Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Teşekkür ederim. Dengeli miyim bilmiyorum ama bir şekilde geçecek. Bina çok eski bir yapı. Her gelen geçici çözüm üretmiş ve sorunlar üstüste binmiş. Ve hala aynı şekilde iş yapılıyor. Şu adamlar ayağımın altından çekilsin, kendim bakarım ne yapılacak diye. Su tesisatı, inşaat işleri ve çatı sorunlarının bir kısmını kendim yapabilirim. Eşim de elektrik işlerinde fena değildir. Baktım iş ya da maliyet beni aşıyor, düzgün bir ev bakarım. Gerçi hayvanlarım pek sevdi burayı. Çabuk alıştılar ama...

Ensu ,bende endometrioze sorunu var,ameliyat lar oldum ama tutunma hiç olmadı,şimdi sağ tarafta tekrar Başlamış,Akupunkturu nezaman uygulamam gerekir,
Üç yıl bende alternatif tıp tedavisi gördüm,denemediğim Akupunktur ve Bio enerji kaldı.

canım inan benimde bunun dışında çok bilgim yok ama internetten araştır yada iyi bi tüp bebek akapunkturcusuna sor mutlaka bilgi verirler..
bahçecide akapunkturu bana opudan sonra transfere kadar olan o 3-5 günlük süreçte yaptıracaklardı..

Canım Antalya Memorial e gidebilirsin. Onların da tüp bebek merkezi var. Mutlaka riskli gebelik uzmanları vardır.
Ben de Antalya'da yaşıyorum riskli gebelik konusunda Akdeniz Ünv. de Prof. Dr. İnanç Mendilcioğlu öneriliyor. Sanırım muayenehanesi de var araştırın isterseniz.
Canım Antalya Memorial e gidebilirsin. Onların da tüp bebek merkezi var. Mutlaka riskli gebelik uzmanları vardır.

Sağol canım cevap için,tedaviye başlarsam sorarım,ben Erbil beyde kontrol olmuştum,aslında iki ay önce başlamamı istemişti olmadı cesaret edemedim tekrar hüsran olursa diye gerçi olursa bu son olacak daha kaldıramam sanırım.

kızlar aradılar klinikden tek kalan embiryoyu dondurmuşlar orta kalite imiş .Embiryolog konuşurken çok da güzel haber verir gibi konuşmadı kısmet dedı orta kalite dedi ...

2. gün embiryosu oldu sanırım
Sen hiç takılma kalitesine falan, benimkiler de öyleydi. Sonradan geriden gelen 2 tanesi 5.güne geldi.

Akupunktur ve ozon tedavisi için en iyi diye bildiğim İsmail Ağar. İnfertilite için çalışmaları var canım. Br görüş istersen. Adını google dan aratıp bulabilirsin.

neden kaldiramazsin cnm.. hic denememektense husranlarla mutlu sona ulasmak en guzeli.. baska cocugun varmiydi cnm..

Kızlar martta tedaviye başlasam mi acaba yeniden dondurulmuş embriyom yok malesef çok korkuyorum

Not aldım,araştıracam teşekkürler.

neden kaldiramazsin cnm.. hic denememektense husranlarla mutlu sona ulasmak en guzeli.. baska cocugun varmiydi cnm..
Evet bir Çocuğum var,7.ci tedavim olacak başlarsam,dört ameliyat,altı tedavi geçirdim manevi açısından yoruldum sanırım,her Dr.kontrolune gittiğimde rahimle ilgili bi sorun çıkıyor ister istemez üzülüyorum,bu rahatsızlıktan dolayı sağ yumurtalığım alındı,endometrioze den kurtulmam için de doğum yapmalıymışım,bazen yaşadıklarımızı yazıyada olsa dökemiyoruz bende bu yolda maddiyat maneviyat çok Döktüm, bu defa yapmadığım ne varsa olsun düşüncesindeyim.

Kızlar, bu defa dolu dolu merhaba. Öncelikle yeni gelen arkadaşlar var, onlara hoşgeldiniz demek istiyorum. Kusura bakmayın, evdeki yoğunluktan çoğunlukla sadece adıma yazılanlara cevap verebildim. Biraz gecikmeli oldu, idare edin.
Babamı bir saat kadar önce uğurladık. Yaşlandıkça vedalar da zor gelmeye başladı. Uzun zaman sonra ilk defa birisini uğurlarken ağladım. Varlığı ne büyük destekmiş. Allah razı olsun. Hem bir sürü işimi kolaylaştırdı, hem yoldaşım oldu. Bir süre boşluğunu hissedeceğim. Evdeki işler karışık olunca, benim yeğen görmeye gidişim de hikaye oldu. Ona da ayrıca üzüldüm. Bugün yarın gelecek diye diken üstünde herkes. Bir ben gidemiyorum...

hoşgeldin canım babanı yolculamışsın Allah kavuştursun ayrılıkları hiç sevmem hele sevdiklerimden ayrılıklar ayrı bir koyar bana bir süre kendime gelemem o yüzden seni çok iyi anlıyorum yeğenini görmeye gidemeyişin kötü olmuş ama hayatta planladığımız hiç bişey istediğimiz gibi olmuyo malesef sende doğduktan sonra gidersin benim gibi bende yeğenimin doğumuna gidecektim ama olmadı gidemedim doğduktan üç aysonra gittim bağrıma bastım sevdim kokladım canımın bir parçasını orada bırakarak geri geldim hayat bu ayrılıklıarda hayata dair malesef ama hep söylerim Allah dağ ardı versinde taş altı vermesin.

yerleşme işin bittimi canım güle güle huzurla mutlulukla otur evinde yeni evinde bebek sesleri çınlasın inşallah duam seninle ve bebek isteyen tüm arkadaşlarımla yeniden ve uzun bir aradan sonra hoşgeldin aramıza yokluğun o kadar hissediliyorduki bilemezsin.............

Canım Sara_28 çok güzel yazmış.. benim duygularıma tercüman olmuş.. sadece okurken duygulandığımı söyleyebilirim..
neyse artık geldin ya sorularımızı daha rahat sorabiliriz şimdi hehe :))) hoşgeldinnnn

Teşekkür ederim arkadaşım. Hem güzel sözlerin, hem güzel dileklerin için. Sanırım iyice gerilmişim, onun gidişi kopardı beni. Gitmesi gerekiyordu, aslında 3-4 gün diye gelmişti. Annem yalnız, arıları var... Ben de gidemedim ya bu yaz. Burnumda tütüyor hepsi. Çok şükür uzakta da olsa hayatımdalar. Rabbim uzun ömür versin hepsine de.
Yeğenime de dediğin gibi bir kaç ay sonra gidebilirim. Bu ay böyle geçiyor. Önümüzdeki ay tedavi, soğuklar da başlıyor zaten. Bahara kısmet.
Yerleşme işi devam hala. Adamlar saat veriyor, gelmiyor, yaptığı işi baştan savma yapıyor, başka birilerini bulup tekrar yaptırıyoruz derken epey uzadı. Bir de istenmeyen kazalar olunca (boya gibi, çatının su alması gibi) her şeyi yeniden temizlemek te gerekiyor. Birer ikişer yapıyorum yavaş yavaş. Kısmetse haftasonuna kadar biter.
Biraz uyuyup yenileneyim. Şaşkın hissediyorum kendimi. Uyanınca düzelirim inşallah

Evet, iyi tarafı askeri disiplin ortadan kalktı. Sabahtan akşama kadar ayakta dönmekten yattığım yeri bilemiyordum. Biraz gevşeyebilirim
(Baba sahneye girer: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…