Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar kan geldi yine napim

Telas etme öncelikle, sakin ol ve dinlenmeye calis peki en son kontrolde doktorun ne demisti, kanama veya leke durumunda mutlaka hastaneye gitmelisin. veya doktorun beni ara gibi hangisini söylediyse, ona göre hareket et derim. eger bunlardan birini demediyse, kahverengi veya kirmizi olsun leke cogaliyor ve agrin oluyorsa, bel agrisi gibi mutlaka acile git derim en azindan olabilecek bir sey icin önlem alinir gecmis olsun.

Kızlar kan geldi yine napim

canım doktorun iğne yada jel vermişmiydi onu kullanıyormusun kan gelmemesi için..
istersen gidebilirsen bi acile git.. belki iğne vururlar..
kan çok yoğun devam etmiyorsa yarın sabah doktora gideceksen bu akşam acile gitmeyebilirsinde..

Kızlar okuyorum ama yazamıyorum ama bilin ki hep dua ediyorum size... Hepinizin ayrı ayrı mutlu Olmasını diliyorum.. 2220 okudum ve çok üzüldüm.. Başın sağolsun.. Etraf ayı dolu maalesef eğitim Şart öğretimden önce işte Orayı kaçırıyoruz ....

Ömrümde n omur gitti.oldum oldum dirildim.dedim bebeğim gidiyor.wc peceteye kırmızı kan geldi
panik yaptım korktum.hemen fitil imi aldım
ve acile gittik.hafif bel ve karın agrim var dedim
arada wc gittiğimde kahverengi puturlu kan geliyodu.ama çok korkuyodum. 5 ten 10.30 kadar bekledik.oda yordu beni.sonunda girdik. Alttan bakti kan taze degil dedi.iyi dedi.sonra ultrasal yaptı yolk kesesi göründü
Bebeğin bağlı olacağı kese.2 hafta sonra kap atisini dinleyebilirsiniz dedi.çok sukur rabbime

Teşekkür ederim arkadaşım. Dostlar sağolsun. Eğitim falan değil, doğrudan tedavi lazım böylelerine. Hem tedavi boyunca da toplumdan uzak tutulmalı. Tedavi de öyle ilaçla falan değil, bildiğin falaka olmalı. Bir daha değil hız yapmak, bir cana kastetmek, araba kelimesini duyunca dizlerinin bağı çözülmeli. Yarın belediye ve kaymakamlıkla görüşeceğim, hiç değilse şu hız kesici tümseklerden yapılsın. Zaten doğalgaz çalışması yapılacak, o zaman asfalt şeklinde yapsınlar. Belediye veterineri, hayvanseverliğiyle özellikle kediseverliğiyle tanınıyor. Bakalım gerçekten sever mi, yoksa numara mı yapıyor...

Uyuyamadim.kalkıp kalkıp ultrason resmine bakasim geldi.RABBİME bin sukur Bebeğimi bana bağışladı. Ben en baştan beri bos kese lik ten sipheleniyordum. Ama bunu dile getirmek istemiyordum. Yolk kesesinin gorunmemesi kahverengi lekeler gelmesi hamilelik belirtilerinin ortadan kaybolması arti o ilk acile gittigimizdeki doktorun söyledikleri kafamda bu supheyi olustUrdu. Bana diyolarki panik yapma rahat ol.bana bu yıllar sonra rabbimin verdiği güzel bir hediye.kanı gördüğümde korkarım. Kaybetmekten korkarim.tamam insan tabiki teselli için bebek için sakin rahat ol der
bazı insanlarda sanki abartiyormusum gibi konuşuyorlar. Tabi o insanlar bir kez yattiklarinda bile hamile kalabiliyorlar
makina gibi çocuk dogurabiliyorlar. Bizim o şansımız varmi ki
Tabiki korkarim.saldim cayira Mevlam kayira yapamam. Ole iste çok şükür Allahima Bebeğimi bana verdi.herseyin iyisini o bilir.o acildeki odada beklerken kendimi kaybetmistim. Sürekli wc gitmek istiyordum.kan geliyormu diye.gormedigimde şükürler ediyordum. Kafam o kadar gitmistiki eşime soruyordum her seferinde gideyimmi wc.oda zannediyorki idrarim geldi.RABBİM kimseyi kaybetme korkusu ile sinamasin
ve isteyen herkese muradıni versin.bizi bizden başka kimse ama kimse anlamaz. Birde analarimiz

