Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kesinlikle çok Haklısın.. Dediğin gibi eşimin ne kadar düzgün olduğunu göremezdim belki de.. Ben de iyi sevdiceğimi tanımışım, iyi ki gelmiş hayatıma:)

cnmm aslında hepimizde güzeliz, erkekler halt etmişş.. ama işte bunu bazı dönemler bazı şeyleri takıyoruz..

Benim kilo problemim yeni başladı.
Mart da evlendim, Haziran da sigarayı bıraktım. Ekimde tüp bebek tedavisi..
Ve yemeyi yedirmeyi seven koca..
Bana 10 KILO aldırdı..
Yakında transfer tedavisi başlatacak Dr.
Şaşırdım kaldım, diyet yapsam vücudum Güçsüz kalırsa diye korkuyorum..
Yapmasam bu kilo kalır mı ? Oy oy
Bu yaşıma kadar inceciktim...

encu sana bir sorum olucak canım çok soru soruyorum kusura bakma kafanı şişiriyorum..memorialde transfer sonrası e2 ve progesteron testi istnmişmiydi senden..

Gülneva ben de sana sormak istiyorum.. Sen istanbul tüp bebek de tedavi oluyorsun herhalde? Ben de oradayım.. Memnunmusun?

encu sana bir sorum olucak canım çok soru soruyorum kusura bakma kafanı şişiriyorum..memorialde transfer sonrası e2 ve progesteron testi istnmişmiydi senden..

canım istediğini sor transfer yapıldıktan sonramıı diyorsun..
zaten her muayeneye gittiğimizde orada önce bunların kanını veriyoruz cnm.. ama benden en son çatlatma iğnesini vurduğum gün bir defa daha alındı sonrasındada arada bir gün boş oluyorya opudan önceki gün ozaman tekrar çağırıp istediler istediler..
transferden sonra isteyen yerler neden istiyorlarmış cnm

Gülneva ben de sana sormak istiyorum.. Sen istanbul tüp bebek de tedavi oluyorsun herhalde? Ben de oradayım.. Memnunmusun?
ben aret beyden çoktamemnun kalmadım çünkü aret bey çok inatçı br doktor işine kesinlikle karıştırmıyor..ve orda öyle bişey varki canım herkeze 2 gün emriyo transfer ediliyor nedense..ben 3 tüp denemem oldu orda hep aynı tedavi uygulandı herkeze olduğu gii kişiye özel tedavi yok orda..ben labortuvarndanda çok memnun kalmadım son 4 tüp bebek tedavimde e2 360 ve tek yumoşa ramen dölenme olmadı ve eşte problem yok bizde bende sdaece yumurta rezervi azlığı var ve spermlere ımcı yapılmıştı ona famen dölenmedi..ama emre beyden memnun gidenler..

Ben Emre beye devam ediyorum ve memnunum şimdilik.. Laboratuvar ekibi Bahçeci dem gelme diye duymuştum.. Herkese 2 gün embriyo transfer ediliyor derken, 2. Gün embriyosu mu transfer ediyorlar?

canım ben bütün gün araştırıyorum burdaki topiklerde çokta isteyen merkez var transferin 6 günü yada sonraki günler e2 ve progesteron testi genelde progesteron 15 üstü olunca tutnma olduğuna işaretmiş biraz düşük olursa progetseron takviye iğneler veriliyormuş yada jel günde iki kere kullandırıyormuş doktor bulursam alıntılıycam canım e2 genelde 250 üstünde olması gerekmiş..bende hiç istenmedi nedense..

Ben Emre beye devam ediyorum ve memnunum şimdilik.. Laboratuvar ekibi Bahçeci dem gelme diye duymuştum.. Herkese 2 gün embriyo transfer ediliyor derken, 2. Gün embriyosu mu transfer ediyorlar?
aynen canım 2 gün emriyosu transfer yapılıyor ..ve ben çook sırarıma ramen aret beye dondurmak istediğimi söylediğim halde tavsiye etmedi yok çözünürken bozulurmuş paranı çöpemi atıcaksın gibi kelimeler..benim her tüp tedavimde tek emriyom oluyordu..emre beye gidenler memnunmuş canım sen daha önce transfer oldunmu peki yüksek dozlamı yumoşlarını büyütüyor emre bey..

