- 7 Mayıs 2013
- 375
- 610
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.581
Evet, bir tanecik donduruldu. Bir aksilik olmazsa Ocak' ta alayım diyorum, üşümesin daha fazla.
HAK EDENE GEREKEN DEĞERİ VERİYORUZ SADECE CANIM BENİM, SEVİYORUZ SENİ :)
üşümesin tabi evlat... Önce göbüşünde ısıt... Sonra da kucağında.... Amiiiin...
Kasım ayında tek folikül gelişmiş, o da çatlayamayıp kiste dönüşmüştü. Bu ay nasip diyorum. Adetim yine gecikti 4 gün. Üzüntüden farketmemişim. Umarım kist gitmiştir. Bir de onun için operasyon olmasın şimdi. Rabbim hayırlısını versin hepimiz için...
genc hissediyorsun cunku gencsin canim. 40 yas bence hicte gec degil bebek sahibi olmak icin. erken yasta anne olmak pek mi iyi sanki. ben bunu kizim dunyaya gelince anladim. Allahim ne kadar cahilmisim ne kadar hata yapmisim. uzuluyorum dusundukce.
benim genc esim var. burda hic biryerde yadirganmadi Turkiyede olsam dusunemiyorum bile. biz dusukten sonra tahliler yapildi. iste folikul sayimi hormon degerleri vs. masaya oturduk uzman doktorla. bana tek tek butun sonuclari acikladi. bi 3 ay muddet verdi olmazsa yine gelin bi konusalim dedi. en son dedigide biliyorum esiniz cok genc ama sizden ozur dileyerek soyluyorum yumurtalarinizda sizinle ayni yasit bu yuzden zor olabilir dedi. yukarda bi arkadas test yaptirmis ama doktoru detay vermemis. napcak simdi kendi mi arastirip bulcak. hayret bisi.
valla kim ne derse desin bende gencim. kiligimla kiyafetimle gorunumumle ruhumla herseyimle gencim. iste o kadar
aynen canım biz genciz işte o kadar
bazı doktorlar sen sormazsan detay vermiyor ben hep kendim didiklerim bu nedir bu nasıl olacak diye en son tedavimden sonra doktor yaşındandır diye kesitirp atınca bende hayır siz TSH mı gözden kaçırmışsınız heraşde dedim 4,73 tü değerim ki bu tüp bebek tedavisinde 2,50 nin altında olması gerekirmiş bunu ben buradaki arkadaşlardan ve netten araştırmalarım sonucu öğrendim ama benim doktorum hayır alakası yok dedi ancak bu değer 10 - 15 olursa o zaman önemli olurmuş ama benim ısrarımı görünce çok istiyosan dahiliye doktoruna bir görün dedi demesede gidecektim ya neyse dahiliye doktorum bakar bakmaz tüp bebek tedavisinde bu değerin 2,50 nin altına düşmesi gerek dedi yetmedi bide senin insülün direncine bakalım dedi insülün direncimde çıkınca kesin konuşamam ama bunlar bebeğin tutunmasına engel olmuş olabilir deyip tedaviye başladı dahiliye doktorum jinekoloğumdan daha ilgili ve bilgili ve bebek konusunda yaşımı hiiiç takmam gerektiğini, yakın çevresinden örnekler vererek anlattı uzun uzun stres yapmamamı hatta bu tedavilerin sonucunda belkide doğal yoldan hamile kalacaksın diye telkinler vererek yolladı beni Allah ondan razı olsun iyi ve anlayışlı insanlar var işte
genc hissediyorsun cunku gencsin canim. 40 yas bence hicte gec degil bebek sahibi olmak icin. erken yasta anne olmak pek mi iyi sanki. ben bunu kizim dunyaya gelince anladim. Allahim ne kadar cahilmisim ne kadar hata yapmisim. uzuluyorum dusundukce.
benim genc esim var. burda hic biryerde yadirganmadi Turkiyede olsam dusunemiyorum bile. biz dusukten sonra tahliler yapildi. iste folikul sayimi hormon degerleri vs. masaya oturduk uzman doktorla. bana tek tek butun sonuclari acikladi. bi 3 ay muddet verdi olmazsa yine gelin bi konusalim dedi. en son dedigide biliyorum esiniz cok genc ama sizden ozur dileyerek soyluyorum yumurtalarinizda sizinle ayni yasit bu yuzden zor olabilir dedi. yukarda bi arkadas test yaptirmis ama doktoru detay vermemis. napcak simdi kendi mi arastirip bulcak. hayret bisi.
valla kim ne derse desin bende gencim. kiligimla kiyafetimle gorunumumle ruhumla herseyimle gencim. iste o kadar
Acmila nın verdiği amades denen yeri aradım lakin onlar down sendrom vs bu üzerine çalıştıklarını belirttilerSana <keşke> dedirtecek hiçbirşeyi yapma ...ve erteleme... Şansa bırakma yani....
sağol canım oldukça uygunmuş... inşallah bolcana kaliteli yumurtaların olur hayatım..
benim ne embriyo nede yumurta hiç donmuşum olmadı.. hep tek seferlik tedavilerde o anda ne oluyorsa oluyor:))
evet cnm bunu bende cok duydum.. istanbul tupdeki iki tedavimdede arete bunu cok anlatmaya calistim ama adam beni dinlemedi bile illaki 2. gun transferi yapacagim diye tutturdu.. negatifi goruncede orali bile olmadi eeee bu yastan sonra ne bekliyordun kac yasindasin farkindamisin dedi 37 yasindayken:)))Canım benim tedavimde direk donduruldu OHSS riski nedeniyle.
Ama doktorum dondurulmuş transferinin biraz daha başarılı olduğunu Anlattı..
