Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı kolay doğum dilerim canım,Allah'a emanet ol,şimdiden Hoşgeldin Asya bebişdualar seninle.

Hoşgeldin,hayırlı ile hepimiz mucizeyi yaşarız.

Kızlar, ameliyat raporuma ancak bakabildim. Aklıma takılan yazılar var. Bileniniz varsa nolur aydınlatsın beni.
BİLATERAL TUBAL OSTIUMLAR İZLENDİ ne demek?
webde bulmaya çalıştım, her iki tüpün de kapalı olduğu anlamı çıkıyor. Biliyorsunuz 13 Kasımda OPU oldum, sonrasında 11 Aralıkta da ameliyat oldum. Acaba OPU sonrası görülebilen bir faktör mü?

Ne enterasan insanlar var hay ya Rabbim,Allah'ım bizleri sevindirrr.

Hoşgelsin Asya, sağsağlim kolaylıkla doğsun inşallah:)
Ben de cuma günü kalp atışı veya atışlarını görmeye gideceğim. İlk karşılaşmamız olacak:)

hepimiz, herkez, tüm bayanlar down sendromlu cocuk doğurabilecek anne adaylarından biriyiz..
hayata bu şekilde bakıp sahiplenmek ve hayata katmak için neler yapabiliriz onları düşünmeliyiz..
onlar 1 kromozon fazlalığın güzelliğinin yaşamak yerine ne yazıkki ön yargılarımız yüzünden yükünü taşıyan masum melekler..

canımm maşallah doğumuna az kalmış ne güzel.. Asya bebek ismi gibi güzel bebek.. hayatı boyunca hep mutlu olsun, sağlıklı olsun.. Allah anneli babalı büyütsün canım..

geçmiş olsun canım.. havuz sistemimi uyguluyorsunuz..

Hoşgeldin. Dilerim en kısa zamanda sürpriz yapar, kendiliğinden gelir bebeğin.

Yapışıklık için kullanılan bir terim sanırım. Opu sonrası oluşması ihtimali düşük ama imkansız değil. Sıvı birikmesi olmadığı sürece tüp bebekte engel de değil. Doktorun bir yorum yapmadı mı bunun için?

Bayanlar ben size birsey soraçağim
şimdi benim hamileligim normal seyrediyor.sadece arada gelen az kan ve arkasından kahverengiye dönmesi. Bugün jinekologuma sordum.riskli gebelik uzmanına gitmelimiyim diye.siz bilirsiniz dedi.hatta erken dedi.şimdi acmila nın verdiği buradaki o doktorami gitsem
şimdilik bir problem yok.sizin fikriniz ne

canım hemen hiç gecikmeden acilen riskli gebelik doktoruna gitmelisin..
hamileliğin sağlıklı ilerliyor olabilir ama zaman zaman kanaman oluyor bunu ancak onlar anlar ve takip edebilir..
neye göre erken bunu bilemezsin, bazen bize erken gelen şeyler herşey için geç olabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…