- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.041
ben dayanamadım canım sana dedim ya iyi dayandın diye..
Bitecek bitecek.. Bebiş için hazırlık bunlar Allah'ın izn
Ile.. :) Kolaylıklar diliyorum.. Sana hayran oldum, böyle bir durum benim bütün dengemi bozar genelde.. Sen hala dengelisin, tebrik ederim..
:))) evet öyle
İsmail hoca çok şeker gerçekten ve iyi bir doktor olduğuna inanıyorum.. Enfeksiyon uzmanı doktor Arkadaşımın hocasıymış tıp Fakültesi'nde. Mutlaka ona gitmemi söylüyordu ama eşim Emre beyi tercih etti.. Emre beyden de çok memnunum..
Ensu ,bende endometrioze sorunu var,ameliyat lar oldum ama tutunma hiç olmadı,şimdi sağ tarafta tekrar Başlamış,Akupunkturu nezaman uygulamam gerekir,merhaba canımm çok sağol..
akapunkturu bana bahçecide seçenek olarak sunmuşlardı ama ben aşırı alerjik ve acı eşiği çok düşük bi tipim canım..
orada akapunktur yapan ilgili ile görüşmüştüm ama kendiside benim yapmamamı uygun görmüştü kaldıramayabilirim..
birde akapunktur daha çok endometriozisi sorunu olanlarda daha iyi etki veriyormuş benim hiç o konuda sorunum olmadı cnm ama yapıpda çok faydasını görenlerde var çok faydalı olabiliyormuş..
bio-enerji benimde ilgimi çekti ama yıllar içinde okadar çok alternatif tıpa yöneldimki açıkçası bunu denemek içimden bile gelmiyor çünkü olmayınca kendimi daha kötü hissediyorum..
tedavi öncesi artık ön hazırlık ilaçlarını bile almamaya karar verdim cnm, sadece arı sütü kullanıp tedaviye gireceğim çünkü hiçbirinin faydasını görmedim..
yıllarca özel üreme koçlarına bile gittim adamlar neler neler yaptırdı hiç faydası olmadı..
Ensu ,bende endometrioze sorunu var,ameliyat lar oldum ama tutunma hiç olmadı,şimdi sağ tarafta tekrar Başlamış,Akupunkturu nezaman uygulamam gerekir,
Üç yıl bende alternatif tıp tedavisi gördüm,denemediğim Akupunktur ve Bio enerji kaldı.
Ben de Antalya'da yaşıyorum riskli gebelik konusunda Akdeniz Ünv. de Prof. Dr. İnanç Mendilcioğlu öneriliyor. Sanırım muayenehanesi de var araştırın isterseniz.Canım Antalya Memorial e gidebilirsin. Onların da tüp bebek merkezi var. Mutlaka riskli gebelik uzmanları vardır.
Canım Antalya Memorial e gidebilirsin. Onların da tüp bebek merkezi var. Mutlaka riskli gebelik uzmanları vardır.
Soran arkadaşımız @antalya2011Ben de Antalya'da yaşıyorum riskli gebelik konusunda Akdeniz Ünv. de Prof. Dr. İnanç Mendilcioğlu öneriliyor. Sanırım muayenehanesi de var araştırın isterseniz.
Sağol canım cevap için,tedaviye başlarsam sorarım,ben Erbil beyde kontrol olmuştum,aslında iki ay önce başlamamı istemişti olmadı cesaret edemedim tekrar hüsran olursa diye gerçi olursa bu son olacak daha kaldıramam sanırım.canım inan benimde bunun dışında çok bilgim yok ama internetten araştır yada iyi bi tüp bebek akapunkturcusuna sor mutlaka bilgi verirler..
bahçecide akapunkturu bana opudan sonra transfere kadar olan o 3-5 günlük süreçte yaptıracaklardı..
Sen hiç takılma kalitesine falan, benimkiler de öyleydi. Sonradan geriden gelen 2 tanesi 5.güne geldi.kızlar aradılar klinikden tek kalan embiryoyu dondurmuşlar orta kalite imiş .Embiryolog konuşurken çok da güzel haber verir gibi konuşmadı kısmet dedı orta kalite dedi ...
2. gün embiryosu oldu sanırım
Ensu ,bende endometrioze sorunu var,ameliyat lar oldum ama tutunma hiç olmadı,şimdi sağ tarafta tekrar Başlamış,Akupunkturu nezaman uygulamam gerekir,
Üç yıl bende alternatif tıp tedavisi gördüm,denemediğim Akupunktur ve Bio enerji kaldı.
