Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bende donasyona ne yazıkki sıcak bakıyorum..umarım gerek kalmaz ama artık bazı şeyleri çokda erteleme taraftarı değilim.. bu bebekleri birde büyütmek gerekecek..
Günaydın, nasılsın? Sınavlara da hazırlanıyormuşsun başarılar dilerim. Bilmiyorum daha önce denedin mi, sen de akpntr yada bio enerji alsan, bak geçen sefer ne güzel tutunmuştu, rahmin güçlenerek bu kez bebişine sahip olacaksın inşallah.

Canım Antalya Memorial e gidebilirsin. Onların da tüp bebek merkezi var. Mutlaka riskli gebelik uzmanları vardır.

Kendi evim olsa gam yemeyeceğim. Ev sahibi, yapmadıklarını siz yaptırın kiradan düşelim diyor. Başkasına yaptırdığım işi de faturaya yazıyorlar, sigorta ödeme yapacak ya. Hem benden para çıkıyor hem sigortadan ama ortada doğru düzgün iş yok. Neyse. Şu işler yoluna girsin, artık 12 saat mi uyurum, 24 saat mi Allah bilir...

Propolis, sadece bebek için değil, tüm sağlık için faydalı. Gençlik iksiri desem yanlış olmaz sanırım. Vitamin eksikliği, bazı hormon dengesizlikleri, iç hastalıklar gibi pek çok şeyde iyileşme sürecini hızlandırıyor ve üremeye de katkısı oluyor. Ama tek başına yeterli olmayabilir. Özellikle fiziksel sıkıntılar varsa. Yine de takviye olarak kullanmakta çok fayda var...

kızlar aradılar klinikden tek kalan embiryoyu dondurmuşlar orta kalite imiş .Embiryolog konuşurken çok da güzel haber verir gibi konuşmadı kısmet dedı orta kalite dedi ...

2. gün embiryosu oldu sanırım

kızlar aradılar klinikden tek kalan embiryoyu dondurmuşlar orta kalite imiş .Embiryolog konuşurken çok da güzel haber verir gibi konuşmadı kısmet dedı orta kalite dedi ...

Olsun önemli olan bölünmesi değilmi,moralini bozma sen,kısmet olsun da sana tutunsunlar,göbüşte büyüsünler.

Canım hayırlı olsun dondiriğin sen embriyoloğu vs kafana takma süper kalite dedikleri embriyoları tutmamış biri olarak konuşuyorum :))

Bitecek bitecek.. Bebiş için hazırlık bunlar Allah'ın izn
Ile.. :) Kolaylıklar diliyorum.. Sana hayran oldum, böyle bir durum benim bütün dengemi bozar genelde.. Sen hala dengelisin, tebrik ederim..

:))) evet öyle
İsmail hoca çok şeker gerçekten ve iyi bir doktor olduğuna inanıyorum.. Enfeksiyon uzmanı doktor Arkadaşımın hocasıymış tıp Fakültesi'nde. Mutlaka ona gitmemi söylüyordu ama eşim Emre beyi tercih etti.. Emre beyden de çok memnunum..

merhaba canımm çok sağol..
akapunkturu bana bahçecide seçenek olarak sunmuşlardı ama ben aşırı alerjik ve acı eşiği çok düşük bi tipim canım..
orada akapunktur yapan ilgili ile görüşmüştüm ama kendiside benim yapmamamı uygun görmüştü kaldıramayabilirim..
birde akapunktur daha çok endometriozisi sorunu olanlarda daha iyi etki veriyormuş benim hiç o konuda sorunum olmadı cnm ama yapıpda çok faydasını görenlerde var çok faydalı olabiliyormuş..
bio-enerji benimde ilgimi çekti ama yıllar içinde okadar çok alternatif tıpa yöneldimki açıkçası bunu denemek içimden bile gelmiyor çünkü olmayınca kendimi daha kötü hissediyorum..
tedavi öncesi artık ön hazırlık ilaçlarını bile almamaya karar verdim cnm, sadece arı sütü kullanıp tedaviye gireceğim çünkü hiçbirinin faydasını görmedim..
yıllarca özel üreme koçlarına bile gittim adamlar neler neler yaptırdı hiç faydası olmadı..

Gelecekse orta kalite 2. Gün embriyosu ile gelir Ufaklık.. Moralini bozma biliyorum zor ama Allah'tan istiyor doktorları ve bütün ekibi vesile kılsın da bize hayırlı evladımızı versin istiyoruz.
Burada çok okudum mucize.. Hatta geçen bir arkadaş yazmıştı, embriyo gelişime devam etmedi sanmışlar, ertesi gün gelişmiş..

canımm hayırlıı olsun çok sevindim devam etmesine..
neden donduruldu, transfer aşamasına neden geçmediniz..
orta kalite dediyse eğer biran önce transfer edilmesi daha uygun değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…