- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.001
aerobik + yürüyüş çok faydalı canım zayıflamak için kesin çözüm.. ben lise yıllarımda dershaneye giderken, hoşlandığım çocuk çok zayıf kızlardan hoşlanıyor diye saplantılı şekilde aerobiğe başlamıştım.. 56 kilodan 44 kiloya düşmüştüm:)) sonundada baygınlık geçirip acile kaldırılmıştım..:))
ben tüm denemlerimde bir umutla çıktım yola ama bu kadar deneme den sonra yeniden aynı gücü bulacağıı sanmıyorumBende 39 ve rüyamda görsem ınanmazdim hamile kalacağım a.benim bu yolda yürüyen bayanlara diyeceğim hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin. Beni bulmaz demeyin.ben hep dedim
rabbim utandirdi beni.umudunuzu yitirmeyin.
Tebrikler......ALLAH tamamına erdirsin, güzellik görecelidir ama içi dışı güzel nitelikli bir evlada eşlik etmeni dilerim. Dr.nun Antalyada önereceği bir dr.mutlaka vardır. Temmuzda embryolog gebelik olursa mutlaka bizlerden dr konusunda görüş sorun, gebeliğiniz çok değerli riske atmayalım, bizim irtibat kuracağımız dr.olursa size daha yararlı olur demişti.
canım çok teşekkür ederim...Bir araştıralım bakalım. Oradaki tüp bebek merkezinin doktorlarıyla da görüşebilirsin sanırım ama gebelikteki tecrübelerini bilemem. O kadar yol bebek için hoş olmayabilir. Özellikle ilk aylarda. Ben de sorayım, bir isim bulursam paylaşırım...
Kolay gelsin canım,neyse az bişiler kalmış,evin içinde inşaatla beraber oturmak çok zor oluyor bilirim,Eşyalar eve ulaştığında boyacı girişi boyuyormuş. Dışarıda yağmur... Eve giren eşyalar boya olmuş hep. Boncuk naylonla sardık her şeyi ama yırtmışlar taşırken. Kirli beyaz koltuk takımımın beyazı gitmiş kiri kalmış. Güya toplarken her şeyi temizleyip paketledik. Kalorifer arızalıymış, bir hafta ufo ile ısındık, duvarlar kurumadı, gelip geçtikçe her yerimiz boya oldu... Kedilere dışarıda yer ayarladık, çok şükür onlar kurtuldu boyanmaktan. Genel olarak iyiler. Bahçede mutlu mesut koşturuyorlar. Ağaçlara tırmanıyorlar. Sadece lohusa olan, stresten sanırım, kaçtı, üç gün gelmedi eve. Yavruları aç kaldı. Diğer kedi, sütü azaldığı halde ara sıra emziriyor, anneye de iğne yapıyoruz sütü insin diye. Öyle emziriyor. İdare ediyoruz ama zor oluyor. Zaman alıyor. Neyse, çoğu gitti, azı kaldı. Bir kaç kere daha usta gelecek, onların da işi bitince benim işim de bitiyor.
canımm haklıymışsınız.ama işte insanda ne kadarda olsa bir moral bozukluğu oluyor...gunaydinlar arkadaslar,
antalya cok sevindim arkadasim gozun aydin. ensu ve ve ben sana dedik dimi o testlere guvenme diye..bel agrisina gelince benim bildigim hamileligin ilk haftalarinda normal. benimde ilk haftalarda cok belim agridi hatta korktum yine mi dusuk olacak diye ama ilk kontrolumde bana normal oldugu hormonlar ileri geldigi soylendi.
alara transferin hayirli sonu bebekli olsun insallah.
ve yine beklemede olanlar tedavi olanlar Allah yolunuzu acik etsin sansiniz bol olsun.
Bende yazayım,inşallah Rabbim sana bebiş versin emi.Eki Görüntüle 1330417 Niye kimse benim mesajlarima cevap yazmiyooo bakem
Bende gitmek isterim ,tel.no.verebilirmisin.Evet canım atarım sana da.
Inşallah sonucun olumlu olur.Mrb benim de 2. Tüp bebek denemem 42 yaşındayım bugün transferimin 9. Günü heyecanla bekliyorum
Hayırlı haberler alırsın inşallah.Kızlar selam herkes @monkey Hiç üzülme her sabrın sonu selamet ...Rabbim derdi verdi dermanıda verecek elbet..Benden havadiseler ise dün opum oldu saat 11 gibi çıktım klinikden 2 yumurta beklerken 3 aldılar .Fakat bu gün aradılar ve sadece 1 tane döllenmiş .Korktuğum yine başıma geldi yani .Yarın bakalım hala yaşıyor olucak mı embiryom ..Dün y,ine benim ağlamalarım uzunca bir süre devam etti. ..Neyse buna da şükür .Dün ilk defa bütün gün başım ağrıdı ..Alarada dün aldı bebişlerini ..Erbil bey yola çıkma diyince otelde kaldılar ..Bakalım bugün durumu nasıl .Mesaj attım teline ama okumadı daha ..Yine bana opu yolları göründü
Öyle işte benden havadisler .
Hayırlı olsun,9 ay seni hiç bırakmasın,sağlıkla kucağına alırsın.canım teşekkür ederim.ne güzel bir dua
Allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla
darısı sana ve tüm isteyenlere nasip etsin Allah ım
ben doktoruma sordum ama bilmiyorum dedi...
bende onu düşünüyorum.araştırıcam bakalım.
Bende gitmek isterim ,tel.no.verebilirmisin.
çok teşekkür ederim.innnşallahHayırlı olsun,9 ay seni hiç bırakmasın,sağlıkla kucağına alırsın.
Âminçok teşekkür ederim.innnşallah
darısı tüm isteyenlere nasip etsin Cenab ı Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?