- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.361
Günaydınnn kızlarrr günaydınnn fıstığımmm öyle bir kahvaltı edesim geldi ki anlatamam ..yoksa kahvaltıyla aram cok yoktur normaldeGünaydın hepinize...
Hadi biriniz güzel bir haber verin de neşelenelim biraz...
Ben de size kahvaltı için bir şeyler hazırlayayım. Krep yapayım mesela. Ceviz ve balla güzel olur. Peynir de olsun. Seven varsa ev yapımı çemen de çıkarayım. Ben bayılırım çemene. Aklıma geldi, süzme yoğurt var evde. Kırmızı biber ve naneyle karıştırıp ekmeğe süreriz kahvaltıda. Bir de salçayı aynı şekilde tatlandırırız biz. Biraz zeytinyağı, kırmızıbiber ve nane ile ev yapımı salça. Hani çemen kokar diyen olursa alternatifi hazır. Eşim geçen gün tuzlu tereyağı da bulmuş. Çok sevindim. Memleketten getirtiyordum hep ama çabuk bitiyor nedense
E hadi, buyrun, krepler soğumasın
Canım cok güzel bir haber kesenin görünmesi boşuna kendini sıkıp üzüp duruyorsun sırada kalp atışları var inşallah hayırlısıylaUyuyamadim.kalkıp kalkıp ultrason resmine bakasim geldi.RABBİME bin sukur Bebeğimi bana bağışladı. Ben en baştan beri bos kese lik ten sipheleniyordum. Ama bunu dile getirmek istemiyordum. Yolk kesesinin gorunmemesi kahverengi lekeler gelmesi hamilelik belirtilerinin ortadan kaybolması arti o ilk acile gittigimizdeki doktorun söyledikleri kafamda bu supheyi olustUrdu. Bana diyolarki panik yapma rahat ol.bana bu yıllar sonra rabbimin verdiği güzel bir hediye.kanı gördüğümde korkarım. Kaybetmekten korkarim.tamam insan tabiki teselli için bebek için sakin rahat ol der
bazı insanlarda sanki abartiyormusum gibi konuşuyorlar. Tabi o insanlar bir kez yattiklarinda bile hamile kalabiliyorlar
makina gibi çocuk dogurabiliyorlar. Bizim o şansımız varmi ki
Tabiki korkarim.saldim cayira Mevlam kayira yapamam. Ole iste çok şükür Allahima Bebeğimi bana verdi.herseyin iyisini o bilir.o acildeki odada beklerken kendimi kaybetmistim. Sürekli wc gitmek istiyordum.kan geliyormu diye.gormedigimde şükürler ediyordum. Kafam o kadar gitmistiki eşime soruyordum her seferinde gideyimmi wc.oda zannediyorki idrarim geldi.RABBİM kimseyi kaybetme korkusu ile sinamasin
ve isteyen herkese muradıni versin.bizi bizden başka kimse ama kimse anlamaz. Birde analarimiz
Günaydın. Bende istiyorum kahvaltı. Izinliyim o yüzden hep evdeyimmm.bana kahvaltı lazım. Bebişlerimin büyümesi için))))Günaydın hepinize...
Ben de size kahvaltı için bir şeyler hazırlayayım. Krep yapayım mesela. Ceviz ve balla güzel olur. Peynir de olsun. Seven varsa ev yapımı çemen de çıkarayım. Ben bayılırım çemene. Aklıma geldi, süzme yoğurt var evde. Kırmızı biber ve naneyle karıştırıp ekmeğe süreriz kahvaltıda. Bir de salçayı aynı şekilde tatlandırırız biz. Biraz zeytinyağı, kırmızıbiber ve nane ile ev yapımı salça. Hani çemen kokar diyen olursa alternatifi hazır. Eşim geçen gün tuzlu tereyağı da bulmuş. Çok sevindim. Memleketten getirtiyordum hep ama çabuk bitiyor nedense
Afiyet olsun,çeneni bende severim,tuzsuz tereyağını deniz tuzuyla iyice karıştır nefis oluyor.Günaydın hepinize...
Keseyi görmüşsün canım,rahatla biraz.İyiyim kızlar şimdi geldik. Yolk kesesinide gordu. Çok şükür iyiyim
Aksilikler heryerde olabiyor canım Malesef.Ben kızıma 7 aylık hamileyken ege ünv. Renkli diller için 3 ay sonrasına gún vermişti....
Canım özel mesajına yazdım.Sen nerdesnsin canim..
arkadaşım geçmiş olsun.kahverengi lekeler tamamen geçene kadar dinlen ne olur?doktorlar normal hayatına devam edebilirsin diyorlar ama 8 gebelik geçiren 2 çocuklu bir anne olarak dinlen diyorum,her gebeliğim kanamalı geçti kırmızı kanamam bitince kalktığımda kanamam tekrar başlardı.her gebelik böyle olmayabilir ama sen önlemini al 12 hafta çok dikkat et Allahım sağlıkla kucağına versin bebeğini.Ömrümde n omur gitti.oldum oldum dirildim.dedim bebeğim gidiyor.wc peceteye kırmızı kan geldi
panik yaptım korktum.hemen fitil imi aldım
ve acile gittik.hafif bel ve karın agrim var dedim
arada wc gittiğimde kahverengi puturlu kan geliyodu.ama çok korkuyodum. 5 ten 10.30 kadar bekledik.oda yordu beni.sonunda girdik. Alttan bakti kan taze degil dedi.iyi dedi.sonra ultrasal yaptı yolk kesesi göründü
Bebeğin bağlı olacağı kese.2 hafta sonra kap atisini dinleyebilirsiniz dedi.çok sukur rabbime
Günaydınnn kızlarrr günaydınnn fıstığımmm öyle bir kahvaltı edesim geldi ki anlatamam ..yoksa kahvaltıyla aram cok yoktur normalde
Günaydın. Bende istiyorum kahvaltı. Izinliyim o yüzden hep evdeyimmm.bana kahvaltı lazım. Bebişlerimin büyümesi için))))
Afiyet olsun,çeneni bende severim,tuzsuz tereyağını deniz tuzuyla iyice karıştır nefis oluyor.
