Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah cAnım. Önce bana sonra tüm isteyenlere nasip eder yüce rabbim

ilahi kızlar ya bende bal deyince ıhlamurla yapılan bal zanettim..arı balımı bu hiç anlamam o işten ve burda imkansız bişey..okuyunca çook güldüm zanork saflığımın bu kadarı olmaz yani gülüyorum kendime..

Çabuk başla arıcılığa. O kadar yazdım, haybeye mi gitsin şimdi?

Cok gecmis olsun..son olsun negatifin..durmak uok yola devam ..daha vakti gelmemis demekki..
canımcığım senin yumoşları kaçıncı saate topluyorlar..benim 4 tedavimde başıma hiç gelmedi inş gelmez zor bir durumdur biliyorsun bizim için tek yumoş bile büyük nimetler arasında..benim genelde çatlatma iğnesi sonrası 32 veya 34 saat toplanıyor..inş aşılaman tutar aklında kalmamış oldu..

Evet canim tek folikuldu icimede dogdu bir gun oncesi kasiklarimi cok hissettim..ya ayni anlatyigin gobi benimde oyle oldu..doktor hemsire elimden tutuhor ben sokta sadece asilanada kararsiz kaldim ama esimde doktorumda denememi istediler ne kaybedicem dedim hakliydilar

Canim saat 23.00da vurdum sabah 10da opu olacak 9 da gelin dendi..36 saatten once toplaniyor aslinda benim dun cok kasiklarim agridi ..progestan 0.360 cikmisti ama iste kismet kuzum yaa..hauirlisi allhtan sen karar verebildinmi hangi hastaneye gidiceksin

Canim be

öyle canımcığım kısmeten ötesi yalan bunu yaşaman gerekirmiş yaşadın..inş hakında hayırlsı olur aşılamada bekleme daha bir rahat oluyor aslında..dölendi dölenmedi onun stresini yaşamıyorsun..Allah büyük canım belki böyle gelir meleğin..ben çok kararsızım şimdi işede başlıycam memorial takibini kendi yapıyormuş ben çalışırsam nasıl gidicem takiplere..yakın olsa sorun olmaz gider gelirim bir iki saat izin alırsın..bizim istanbula git gel bütün günümüzü alıyor istanbulun trafiği malum..mesafe çok değil aslında trafik olmasa iki saate ordayız..bahçeci ikinci seçeneğim senin doktorun olabilir güvençmiydi senin doktorun..erbil beyde iyimiş orda labortuvar iyimi acaba oranında memorial gibi.bahçeciyle ortak çlışıyormuş benim akupuntur doktorum görüşmeye gitiğimde söylemişti opu öncesi sonrası akupuntur uyguluyormuş..

Bahceci fulyayi tercih edersen mutlaka erbil beyi sec canim o doktor zor hastalarin doktoru ..aslinda bende git gel xor olur calisiyorum diye memoriali secmedim ama calismayip o aui hastaneyede ayrilabilinir aslinda simdilik..trdavi olurken calismasan iyi olur bo gorussen her iki hastaneyle icinden hangisibgelorse secersin .labrt.konusunda bahcecide cok iyi

başlasamı acaba tek o işe el atmamıştım onuda yapayım tam olsun..ilerde neden olmasın hayalerim var kendime ait müstakil evim olursa neden olmasın ama dağ başında ev yapmam gerek..

Dağ başında ev yapmana gerek yok. Bir araba lazım. Muğla civarından gelenler var buraya. Karavanla geliyorlar. Eş olarak gelenler var mesela. Hem yaz tatili, hem iş
Bazıları da ilk kurulumdan sonra haftada bir geliyor. Dün biraz karıştırdım netten. Bitkilerin çiçeklenme dönemi bittikten sonra balı süzüp yeni yerlere taşıyorlar kovanları. Böylece hem daha fazla hem daha çeşitli bal alabiliyorlar. Şaka bir yana benim de aklıma yatıyor arıcılık. Sera kurmak istiyorum ben. Bitki gelişimi için arı en güzel destek. Eşimin de çiftlik hayali var. Hepsi bir arada olur belki. Allah büyük

Günaydın, işin hayırlı olsun, akpnktr dr.kim? Faydasını gördün mü?

Günaydın geçmiş olsun, inş hayırlı sonuç alırsın. Opudan önce dr.n bölümünde yumoşları kontrol ettiriyorum yerinde ise kalan ücreti ödeyip opuya giriyorum. Son opudada aynı işemi yaptım, kübra hm biz opuda kontrol ediyoruz dedi, ya çatlamışlarsa odadan dönmek başka opu odasından dönmek başka dedim, hak verdi.

Zaten aşılama tek doğru karar oluyor canım o anda. Rezervi az olan ve tedavide tek yumurtası büyüyenlerde, yumurta toplama işleminin 36 saat değil de 33. veya 34. saatte yapılması gerekiyor aslında, bende mesela 35,5 saat olmuştu ve bence geç kalmışlardı...

Çok doğru bir tespit, opu işlemi için içeri girip de elin boş dönmek yıkıyor insanı, önceden odaya girmeden bakılması gerekiyor, ama sizin doktorunuz gibi düşüncelisi az sanırım, odada bu durumu öğrenmek daha çok canını acıtıyor insanın...

Günaydın, dr.a kalsa opuda bakacaklar, folükül az ve kıymetli olunca kendim bu yöntemin uygulanmasını istiyorum, sanırım yapı gereği sağlamcı davranış göstergesi.

Kızlar araya giriyorum ama bi bilgi paylaşmak istedim sizinle. Yumurtaların erken catlamamasi için bir ağrı kesici var .Melox Ford. Bu ilacı doktor bana vermişti. Cetrotide dan daha etkili olduğunu söylemişti. Natural yani ilaçsız tüp bebek denememde de kullandım. Bu ilacı sabah akşam kullandığınız taktirde yumurta catlamiyor. Doktor catlatma ignesinden sonra cetrotide yerine bu ilaci kullandirtti Hatta bu benim sirrim diyede eklemişti doktorum. Rabbim emeginizi boş cikarmasin.belki isinize yarar bu bilgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…