Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydınnn kızlarrr günaydınnn fıstığımmm öyle bir kahvaltı edesim geldi ki anlatamam ..yoksa kahvaltıyla aram cok yoktur normalde

Canım cok güzel bir haber kesenin görünmesi boşuna kendini sıkıp üzüp duruyorsun sırada kalp atışları var inşallah hayırlısıyla

Günaydın. Bende istiyorum kahvaltı. Izinliyim o yüzden hep evdeyimmm.bana kahvaltı lazım. Bebişlerimin büyümesi için))))

Afiyet olsun,çeneni bende severim,tuzsuz tereyağını deniz tuzuyla iyice karıştır nefis oluyor.

arkadaşım geçmiş olsun.kahverengi lekeler tamamen geçene kadar dinlen ne olur?doktorlar normal hayatına devam edebilirsin diyorlar ama 8 gebelik geçiren 2 çocuklu bir anne olarak dinlen diyorum,her gebeliğim kanamalı geçti kırmızı kanamam bitince kalktığımda kanamam tekrar başlardı.her gebelik böyle olmayabilir ama sen önlemini al 12 hafta çok dikkat et Allahım sağlıkla kucağına versin bebeğini.

Günaydınnn kızlarrr günaydınnn fıstığımmm öyle bir kahvaltı edesim geldi ki anlatamam ..yoksa kahvaltıyla aram cok yoktur normalde

Afiyet olsun arkadaşım. Yeşillik eklememişim ama hiç. Biraz maydonoz, tere, roka da yakışır yanına. Az limon gezdirmeli üstünde de. Ooooh, mis

Günaydın değerli insanlar.belkide bu son yazısı m olacak.gerçekten takip ediliyormusum. Hatta gece yazdığım hersey okunmuş. Ben yalandır olmaz dedim.ben yine sizi takip ederim .hatta bebekle ilgili gelismeleride yazarım. Ozelime asla girmeden.biri bizi gözetliyor evine donmusum. Burdan bu yazımda okur yine gelinimiz. Ben ona Kizmadim kizmiyorum. Sadece çok kırıldım arti yakistiramadim. Sizleri çok opuyorum.Allaha emanet olun.Dualarım da hep sizde olacaksiniz

canımm çok şaşırdım ve üzüldüm bu yaşadıklarına.. burası senin özelin neden özelini bukadar takibe almışki kaldıki birde başkalarına kötü şekilde aktarmış..
sen hiçbirşeye canını sıkma hayatım, bebişine kavuştun gerisini boşver..
iç dünyanda iyi bir insansın, dürüstsün.. kendinle yüzleşebiliyorsun, geçmişi geleceği iki taraftanda sorgulayabiliyorsun ve yazılarında hep gelininizi sevdiğini belirtmiştin.. kimse ile muhatap olma hayatım bebeğini doğurup çekirdek ailenle mutlu olmaya çalış.. öptüm hayatım..

Kızlar merhaba,
Yeni haberler biriktikçe yazıyorum size.
Miyom ameliyatımı Perşembe günü oldum, çok şükür, herşey yolunda. Bu çarşamba da tüp bebek doktorumda randevum var, hala kanamam var ama vakit kaybetmek istemiyorum. Doktoruma gerekli tüm bilgileri verip en kısa sürede yumurta toplamaya tekrar başlayacağım. Aralık sonuna doğru adet olacağım gün yine başlayacağım yumurta toplamaya.
Allah nasip eder inşallah, hepimiz yeni yıla bebiş haberleri ile gireriz. Çok heyecanlıyım.

Çok şükürrr canım geçmişler olsun kaliteli yumurtalar ve sağlıklı embriyoların olsun güzel haberlerinin devamını bekliyoruz

Geçmiş olsun. İnşallah engeliniz kalmamıştır bebeğinle aranızda. İnşallah hayırlısıyla gelir ve bu son tedavin olur...

Çok sagol ne kadarda iyisiniz.yürekten diliyorum rabbim senide diğer arkaslarida bu güzel haberle mujdelendirsin

arkadaş beni şimdi doğurtacaksın. :) seçimin: çemen, salça kırmızı biber naneyle şöööle bir ekmeğe sürersin yanında çay... tadından yenmez...
ve ben güzel bir haber vereyim bu menü için, çarşamba sezeryanım var.. inşalah kızım sağ sağlim gelecek... eller havaya dualar bebiş Asya'ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…