- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.341
Kızlar kan geldi yine napim
Kızlar kan geldi yine napim
Wc gittim peceteye geldi
Kızlar okuyorum ama yazamıyorum ama bilin ki hep dua ediyorum size... Hepinizin ayrı ayrı mutlu Olmasını diliyorum..2220 okudum ve çok üzüldüm.. Başın sağolsun.. Etraf ayı dolu maalesef eğitim Şart öğretimden önce işte Orayı kaçırıyoruz ....
2220 canım başın sagolsun hayvanda olsa oda can taşıyo
Günaydın, başın sağolsun, onların insandan farkı yok bazen de bizim türden daha değerli oluyorlar. Seni çok iyi anlıyorum, inş tez zamanda acın hafifler....Sağol arkadaşım. Benim için hepsi de can taşımalarının dışında dost, arkadaş gibi, evlat gibi. Elimize doğdular, koynumda büyüdüler. Anlatamam ki... Hiç bir kelime yeterli gelmiyor yüreğimi anlatmaya...
Günaydın, başın sağolsun, onların insandan farkı yok bazen de bizim türden daha değerli oluyorlar. Seni çok iyi anlıyorum, inş tez zamanda acın hafifler....
Günaydın hepinize...
Hadi biriniz güzel bir haber verin de neşelenelim biraz...
Ben de size kahvaltı için bir şeyler hazırlayayım. Krep yapayım mesela. Ceviz ve balla güzel olur. Peynir de olsun. Seven varsa ev yapımı çemen de çıkarayım. Ben bayılırım çemene. Aklıma geldi, süzme yoğurt var evde. Kırmızı biber ve naneyle karıştırıp ekmeğe süreriz kahvaltıda. Bir de salçayı aynı şekilde tatlandırırız biz. Biraz zeytinyağı, kırmızıbiber ve nane ile ev yapımı salça. Hani çemen kokar diyen olursa alternatifi hazır. Eşim geçen gün tuzlu tereyağı da bulmuş. Çok sevindim. Memleketten getirtiyordum hep ama çabuk bitiyor nedense
E hadi, buyrun, krepler soğumasın
Canım gözün Aydın. Çok sevindim. Bebişinin kesesini görmeye. Allah tamamına erdirsin.önce kalp atışını görmek sonrada kucağına almak nasip olsun. Sen bebişini düşün gerisini boşver. Herkes yaptığından utansın. Gün gelecek herkes yaptığının yanlış olduğunu görür. Sen fazla muhatab olma kimseyleUyuyamadim.kalkıp kalkıp ultrason resmine bakasim geldi.RABBİME bin sukur Bebeğimi bana bağışladı. Ben en baştan beri bos kese lik ten sipheleniyordum. Ama bunu dile getirmek istemiyordum. Yolk kesesinin gorunmemesi kahverengi lekeler gelmesi hamilelik belirtilerinin ortadan kaybolması arti o ilk acile gittigimizdeki doktorun söyledikleri kafamda bu supheyi olustUrdu. Bana diyolarki panik yapma rahat ol.bana bu yıllar sonra rabbimin verdiği güzel bir hediye.kanı gördüğümde korkarım. Kaybetmekten korkarim.tamam insan tabiki teselli için bebek için sakin rahat ol der
bazı insanlarda sanki abartiyormusum gibi konuşuyorlar. Tabi o insanlar bir kez yattiklarinda bile hamile kalabiliyorlar
makina gibi çocuk dogurabiliyorlar. Bizim o şansımız varmi ki
Tabiki korkarim.saldim cayira Mevlam kayira yapamam. Ole iste çok şükür Allahima Bebeğimi bana verdi.herseyin iyisini o bilir.o acildeki odada beklerken kendimi kaybetmistim. Sürekli wc gitmek istiyordum.kan geliyormu diye.gormedigimde şükürler ediyordum. Kafam o kadar gitmistiki eşime soruyordum her seferinde gideyimmi wc.oda zannediyorki idrarim geldi.RABBİM kimseyi kaybetme korkusu ile sinamasin
ve isteyen herkese muradıni versin.bizi bizden başka kimse ama kimse anlamaz. Birde analarimiz
gunaydin arkadasim, afiyet seker olsun. birde benim yerime sicacik cay ic. ben ofiste calisiyorum gelemiycem maalesef.
fazla gecmisi okuyamadim ama galiba kedicigin kotu bi trafik kazasi gecirmis. ben o turkiyenin trafinden nefret ediyorum nefret. sorumsuzca araba kullanmalarindan. hic bir kurala uymadan. insana saygi yokki hayvana olsun. buraya esim ilk geldiginde bi ambulans gordu bu niye farkli boyle dedi.
o hayvan ambulansi dedim. neeee dedi. evt hayvanlar icin ozel acil durumlar icin. guldu tuhafina gitti. simdi o da cok alisti buraya. dun arkadaslara yemege gittik. bana diyorki buraya gelmeden turkiyedeki trafigin bu kadar rezalet oldugunu farkatmemistim ben de onlar gibi kullaniyordum. simdi anladim goruyorum herseyi. ben yaninda gittikce lutfen kemerini tak alkollu araba kullanmazsin dedikce aramizda surtusme olurdu. ee gel zaman git zaman. o da anladi artik herseyi.
Günaydın arkadaşım. Dostlar sağolsun.
Özellikle Trakya' da hayvan kazaları çok daha fazla nedense. İlk tayin haberini alıp ev bakmaya gelirken iki saatlik yolda hiç görmediysek 10- 12 kaza gördük bu şekilde. Hani anayol, araçlar hızlı, büyük araçlar geçiyor tamam da, şehir içinde bile 70- 80 km hız yapıyorlar. Burası küçücük ilçe. Yollar köstebek yuvası gibi. Neyin ispatı için uğraşıyorsun ki? Tamam, benim kaybım bir kedi. Senin için önemsiz. Ya o bir çocuk olsaydı?
Neyse. Seni öyle aç aç çalıştırmaya gönlüm razı olmadı. Paket servisine başlayayım hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?