Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım çok üzüldüm. Başınsağolsun.kendine ve diğer kedilerine dikkat et. Allah'a emanet olun

Sağol arkadaşım. Hepsini eve topladım yine. Ama nereye kadar? Bahçeyi sevdiler üstelik. Çıkmak istiyorlar sürekli. Aklım başımda değil daha. Bulurum bir çözüm. Büyük bir kafes falan yapabilirim belki...

Basin sagolsun Arkadasim cok üzüldüm vede dehşetle kiniyorum kim yaptiysa Allaha havale edelim ne olursa olsun bir canli yazik cok yazik

Sağol arkadaşım, Allah razı olsun. Daha yeni yazdım, sadece ışıkta dalgınlıkla bir ayağım asfalta değdi diye trafik durdu. Yol hakkı onlarınken. Hata bendeyken...
Öyle üzgün, öyle öfkeli, öyle darmadağınık haldeyim ki... Allah' ından bulsun. Gece yarısıydı. Diğerlerini toplarken arabalar geçmeye devam etti. Bazıları öyle hızlı ki, çocuk çıksa duramayacak. El kol sallayanlar, pis pis sırıtanlar... Acımın üstüne tuz ektiler resmen. Çoğu içkili, eşleri çocukları evde, kendileri alemde... Altlarında son model arabalar, oturdukları evler üflesen yıkılacak halde. Bazıları çevre köylerden eğlenmeye gelenler... Bu insanlar mı bir kedinin canının derdine düşecek?
Gideyim ben. Hırsımı alamıyorum, ağzımı bozacağım...

Buradada bırakamazsın kabul bile etmezler,yıllar önce çekilmiş siyah beyaz olan belgesel izlemiştim trafikle ilgili,kurallara uyduklarını,yayalara geçit verdiklerini gördüm,bu Kültür'ün zeminden oturduğunu gördüm,biz toplum olarak önemli kurallara uymayı bi öğrensek daha farklı olur.

Oooof çok feci....üzüldüm..terbiyesiz caniler lastikleri patlasın emi.

Bende bi dönem eğitimciydim Türkiye'de,o dönemle bu dönem Arasında uzun olan çok Farklılıklar var,burada ki Eğitim'in Türkiye ile kıyaslama yaparsam inanın oradaki esneklik burada hiç yok,Çocuğum okula Gittiği için daha çok farkına varıyorum,burada bide eyalet farkı oluyor eğitimde her eyalette çok farklı.

Kolay gelsinnnn.

Benim eşimde 45 yıl olacak buraya geleli,buranın Kanunlarına alışmış,dönüş yapılmış olsa sanırım orayada alışır,eşim iş gereyi Bayağı ülke gezdiği için insanlarla diyolokta olduğun dolayı farklılıklarıda Görüyor,her ülkenin kendince temelden oluşmuş Kuralları var,Almanya'da Kuralları çok çabuk yerine otutturursun ve çabuk kabul ederler bunun nedenide kurallara uymayı sevmeleri,sosyal yaşama gelince Türkiye'de yaşayanlar bizden daha kaliteli yaşıyorlar ve bunu benim burada olan çevremden de başkalarındanda duyuyorum,yakın akrabamın eşi konsolosluğa Ateş'e olarak görevlendirildi iki sene içinde dönüş yaptı eşi alışamadı gitti, markaya girdiğin zaman her yerde çok Pahalı burada da,burada çok yoksulluk var insanlarla Konuştuğum zaman bunun farkına varıyorsun.

Evet çok doğru arkadaşım,burada randevu almak bile mesele,emar çektirmek için üç aydan önce randevunu alamıyorsun mesela,ilk gitmiş olduğun bir Dr,a üç haftadan önce randevunu alamazsın...daha çok yazılacak Şeyler varda aslında da...iş yerinde kurallar çok farklı iş iş iş,kısaca kaynatmak yok.

Öpüyorum,hayırlı yolculuklar.

Maalesef evet durum bundan ibaret.100 kişiye mikrofon tut halkımızdan.99 belki diycek ki ay ne olmuş altı üstü hayvan işte. Biz toplum olarak bunun farkına varamadigimiz sürece bir yere gelemiycez. Burda eşim 10 yıl önce ölü bir kedi cesedi görmüş yolda polisi aramış. Polis yetkılı kişileri aramış. Ve gelmisler kediyi ordan gerektiği gibi almışlar. Ve belki hatta hayvan mezarligina gommuslerdir. Bizler gibi copede atmsmislardir. Bak şu halkımıza. Cidden insanı cileden çıkartır bunlar

Varmi?bilmiyorum olabilir ama burada devletten geçinen calisandan daha iyi yaşıyor. Artı açıkçası fakir de görmedim. Bizim oralarda gelen misafir e bir çay verirdik.Burdaki ler kuş sütü ne kadar ne var ise koyuyo lar masaya.suda bir gerçek türkiyede hanımlar bizden daha lüks veya sosyal yasadiklari kesin.nas il yapıyorlar nasıl oluyor bilmiyorum

Ben kızıma 7 aylık hamileyken ege ünv. Renkli diller için 3 ay sonrasına gún vermişti....

Sen nerdesnsin canim..

Arkadaş nerde o sosyal ve lüks yasayanlar... Bi bulsam yolacam....ayin sonu zor geliyor.... amaaaan biz bebekleri konuşalım

Ben kızıma 7 aylık hamileyken ege ünv. Renkli diller için 3 ay sonrasına gún vermişti....

Renkli dobbler

Arkadaşlar herkese iyi pazarlar. .yazılarınızı hem keyifle hem de üzüntüyle okudum
Burası alışkanlık oldu. yazmasam da mutlaka bakıyorum. Bugün Hürriyet gazetesinde bir haber var 51 yaşında anne olan birinden söz ediyor.ilk çocuğu 43 yaşında doğmuş.şimdi ikincisi bir bakın derim..moral oluyor bu haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…