- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.961
üzülmeyin kızlar yanlış kişileri tanışcaksınız ki doğru insanı bulmak için..hepimizi keşkeleri vardır geçmişinde benimde platonik bir aşkım vardı senelerimi verdim ona..şimdi en değerlilerimiz eşlerimiz iyiki tanımışım eşimi..
Ahlaksızlık valla gercekten ihtiyacı olanların hakkını yıyor pislikler kul hakkını nasıl ödeyecekler acaba ...
Alem hatunsun vallaaa güldürdün beni gece gece Allah ta seni güldürsün (halen gülüyorum sahne gözümde canlandı birden)bende benzer bişey yapmıstım ilk evliliğimde cok tombiştim eski eşimde zayıf hatun meraklısı ...balayında gttiğimz yerde sarısın zayıf hatun kaynıyordu türkiyeye döner dönmez bir zayıfladım 44 kilo sora 48-50 arası gidip geldim.tedaviler bana kurtulamadıgım üç kilo bıraktı ne yaparsam yapayım gitmiyor ben de kafayı az takarak :) hergün sporumu yapıyorum bunada şükür diyerek...
encu sana bir sorum olucak canım çok soru soruyorum kusura bakma kafanı şişiriyorum..memorialde transfer sonrası e2 ve progesteron testi istnmişmiydi senden..evet cnm iyiki hep üzmüşlerde eşimle evlenmişim:))
aerobik + yürüyüş çok faydalı canım zayıflamak için kesin çözüm.. ben lise yıllarımda dershaneye giderken, hoşlandığım çocuk çok zayıf kızlardan hoşlanıyor diye saplantılı şekilde aerobiğe başlamıştım.. 56 kilodan 44 kiloya düşmüştüm:)) sonundada baygınlık geçirip acile kaldırılmıştım..:))
encu sana bir sorum olucak canım çok soru soruyorum kusura bakma kafanı şişiriyorum..memorialde transfer sonrası e2 ve progesteron testi istnmişmiydi senden..
encu sana bir sorum olucak canım çok soru soruyorum kusura bakma kafanı şişiriyorum..memorialde transfer sonrası e2 ve progesteron testi istnmişmiydi senden..
ben aret beyden çoktamemnun kalmadım çünkü aret bey çok inatçı br doktor işine kesinlikle karıştırmıyor..ve orda öyle bişey varki canım herkeze 2 gün emriyo transfer ediliyor nedense..ben 3 tüp denemem oldu orda hep aynı tedavi uygulandı herkeze olduğu gii kişiye özel tedavi yok orda..ben labortuvarndanda çok memnun kalmadım son 4 tüp bebek tedavimde e2 360 ve tek yumoşa ramen dölenme olmadı ve eşte problem yok bizde bende sdaece yumurta rezervi azlığı var ve spermlere ımcı yapılmıştı ona famen dölenmedi..ama emre beyden memnun gidenler..Gülneva ben de sana sormak istiyorum.. Sen istanbul tüp bebek de tedavi oluyorsun herhalde? Ben de oradayım.. Memnunmusun?
ben aret beyden çoktamemnun kalmadım çünkü aret bey çok inatçı br doktor işine kesinlikle karıştırmıyor..ve orda öyle bişey varki canım herkeze 2 gün emriyo transfer ediliyor nedense..ben 3 tüp denemem oldu orda hep aynı tedavi uygulandı herkeze olduğu gii kişiye özel tedavi yok orda..ben labortuvarndanda çok memnun kalmadım son 4 tüp bebek tedavimde e2 360 ve tek yumoşa ramen dölenme olmadı ve eşte problem yok bizde bende sdaece yumurta rezervi azlığı var ve spermlere ımcı yapılmıştı ona famen dölenmedi..ama emre beyden memnun gidenler..
canım ben bütün gün araştırıyorum burdaki topiklerde çokta isteyen merkez var transferin 6 günü yada sonraki günler e2 ve progesteron testi genelde progesteron 15 üstü olunca tutnma olduğuna işaretmiş biraz düşük olursa progetseron takviye iğneler veriliyormuş yada jel günde iki kere kullandırıyormuş doktor bulursam alıntılıycam canım e2 genelde 250 üstünde olması gerekmiş..bende hiç istenmedi nedense..canım istediğini sor transfer yapıldıktan sonramıı diyorsun..
zaten her muayeneye gittiğimizde orada önce bunların kanını veriyoruz cnm.. ama benden en son çatlatma iğnesini vurduğum gün bir defa daha alındı sonrasındada arada bir gün boş oluyorya opudan önceki gün ozaman tekrar çağırıp istediler istediler..
transferden sonra isteyen yerler neden istiyorlarmış cnm
aynen canım 2 gün emriyosu transfer yapılıyor ..ve ben çook sırarıma ramen aret beye dondurmak istediğimi söylediğim halde tavsiye etmedi yok çözünürken bozulurmuş paranı çöpemi atıcaksın gibi kelimeler..benim her tüp tedavimde tek emriyom oluyordu..emre beye gidenler memnunmuş canım sen daha önce transfer oldunmu peki yüksek dozlamı yumoşlarını büyütüyor emre bey..Ben Emre beye devam ediyorum ve memnunum şimdilik.. Laboratuvar ekibi Bahçeci dem gelme diye duymuştum.. Herkese 2 gün embriyo transfer ediliyor derken, 2. Gün embriyosu mu transfer ediyorlar?