Gerçi bu lafına diyen eşimin oğlunun hanimiymis. Kendisinin yuzune cikip birsey diyemedim diyememde. Beni burdan takip ediyormus benim bilgim olmadan.kod adımı biliyorya. O zaman takip ediyor ise burdan okur.dun pazar günü onlara gittik.eşimin oğlu çağırmış babasını. Gelin pasta kahve içeriz vs diye.hemen hemen her hafta pazar günleri çağırıyor. Esinede sormuyor sanırım istermisin ıstemezmi sin diye.bende açıkçası her Pazar oraya gitmeyi istemiyorum ama eşim yanlış anlar diyede birsey demedim.gittikki bunlar kavgaya tutumuş. Gelinimizle benim aram çok iyidir. Kardes gibi.en azından ben öyle sanıyordum
eşim ile arasi yok .onun içinde eşimi görmek istemiyor. Aralarında tatsız şeyler geçti ilk başlarda
eşim dik kafali gelinimizde. Surtusup gidiyorlar
yani neden çağırdı n diye kavga çıkmış. Bende gordum gelinimize bağırıyor eşi 1 buçuk yasinda da erkek çocukları var.kızın halini görünce başladım ağlamaya. Kız bebeğide aldı çıktı gitti dışarıya. Arkadan eşimin oğlu başladı anlatmaya. Senin için kadınlar kulubundeki bayanlara diyorki sanki pamuk ipliğine bagli bebek yürümeye korkuyor. Sürekli yatıyor. Yani dalga geçmiş benimle.artı Resmimi göndermiş bayanlara onlarda demiski saten şeytana benziyor kadın demişler benim için. Bana bunlari esimin oglu gosterdi esinin tlf yaziyordu.okudum.hatta dedim olsun bende ona zamaninda iyi davranmadim.hatta dedim arkasindan esin hakkinda boyle konusman hic hos degil.ama kisiligi oturmamis birisi.kalktik eve geldik zaten.Ben eşimle olan problemlerinden dolayı. Gelinimiz bizim oturdugumuz daireye gelmisti 1 yıl beraber kalmistik.o zamanlar aRamiz hiç iyi değildi. Benden kaynaklanıyor du.hoş olmayan şeyler yaptım söyledim. Ama sonradan kendisinden Özür diledim telafi için elimden geleni yaptım. 3 yıllık evli kendisi 2 yıldır aramiz son derece iyiydi.dediğim gibi ben öyle saniyormusum. Kizmadim kendisine. Çok ama çok kırıldım. Bayanlar ben bu gece hiç uyumadim. Heyecandan olsa gerek.benim için önemli olan bebeğim benimle.bunları umursamiyorum bile.sadece paylaşmak istedim sizinle.öpüyorum sizi
Çok şükürrr canım geçmişler olsun kaliteli yumurtalar ve sağlıklı embriyoların olsun güzel haberlerinin devamını bekliyoruzKızlar merhaba,
Yeni haberler biriktikçe yazıyorum size.
Miyom ameliyatımı Perşembe günü oldum, çok şükür, herşey yolunda. Bu çarşamba da tüp bebek doktorumda randevum var, hala kanamam var ama vakit kaybetmek istemiyorum. Doktoruma gerekli tüm bilgileri verip en kısa sürede yumurta toplamaya tekrar başlayacağım. Aralık sonuna doğru adet olacağım gün yine başlayacağım yumurta toplamaya.
Allah nasip eder inşallah, hepimiz yeni yıla bebiş haberleri ile gireriz. Çok heyecanlıyım.
Kızlar merhaba,
Yeni haberler biriktikçe yazıyorum size.
Miyom ameliyatımı Perşembe günü oldum, çok şükür, herşey yolunda. Bu çarşamba da tüp bebek doktorumda randevum var, hala kanamam var ama vakit kaybetmek istemiyorum. Doktoruma gerekli tüm bilgileri verip en kısa sürede yumurta toplamaya tekrar başlayacağım. Aralık sonuna doğru adet olacağım gün yine başlayacağım yumurta toplamaya.
Allah nasip eder inşallah, hepimiz yeni yıla bebiş haberleri ile gireriz. Çok heyecanlıyım.
Çok sagol ne kadarda iyisiniz.yürekten diliyorum rabbim senide diğer arkaslarida bu güzel haberle mujdelendirsincanımm çok şaşırdım ve üzüldüm bu yaşadıklarına.. burası senin özelin neden özelini bukadar takibe almışki kaldıki birde başkalarına kötü şekilde aktarmış..
sen hiçbirşeye canını sıkma hayatım, bebişine kavuştun gerisini boşver..
iç dünyanda iyi bir insansın, dürüstsün.. kendinle yüzleşebiliyorsun, geçmişi geleceği iki taraftanda sorgulayabiliyorsun ve yazılarında hep gelininizi sevdiğini belirtmiştin.. kimse ile muhatap olma hayatım bebeğini doğurup çekirdek ailenle mutlu olmaya çalış.. öptüm hayatım..
Günaydın hepinize...
Günaydın,bebiş bereketi olan hafta Olmasını dilerim hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?