Gerçi bu lafına diyen eşimin oğlunun hanimiymis. Kendisinin yuzune cikip birsey diyemedim diyememde. Beni burdan takip ediyormus benim bilgim olmadan.kod adımı biliyorya. O zaman takip ediyor ise burdan okur.dun pazar günü onlara gittik.eşimin oğlu çağırmış babasını. Gelin pasta kahve içeriz vs diye.hemen hemen her hafta pazar günleri çağırıyor. Esinede sormuyor sanırım istermisin ıstemezmi sin diye.bende açıkçası her Pazar oraya gitmeyi istemiyorum ama eşim yanlış anlar diyede birsey demedim.gittikki bunlar kavgaya tutumuş. Gelinimizle benim aram çok iyidir. Kardes gibi.en azından ben öyle sanıyordum
eşim ile arasi yok .onun içinde eşimi görmek istemiyor. Aralarında tatsız şeyler geçti ilk başlarda
eşim dik kafali gelinimizde. Surtusup gidiyorlar
yani neden çağırdı n diye kavga çıkmış. Bende gordum gelinimize bağırıyor eşi 1 buçuk yasinda da erkek çocukları var.kızın halini görünce başladım ağlamaya. Kız bebeğide aldı çıktı gitti dışarıya. Arkadan eşimin oğlu başladı anlatmaya. Senin için kadınlar kulubundeki bayanlara diyorki sanki pamuk ipliğine bagli bebek yürümeye korkuyor. Sürekli yatıyor. Yani dalga geçmiş benimle.artı Resmimi göndermiş bayanlara onlarda demiski saten şeytana benziyor kadın demişler benim için. Bana bunlari esimin oglu gosterdi esinin tlf yaziyordu.okudum.hatta dedim olsun bende ona zamaninda iyi davranmadim.hatta dedim arkasindan esin hakkinda boyle konusman hic hos degil.ama kisiligi oturmamis birisi.kalktik eve geldik zaten.Ben eşimle olan problemlerinden dolayı. Gelinimiz bizim oturdugumuz daireye gelmisti 1 yıl beraber kalmistik.o zamanlar aRamiz hiç iyi değildi. Benden kaynaklanıyor du.hoş olmayan şeyler yaptım söyledim. Ama sonradan kendisinden Özür diledim telafi için elimden geleni yaptım. 3 yıllık evli kendisi 2 yıldır aramiz son derece iyiydi.dediğim gibi ben öyle saniyormusum. Kizmadim kendisine. Çok ama çok kırıldım. Bayanlar ben bu gece hiç uyumadim. Heyecandan olsa gerek.benim için önemli olan bebeğim benimle.bunları umursamiyorum bile.sadece paylaşmak istedim sizinle.öpüyorum sizi

Günaydın, başın sağolsun, onların insandan farkı yok bazen de bizim türden daha değerli oluyorlar. Seni çok iyi anlıyorum, inş tez zamanda acın hafifler....

Günaydın, başın sağolsun, onların insandan farkı yok bazen de bizim türden daha değerli oluyorlar. Seni çok iyi anlıyorum, inş tez zamanda acın hafifler....

