Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

23 Aralık'ta mutlu haber ver bize.. Allah tamamına erdirsin.. Dualarım Hepimizle

Canım ya kıyamam.. Rahmetli annem 'Allah iş kaytı versin, baş kaytı vermesin' ..
Yani sağlık derdi vermesin de işler güçler hallolur..

aerobiğe başladım bugün haftada iki gün bir saat aerobik yapacam diğer günler yürüyüş kilolar daha hızlı gidecek inşallah şimdiye kadar 4 kilo vermişim
Sara cımmmmm gidecek o kilolar sen merak etme başkamak bitirmenin yarısıdır kilolar gittikce dahada motive olacaksın süpersin arkadasımmm
Uzun protkoll 11oooTl - 15000tl arası Bunun içinde hastane masraflarımdan, testler ve viziteler herşey. Bir kere bir ödeme yapıyorum.Sigorta maalesef karşilamıyor. Dondurulmuşlar konduğu zaman 35000 artı ödedim.
Selam canım duydumki forumda bizi özlemişlerrr sen de gelmişsin :) 15 000 Türkiyeye göre çok fazla bir rakam ama sanırsam oralarda normal ...o yüzden avrupadan türkiyede tedaviye gelen cok yabancı var tedavim sırasında en az 8-10 çift ben gördüm bir günde..

teşekkür ederim canım.inşallah.
işte o doktoru bulmak sorun antalyada
kadın doğumcu biliyorum ama böyle bir doktoru nerdn bulucsam.
acaba ilk kontrole yine günübirlik istanbula doktoruma mı gitsem diyorum.
darısı tüm isteyenler olsun inşallah.

Evet, eskisi gibi giremiyorum. Ama sizleri merak ediyorum. Ayrıca sizlerden duyduklarımla öğrendiklerim bana türkiyede çok faydalı oldu. Bide kendi tecrübelerimle bayağı bilinçliydim. Uzunca bi izinliyim şimdi, yazarım yine size. Ev hayatıda güzelmiş be ya!!:)

sağol canım inşallah gidecek bu kilolar

gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin

Ohhhh şahaneee tatilin tadını cıkar ben de ev hayatına bayılanlardanım sokaga cıkmayı pek sevmiyorum home sweet home moduu tam bana göree

Güle güle otur canım yeni evinde

Allah yardimcimiz olsun canim Adi üstünde gurbet öpücüklerim sana ve bebisine yinede herhagi bir durumda baktin caresizsin ben burdayim elimden geldigince yardim etmek isterim kocamin yasaklarina karsi hahaha ben yardimina kosarim canim sen sadece moralini bozma hersey cokk güzel olacak

Sağol celinacigim. Dediğin gibi stres topuyum. Yanlış ama doktorun biri bişey deyince takılıyorum peşine.

Sağol celinacigim. Dediğin gibi stres topuyum. Yanlış ama doktorun biri bişey deyince takılıyorum peşine.
Hepimiz aynı şeyleri az çok yapıyoruz bakma sen ama yapmamız gerek o yuzden burdayız varız destek olmak için....hamileliğinin tadını çıkar canım bebişin için sakin olmaya çalıs en azından ki o da huzurla büyüsün gelişsin..

Reactions: Eua

özletme kendini hayatım yokluğun hemen anlaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…