Çünkü ilaçlarla Yorulan Yumurtalık ve rahim bir süre dinlenmiş ve ilaçlardan arınmış oluyormuş. Sonra ben bir çok siteden okuduğumda tıp Dünya'sı bunu konuşuyormuş.
Hatta Kanada da bulunan bir tüp bebek merkezinin sitesinde de aynı şeyleri okudum..
Ve daha önce Bahsettiğim 5-6 yıl önce tüp bebek denemesi yapıp en sonunda bebeğine kavuşan arkadaşımda son ( tutan ve Bebeğin olduğu) tedavisinde 6 ay Donmuş embriyo kullanılmıştı.
Aynı duaları ediyoruz canım. Evlatsızlığın ne demek olduğunu bizler biliriz, anne olmanın tadını da biliyoruz. Her gün burdaki arkadaşlarıma dua ediyorum, benim gibi onlar da mutsuzlukla, kırık kalplerle ilerlediler, sabahlara kadar ağlamalar, bebek gördüklerine bakmamaya çalışmalar, hamile gördüğünde imrenmeler, gıpta etmeler,her tedavide bir sevindiler, bir üzüldüler, hep aynı durumları yaşadık burda... Önce Allahım güzel kardeşlerime versin, sonra bize de nasip etsin inşallah...
Canım Allah önce saba ve eşine sağlık sonra da aileyi büyütecek sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.. Olumlu ol, yumurtan gelişir ve döllenir inşallah ve tutunma ihtimalini arttırır..
İyi akşamlar kızlar bişey sorucam 2hafta önce düşük yaptım yazmıştım buraya da bilen biliyodur doktorum tekrardan şubat adetinin 18. Günü falan gel dedi yani benim yeni deneme marta hatta nisana sarkıcak bu uzun bi müddet değil mi
Canim nasil olmaz yaa ya sen anlatamadin yada onlar anlamak istemediler bugün özelikle kiza sordum arasin bizi dediAcmila nın verdiği amades denen yeri aradım lakin onlar down sendrom vs bu üzerine çalıştıklarını belirttiler
benim şu anda onları ilgilendiren bir durumum olmadığını belirttiler.ben burda kim bu işle ilgileniyor bilmiyorum.
Hoşbulduk canım çok sağol cevabın için tüpten önce 2doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan bebeklerimin sağlıksız olduğunu ve enfeksiyon kapıp benden beslenemediği için düştüğünü söylediler sonra 1sene hamile kalamadım ve tüpe karar verdik embriyoları cgh gönderdik 1tane sağlıklı geldi ve transfer oldu kanda maksimum değerle pozitifi gördüm ama gelişmediği için düştü yani canım doğal yolla da hamile kalsam sağlıklı olma ihtimali düşük ve bu da yeni bi düşük demek rabbim hayırlısını sağlıklısını versin ne diyim Allahtan umut kesilmezHoşgeldin. Ben yoğunluktan kaçırmışım sanırım, geçmiş olsun.
Normal süreci takip ediyor doktorun. Kaybından sonra rahmin iyileşip yenilenip tekrar bebeğe hazırlanması için gereken ortalama süreye uyuyor. Daha erken başlayıp hem rahmi, hem bedeni yormak istememiş anlaşılan. Sen de yeni bebeğin için yaşam dengeni en iyi halde tutarak yardımcı olabilirsin. Hem belli mi olur, bakarsın kendiliğinden sürpriz yapar (Amin, inşallah)
Çok teşekkür ederim..dediklerinizi çok önemsiyorum..Bioenerji herkes de aynı zamanda etki etmiyorum. Bugün bioenerji uzmanı ismail yıldızkol a sordum.sizin yazdıklarınızı benzer şeyler söyledi. Söylediklerini zi uygulayacağım. Çok teşekkürlerSen şimdi bir şey yapma derim. Bioenerjinin faydalarını gör önce. Bazı şeylerin oturması zaman alıyor çünkü. Hala değişim içindesin. Çarkı ters çevirecek bir şey yaşamadığın sürece her an yenileneceksin. O yüzden kendine biraz zaman ver. Doğal beslenmeye, düzenli uyumaya dikkat et şimdilik yeter.
Ne alakasi var ya ben tekrar oraya sorcam canim bana bugün öylebirsey demedi sen en iysi doktoruna git o mutlaka biliyodur vede Überweisung alirsan bakmak zorundalar ay simdi sinir oldumBen sordum Acmilacigim bugün aradım. Tamam dediler eve form gonderecekler. 200 eur o istiyorlar.benim öğrenmek veya bilmek istediğim bunlar farklı ne uyguluyor lar.veya nasıl bir yol çiziyorlar.
Hoşbulduk canım çok sağol cevabın için tüpten önce 2doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan bebeklerimin sağlıksız olduğunu ve enfeksiyon kapıp benden beslenemediği için düştüğünü söylediler sonra 1sene hamile kalamadım ve tüpe karar verdik embriyoları cgh gönderdik 1tane sağlıklı geldi ve transfer oldu kanda maksimum değerle pozitifi gördüm ama gelişmediği için düştü yani canım doğal yolla da hamile kalsam sağlıklı olma ihtimali düşük ve bu da yeni bi düşük demek rabbim hayırlısını sağlıklısını versin ne diyim Allahtan umut kesilmez
Çok teşekkür ederim..dediklerinizi çok önemsiyorum..Bioenerji herkes de aynı zamanda etki etmiyorum. Bugün bioenerji uzmanı ismail yıldızkol a sordum.sizin yazdıklarınızı benzer şeyler söyledi. Söylediklerini zi uygulayacağım. Çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?