Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok ayıp... ve çirkin... çok üzüldüm olanlara... ama bizi habersiz bırakma.. herşey çok güzel olsun senin ve bebişin için..

Eveeeeettttt

Rabbim bir avazda kurtarsın ikinizi de. Sağlıkla kucakla, hayırla büyüt inşallah.

Ağzının tadını da biliyorsun maşallah. Sen doğur, yaza el öpmeye getir, Asya' ya da tattırırız çemeni. Bakalım sevecek mi?

Allahim yardimciniz olsun hem senin hem de Asya bebegimizin. Sag salim kucagina alirsin insallah. cok heyecanli yaaa...kuzum ozel olmuycaksa neden
sezeryan??

Selam hanımlar ben aranıza yeni katıldım. Aslında çok uzun zamandır siteye giriyor okuyorum ama yeni üye oldum. Bende 41 yaşındayım ve bebek istiyorum. Okudukça gördüm ki herkes çok içten ve samimi bende sizlerle paylaşmak istedim. Benim hikayem şu; ilk evlilikten bir oğlum var. İkinci eşimle 5-6 yıl önce bebek düşündük. Birkaç yıl olmayınca doktora gittik. Bende hiçbir sorun yok. Sıra eşime geldi onda da hiçbir sorun yok. Tedaviye başladık takvim, aşılama netice hüsran. O dönem yaşım 38 di doktor tüp bebek deneyin dedi. Ama maddi imkanlar ve çalışıyor olunca bu yıla kadar sarktı. Kasımda tüp bebek denedik ve olmadı. Hayırlısı Allahtan. Rabbim olmayanlara hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Dualarım hepimiz için.

h.geldin rubyroses, umarim bebeginiz tez zamanda gelir birdaha asla negatif sonuc almaman dilegiyle..

Hayırlı ve kolay bir doğum olsun inşallah hoş geliyor Asya bebek bahtı şansı açık olsun...
İnşallah oğluna bir kardeş nasip olur gücün yettikçe denemeye devam canım bu arada hoşgeldin:)))

arkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum. malum yakin noel kutlanicak burda. o sebebten dolayi oglen yemegine ciktik is veren goturdu diyim.
gittigimiz cafe-restoranta 2 tane down sendromlu personel vardi ve kimse ama hic kimse donup tuhaf tuhaf bakmadi.
onlar ayriymis muamelemesi yapilmadi. vallahi imrendim bu insanlara. bizim bu duruma gelmemiz icin daha cooookkkk yol kat etmemiz gerekiyor.

Çok şükürrr canım geçmişler olsun kaliteli yumurtalar ve sağlıklı embriyoların olsun güzel haberlerinin devamını bekliyoruz
Çok teşekkürler, dualarınızın benimle olduğunu hissediyorum.
İnşallah kalpten güldüğümüz bir yıl olur hepimiz için :)

Hoş geldin canım,
burda güzel bir dayanışma sergiliyoruz, birbirimizi destekliyoruz, umutlarımızı kanlı canlı tutuyoruz, birlikte seviniyor, birlikte üzülüyoruz, en önemlisi birbirimizi tanımadan, yargılamadan tek amacımıza odaklanıp hep birlikte güçlü olmaya çalışıyoruz.
Hakkında hayırlısı, sormak istediklerini sıralamaya başla bence. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun :) Tekrar hoş geldin.

ahh ahh canım ülkemin dahaa kırk fırın ekmek yemesi gerek bırakın down sendromluya bakmayı şişman birisini görseler bakıp gülmeler küçümsemeler ,ya da en basiti 40 ından sonra dogurulur mu çocuk sana anneanne mi diyecek diye kınamalar ...umarım toplumumuzda da artar bu bilinç ...herkesi oldugu gibi kabul edebiliriz

Canım, rumuzunu değiştir ve paylaşma. Ara ara gir. Kimseyi ilgilendirmez ne yazdığın. Hiç umursama bile onları.

Evet aynen söylediğin gibi gerçekten dedim ya çok uzun zamandır forumu takip ediyorum birbirini hiç tanımamasına rağmen herkes dost, arkadaş. Çok teşekkür ederim. Fırsat buldukça bol bol soracağım. Allahım yardımcımız olsun.

Hoşgeldin. Umarım bir sonraki denemen son denemen olur.

Bunu yapması gerçekten de seviyesizlik,insanı rencide eden bi tavırdır,kıskançlık insanın kendine özgüveni olmasıdır,başkalarının mutsuzluğunda mutlululuk yaşayan kişiler etrafta ne çok var yaw,hiç üstüne durma ki kendini önemli hissetmesin.

Geçmiş olsun,inşallah herşey yolunda gider,âmin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…