Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim buyuk gecmis olsun. Allah yar ve yardimcin olsun. Insallah hersey yoluna girecek.

Inşallah.... Allahım kucağına almayı nasip etsin.... Al bebişini kucağına etrafı keşfet.... Yaşa gűzellikleri

Inan ki ben de balık vermeyi degil tutmayı ögretenlerdenim... Dedim ya iki kere ölűmden döndŭm... Hakimin bana dedigi ;kızım bu olay avrupada basina gelseydi milyonluk tazminat alirdin.. Bu űlkede yaşadıgina şŭkret..... Sonuç, ben o davayı kaybettim.... Bu sadece bir örnek... Bazen insan yoruluyor... Kendimiz için değil. .. Inan ki çocuklar için... Malum 44 yaşina kadar elimden geleni yaptim,,,yaptik ve hala yapiyoruz...Biliyormusun.. Yetenekli zeki birsŭrű ögrencim avrupaya gitti... Beyin göçŭnŭ engelleyemiyoruz... Ve pişmanım keşke ŭnv, yillarimda senin dedigin gibi idealist olmayıp göc edeydim.... Kizma e-mi... Gercekten artik yoruldum... Bir firsat bulsam hemen giderim....

Çok doğru,yurt dışında da herşey dışarıdan bakıldığı gibi değil,son yıllar daha da zorlaştı yaşam Şartları.

Yasam şartları emin ol buradan daha iyi.... Orada zorlaşirken ŭlkemde iyileşmiyor bu şartlar... En azindan insan gibi yasamak var.. .. Benim fikrim bu.... Bíz egitimciler cok dertliyiz cooooook....

Bizde ALmanyada bisiklet ile dolasirken- esimde köpek fobisi var, saldirmislardi okula giderken- 3 tane kŏpekle dolaşan bir adam gördŭk ..eşim biraz endişelendi. Fakat adam durdu, köpeklerini tasmalarina takti kenara cekildi ve bizim geçmemizi bekledi.... Bìz de geçtik .. Adam tekrar hayvanlari bırakıp yŭ'rŭyűşe devam etti..... Ve piknige giittigimiz bir gun kizimin ormanda biriyle konuştugunu gördŭm,.. Merak edip yaklaştim yavru bir geyige yaprak uzatmısti.. Geyik de kizimin yanindaydi... Gormeliydiniz..kizim saniyelerce yavruyu sevdi,besledi.. Film gibiydi... Tabi hasyvancaĝız beni görūnce kaçti ama .. Unutamadıgim seylerdendir bunlar,...

Estağfurullah, kızmak ne haddime. Sadece her şeye rağmen bir şeyler değişebilir diye düşünüyordum bir saat öncesine kadar. Kedilerimden birisine araba çarpmış. Adam frene bile basmamış. Eşim bulmuş. Görmek istedim, bakılacak halde değil dedi. Diğerleri de koklamak için yola çıkmış. Yolun ortasına eşimin ağırlık sehpasının ayağını koydum, gelen yavaşlasın diye. Kendim de yoldaydım. İş makinesinin birisi gözüme baka baka üzerinden geçti... Bir de sırıttı terbiyesiz... Hayalperestim evet ama şu anda dozunu aştığımı düşünüyorum...

Yasam şartları emin ol buradan daha iyi.... Orada zorlaşirken ŭlkemde iyileşmiyor bu şartlar... En azindan insan gibi yasamak var.. .. Benim fikrim bu.... Bíz egitimciler cok dertliyiz cooooook....

Annem, üç kardeşi ve ikisinin eşleri ile bir kuzenim öğretmen. Bir kuzenim de okuyor, iki yıl sonra mezun olacak. Eğitim sistemindeki yozlaşmalar çok uzun zaman önce çizmeyi aştı. Kendi annemi okulda görünce üstümü düzeltirdim ben. Öğretmenlerimize saygı duymak öğretilirdi. Şimdi terbiyesizliği kişilikli olmak zanneden bir nesil var. Ve öğretmenin bilgi aktarmak dışında bir fonksiyonu kalmadı malesef... Ve bu nesli yetiştirenler bizim akranlarımız. Normal yaşlarda anne olsaydık, 18- 20 yaşında, üniversiteye hazırlanan yaşlarda, belki askerlik çağında çocuklarımız olacaktı ve bu nesil içinde yer alacaktı.
Görebildiğim kadarıyla sadece eğitim sistemi değil, aile yapılarımız da yozlaşmış durumda. Anne - babalar kendi ezikliklerini, çocuklarında gidermeye çalışıyor. Kendi değerini kavrayamadıkça, çocuğunun tepesine biniyor.
Neyse ya, derin konular bunlar. Hem ben de bu insanlar için bir şey yapmak gerektiğinden emin değilim şu anda.

