- 7 Mayıs 2013
- 375
- 610
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.381
Günaydın değerli insanlar.belkide bu son yazısı m olacak.gerçekten takip ediliyormusum. Hatta gece yazdığım hersey okunmuş. Ben yalandır olmaz dedim.ben yine sizi takip ederim .hatta bebekle ilgili gelismeleride yazarım. Ozelime asla girmeden.biri bizi gözetliyor evine donmusum. Burdan bu yazımda okur yine gelinimiz. Ben ona Kizmadim kizmiyorum. Sadece çok kırıldım arti yakistiramadim. Sizleri çok opuyorum.Allaha emanet olun.Dualarım da hep sizde olacaksiniz
Teşekkür ederim bırakmam. Sanada çok güzel bir doğum diliyorum opuyorumçok ayıp... ve çirkin... çok üzüldüm olanlara... ama bizi habersiz bırakma.. herşey çok güzel olsun senin ve bebişin için..
arkadaş beni şimdi doğurtacaksın. :) seçimin: çemen, salça kırmızı biber naneyle şöööle bir ekmeğe sürersin yanında çay... tadından yenmez...
ve ben güzel bir haber vereyim bu menü için, çarşamba sezeryanım var.. inşalah kızım sağ sağlim gelecek... eller havaya dualar bebiş Asya'ya.....
arkadaş beni şimdi doğurtacaksın. :) seçimin: çemen, salça kırmızı biber naneyle şöööle bir ekmeğe sürersin yanında çay... tadından yenmez...
ve ben güzel bir haber vereyim bu menü için, çarşamba sezeryanım var.. inşalah kızım sağ sağlim gelecek... eller havaya dualar bebiş Asya'ya.....
Selam hanımlar ben aranıza yeni katıldım. Aslında çok uzun zamandır siteye giriyor okuyorum ama yeni üye oldum. Bende 41 yaşındayım ve bebek istiyorum. Okudukça gördüm ki herkes çok içten ve samimi bende sizlerle paylaşmak istedim. Benim hikayem şu; ilk evlilikten bir oğlum var. İkinci eşimle 5-6 yıl önce bebek düşündük. Birkaç yıl olmayınca doktora gittik. Bende hiçbir sorun yok. Sıra eşime geldi onda da hiçbir sorun yok. Tedaviye başladık takvim, aşılama netice hüsran. O dönem yaşım 38 di doktor tüp bebek deneyin dedi. Ama maddi imkanlar ve çalışıyor olunca bu yıla kadar sarktı. Kasımda tüp bebek denedik ve olmadı. Hayırlısı Allahtan. Rabbim olmayanlara hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Dualarım hepimiz için.
Hayırlı ve kolay bir doğum olsun inşallah hoş geliyor Asya bebek bahtı şansı açık olsun...arkadaş beni şimdi doğurtacaksın. :) seçimin: çemen, salça kırmızı biber naneyle şöööle bir ekmeğe sürersin yanında çay... tadından yenmez...
İnşallah oğluna bir kardeş nasip olur gücün yettikçe denemeye devam canım bu arada hoşgeldin:)))Selam hanımlar ben aranıza yeni katıldım. Aslında çok uzun zamandır siteye giriyor okuyorum ama yeni üye oldum. Bende 41 yaşındayım ve bebek istiyorum. Okudukça gördüm ki herkes çok içten ve samimi bende sizlerle paylaşmak istedim. Benim hikayem şu; ilk evlilikten bir oğlum var. İkinci eşimle 5-6 yıl önce bebek düşündük. Birkaç yıl olmayınca doktora gittik. Bende hiçbir sorun yok. Sıra eşime geldi onda da hiçbir sorun yok. Tedaviye başladık takvim, aşılama netice hüsran. O dönem yaşım 38 di doktor tüp bebek deneyin dedi. Ama maddi imkanlar ve çalışıyor olunca bu yıla kadar sarktı. Kasımda tüp bebek denedik ve olmadı. Hayırlısı Allahtan. Rabbim olmayanlara hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Dualarım hepimiz için.
Çok teşekkürler, dualarınızın benimle olduğunu hissediyorum.Çok şükürrr canım geçmişler olsun kaliteli yumurtalar ve sağlıklı embriyoların olsun güzel haberlerinin devamını bekliyoruz
Hoş geldin canım,Selam hanımlar ben aranıza yeni katıldım. Aslında çok uzun zamandır siteye giriyor okuyorum ama yeni üye oldum. Bende 41 yaşındayım ve bebek istiyorum. Okudukça gördüm ki herkes çok içten ve samimi bende sizlerle paylaşmak istedim. Benim hikayem şu; ilk evlilikten bir oğlum var. İkinci eşimle 5-6 yıl önce bebek düşündük. Birkaç yıl olmayınca doktora gittik. Bende hiçbir sorun yok. Sıra eşime geldi onda da hiçbir sorun yok. Tedaviye başladık takvim, aşılama netice hüsran. O dönem yaşım 38 di doktor tüp bebek deneyin dedi. Ama maddi imkanlar ve çalışıyor olunca bu yıla kadar sarktı. Kasımda tüp bebek denedik ve olmadı. Hayırlısı Allahtan. Rabbim olmayanlara hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Dualarım hepimiz için.
