Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba, hangi merkezi tercih etsen de tedavi için daha önce ensu da bahsetmişti bizim yaş grbunda pahalı ve yüksek dozajlı ilaçlardan ziyade klomen menegon gibi ilaçlar daha etkili oluyor aklında bulunsun. Semra hnmda aynı uygulamayı deniyormuş. Çatlatma iğneleri de daha ucuz oluyor. Yüksek dozajda 1, klomende 3 folükül gelişmişti, son işemde mustafa by.de söylemiştim, kendiside klomen verdi, sonuç 3 folükül 1 yumurta ve embryo oluştu. Word karta çekim yaptığında banka faizsiz 3 taksite bölüyor...Hakkımızda hayırlısı olsun....

Kan grubumdan dolayı OLDUĞUNU biliyordum ama Diğerlerini bilmiyordum iyi oldu söylediğin,doğru çok namussuzlar

Ayyyy seninki kötü olmuş,kim bilir nasıl şişirmişlerdir,eeee tabi bal fobisi oluşması da normal dir,geçmiş olsun,allerjik tedavisi almışsındır sanırım..

Bizimde hayalimiz sahil Kasabası yada Köyde olabilir denize yakın zeytin Ağaçları olan ev hayalimiz var,eşim balık tutkunu birisidir,tutmayı da yemesinide pek sever,Bahçesinde birde köpeğim olalı tabi,daha başka hayaller varda duruma göre bişiler olacak,ev işini bi halletmek gerek önce,sahil kentinde yetiştiğim için bizi başka yerler pek tatmin etmiyor.

Bizde umutları tüketmis birileri olarak kafamizda Türkiye vardı. Kesin donus.eşimin emeklisi nden sonra.eşim 55 yaşında .nüfusta 57 .42 yıldır çalışıyor. Burdaki yeni kurulan koalisyonu n kararına göre 45 tamamlayan direk emekliye gidebiliyor.tabi 63 olman şartı ile.eşim almanya sevdalısı. Türklerden türkiyenin şartlarından pek hoşlanmıyor. Ayrıca turkede benzemiyor
bunların içinde yaşamaktan. O hep burda kalmak istiyodu. Olursem de burda oleyim diyodu.en son baba yeri olan adapazarinda dukkan uzerinede ev yaptırıp oraya yerleşmeye karar verdik.bu arada ben samsunluyum. Gerçi eşim orada kaç ay yasayabilirdi bilmiyorum. Ben buralara hiç alisamadim.sevemedimde. hep Türkiye diyordum
ama şimdi dengeler değişti. Sanırım rabbim Bebeğimi sağ saglim kucağıma verirse biz buralı olacağız hiç istemesemde. Ama olsun bebeğim le olan her yer bana türkiye.sizin hsyallerinizden ciktida bende fikrimi yazayım dedim.balcilik hariç ama.

Deniz kenarı deyince, Didim Akbük tarafları ya da İzmir Karaburun tercihim. Bir de gitmek kısmet olmadı ama Datça taraflarının methini çok duydum. Deniz merakım pek yoktur. Olsun diye ısrar etmem ama olursa da hayır demem. Daha çok, yakınımda tepede bir kır bahçesi olsun, bisiklete binebileyim, hayvanlarım etrafta koştursun, komşu çocuklar bahçeden erik, elma toplasın gibi şirin şebelek hayallerdeyim

Hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor. Biz isteyelim, hayalini kuralım, Rabbim nasip ederse ne mutlu bize. Olmazsa da vardır bir bildiği...

Cok haklisin opudan once dok.odasinda bakmali..oteki turlu insan kendini cok garip hissediyor..

Tam 35.saat oluyor..ama bence geceden catlati cok hissettim..bazi seylerin onune gecilmiyor progedtan dusuk olmasina ragmen catlamis her iste bi hayir vardir diyelim artik..hepimize kolayliklar diloyorum

Hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor. Biz isteyelim, hayalini kuralım, Rabbim nasip ederse ne mutlu bize. Olmazsa da vardır bir bildiği...