:)) bizim gibi çok var cnm şirketteki bekar kızlardan biliyorum..
önce saçma ilişkiler, sonrada tüp bebekteki azimli süreçler kitabı yazarız..
evet cnm iyiki hep üzmüşlerde eşimle evlenmişim:))
Kesinlikle çok Haklısın.. Dediğin gibi eşimin ne kadar düzgün olduğunu göremezdim belki de.. Ben de iyi sevdiceğimi tanımışım, iyi ki gelmiş hayatıma:)
Yok canım benim bu ay transferim olacak.. Donduruldu benim embriyolar. Bizde sperm sorunu var. Polikistik over sendromu Olduğum için OHSS riskinden dolayı donduruldu..aynen canım 2 gün emriyosu transfer yapılıyor ..ve ben çook sırarıma ramen aret beye dondurmak istediğimi söylediğim halde tavsiye etmedi yok çözünürken bozulurmuş paranı çöpemi atıcaksın gibi kelimeler..benim her tüp tedavimde tek emriyom oluyordu..emre beye gidenler memnunmuş canım sen daha önce transfer oldunmu peki yüksek dozlamı yumoşlarını büyütüyor emre bey..
canım ben bütün gün araştırıyorum burdaki topiklerde çokta isteyen merkez var transferin 6 günü yada sonraki günler e2 ve progesteron testi genelde progesteron 15 üstü olunca tutnma olduğuna işaretmiş biraz düşük olursa progetseron takviye iğneler veriliyormuş yada jel günde iki kere kullandırıyormuş doktor bulursam alıntılıycam canım e2 genelde 250 üstünde olması gerekmiş..bende hiç istenmedi nedense..
Sizi capkinlar siziiiii sonu güzel mi eh güzel kim takar eskileri siz kitap yazin bende birsekilde o kitabin icinde olurum nasilsa hayatimiz roman benim Almanya maceram yeter zaten 3 ayligina gelmistim o 3 ay daha bitmedi ....
Sizi capkinlar siziiiii sonu güzel mi eh güzel kim takar eskileri siz kitap yazin bende birsekilde o kitabin icinde olurum nasilsa hayatimiz roman benim Almanya maceram yeter zaten 3 ayligina gelmistim o 3 ay daha bitmedi ....
çook sevindim senin adına kaç emriyon var canım polistik overlilerde çok yumurta oluyor o yüzdeen ohhs riski oluyor bizim tek taşımızı gözü kapalı topluyorlardır..Yok canım benim bu ay transferim olacak.. Donduruldu benim embriyolar. Bizde sperm sorunu var. Polikistik over sendromu Olduğum için OHSS riskinden dolayı donduruldu..
Ocak ayının ilk haftası transferim olacak Allah nasip ederse. Ben Emre beyden çok memnunum. Eşimde seviyor. 225 puregon kullandım hergün.. Yüksek doz ne kadar oluyor bilmiyorum.
Yok canım benim bu ay transferim olacak.. Donduruldu benim embriyolar. Bizde sperm sorunu var. Polikistik over sendromu Olduğum için OHSS riskinden dolayı donduruldu..
Ocak ayının ilk haftası transferim olacak Allah nasip ederse. Ben Emre beyden çok memnunum. Eşimde seviyor. 225 puregon kullandım hergün.. Yüksek doz ne kadar oluyor bilmiyorum.
yani düşük çıktığı zamanda üzülürüz doğru diyorsun..sen progesteron iğnesini hergünmü vurdurdun..ben günde tek kullanıyordum jeli progesteronuda gün aşırı vuruluyordum..araştır araştır kafayı iyicem yakındır canım..bu ay çok bunaldım fsh yine tavan yapıcak korkuyorum aslında..cnm ben bu tedavimde jeli iki kez kullandım..
transferden sonra progesteron testini kendi duyupta aralarda yapan kızlar vardı diğer topiklerde..
cnm ama bunlar ters etkide yapabilir.. daha 6. günde bunlar düşük çıkarsa panikler ağlamaya başlarız bunalıma gireriz gerideki 6 gün üzüntü ve harapla geçer bebekte etkilenebilir.. zaten transferden sonra progesteron iğnesi vuruluyoruz crinone jel kullanıyoruz daha ne verilebilirki.. proluton depot bir defa belki vurulabilir..
Sağol Allah Razı olsun canım.. Inşallah hayırlısıyla tutunsunlar hepimizin embriyoları kendi annelerine. Benim eşimde 1-2 sperm çıkıyordu diğer yerlerde yaptığımız spermiyogram larda.. Istanbul tüp bebek laboratuvarında 30 a yakın buldular. O Yüzden laboratuvarına güveniyoru . Çok şükür Hamd olsun.. Ben de Allah'a şükür yumurta problemi yok..çook sevindim senin adına kaç emriyon var canım polistik overlilerde çok yumurta oluyor o yüzdeen ohhs riski oluyor bizim tek taşımızı gözü kapalı topluyorlardır..
yani düşük çıktığı zamanda üzülürüz doğru diyorsun..sen progesteron iğnesini hergünmü vurdurdun..ben günde tek kullanıyordum jeli progesteronuda gün aşırı vuruluyordum..araştır araştır kafayı iyicem yakındır canım..bu ay çok bunaldım fsh yine tavan yapıcak korkuyorum aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?