- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.981
Bu 3 ay maceranı dinlemek isterim. Ilginç Olmalı
Kitap yazcaz ya hepsini anlatirim ama hic bir macera beni bu bebek olayi kadar yikmamisti tükendim diyebilirim bu aralar Donasyon sayfalarinda dolasiyorum birde öyle bir macerami yasasam ne yapsam alistik macerelara hayirlisi Allah büyük:)) canımm zaten ben sendede bi maceracı ruhuu hissetmiştimm hafiftenn
Sağol Allah Razı olsun canım.. Inşallah hayırlısıyla tutunsunlar hepimizin embriyoları kendi annelerine. Benim eşimde 1-2 sperm çıkıyordu diğer yerlerde yaptığımız spermiyogram larda.. Istanbul tüp bebek laboratuvarında 30 a yakın buldular. O Yüzden laboratuvarına güveniyoru . Çok şükür Hamd olsun.. Ben de Allah'a şükür yumurta problemi yok..
5 tane embriyomuz orada dondurulmuş durumda.. Onlara buradan sevgilerimi yolluyorum..:) ve maşallah diyem onlara :)?
Darısı başına inşallah ..
Emre bey iyi ve hoşgörülü bi doktor canım ondan genel olarak herkez memnun.. benimde iki defa opuma girmişti çok güleryüzlü işinide iyi yapıyormuş çok uzmanmış..
Arete gitmemekle en doğru kararı vermişsin yoğun baskıları, inatçılıklarıyla azarlamalarıyla ciddi deprasyona sokuyor ama sonuç elde var sıfır olunca telefonlara bile çıkmıyor..
Kitap yazcaz ya hepsini anlatirim ama hic bir macera beni bu bebek olayi kadar yikmamisti tükendim diyebilirim bu aralar Donasyon sayfalarinda dolasiyorum birde öyle bir macerami yasasam ne yapsam alistik macerelara hayirlisi Allah büyük
Kitap yazcaz ya hepsini anlatirim ama hic bir macera beni bu bebek olayi kadar yikmamisti tükendim diyebilirim bu aralar Donasyon sayfalarinda dolasiyorum birde öyle bir macerami yasasam ne yapsam alistik macerelara hayirlisi Allah büyük
Canlarim bu progesteron igne de ne oluyo nicin vuruluyorsunuz bunu.....?canım okadar takılma böyle şeylere çünkü ben 7 tedavi boyunca hep transferden sonra progesteron iğne + crinone jel kullandım hiç gebelik olmadı..
bu tedavimde sadece crinone jel kullandım günde 2 defa gebelik oldu.. hiç progesteron iğne vurdurmadılar.. bazılarındada vurduruyormuşlar kişinin değerlerine ve tedavisine göre karar veriyoruz dediler..
Biz Osman beye muayene olduk.. Komik bir doktor..:) sevimli ..canım eşin azospermmi.. oranın embriyologu Osman bey varmış çok iyiymiş azosperm hastalarda sperm bulmada.
Cok haklisin canim da yinede sen yas olarak öndesin sıkma caninibende donasyona ne yazıkki sıcak bakıyorum..umarım gerek kalmaz ama artık bazı şeyleri çokda erteleme taraftarı değilim.. bu bebekleri birde büyütmek gerekecek..
Canlarim bu progesteron igne de ne oluyo nicin vuruluyorsunuz bunu.....?
Olur böyle terslikler tasinmalarda canim hersey düzelir biter yeterki saglik olsun yaza kismet olurda gelirsem keyf cayini ve kahveni icerim bir güzel kacadan gizli kedilerini minciklarim
Böyle korkuturum iste
Sen bir yerleş tamamen bahara doğru gelicem seni koca göbeğinle görmeye :))))
Evet fıstığım yaa içimde bastıralamz bir gitme coskusu var :))) arayıp bilgi alayım bi Lulında sağolsun hem bilgi vermil hem de atmış iletişim bilgilerini özelden ben de aldığım bilgileri aktarırım size...
Canım ya kıyamam.. Rahmetli annem 'Allah iş kaytı versin, baş kaytı vermesin' ..
Yani sağlık derdi vermesin de işler güçler hallolur..
teşekkür ederim canım.inşallah.
işte o doktoru bulmak sorun antalyada
kadın doğumcu biliyorum ama böyle bir doktoru nerdn bulucsam.
acaba ilk kontrole yine günübirlik istanbula doktoruma mı gitsem diyorum.
darısı tüm isteyenler olsun inşallah.
İsmail bey di benim doktorum.3 negativimi orda aldım. Spermle ilgili alanda iyimi kötü mü bilmiyorum.lakin tututnmamasina rağmen Onlardan da memnundumÇok araştırdım gitmeden önce.. Emre bey hakkında hep olumluydu yorumlar..
Bir de international da İsmail Çepni'yi Seçtim. Ikisinden biri olsun dedim. Sevdiceğim karar versin istedim. O'nun ameliyat olma durumu vardı çünkü.. O nerde rahat edecekse diye. Çok şükür ameliyata gerek kalmadı. Ben iki Seçenek sundum eşim seçti..
International da hemen ameliyat edeceklerdi.. Hamd olsun Allah'ıma.. Hepimizin işini Gücünü rast getirsin Rabb'im..
Günaydın, bizim evde de 1 aydır tadilat var, şehir dışına çıkıp dönüyoruz yine bitmiyor, dediğin gibi onların hatasını görünce kan beynime çıkıyor, insan sakin kalamıyor, ist.pzt gecesi dönmüştük dün yorgunluktan 12 saat deliksiz uyumuşuz, bitince keyfini çıkaracağız...Çok şükür sağlık derdim yok. Ama yoruldum. Bir de geçmişte inşaat sektöründe çalıştım. Adamların işi ne kadar savsakladıklarını gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor. Neyse, bitecek nasıl olsa. Sonsuza kadar böyle kalmayacak ya.
Merhaba, sabahleyin bir programda rus bilim adamının propolis ile kısırlık tedavisinde başarı elde ettiğini anlattılar, senin bu konuda bilgin var mı? Gogul teyzeden önce sana sormak istedim. Evinde de kolaylıklar dilerim.Bir araştıralım bakalım. Oradaki tüp bebek merkezinin doktorlarıyla da görüşebilirsin sanırım ama gebelikteki tecrübelerini bilemem. O kadar yol bebek için hoş olmayabilir. Özellikle ilk aylarda. Ben de sorayım, bir isim bulursam paylaşırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?