ahh ahh canım ülkemin dahaa kırk fırın ekmek yemesi gerek bırakın down sendromluya bakmayı şişman birisini görseler bakıp gülmeler küçümsemeler ,ya da en basiti 40 ından sonra dogurulur mu çocuk sana anneanne mi diyecek diye kınamalar ...umarım toplumumuzda da artar bu bilinç ...herkesi oldugu gibi kabul edebilirizarkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum. malum yakin noel kutlanicak burda. o sebebten dolayi oglen yemegine ciktik is veren goturdu diyim.
gittigimiz cafe-restoranta 2 tane down sendromlu personel vardi ve kimse ama hic kimse donup tuhaf tuhaf bakmadi.
onlar ayriymis muamelemesi yapilmadi. vallahi imrendim bu insanlara. bizim bu duruma gelmemiz icin daha cooookkkk yol kat etmemiz gerekiyor.
h.geldin rubyroses, umarim bebeginiz tez zamanda gelir birdaha asla negatif sonuc almaman dilegiyle..
Hayırlı ve kolay bir doğum olsun inşallah hoş geliyor Asya bebek bahtı şansı açık olsun...
İnşallah oğluna bir kardeş nasip olur gücün yettikçe denemeye devam canım bu arada hoşgeldin:)))
Canım, rumuzunu değiştir ve paylaşma. Ara ara gir. Kimseyi ilgilendirmez ne yazdığın. Hiç umursama bile onları.Günaydın değerli insanlar.belkide bu son yazısı m olacak.gerçekten takip ediliyormusum. Hatta gece yazdığım hersey okunmuş. Ben yalandır olmaz dedim.ben yine sizi takip ederim .hatta bebekle ilgili gelismeleride yazarım. Ozelime asla girmeden.biri bizi gözetliyor evine donmusum. Burdan bu yazımda okur yine gelinimiz. Ben ona Kizmadim kizmiyorum. Sadece çok kırıldım arti yakistiramadim. Sizleri çok opuyorum.Allaha emanet olun.Dualarım da hep sizde olacaksiniz
Hoş geldin canım,
burda güzel bir dayanışma sergiliyoruz, birbirimizi destekliyoruz, umutlarımızı kanlı canlı tutuyoruz, birlikte seviniyor, birlikte üzülüyoruz, en önemlisi birbirimizi tanımadan, yargılamadan tek amacımıza odaklanıp hep birlikte güçlü olmaya çalışıyoruz.
Hakkında hayırlısı, sormak istediklerini sıralamaya başla bence. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun :) Tekrar hoş geldin.
Hoşgeldin. Umarım bir sonraki denemen son denemen olur.Selam hanımlar ben aranıza yeni katıldım. Aslında çok uzun zamandır siteye giriyor okuyorum ama yeni üye oldum. Bende 41 yaşındayım ve bebek istiyorum. Okudukça gördüm ki herkes çok içten ve samimi bende sizlerle paylaşmak istedim. Benim hikayem şu; ilk evlilikten bir oğlum var. İkinci eşimle 5-6 yıl önce bebek düşündük. Birkaç yıl olmayınca doktora gittik. Bende hiçbir sorun yok. Sıra eşime geldi onda da hiçbir sorun yok. Tedaviye başladık takvim, aşılama netice hüsran. O dönem yaşım 38 di doktor tüp bebek deneyin dedi. Ama maddi imkanlar ve çalışıyor olunca bu yıla kadar sarktı. Kasımda tüp bebek denedik ve olmadı. Hayırlısı Allahtan. Rabbim olmayanlara hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Dualarım hepimiz için.
Bunu yapması gerçekten de seviyesizlik,insanı rencide eden bi tavırdır,kıskançlık insanın kendine özgüveni olmasıdır,başkalarının mutsuzluğunda mutlululuk yaşayan kişiler etrafta ne çok var yaw,hiç üstüne durma ki kendini önemli hissetmesin.Günaydın değerli insanlar.belkide bu son yazısı m olacak.gerçekten takip ediliyormusum. Hatta gece yazdığım hersey okunmuş. Ben yalandır olmaz dedim.ben yine sizi takip ederim .hatta bebekle ilgili gelismeleride yazarım. Ozelime asla girmeden.biri bizi gözetliyor evine donmusum. Burdan bu yazımda okur yine gelinimiz. Ben ona Kizmadim kizmiyorum. Sadece çok kırıldım arti yakistiramadim. Sizleri çok opuyorum.Allaha emanet olun.Dualarım da hep sizde olacaksiniz
Hoşgeldin. Umarım bir sonraki denemen son denemen olur.
Geçmiş olsun,inşallah herşey yolunda gider,âmin.Kızlar merhaba,
Yeni haberler biriktikçe yazıyorum size.
Miyom ameliyatımı Perşembe günü oldum, çok şükür, herşey yolunda. Bu çarşamba da tüp bebek doktorumda randevum var, hala kanamam var ama vakit kaybetmek istemiyorum. Doktoruma gerekli tüm bilgileri verip en kısa sürede yumurta toplamaya tekrar başlayacağım. Aralık sonuna doğru adet olacağım gün yine başlayacağım yumurta toplamaya.
Allah nasip eder inşallah, hepimiz yeni yıla bebiş haberleri ile gireriz. Çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?