- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.021
Günaydın, nasılsın? Sınavlara da hazırlanıyormuşsun başarılar dilerim. Bilmiyorum daha önce denedin mi, sen de akpntr yada bio enerji alsan, bak geçen sefer ne güzel tutunmuştu, rahmin güçlenerek bu kez bebişine sahip olacaksın inşallah.bende donasyona ne yazıkki sıcak bakıyorum..umarım gerek kalmaz ama artık bazı şeyleri çokda erteleme taraftarı değilim.. bu bebekleri birde büyütmek gerekecek..
Ben onu açmayı unutmuşum,açıldı sanırım.Canım senin gizlilik ayarlarından dolayı sana mesaj atılamıyor.
Olmamış canımBen onu açmayı unutmuşum,açıldı sanırım.
Özel mesaj attım deneme için geldimi,senide bekletmiş oldum canım.Olmamış canım
Canım Antalya Memorial e gidebilirsin. Onların da tüp bebek merkezi var. Mutlaka riskli gebelik uzmanları vardır.canım teşekkür ederim.ne güzel bir dua
Allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla
darısı sana ve tüm isteyenlere nasip etsin Allah ım
ben doktoruma sordum ama bilmiyorum dedi...
bende onu düşünüyorum.araştırıcam bakalım.
Merhaba lulinda . Bioenerji uZmanıyla bende görüşmek isterim. Tel nosunu verebilîrmisin özelden. Tavsiye edermisin. Birde transferden sonra yapmak uygun olurmu?Günaydınlar:))))) Kızlarımdan biri hala uyanamamış:)Eki Görüntüle 1331052
Günaydın, bizim evde de 1 aydır tadilat var, şehir dışına çıkıp dönüyoruz yine bitmiyor, dediğin gibi onların hatasını görünce kan beynime çıkıyor, insan sakin kalamıyor, ist.pzt gecesi dönmüştük dün yorgunluktan 12 saat deliksiz uyumuşuz, bitince keyfini çıkaracağız...
Merhaba, sabahleyin bir programda rus bilim adamının propolis ile kısırlık tedavisinde başarı elde ettiğini anlattılar, senin bu konuda bilgin var mı? Gogul teyzeden önce sana sormak istedim. Evinde de kolaylıklar dilerim.
cnmm aslında hepimizde güzeliz, erkekler halt etmişş.. ama işte bunu bazı dönemler bazı şeyleri takıyoruz..
teşekkür ederim canımCanım Antalya Memorial e gidebilirsin. Onların da tüp bebek merkezi var. Mutlaka riskli gebelik uzmanları vardır.
Olsun önemli olan bölünmesi değilmi,moralini bozma sen,kısmet olsun da sana tutunsunlar,göbüşte büyüsünler.kızlar aradılar klinikden tek kalan embiryoyu dondurmuşlar orta kalite imiş .Embiryolog konuşurken çok da güzel haber verir gibi konuşmadı kısmet dedı orta kalite dedi ...
2. gün embiryosu oldu sanırım
Canım hayırlı olsun dondiriğin sen embriyoloğu vs kafana takma süper kalite dedikleri embriyoları tutmamış biri olarak konuşuyorum :))kızlar aradılar klinikden tek kalan embiryoyu dondurmuşlar orta kalite imiş .Embiryolog konuşurken çok da güzel haber verir gibi konuşmadı kısmet dedı orta kalite dedi ...
Dilerim sana mutluluğu getirirkızlar aradılar klinikden tek kalan embiryoyu dondurmuşlar orta kalite imiş .Embiryolog konuşurken çok da güzel haber verir gibi konuşmadı kısmet dedı orta kalite dedi ...
Çok şükür sağlık derdim yok. Ama yoruldum. Bir de geçmişte inşaat sektöründe çalıştım. Adamların işi ne kadar savsakladıklarını gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor. Neyse, bitecek nasıl olsa. Sonsuza kadar böyle kalmayacak ya.
:))) evet öyleİsmail bey di benim doktorum.3 negativimi orda aldım. Spermle ilgili alanda iyimi kötü mü bilmiyorum.lakin tututnmamasina rağmen Onlardan da memnundum
ama memorialle karsilastiralamaz. Umarim sonuç alırsın. Ha bu arada ismail bey pantalononu göğüs altına kadar çekiyor. Boyuda kısa ya çok komik oluyor
Günaydın, nasılsın? Sınavlara da hazırlanıyormuşsun başarılar dilerim. Bilmiyorum daha önce denedin mi, sen de akpntr yada bio enerji alsan, bak geçen sefer ne güzel tutunmuştu, rahmin güçlenerek bu kez bebişine sahip olacaksın inşallah.
Eeee her prenses gerçek prensini bulncaya kadar bir sürü kurbaģa öpermiş...
kızlar aradılar klinikden tek kalan embiryoyu dondurmuşlar orta kalite imiş .Embiryolog konuşurken çok da güzel haber verir gibi konuşmadı kısmet dedı orta kalite dedi ...
kızlar aradılar klinikden tek kalan embiryoyu dondurmuşlar orta kalite imiş .Embiryolog konuşurken çok da güzel haber verir gibi konuşmadı kısmet dedı orta kalite dedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?