Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım hayırlısı olsun.demekki kısmet böyleymiş. Çokmu düşük çıktı.belki geç döllenme olmuş olabilir. Donmuş embiryo değildi değilmi?hayırlısı . Pes etmek yok.

canımm nasılsınnn, transfer sonrası güzelce keyif yapp dört gözle güzell haberlerini bekliyorum...

Sen yine de bir kan testi yaptır istersen. Emin ol hiç değilse. Allah' ın mucizesi çok. Belki birisi de seni bulmuştur. Her şeye hazırlıklı ol, çok ümitlenme ama yine de kontrol et. Bir arkadaşım daha benzer bir şey yaşadı. Hatta ilk gittiği doktor test bile yapmadan bebek yok demişti. Tüp bebekti onunki. Şimdi iki aylık ikizleri var. Pıhtılaşma sorunları varmış genetik. 7 ablası ve annesi de 9 ay boyunca adet görmeye devam etmiş. İğneyle, ilaçla desteklediler, yavrularına kavuştu çok şükür.

Ben de yumurta rezerv azlığı fsh yüksekliği...başka sorun görünmüyor şimdilik

Canım belki de böyle gelecek bebişin.Hayırlısı olsun ve kötü düşünme.Ben de yaşadım aynısını.Yumurta toplama işlemi için hazırladılar beni, işlemden önce ultrasonla baktılar ki tek yumurtam vardı, o da çatlamış, nasıl ağladım anlatamam.Hemen aşılama yapalım dediler.Aşılama işlemi sırasında bile ağladım, belki de o yüzden tutmadı benimki. Doktor tek yumurtası bulunanlarda erken çatlama riski hep oluyor demişti.Senin de tek yumurtamıydı canım.İnşallah güzel haberlerini alırız, herşeyde vardır bir hayır...

Inşallah hamilesindir,güzel haberle gelmeni dilerim.

canımm nasılsınnn, transfer sonrası güzelce keyif yapp dört gözle güzell haberlerini bekliyorum...
Iyiyim. Evde güzel vakit geçiriyorum. Güzel yemekler, börekler yapıyorum. Buyur gel.test gününü bekliyorum. Bugün 4. Gün belirti yok. Sadece sağ kasığımda ara ara ağrı var

Rahmetli dedemin hobisiydi,dört kovanı vardı Bahçesinde,kovandalardan balları petek petek çıkarırdı,nasıl da lezzetli olurdu,ben en iyi balcıdanda alsam o TADI lezzeti bulamıyorum,bende senin gibiyim nedense pek seviyor arılar beni kaçsamda arkamdan gelirler

Babam da hobi diye başladı ama iş onca olumsuzluğa rağmen kendi kendini büyütecek gibi.
Arıların takılması, kan grubundan, ten kokusundan, parfümden, şampuandan, sabundan, çamaşır yumuşatıcısından... Velhasıl kokulu pek çok şeyden olabiliyormuş. Sivrisinekler gibi. Acıtıyor da namussuzlar.

Iyiyim. Evde güzel vakit geçiriyorum. Güzel yemekler, börekler yapıyorum. Buyur gel.test gününü bekliyorum. Bugün 4. Gün belirti yok. Sadece sağ kasığımda ara ara ağrı var

Daha erken belirti için. Hiç değilse 1 hafta geçsin üzerinden. Yine de ilaçlar yanıltıcı olabiliyor. Takılma belirtilere. İnşallah bu son tedavindir. İnşallah bebeğin tutunur, anne olma sevincini sende de görürüz...

börekmii, afiyet olsun canım ama tepsi vs kaldırma sen yinede:))
ağrı iyidirr bolcana olsun:))
ilk beşgün geçsin öyle iletişime geçeceğim seninle cep telefonu cızzz

benimde alerjik olma sebebimin başında arılar geliyor canım küçükken babamın arı kovanlarından çıkan büyük bi koloninin birçoğu tarafından sokulmuştum.. :))
babam halen hobi olarak arıcılık yapar ama ben baldan nefret ederim.. :))

canımm kanama gelince keşke hemen gidip test verseydin ne olduğunu anlardın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…