Hiç önemli değil:)yeniyim kusura bakmayın alıntılama da hata yaptım sanırım :)
neden kaldiramazsin cnm.. hic denememektense husranlarla mutlu sona ulasmak en guzeli.. baska cocugun varmiydi cnm..Sağol canım cevap için,tedaviye başlarsam sorarım,ben Erbil beyde kontrol olmuştum,aslında iki ay önce başlamamı istemişti olmadı cesaret edemedim tekrar hüsran olursa diye gerçi olursa bu son olacak daha kaldıramam sanırım.
Not aldım,araştıracam teşekkürler.Sen hiç takılma kalitesine falan, benimkiler de öyleydi. Sonradan geriden gelen 2 tanesi 5.güne geldi.
Akupunktur ve ozon tedavisi için en iyi diye bildiğim İsmail Ağar. İnfertilite için çalışmaları var canım. Br görüş istersen. Adını google dan aratıp bulabilirsin.
Evet bir Çocuğum var,7.ci tedavim olacak başlarsam,dört ameliyat,altı tedavi geçirdim manevi açısından yoruldum sanırım,her Dr.kontrolune gittiğimde rahimle ilgili bi sorun çıkıyor ister istemez üzülüyorum,bu rahatsızlıktan dolayı sağ yumurtalığım alındı,endometrioze den kurtulmam için de doğum yapmalıymışım,bazen yaşadıklarımızı yazıyada olsa dökemiyoruz bende bu yolda maddiyat maneviyat çok Döktüm, bu defa yapmadığım ne varsa olsun düşüncesindeyim.neden kaldiramazsin cnm.. hic denememektense husranlarla mutlu sona ulasmak en guzeli.. baska cocugun varmiydi cnm..
yeniyim kusura bakmayın alıntılama da hata yaptım sanırım :)
Kızlar, bu defa dolu dolu merhaba. Öncelikle yeni gelen arkadaşlar var, onlara hoşgeldiniz demek istiyorum. Kusura bakmayın, evdeki yoğunluktan çoğunlukla sadece adıma yazılanlara cevap verebildim. Biraz gecikmeli oldu, idare edin.
Babamı bir saat kadar önce uğurladık. Yaşlandıkça vedalar da zor gelmeye başladı. Uzun zaman sonra ilk defa birisini uğurlarken ağladım. Varlığı ne büyük destekmiş. Allah razı olsun. Hem bir sürü işimi kolaylaştırdı, hem yoldaşım oldu. Bir süre boşluğunu hissedeceğim. Evdeki işler karışık olunca, benim yeğen görmeye gidişim de hikaye oldu. Ona da ayrıca üzüldüm. Bugün yarın gelecek diye diken üstünde herkes. Bir ben gidemiyorum...
Kızlar, bu defa dolu dolu merhaba. Öncelikle yeni gelen arkadaşlar var, onlara hoşgeldiniz demek istiyorum. Kusura bakmayın, evdeki yoğunluktan çoğunlukla sadece adıma yazılanlara cevap verebildim. Biraz gecikmeli oldu, idare edin.
Babamı bir saat kadar önce uğurladık. Yaşlandıkça vedalar da zor gelmeye başladı. Uzun zaman sonra ilk defa birisini uğurlarken ağladım. Varlığı ne büyük destekmiş. Allah razı olsun. Hem bir sürü işimi kolaylaştırdı, hem yoldaşım oldu. Bir süre boşluğunu hissedeceğim. Evdeki işler karışık olunca, benim yeğen görmeye gidişim de hikaye oldu. Ona da ayrıca üzüldüm. Bugün yarın gelecek diye diken üstünde herkes. Bir ben gidemiyorum...
hoşgeldin canım babanı yolculamışsın Allah kavuştursun ayrılıkları hiç sevmem hele sevdiklerimden ayrılıklar ayrı bir koyar bana bir süre kendime gelemem o yüzden seni çok iyi anlıyorum yeğenini görmeye gidemeyişin kötü olmuş ama hayatta planladığımız hiç bişey istediğimiz gibi olmuyo malesef sende doğduktan sonra gidersin benim gibi bende yeğenimin doğumuna gidecektim ama olmadı gidemedim doğduktan üç aysonra gittim bağrıma bastım sevdim kokladım canımın bir parçasını orada bırakarak geri geldim hayat bu ayrılıklıarda hayata dair malesef ama hep söylerim Allah dağ ardı versinde taş altı vermesin.
yerleşme işin bittimi canım güle güle huzurla mutlulukla otur evinde yeni evinde bebek sesleri çınlasın inşallah duam seninle ve bebek isteyen tüm arkadaşlarımla yeniden ve uzun bir aradan sonra hoşgeldin aramıza yokluğun o kadar hissediliyorduki bilemezsin.............
Canım Sara_28 çok güzel yazmış.. benim duygularıma tercüman olmuş.. sadece okurken duygulandığımı söyleyebilirim..
neyse artık geldin ya sorularımızı daha rahat sorabiliriz şimdi hehe :))) hoşgeldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?