- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.241
Canım hayırlısı olsun.demekki kısmet böyleymiş. Çokmu düşük çıktı.belki geç döllenme olmuş olabilir. Donmuş embiryo değildi değilmi?hayırlısı . Pes etmek yok.
Açlıktan ölűyorum.. Ilk okudugum mesaj bu oldu...börek ha!!!!
Merhabalar Canlar ;
Nasılsınız ?
Aşılama sonucu için zaman geçsin diye son 1 haftayı İstanbulda kayınvalidem de geçirdim eşim ordan işe gitti geldi.
Zaman geçsin test tarihim gelsin istedim genelde gezdik İstabulda.
Her gece sizleri tlf dan okudum ancak ordan çok zorlanıyorum yazmak için yazamadım.
Evime gelince yazarım dedim.
Dün adet oldum acaba yerleşme kanamasımı derken çok az geliyordu değişikti.
Bugün malesef aynen regl olmuş durumundayım.Test tarihim 14 aralıktı.
Dokturumla emailleştik Fulyada Güvenç Bey in hastasıyım.Pazartesi için randevu alıp gelmemi istedi.
Bakalım neler olacak.
Biraz durgunlaştım.
Ben sizleri okuyup gelicem ancak akşama misafirim var biraz geç kalabilirim.
Ìzmire de servisin var mı ?
Ben de yumurta rezerv azlığı fsh yüksekliği...başka sorun görünmüyor şimdilikcanımm bu adamlar nereden biliyorlar bu tarihleri.. bence hepsi sallama reklam amaçlı..
Allahtan başka kim bilebilirki doğru zamanın nezaman olduğunu..
bazı detokslar gerçekten işe yarayabilir ama ancak yüzeysel sorunu olan, kocasındada kendisindede hiçbir sorun olmayan belki ufak polip,enfeksiyon yada sadece rezerv azlığından çocuğu olmayanlarda o tarzda detokslarla doğal yolla hamile kalınır bana kalırsa..
yoksa hiçbir detoks ciddi infertilite sebepleri için çare olamaz..
doğru nefes teknikleri tedavi öncesinde gerçekten önemliymiş rahmi güçlendiriyormuş, onun için gitmekle iyi yapmışsın cnm.. sizin infertlite sebebiniz neydi..
...Sonucum negatif Allah sizlerin yüzünü güldürür inş bu konuda 2. Negatifim Hayırlısı böyleymiş demekki
Hayırlı olsun transferin güzel haberlerin gelir topiğimiz şenlenir inşallah..Bugün 5 gun embriyo transferi yapıydı inşallah Hayırlısı olur.herkeis içinde
Canım belki de böyle gelecek bebişin.Hayırlısı olsun ve kötü düşünme.Ben de yaşadım aynısını.Yumurta toplama işlemi için hazırladılar beni, işlemden önce ultrasonla baktılar ki tek yumurtam vardı, o da çatlamış, nasıl ağladım anlatamam.Hemen aşılama yapalım dediler.Aşılama işlemi sırasında bile ağladım, belki de o yüzden tutmadı benimki. Doktor tek yumurtası bulunanlarda erken çatlama riski hep oluyor demişti.Senin de tek yumurtamıydı canım.İnşallah güzel haberlerini alırız, herşeyde vardır bir hayır...Merhaba kizlar bugun opu islemim vardi erken catlama olayi benimde basima gelde butun hazirliklar yapildi doktor bakti yumi yok asilama yapalim isterseniz dedi bi saat olsami olmasami dusundukten sonra yapalim dedik simdi bekliyorum asilama icon hauirlisi insallh.hepimize Allh kolayliklar versin..
Hayırlı olsun,olumlu sonuç Olmasını dilerim.Bugün 5 gun embriyo transferi yapıydı inşallah Hayırlısı olur.herkeis içinde
Inşallah hamilesindir,güzel haberle gelmeni dilerim.Merhabalar Canlar ;
Nasılsınız ?
Aşılama sonucu için zaman geçsin diye son 1 haftayı İstanbulda kayınvalidem de geçirdim eşim ordan işe gitti geldi.
Her gece sizleri tlf dan okudum ancak ordan çok zorlanıyorum yazmak için yazamadım.
Dokturumla emailleştik Fulyada Güvenç Bey in hastasıyım.Pazartesi için randevu alıp gelmemi istedi.
Bakalım neler olacak.
Biraz durgunlaştım.
Iyiyim. Evde güzel vakit geçiriyorum. Güzel yemekler, börekler yapıyorum. Buyur gel.test gününü bekliyorum. Bugün 4. Gün belirti yok. Sadece sağ kasığımda ara ara ağrı varcanımm nasılsınnn, transfer sonrası güzelce keyif yapp dört gözle güzell haberlerini bekliyorum...
Rahmetli dedemin hobisiydi,dört kovanı vardı Bahçesinde,kovandalardan balları petek petek çıkarırdı,nasıl da lezzetli olurdu,ben en iyi balcıdanda alsam o TADI lezzeti bulamıyorum,bende senin gibiyim nedense pek seviyor arılar beni kaçsamda arkamdan gelirlerİşin yakınındayım. Bir ara eşim eğitimini verdi, hazırlığında yanındaydım. Babam sağolsun uzun uzun anlattı bir çok şeyi. Bunlar aklımda kalanlar. Yoksa arı görünce deli gibi el kol sallayan birisim
Rahmetli dedemin hobisiydi,dört kovanı vardı Bahçesinde,kovandalardan balları petek petek çıkarırdı,nasıl da lezzetli olurdu,ben en iyi balcıdanda alsam o TADI lezzeti bulamıyorum,bende senin gibiyim nedense pek seviyor arılar beni kaçsamda arkamdan gelirler
Iyiyim. Evde güzel vakit geçiriyorum. Güzel yemekler, börekler yapıyorum. Buyur gel.test gününü bekliyorum. Bugün 4. Gün belirti yok. Sadece sağ kasığımda ara ara ağrı var
Iyiyim. Evde güzel vakit geçiriyorum. Güzel yemekler, börekler yapıyorum. Buyur gel.test gününü bekliyorum. Bugün 4. Gün belirti yok. Sadece sağ kasığımda ara ara ağrı var
Rahmetli dedemin hobisiydi,dört kovanı vardı Bahçesinde,kovandalardan balları petek petek çıkarırdı,nasıl da lezzetli olurdu,ben en iyi balcıdanda alsam o TADI lezzeti bulamıyorum,bende senin gibiyim nedense pek seviyor arılar beni kaçsamda arkamdan gelirler
Merhabalar Canlar ;
Nasılsınız ?
Bakalım neler olacak.
Biraz durgunlaştım.
Bugün 5 gun embriyo transferi yapıydı inşallah Hayırlısı olur.herkeis içinde
InsaallhÎnşallah..p.tesi pıtırtılarınla gelirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?