamirat - tadilat, hem ev temizliği, hem eşyaların temizliği, hem yerleşme, kediler, köpekler, günde üç öğün yemek, çamaşır, bulaşık derken kendimi göremez oldum. Kedimin birisi rahatsızlandı, 20 günlük bebeklerini reddediyor. Onlara yetişmeye çalışırken bile başım dönüyor. Hala ortalıkta koliler var...
Hehe, bir dokun bin ah işit gibi oldu
Teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum. Sizleri seviyorumOlumlu ol ve çok kafa yorma lütfen.. Sen dikkat et hareketlerine yeter sanırım
Sağol celinacigim. Dediğin gibi stres topuyum. Yanlış ama doktorun biri bişey deyince takılıyorum peşine.Canımm tek taşın hayırlı ugurlu olsun sonu bebişli olsun inşallhhh
Cok cok gecmiş olsun en kısa zamanda iyileşip bebeğine kavuşman dileğiyle...
İnşallah cok cok güzel haberler gelecek...
İnşallah güzel haberlerle gelip bizlerede umut olursun canım
Geldiiimmm geldiiimmmmmmmm
Canım hayırlı ugurlu olsunnnn hamikeliğin Allah tamamına erdirsin
B belki37 canım sen de hamilesin eğer yanlış okumadıysam biraz stres yaratıyorsun kendine lütfen olumlu düşün olumlu olsunnnn kucağına aldığın günler gelsin ...
Hepimiz aynı şeyleri az çok yapıyoruz bakma sen ama yapmamız gerek o yuzden burdayız varız destek olmak için....hamileliğinin tadını çıkar canım bebişin için sakin olmaya çalıs en azından ki o da huzurla büyüsün gelişsin..Sağol celinacigim. Dediğin gibi stres topuyum. Yanlış ama doktorun biri bişey deyince takılıyorum peşine.
malesef
Canımm tek taşın hayırlı ugurlu olsun sonu bebişli olsun inşallhhh
Cok cok gecmiş olsun en kısa zamanda iyileşip bebeğine kavuşman dileğiyle...
İnşallah cok cok güzel haberler gelecek...
İnşallah güzel haberlerle gelip bizlerede umut olursun canım
Geldiiimmm geldiiimmmmmmmm
Canım hayırlı ugurlu olsunnnn hamikeliğin Allah tamamına erdirsin
B belki37 canım sen de hamilesin eğer yanlış okumadıysam biraz stres yaratıyorsun kendine lütfen olumlu düşün olumlu olsunnnn kucağına aldığın günler gelsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?