Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ay gercekten mi yaa bu kadar ahlaksız bir toplummu olduk şok oldum yaaa Allah ın cezaları insan müsveddeleri o tipleri bulup ibret i alem için meydana koymalı gelen gecen tukursun suratlarına sinir oldum..

Ay gercekten mi yaa bu kadar ahlaksız bir toplummu olduk şok oldum yaaa Allah ın cezaları insan müsveddeleri o tipleri bulup ibret i alem için meydana koymalı gelen gecen tukursun suratlarına sinir oldum..

geçmişte girdiğim bi topik vardı orada bi bayan tedavisi pozitif olduğu için elinde kalan ilaçlarını ücretsiz veriyordu, biri istedi oda gönderdi.. daha sonra ben o ilaçları ücretsiz alan bayanı ilaç satış topiğinde gördüm elimde ilaç var diyor satmaya çalışıyordu..
bir yerden satın aldığın ilacı satabilirsin bu normal ama ücretsiz temin ettiğin ilacı satman bence günah ve ayıp..

Teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum. Sizleri seviyorum

Bende 39 ve rüyamda görsem ınanmazdim hamile kalacağım a.benim bu yolda yürüyen bayanlara diyeceğim hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin. Beni bulmaz demeyin.ben hep dedim
rabbim utandirdi beni.umudunuzu yitirmeyin.

Belki37 dua etmeyi ihmal etme ne olur.. Ve hep Hamd et, şükret Allah'a güzellikler seni bulsun, beni bulsun, benim sevdiklerimi, senin sevdiklerini, buraya yazan, yazmayıp okuyan herkesi bulsun...

Ahlaksızlık heryerden var maalesef.. Bunu yapan belki tüp bebek tedavisi bile Görmüyor olabilir.. Allah onları Islah etsin..

Belki37 dua etmeyi ihmal etme ne olur.. Ve hep Hamd et, şükret Allah'a güzellikler seni bulsun, beni bulsun, benim sevdiklerimi, senin sevdiklerini, buraya yazan, yazmayıp okuyan herkesi bulsun...
Sağolasın arkadaşım. Rabbim büyüklüğünü gösterdi. Binlerce sukur.dilerim isteyen herkesin gönlunun muradıni verir.

aerobiğe başladım bugün haftada iki gün bir saat aerobik yapacam diğer günler yürüyüş kilolar daha hızlı gidecek inşallah şimdiye kadar 4 kilo vermişim

aerobik + yürüyüş çok faydalı canım zayıflamak için kesin çözüm.. ben lise yıllarımda dershaneye giderken, hoşlandığım çocuk çok zayıf kızlardan hoşlanıyor diye saplantılı şekilde aerobiğe başlamıştım.. 56 kilodan 44 kiloya düşmüştüm:)) sonundada baygınlık geçirip acile kaldırılmıştım..:))

Çok tatlısın :)

Çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Darısı benim ve buradaki herkesin başına. Kaç çıktı sonucun? Kaç embiryo yerleştirilmişti canım

canımm benimmm transferin hayırlıı olsunnn, güzel haberlerini dört gözle bekliyorum.. kendine dikkat et ve iyi bak. çok öptüm.

ne yazıkki öyle canım benim yaşantım evlenene kadar saçma ilişkilerin peşinden sürüklenerek geçti:)
kitap yazsam yok satardı..

Benim Saçma sapan ilişkilerle geçti.. Hepsine aşık olduğumu sandım.. Halbuki şimdi düşündüğümde belki 1 ya da 2 si gerçekti benim için.. Beraber kitap yazarız belki :)
Saçma sapan ilişki nasıl kurulur, değmeyecek adamlar hiç olamayacakları yerlere nasıl çıkarılır !! :) adı bunun gibi bişey olabilir

:)) bizim gibi çok var cnm şirketteki bekar kızlardan biliyorum..
önce saçma ilişkiler, sonrada tüp bebekteki azimli süreçler kitabı yazarız..

Ahlaksızlık valla gercekten ihtiyacı olanların hakkını yıyor pislikler kul hakkını nasıl ödeyecekler acaba ...
Alem hatunsun vallaaa güldürdün beni gece gece Allah ta seni güldürsün (halen gülüyorum sahne gözümde canlandı birden)bende benzer bişey yapmıstım ilk evliliğimde cok tombiştim eski eşimde zayıf hatun meraklısı ...balayında gttiğimz yerde sarısın zayıf hatun kaynıyordu türkiyeye döner dönmez bir zayıfladım 44 kilo sora 48-50 arası gidip geldim.tedaviler bana kurtulamadıgım üç kilo bıraktı ne yaparsam yapayım gitmiyor ben de kafayı az takarak :) hergün sporumu yapıyorum bunada şükür diyerek...

ne yazıkki öyle canım benim yaşantım evlenene kadar saçma ilişkilerin peşinden sürüklenerek geçti:)
kitap yazsam yok satardı..
üzülmeyin kızlar yanlış kişileri tanışcaksınız ki doğru insanı bulmak için..hepimizi keşkeleri vardır geçmişinde benimde platonik bir aşkım vardı senelerimi verdim ona..şimdi en değerlilerimiz eşlerimiz iyiki tanımışım eşimi..

evet cnm iyiki hep üzmüşlerde eşimle evlenmişim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…