:)) bizim gibi çok var cnm şirketteki bekar kızlardan biliyorum..
önce saçma ilişkiler, sonrada tüp bebekteki azimli süreçler kitabı yazarız..

evet cnm iyiki hep üzmüşlerde eşimle evlenmişim:))

Kesinlikle çok Haklısın.. Dediğin gibi eşimin ne kadar düzgün olduğunu göremezdim belki de.. Ben de iyi sevdiceğimi tanımışım, iyi ki gelmiş hayatıma:)

Sizi capkinlar siziiiii sonu güzel mi eh güzel kim takar eskileri siz kitap yazin bende birsekilde o kitabin icinde olurum nasilsa hayatimiz roman benim Almanya maceram yeter zaten 3 ayligina gelmistim o 3 ay daha bitmedi ....

Yok canım benim bu ay transferim olacak.. Donduruldu benim embriyolar. Bizde sperm sorunu var. Polikistik over sendromu Olduğum için OHSS riskinden dolayı donduruldu..
Ocak ayının ilk haftası transferim olacak Allah nasip ederse. Ben Emre beyden çok memnunum. Eşimde seviyor. 225 puregon kullandım hergün.. Yüksek doz ne kadar oluyor bilmiyorum.

cnm ben bu tedavimde jeli iki kez kullandım..
transferden sonra progesteron testini kendi duyupta aralarda yapan kızlar vardı diğer topiklerde..
cnm ama bunlar ters etkide yapabilir.. daha 6. günde bunlar düşük çıkarsa panikler ağlamaya başlarız bunalıma gireriz gerideki 6 gün üzüntü ve harapla geçer bebekte etkilenebilir.. zaten transferden sonra progesteron iğnesi vuruluyoruz crinone jel kullanıyoruz daha ne verilebilirki.. proluton depot bir defa belki vurulabilir..

Sizi capkinlar siziiiii sonu güzel mi eh güzel kim takar eskileri siz kitap yazin bende birsekilde o kitabin icinde olurum nasilsa hayatimiz roman benim Almanya maceram yeter zaten 3 ayligina gelmistim o 3 ay daha bitmedi ....

Bu 3 ay maceranı dinlemek isterim. Ilginç Olmalı

:)) canımm zaten ben sendede bi maceracı ruhuu hissetmiştimm hafiftenn

çook sevindim senin adına kaç emriyon var canım polistik overlilerde çok yumurta oluyor o yüzdeen ohhs riski oluyor bizim tek taşımızı gözü kapalı topluyorlardır..

Emre bey iyi ve hoşgörülü bi doktor canım ondan genel olarak herkez memnun.. benimde iki defa opuma girmişti çok güleryüzlü işinide iyi yapıyormuş çok uzmanmış..
Arete gitmemekle en doğru kararı vermişsin yoğun baskıları, inatçılıklarıyla azarlamalarıyla ciddi deprasyona sokuyor ama sonuç elde var sıfır olunca telefonlara bile çıkmıyor..

yani düşük çıktığı zamanda üzülürüz doğru diyorsun..sen progesteron iğnesini hergünmü vurdurdun..ben günde tek kullanıyordum jeli progesteronuda gün aşırı vuruluyordum..araştır araştır kafayı iyicem yakındır canım..bu ay çok bunaldım fsh yine tavan yapıcak korkuyorum aslında..

çook sevindim senin adına kaç emriyon var canım polistik overlilerde çok yumurta oluyor o yüzdeen ohhs riski oluyor bizim tek taşımızı gözü kapalı topluyorlardır..
Sağol Allah Razı olsun canım.. Inşallah hayırlısıyla tutunsunlar hepimizin embriyoları kendi annelerine. Benim eşimde 1-2 sperm çıkıyordu diğer yerlerde yaptığımız spermiyogram larda.. Istanbul tüp bebek laboratuvarında 30 a yakın buldular. O Yüzden laboratuvarına güveniyoru . Çok şükür Hamd olsun.. Ben de Allah'a şükür yumurta problemi yok..
5 tane embriyomuz orada dondurulmuş durumda.. Onlara buradan sevgilerimi yolluyorum..:) ve maşallah diyem onlara :)?
Darısı başına inşallah ..

canım okadar takılma böyle şeylere çünkü ben 7 tedavi boyunca hep transferden sonra progesteron iğne + crinone jel kullandım hiç gebelik olmadı..
bu tedavimde sadece crinone jel kullandım günde 2 defa gebelik oldu.. hiç progesteron iğne vurdurmadılar.. bazılarındada vurduruyormuşlar kişinin değerlerine ve tedavisine göre karar veriyoruz dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…