Canım biz fırsat bulsak hemen almanyaya yerleşiriz... Burası elbette gűzel ama trafik,sağlık eğitìm,insani degerler okadar endşe verici ki.. Hayatta kamak bir şans neredeyse... Ben almanyaya bekarken de gittim eşimle de.. Bisiklet tutkunuyuz... Orada rahatlikla istedigimiz yere bisikletle ulasiyorduk,peşimizden köpek kosmadan...ısırılmadan... Yolda yűrurken ölűm riskin yok... Ben bunu űlkemde yasadım..almanyada yeşili içimize çektik... Binalar yoktu ,hep mustakil evler ,suslu bahçeler,vs..vs.. .tanımadıgim insanlarla selamlastim..tarihi yasadim... Kizim kreste mutlu oldu ki misafir di... Daha birsűrű sey....... Esimde ben de egitimciyiz.... Keske bir yolu olsa inan ki yurt disinda yasamayi isterdim....
Not:senin bildigin bir yol varsa. Kabulumdur....

Dediklerine katılıyorum. Dediğin gibi.belki ortamı m yok diye belkide kendi dünyamda mutsuz olduğum için etrafimdaki güzellikleri göremedim. Insaallah bundan sonra farklı düşünürüm. Gerçi dedimya rabbim bu bebeği bana bagislarsa bana heryer guzel

Hayaller kuruyoruz işte,olur yada olmaz bilemeyiz,düşünmek bile keyifli..

Bir arkadaşım yıllar önce Amerikada bir aileye misafir oluyor. Küçük bir bebekleri var. Yürümeyi yeni öğrenmiş, koltuklara tırmanmaya çabalıyor. Arkadaş çocuğu kaldırıp koltuğa oturtuyor. Anne itiraz ediyor. "Neden yardım ettiniz? Çocuğun başarma duygusunu tatmasına engel oldunuz. Her şeyine yardım edersek kendisi yapmayı nasıl öğrenecek?" diyor. Arkadaş dumura uğramış vaziyette kalakalıyor.
Bu yüzden onlar bizden daha medeni yaşıyor. Ama onlar medeni diye ülkemizi bırakıp gidersek, bir gün dönecek bir ülke bulamayız. O yüzden kendi ülkemizi düzeltmek gerek. Yanlış mıyım?

Bende yurt dışındayım,buraya kısa süreliğine geldim,bir yıl Demişti eşim,dönüş hep ertelendi yirmi yıl oldu buraya geleli.

Çok doğru,yurt dışında da herşey dışarıdan bakıldığı gibi değil,son yıllar daha da zorlaştı yaşam Şartları.

Çok doğru,yurt dışında da herşey dışarıdan bakıldığı gibi değil,son yıllar daha da zorlaştı yaşam Şartları.

Yıllar önce Hong Kong' a gitmiştim iş için. Yolda konuşarak yürürken ışıklara geldiğimizde dalgınlıkla adımımı yola attım. Trafik zınk diye durdu. Çizgi filmlerdeki gibiydi aynı. İnanılmaz derecede utandım. Hala aklıma geldikçe yüzüm yanar.
Bir de bir parka oturduk biraz soluklanmak için. Genç bir kadın ve bir çocuk vardı sadece. Sonra başkaları da geldi. İlk kadın saatine baktı, çocuğa seslendi ama çocuk oyuna dalmıştı, dönüp bakmadı bile. Kadın da yandaki bankta oturan kadına bir şeyler söyledi, çocuğu gösterdi. Sonra gitti. 10 dakika kadar sonra geri geldi. Diğer kadına teşekkür etti (meşhur ellerini birleştirip eğildikleri sahne) yine gitti, kalktığı banka oturdu. Hemen yorumlar yapıldı tabi. Bizde olsa, tanimadığın birisine evladını ya da yeğenini, sorumluluğun altındaki bir çocuğu, tanımadığın birisine bırakamazsın. Tanıyorsan zaten yanına oturur sohbet edersin...
Kendimi kötü hissettiğim anılar olarak kaldı içimde işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…