Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımsın çok tatlısın

gunaydinlar arkadaslar,

antalya cok sevindim arkadasim gozun aydin. ensu ve ve ben sana dedik dimi o testlere guvenme diye..bel agrisina gelince benim bildigim hamileligin ilk haftalarinda normal. benimde ilk haftalarda cok belim agridi hatta korktum yine mi dusuk olacak diye ama ilk kontrolumde bana normal oldugu hormonlar ileri geldigi soylendi.

alara transferin hayirli sonu bebekli olsun insallah.

ve yine beklemede olanlar tedavi olanlar Allah yolunuzu acik etsin sansiniz bol olsun.

acmila sen once bi gel buraya hem sana hem esine bakar teyzemiz. hic degilse keske demessin sonradan.
donasyon icin daha zamanin var bence.

Reactions: Eua
Bende 39 ve rüyamda görsem ınanmazdim hamile kalacağım a.benim bu yolda yürüyen bayanlara diyeceğim hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin. Beni bulmaz demeyin.ben hep dedim
rabbim utandirdi beni.umudunuzu yitirmeyin.
ben tüm denemlerimde bir umutla çıktım yola ama bu kadar deneme den sonra yeniden aynı gücü bulacağıı sanmıyorum

canım teşekkür ederim.ne güzel bir dua
Allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla
darısı sana ve tüm isteyenlere nasip etsin Allah ım
ben doktoruma sordum ama bilmiyorum dedi...
bende onu düşünüyorum.araştırıcam bakalım.

canım çok teşekkür ederim...
eğer bulamssam inşallah bulurum ama ilk aylar yine istanbula
doktorda uygun görürse giderim heralde.
onbeşgüne kadar bir doktor bulmam gerek.

Kolay gelsin canım,neyse az bişiler kalmış,evin içinde inşaatla beraber oturmak çok zor oluyor bilirim,

canımm haklıymışsınız.ama işte insanda ne kadarda olsa bir moral bozukluğu oluyor...
bird o testten iki tane almıştım biri duruyor.:)))))
12.gün birde bel ağrısı olunca ...

[QUOTE="dnzdry, propolisi ben de duydum.. etkisi çok fazlaymış Arı sütü polen le beraber karıştırarak aldım. Şimdilik kullanıyorum. Pek çok başka faydası da varmış. B

[QUOTE="nikah1980, ne den çok istediğin bir şeyden vazgeçiyorsun... Sorunlar maddi kaynaklı ise bir şey diyemem. Ama değilse ne olur vazgeçme... hepimiz aynı yoldayız...ya olursa.. değmez mi..

Hayırlı haberler alırsın inşallah.

Hayırlı olsun,9 ay seni hiç bırakmasın,sağlıkla kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…