Yogunluk bitmezzzz, yil bitmeden...!
Sabahin hem de Pazar sabahinin su saatinde misl misil uyuyor olmaliydim ama neyse :)
arabaya benzin alirken firsat buldum yaziyorum. Hepinizi merak ediyorum, herkes iyi olsun insallah :)))

Ben yogunum ama cokkkk iyiyim aman nazar degmesinnnn, sevgilimi optum sicacik evimizde birakip yola revan oldum. Sizleri de opuyorum evinizde gonlunuzde sicacik kalsin.
Sevgilerrr

Senin fikrinde çok hoş. Bana kalırsa ne olursa olsun Türkiye derim.30 yılı m orda geçti. Yaparim her türlü.ama Maddiyat im yeterli olması şartı ile.eşim buranin kuralları ile yaşamış birisi.türkiyede iken yeşil ışığı bekler yayalara yol verir.elindeki çöpü çöp kutusu bulana kadar taşır. Simit alırken bile sıraya girer.asla gerekmedikce yalan konuşmaz. Verdiği sözü saatinde yerine getirmeye çalışır. Eee bole bir adam türkiyede ne yapsın
kaç kez tren kaçtı istanbulda .kapılar kapandı. Eşim bekliyor icerdekiler çıksın. Onlar çıkarken diğerleri çarpışarak giriyor.tabi bende deli oluyorum.ben girsem o geride kalacak.
Çok doğru,yurt dışında da herşey dışarıdan bakıldığı gibi değil,son yıllar daha da zorlaştı yaşam Şartları.
Evet öyle diyorlar.ben geçmişi tam bilmediğim icin eski nasıl şimdiki zaman nasıl ayırt edemeyeceğim. Ama çoğu insanında ağzında hep türkiyeye donus var.tabiki bu istek arzu.belki şunu idrak edemiyorlar.en azından bunu ben farkettim.eski jenerasyon hariç burdaki Türkler özellikle gençler asla türkiyede yapamaz.hadi hiç çocuğun olmaz yada ne bilim torun torba sahibi olmussundur olabilir donus.lakin burda yetiştirilen çocuklar maddi olarak en fakirinin elinde bile iphone .şu yerine kola fanta meyve suyu.ayakkabılar Nike. Giysiler de marka.yokluk nedir bilmiyorlar.en azından ben öyle gördüm. Artı burdaki leri hepsini olmasada istediğin gibi kandirabilirsin.inanırlar
ortam sebebi ile olsa gerek kişilerin kişilere güven olayı burda daha fazla.bende öyleyim şahsen. Şunu diyorum şu insanlarımız biraz gayret gosterseler degismeyede bizde (bende demiyorum)türkiyede yaşamak adına tereddüt yssamasak

Oncelikle herkese hayirli pazarlar bugün kahveler benden ........... yaninda ne yapsam daha karar veremedim....
Canim gel degiselim ben Alnanya Hamburg da
yasiyorum böylece birakirim buralari sana sende ordaki herseyini bana tabiki alsana Yurddisi öyle uzaktan göründügü gibi degil canim insan haklari burdada biti sayilir ....
O güzelikleri birakip buraya gelmek..???
Cok sasirdim esim burda dogma büyüme burda ev alalim diyo birakmiyorum 2007 burda bir yil biyunca sirtimda agri basladi kimse bulamadi girmedigim doktor kalnadi pisikolojik dendi Türkuyede tesaduf gittigim doktor buldu Ingilizce burdaki diktoruma taniyi yazdi ilaclari bile yazdi alma orda alirsin dedi geldim burdaki doktor evet hakli dedi ve odur budur agri yok bu sana bir örnek bunun gibi bircok örnek varda .....Buralarda yasamak, calismak zor yaa acikca diyorum biz burda bildigin bir Odunuz git ise gel eve yemek ye yat bitti. Sosyal faliyet yok denecek kadar az Düsün tasin evet dersen degisiriz annacim hic sorun yok 40 yasindan sonra macera diyosan gel buyur .Bisiklet sürmek icin o güzelim yerleri birakma derim..

ZONAKKKKK
Basin sagolsun canim yaaa nebicim insallaryaa ay kiyamam yanlusmi okudum lütfen yanlis okumus olayim ..Kediciklerin hepsi saglikli seninle degilmi ya nasil gelip ezip gecer yaa...

ZONAKKKKK
Basin sagolsun canim yaaa nebicim insallaryaa ay kiyamam yanlusmi okudum lütfen yanlis okumus olayim ..Kediciklerin hepsi saglikli seninle degilmi ya nasil gelip ezip gecer yaa...

Malesef doğru arkadaşım. Söyleyecek çok şeyim var yapana ama terbiyem kaldırmıyor. Kedimin bir gözü sorunluydu. Aracı geç farketmiş sanırım. Yoksa cin gibiydi. Hepsine bir şey olsa, ona olmaz derdim. Sadece bende değil, köpeğimde ve kedilerimde de yas var geceden beri.

Tunaydinlar,
Dun Tekirdag a geldik. Sahane bir bagevine. 17 kisi, hepimiz arkadas. Istanbul a bu kadar yakin sahane bir kacamak icin tavsiye ederim. Herkes sarap ficisina dustu tabii:) ben icemedim 5-6 yasinda 2 cocuga icmeyen olarak mukayet oldum. Zormus:)
Birazdan donuse geciyoruz.
Opuyorum sizleri.

Çok uzuldum.sonuçta oda bir can insanlarımız bunu anlamakta zorlaniyor

Canım çok üzüldüm. Başınsağolsun.kendine ve diğer kedilerine dikkat et. Allah'a emanet olun

Basin sagolsun Arkadasim cok üzüldüm vede dehşetle kiniyorum kim yaptiysa Allaha havale edelim ne olursa olsun bir canli yazik cok yazik

Sinirlendim simdi Basinsagolsun diyoruz bitiveriyo nasil insalik ya simdi oturup hak arasan altarafi bir kedi denir malesaf bizim ülkemizde kedi, köpek vb. Hak denen birsey yok iste tek bu yüzden yurtdisi olabilir aaa burda bir hayvana cap ve kac canina okur buralar insanin .Zonak canim Allah sana sabir versin geride kalan kedi ve köpeklerine uzun ömür diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…