Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu 3 ay maceranı dinlemek isterim. Ilginç Olmalı

:)) canımm zaten ben sendede bi maceracı ruhuu hissetmiştimm hafiftenn
Kitap yazcaz ya hepsini anlatirim ama hic bir macera beni bu bebek olayi kadar yikmamisti tükendim diyebilirim bu aralar Donasyon sayfalarinda dolasiyorum birde öyle bir macerami yasasam ne yapsam alistik macerelara hayirlisi Allah büyük

canım eşin azospermmi.. oranın embriyologu Osman bey varmış çok iyiymiş azosperm hastalarda sperm bulmada.

Reactions: Eua

Çok araştırdım gitmeden önce.. Emre bey hakkında hep olumluydu yorumlar..
Bir de international da İsmail Çepni'yi Seçtim. Ikisinden biri olsun dedim. Sevdiceğim karar versin istedim. O'nun ameliyat olma durumu vardı çünkü.. O nerde rahat edecekse diye. Çok şükür ameliyata gerek kalmadı. Ben iki Seçenek sundum eşim seçti..
International da hemen ameliyat edeceklerdi.. Hamd olsun Allah'ıma.. Hepimizin işini Gücünü rast getirsin Rabb'im..

Kitap yazcaz ya hepsini anlatirim ama hic bir macera beni bu bebek olayi kadar yikmamisti tükendim diyebilirim bu aralar Donasyon sayfalarinda dolasiyorum birde öyle bir macerami yasasam ne yapsam alistik macerelara hayirlisi Allah büyük

Yumurta donasyonu mu?
Canım şu Hollanda'ya yaşlı kadına gitsen ve bitkisel kürler bio-enerji uygulasan önce..
Biz de dua ederiz senin için, olur Allah'ın izni ile..

canlar ben çıkıyorum iyi geceler rüyalarımıza bebişlerimiz girsin inş..dün gece rüya gördüm canlar denizin kyısındayım nasıl dalga birden dalgaların içinde buluyorum kendimi kyıyıa yüzmeye çalışıyorum benle başka kıyıya yüzenlerde vardı sabah kalktım çok etkilendim..hayır olsun inş..

bende donasyona ne yazıkki sıcak bakıyorum..umarım gerek kalmaz ama artık bazı şeyleri çokda erteleme taraftarı değilim.. bu bebekleri birde büyütmek gerekecek..

Canlarim bu progesteron igne de ne oluyo nicin vuruluyorsunuz bunu.....?

canım eşin azospermmi.. oranın embriyologu Osman bey varmış çok iyiymiş azosperm hastalarda sperm bulmada.
Biz Osman beye muayene olduk.. Komik bir doktor..:) sevimli ..
İşinde ne kadar başarılı bilemem, çünkü Hamd olsun bizde gerek kalmadan semen de bulundu. Şiddetli oligospermi .. Semen testinde 1-2 canlı-cansız sperm bulunuyordu.
Ben 3 ay Keçiboynuzu Yaptım ona Kür.. İsmail çepni hocamız proxceed diye bir vitamin takviyesi verdi.. Onların faydası mı oldu bilmem.. Istanbul tüp bebek merkezi Laboratuvarı daha çok buldu semende.
Osman beyin bize dediği de buydu. Biz başka yerlerde yaptırdığımız semen analizleri ile gitmiştik. Osman bey bize " burada bir test yapın, onu Görelim , buranın Laboratuvarı daha iyi sonuç bulabilir'" dedi.. Hamd olsun öyle de oldu..

Canlarim bu progesteron igne de ne oluyo nicin vuruluyorsunuz bunu.....?

transferden sonra vücudun progestan ihtiyacını sağlıyor canım böylece bebeğin tutunması ve devam etmesi için ortam sağlanmış oluyor.. ayrıca gebelik oluşuncada kanama varsa kanamanın durmasını sağlıyor, düşüğü engellemeye çalışıyor..
ama tabi yapay progestan olduğu için etkisi her bünyede farklı oluyor cnm bazen pekde işe yaramayabiliyor.

Olur böyle terslikler tasinmalarda canim hersey düzelir biter yeterki saglik olsun yaza kismet olurda gelirsem keyf cayini ve kahveni icerim bir güzel kacadan gizli kedilerini minciklarim

Böyle korkuturum iste

Ben hep çok rahat taşınmıştım. İlk defa böyle bir taşınma yaşıyorum. Rabbim tekrar yaşatmasın böylesini.
Yaza hepinizi bekliyorum. Kiraz ağacının altında keyfimizi yaparken yakaladığın kediyi mıncıklayabilirsin. Köpeğim eşini oyalar merak etme

Her zaman beklerim. Baharda koca göbekli olamam sanırım, daha küçük olacak bebeğim. Doğal göbeğim yeterince iyi durumda ama. Onunla idare edersin artık

Bioenerjiyi herkese yazdan beri tavsiye ediyorum. Bendeki değişime kendim bile inanamadım çünkü. Kulağımdaki gelişmeyi de gördüm ya, kimse aksine inandıramaz artık. Sadece kendin için bile olsa git derim...

Canım ya kıyamam.. Rahmetli annem 'Allah iş kaytı versin, baş kaytı vermesin' ..
Yani sağlık derdi vermesin de işler güçler hallolur..

Çok şükür sağlık derdim yok. Ama yoruldum. Bir de geçmişte inşaat sektöründe çalıştım. Adamların işi ne kadar savsakladıklarını gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor. Neyse, bitecek nasıl olsa. Sonsuza kadar böyle kalmayacak ya.

Bir araştıralım bakalım. Oradaki tüp bebek merkezinin doktorlarıyla da görüşebilirsin sanırım ama gebelikteki tecrübelerini bilemem. O kadar yol bebek için hoş olmayabilir. Özellikle ilk aylarda. Ben de sorayım, bir isim bulursam paylaşırım...

Tebrikler......ALLAH tamamına erdirsin, güzellik görecelidir ama içi dışı güzel nitelikli bir evlada eşlik etmeni dilerim. Dr.nun Antalyada önereceği bir dr.mutlaka vardır. Temmuzda embryolog gebelik olursa mutlaka bizlerden dr konusunda görüş sorun, gebeliğiniz çok değerli riske atmayalım, bizim irtibat kuracağımız dr.olursa size daha yararlı olur demişti.

İsmail bey di benim doktorum.3 negativimi orda aldım. Spermle ilgili alanda iyimi kötü mü bilmiyorum.lakin tututnmamasina rağmen Onlardan da memnundum
ama memorialle karsilastiralamaz. Umarim sonuç alırsın. Ha bu arada ismail bey pantalononu göğüs altına kadar çekiyor. Boyuda kısa ya çok komik oluyor

Günaydın, bizim evde de 1 aydır tadilat var, şehir dışına çıkıp dönüyoruz yine bitmiyor, dediğin gibi onların hatasını görünce kan beynime çıkıyor, insan sakin kalamıyor, ist.pzt gecesi dönmüştük dün yorgunluktan 12 saat deliksiz uyumuşuz, bitince keyfini çıkaracağız...

Merhaba, sabahleyin bir programda rus bilim adamının propolis ile kısırlık tedavisinde başarı elde ettiğini anlattılar, senin bu konuda bilgin var mı? Gogul teyzeden önce sana sormak istedim. Evinde de kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…