- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.401
Hayırlı kolay doğum dilerim canım,Allah'a emanet ol,şimdiden Hoşgeldin Asya bebişarkadaş beni şimdi doğurtacaksın. :) seçimin: çemen, salça kırmızı biber naneyle şöööle bir ekmeğe sürersin yanında çay... tadından yenmez...
ve ben güzel bir haber vereyim bu menü için, çarşamba sezeryanım var.. inşalah kızım sağ sağlim gelecek... eller havaya dualar bebiş Asya'ya.....
Hoşgeldin,hayırlı ile hepimiz mucizeyi yaşarız.Selam hanımlar ben aranıza yeni katıldım. Aslında çok uzun zamandır siteye giriyor okuyorum ama yeni üye oldum. Bende 41 yaşındayım ve bebek istiyorum. Okudukça gördüm ki herkes çok içten ve samimi bende sizlerle paylaşmak istedim. Benim hikayem şu; ilk evlilikten bir oğlum var. İkinci eşimle 5-6 yıl önce bebek düşündük. Birkaç yıl olmayınca doktora gittik. Bende hiçbir sorun yok. Sıra eşime geldi onda da hiçbir sorun yok. Tedaviye başladık takvim, aşılama netice hüsran. O dönem yaşım 38 di doktor tüp bebek deneyin dedi. Ama maddi imkanlar ve çalışıyor olunca bu yıla kadar sarktı. Kasımda tüp bebek denedik ve olmadı. Hayırlısı Allahtan. Rabbim olmayanlara hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Dualarım hepimiz için.
Ne enterasan insanlar var hay ya Rabbim,Allah'ım bizleri sevindirrr.ahh ahh canım ülkemin dahaa kırk fırın ekmek yemesi gerek bırakın down sendromluya bakmayı şişman birisini görseler bakıp gülmeler küçümsemeler ,ya da en basiti 40 ından sonra dogurulur mu çocuk sana anneanne mi diyecek diye kınamalar ...umarım toplumumuzda da artar bu bilinç ...herkesi oldugu gibi kabul edebiliriz
Hoşbuldum Meer7. Amiinn.Hoşgeldin,hayırlı ile hepimiz mucizeyi yaşarız.
Hoşbuldum Meer7. Amiinn.Hoşgeldin,hayırlı ile hepimiz mucizeyi yaşarız.
Hoşgelsin Asya, sağsağlim kolaylıkla doğsun inşallah:)arkadaş beni şimdi doğurtacaksın. :) seçimin: çemen, salça kırmızı biber naneyle şöööle bir ekmeğe sürersin yanında çay... tadından yenmez...
ve ben güzel bir haber vereyim bu menü için, çarşamba sezeryanım var.. inşalah kızım sağ sağlim gelecek... eller havaya dualar bebiş Asya'ya.....
Maşallah şimdiden ne güzel heyecanlar bunlar Allah tamamına erdirsin canım inşallah bakalım bebiş mi bebişler mi varHoşgelsin Asya, sağsağlim kolaylıkla doğsun inşallah:)
Ben de cuma günü kalp atışı veya atışlarını görmeye gideceğim. İlk karşılaşmamız olacak:)
arkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum. malum yakin noel kutlanicak burda. o sebebten dolayi oglen yemegine ciktik is veren goturdu diyim.
gittigimiz cafe-restoranta 2 tane down sendromlu personel vardi ve kimse ama hic kimse donup tuhaf tuhaf bakmadi.
onlar ayriymis muamelemesi yapilmadi. vallahi imrendim bu insanlara. bizim bu duruma gelmemiz icin daha cooookkkk yol kat etmemiz gerekiyor.
arkadaş beni şimdi doğurtacaksın. :) seçimin: çemen, salça kırmızı biber naneyle şöööle bir ekmeğe sürersin yanında çay... tadından yenmez...
Kızlar merhaba,
Yeni haberler biriktikçe yazıyorum size.
Miyom ameliyatımı Perşembe günü oldum, çok şükür, herşey yolunda. Bu çarşamba da tüp bebek doktorumda randevum var, hala kanamam var ama vakit kaybetmek istemiyorum. Doktoruma gerekli tüm bilgileri verip en kısa sürede yumurta toplamaya tekrar başlayacağım. Aralık sonuna doğru adet olacağım gün yine başlayacağım yumurta toplamaya.
Allah nasip eder inşallah, hepimiz yeni yıla bebiş haberleri ile gireriz. Çok heyecanlıyım.
Evet Ensu, mecburengeçmiş olsun canım.. havuz sistemimi uyguluyorsunuz..
Selam hanımlar ben aranıza yeni katıldım. Aslında çok uzun zamandır siteye giriyor okuyorum ama yeni üye oldum. Bende 41 yaşındayım ve bebek istiyorum. Okudukça gördüm ki herkes çok içten ve samimi bende sizlerle paylaşmak istedim. Benim hikayem şu; ilk evlilikten bir oğlum var. İkinci eşimle 5-6 yıl önce bebek düşündük. Birkaç yıl olmayınca doktora gittik. Bende hiçbir sorun yok. Sıra eşime geldi onda da hiçbir sorun yok. Tedaviye başladık takvim, aşılama netice hüsran. O dönem yaşım 38 di doktor tüp bebek deneyin dedi. Ama maddi imkanlar ve çalışıyor olunca bu yıla kadar sarktı. Kasımda tüp bebek denedik ve olmadı. Hayırlısı Allahtan. Rabbim olmayanlara hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Dualarım hepimiz için.
Kızlar, ameliyat raporuma ancak bakabildim. Aklıma takılan yazılar var. Bileniniz varsa nolur aydınlatsın beni.
BİLATERAL TUBAL OSTIUMLAR İZLENDİ ne demek?
webde bulmaya çalıştım, her iki tüpün de kapalı olduğu anlamı çıkıyor. Biliyorsunuz 13 Kasımda OPU oldum, sonrasında 11 Aralıkta da ameliyat oldum. Acaba OPU sonrası görülebilen bir faktör mü?
nasılsınız arkadaşlar
Evet Ensu, mecburen
Dondurulmuş spermimiz var, microtese yöntemi ile elde edildi. Bu nedenle yumurtaları çoğaltarak döllenme işlemine geçeceğim.
Canım çoookk teşekkürler inşallah öyle olur çünkü şuan yeniden tüp bebek için maddi durumum uygun değil. Allahım isteyen herkese mucizesini göstersin inşallah. Şimdilik yılmadan denemelere devam.Hoşgeldin. Dilerim en kısa zamanda sürpriz yapar, kendiliğinden gelir bebeğin.
Bayanlar ben size birsey soraçağim
şimdi benim hamileligim normal seyrediyor.sadece arada gelen az kan ve arkasından kahverengiye dönmesi. Bugün jinekologuma sordum.riskli gebelik uzmanına gitmelimiyim diye.siz bilirsiniz dedi.hatta erken dedi.şimdi acmila nın verdiği buradaki o doktorami gitsem
şimdilik bir problem yok.sizin fikriniz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?