- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.941
Ay gercekten mi yaa bu kadar ahlaksız bir toplummu olduk şok oldum yaaa Allah ın cezaları insan müsveddeleri o tipleri bulup ibret i alem için meydana koymalı gelen gecen tukursun suratlarına sinir oldum..anladım cnm üzülme olur elbet tedavilerine devam et.. birde bu tarz ilaçları ihtiyacım var diyerek ücretsiz toplayıpda sonrasında para ile satan tiplerde var cnm.. Allahım öyle tipleri tüp bebek konusunda sonsuza kadar sınasın..
Geldim geldim haftasonları hariç burdayım :)))özletme kendini hayatım yokluğun hemen anlaşılıyor.
kızlar belimde bayağı ağrı var normalmi
bugün başladı
Bende 39 ve rüyamda görsem ınanmazdim hamile kalacağım a.benim bu yolda yürüyen bayanlara diyeceğim hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin. Beni bulmaz demeyin.ben hep dedimmalesef
Ay gercekten mi yaa bu kadar ahlaksız bir toplummu olduk şok oldum yaaa Allah ın cezaları insan müsveddeleri o tipleri bulup ibret i alem için meydana koymalı gelen gecen tukursun suratlarına sinir oldum..
Teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum. Sizleri seviyorum
Bende 39 ve rüyamda görsem ınanmazdim hamile kalacağım a.benim bu yolda yürüyen bayanlara diyeceğim hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin. Beni bulmaz demeyin.ben hep dedim
rabbim utandirdi beni.umudunuzu yitirmeyin.
Insaallah iyi sonuç alirsinArkadaşlar merhaba. Dün donmuş embiryo transferim oldu. 3. Gün 2 donmuş embiryo transferim oldu. Test günüm 23 Aralık. Inşallah pozitif sonuç alırım.dualarınıZı bekliyorum. Bu arada neler yapmalıyım. TavsiyeleriniZe ihtiyacım var
geçmişte girdiğim bi topik vardı orada bi bayan tedavisi pozitif olduğu için elinde kalan ilaçlarını ücretsiz veriyordu, biri istedi oda gönderdi.. daha sonra ben o ilaçları ücretsiz alan bayanı ilaç satış topiğinde gördüm elimde ilaç var diyor satmaya çalışıyordu..
bir yerden satın aldığın ilacı satabilirsin bu normal ama ücretsiz temin ettiğin ilacı satman bence günah ve ayıp..
Ahlaksızlık heryerden var maalesef.. Bunu yapan belki tüp bebek tedavisi bile Görmüyor olabilir.. Allah onları Islah etsin..
Sağolasın arkadaşım. Rabbim büyüklüğünü gösterdi. Binlerce sukur.dilerim isteyen herkesin gönlunun muradıni verir.Belki37 dua etmeyi ihmal etme ne olur.. Ve hep Hamd et, şükret Allah'a güzellikler seni bulsun, beni bulsun, benim sevdiklerimi, senin sevdiklerini, buraya yazan, yazmayıp okuyan herkesi bulsun...
aerobiğe başladım bugün haftada iki gün bir saat aerobik yapacam diğer günler yürüyüş kilolar daha hızlı gidecek inşallah şimdiye kadar 4 kilo vermişim
aerobik + yürüyüş çok faydalı canım zayıflamak için kesin çözüm.. ben lise yıllarımda dershaneye giderken, hoşlandığım çocuk çok zayıf kızlardan hoşlanıyor diye saplantılı şekilde aerobiğe başlamıştım.. 56 kilodan 44 kiloya düşmüştüm:)) sonundada baygınlık geçirip acile kaldırılmıştım..:))
Çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Darısı benim ve buradaki herkesin başına. Kaç çıktı sonucun? Kaç embiryo yerleştirilmişti canım
Çok tatlısın :)
ne yazıkki öyle canım benim yaşantım evlenene kadar saçma ilişkilerin peşinden sürüklenerek geçti:)
kitap yazsam yok satardı..
Benim Saçma sapan ilişkilerle geçti.. Hepsine aşık olduğumu sandım.. Halbuki şimdi düşündüğümde belki 1 ya da 2 si gerçekti benim için.. Beraber kitap yazarız belki :)
Saçma sapan ilişki nasıl kurulur, değmeyecek adamlar hiç olamayacakları yerlere nasıl çıkarılır !! :) adı bunun gibi bişey olabilir
Ahlaksızlık valla gercekten ihtiyacı olanların hakkını yıyor pislikler kul hakkını nasıl ödeyecekler acaba ...geçmişte girdiğim bi topik vardı orada bi bayan tedavisi pozitif olduğu için elinde kalan ilaçlarını ücretsiz veriyordu, biri istedi oda gönderdi.. daha sonra ben o ilaçları ücretsiz alan bayanı ilaç satış topiğinde gördüm elimde ilaç var diyor satmaya çalışıyordu..
bir yerden satın aldığın ilacı satabilirsin bu normal ama ücretsiz temin ettiğin ilacı satman bence günah ve ayıp..
Alem hatunsun vallaaa güldürdün beni gece gece Allah ta seni güldürsün (halen gülüyorum sahne gözümde canlandı birden)bende benzer bişey yapmıstım ilk evliliğimde cok tombiştim eski eşimde zayıf hatun meraklısı ...balayında gttiğimz yerde sarısın zayıf hatun kaynıyordu türkiyeye döner dönmez bir zayıfladım 44 kilo sora 48-50 arası gidip geldim.tedaviler bana kurtulamadıgım üç kilo bıraktı ne yaparsam yapayım gitmiyor ben de kafayı az takarak :) hergün sporumu yapıyorum bunada şükür diyerek...aerobik + yürüyüş çok faydalı canım zayıflamak için kesin çözüm.. ben lise yıllarımda dershaneye giderken, hoşlandığım çocuk çok zayıf kızlardan hoşlanıyor diye saplantılı şekilde aerobiğe başlamıştım.. 56 kilodan 44 kiloya düşmüştüm:)) sonundada baygınlık geçirip acile kaldırılmıştım..:))
Benim Saçma sapan ilişkilerle geçti.. Hepsine aşık olduğumu sandım.. Halbuki şimdi düşündüğümde belki 1 ya da 2 si gerçekti benim için.. Beraber kitap yazarız belki :)
Saçma sapan ilişki nasıl kurulur, değmeyecek adamlar hiç olamayacakları yerlere nasıl çıkarılır !! :) adı bunun gibi bişey olabilir
üzülmeyin kızlar yanlış kişileri tanışcaksınız ki doğru insanı bulmak için..hepimizi keşkeleri vardır geçmişinde benimde platonik bir aşkım vardı senelerimi verdim ona..şimdi en değerlilerimiz eşlerimiz iyiki tanımışım eşimi..ne yazıkki öyle canım benim yaşantım evlenene kadar saçma ilişkilerin peşinden sürüklenerek geçti:)
kitap yazsam yok satardı..
üzülmeyin kızlar yanlış kişileri tanışcaksınız ki doğru insanı bulmak için..hepimizi keşkeleri vardır geçmişinde benimde platonik bir aşkım vardı senelerimi verdim ona..şimdi en değerlilerimiz eşlerimiz iyiki tanımışım eşimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?