Sağol arkadaşım. Haklısın, insandan farkları yok. Hatta bizim onlardan öğrenecek çok şeyimiz var...
Acı, gitmiyor. Baharda ölen kedimi hala içim yanarak anıyorum. Bunu da her hatırladığımda boğazım düğümlenecek. Aklımda sadece komiklikleri var şimdi. Mırlayıp durması, bazen beni azarlaması, küsmesi, eve dönünce merdivenden koşarak gelip sarılması, yerden kucağıma atlaması, omzumda gezmesi, yanağıma sürtünmesi, yanında uyuyunca mutlu olması... Sırf onu mutlu etmek için koca yatağı bırakıp kanepede uyumuşluğum var...
Çok şey paylaştık gerçekten. Ne yazmaya doyabilirim, ne kelimelere sığdırabilirim...

Günaydın hepinize...
Hadi biriniz güzel bir haber verin de neşelenelim biraz...
Ben de size kahvaltı için bir şeyler hazırlayayım. Krep yapayım mesela. Ceviz ve balla güzel olur. Peynir de olsun. Seven varsa ev yapımı çemen de çıkarayım. Ben bayılırım çemene. Aklıma geldi, süzme yoğurt var evde. Kırmızı biber ve naneyle karıştırıp ekmeğe süreriz kahvaltıda. Bir de salçayı aynı şekilde tatlandırırız biz. Biraz zeytinyağı, kırmızıbiber ve nane ile ev yapımı salça. Hani çemen kokar diyen olursa alternatifi hazır. Eşim geçen gün tuzlu tereyağı da bulmuş. Çok sevindim. Memleketten getirtiyordum hep ama çabuk bitiyor nedense
E hadi, buyrun, krepler soğumasın

gunaydin arkadasim, afiyet seker olsun. birde benim yerime sicacik cay ic. ben ofiste calisiyorum gelemiycem maalesef.
fazla gecmisi okuyamadim ama galiba kedicigin kotu bi trafik kazasi gecirmis. ben o turkiyenin trafinden nefret ediyorum nefret. sorumsuzca araba kullanmalarindan. hic bir kurala uymadan. insana saygi yokki hayvana olsun. buraya esim ilk geldiginde bi ambulans gordu bu niye farkli boyle dedi.
o hayvan ambulansi dedim. neeee dedi. evt hayvanlar icin ozel acil durumlar icin. guldu tuhafina gitti. simdi o da cok alisti buraya. dun arkadaslara yemege gittik. bana diyorki buraya gelmeden turkiyedeki trafigin bu kadar rezalet oldugunu farkatmemistim ben de onlar gibi kullaniyordum. simdi anladim goruyorum herseyi. ben yaninda gittikce lutfen kemerini tak alkollu araba kullanmazsin dedikce aramizda surtusme olurdu. ee gel zaman git zaman. o da anladi artik herseyi.

Canım gözün Aydın. Çok sevindim. Bebişinin kesesini görmeye. Allah tamamına erdirsin.önce kalp atışını görmek sonrada kucağına almak nasip olsun. Sen bebişini düşün gerisini boşver. Herkes yaptığından utansın. Gün gelecek herkes yaptığının yanlış olduğunu görür. Sen fazla muhatab olma kimseyle

Günaydın arkadaşım. Dostlar sağolsun.
Özellikle Trakya' da hayvan kazaları çok daha fazla nedense. İlk tayin haberini alıp ev bakmaya gelirken iki saatlik yolda hiç görmediysek 10- 12 kaza gördük bu şekilde. Hani anayol, araçlar hızlı, büyük araçlar geçiyor tamam da, şehir içinde bile 70- 80 km hız yapıyorlar. Burası küçücük ilçe. Yollar köstebek yuvası gibi. Neyin ispatı için uğraşıyorsun ki? Tamam, benim kaybım bir kedi. Senin için önemsiz. Ya o bir çocuk olsaydı?
Neyse. Seni öyle aç aç çalıştırmaya gönlüm razı olmadı. Paket servisine başlayayım hemen.

super olur canimcim bekliyorum paketimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…