Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım Allah önce saba ve eşine sağlık sonra da aileyi büyütecek sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.. Olumlu ol, yumurtan gelişir ve döllenir inşallah ve tutunma ihtimalini arttırır..

Son cümlene bayıldım.. Böyle devam et, edelim..

Benimde gittiğim dahiliye doktoru çok şekerdi.. Çocuk istiyoruz tüp bebek yapacaz ama yaşım 40 dediğimde beni azarlamıştı.. Ne varmış Yaşında senin deyip.. Hem hayırlı evlat olsun ne yapacan sen kendine bak falan Demişti

Heeeeyt.... 44 yasında yarın anne olacak tazeyim ben!!!!!

Sana <keşke> dedirtecek hiçbirşeyi yapma ...ve erteleme... Şansa bırakma yani....
Acmila nın verdiği amades denen yeri aradım lakin onlar down sendrom vs bu üzerine çalıştıklarını belirttiler
benim şu anda onları ilgilendiren bir durumum olmadığını belirttiler.ben burda kim bu işle ilgileniyor bilmiyorum.

sağol canım oldukça uygunmuş... inşallah bolcana kaliteli yumurtaların olur hayatım..
benim ne embriyo nede yumurta hiç donmuşum olmadı.. hep tek seferlik tedavilerde o anda ne oluyorsa oluyor:))

Canım benim tedavimde direk donduruldu OHSS riski nedeniyle.
Ama doktorum dondurulmuş transferinin biraz daha başarılı olduğunu Anlattı..
Çünkü ilaçlarla Yorulan Yumurtalık ve rahim bir süre dinlenmiş ve ilaçlardan arınmış oluyormuş. Sonra ben bir çok siteden okuduğumda tıp Dünya'sı bunu konuşuyormuş.
Hatta Kanada da bulunan bir tüp bebek merkezinin sitesinde de aynı şeyleri okudum..

Ve daha önce Bahsettiğim 5-6 yıl önce tüp bebek denemesi yapıp en sonunda bebeğine kavuşan arkadaşımda son ( tutan ve Bebeğin olduğu) tedavisinde 6 ay Donmuş embriyo kullanılmıştı.

evet cnm bunu bende cok duydum.. istanbul tupdeki iki tedavimdede arete bunu cok anlatmaya calistim ama adam beni dinlemedi bile illaki 2. gun transferi yapacagim diye tutturdu.. negatifi goruncede orali bile olmadi eeee bu yastan sonra ne bekliyordun kac yasindasin farkindamisin dedi 37 yasindayken:)))

Reactions: Eua
İyi akşamlar kızlar bişey sorucam 2hafta önce düşük yaptım yazmıştım buraya da bilen biliyodur doktorum tekrardan şubat adetinin 18. Günü falan gel dedi yani benim yeni deneme marta hatta nisana sarkıcak bu uzun bi müddet değil mi

Ne güzel insansınız.. Çok sağolun

Canım Allah önce saba ve eşine sağlık sonra da aileyi büyütecek sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.. Olumlu ol, yumurtan gelişir ve döllenir inşallah ve tutunma ihtimalini arttırır..

Amin arkadaşım. Yeni yumurta derdinde değilim pek. Rabbim yazdıysa tek embriyom gelir kucağıma Allah' ın izniyle. Yanına bir tane daha koyarsak belki şansımız artar

Reactions: Eua

Hoşgeldin. Ben yoğunluktan kaçırmışım sanırım, geçmiş olsun.
Normal süreci takip ediyor doktorun. Kaybından sonra rahmin iyileşip yenilenip tekrar bebeğe hazırlanması için gereken ortalama süreye uyuyor. Daha erken başlayıp hem rahmi, hem bedeni yormak istememiş anlaşılan. Sen de yeni bebeğin için yaşam dengeni en iyi halde tutarak yardımcı olabilirsin. Hem belli mi olur, bakarsın kendiliğinden sürpriz yapar (Amin, inşallah)

Canim nasil olmaz yaa ya sen anlatamadin yada onlar anlamak istemediler bugün özelikle kiza sordum arasin bizi dedi Türk bayan doktor bile var ara tekrar" kadin doktorum size yoladi de" yada git doktorundan bu doktora gidicem de Überweisung iste elimden bukadar geliyo canim kusura bakma

Hoşbulduk canım çok sağol cevabın için tüpten önce 2doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan bebeklerimin sağlıksız olduğunu ve enfeksiyon kapıp benden beslenemediği için düştüğünü söylediler sonra 1sene hamile kalamadım ve tüpe karar verdik embriyoları cgh gönderdik 1tane sağlıklı geldi ve transfer oldu kanda maksimum değerle pozitifi gördüm ama gelişmediği için düştü yani canım doğal yolla da hamile kalsam sağlıklı olma ihtimali düşük ve bu da yeni bi düşük demek rabbim hayırlısını sağlıklısını versin ne diyim Allahtan umut kesilmez

Çok teşekkür ederim..dediklerinizi çok önemsiyorum..Bioenerji herkes de aynı zamanda etki etmiyorum. Bugün bioenerji uzmanı ismail yıldızkol a sordum.sizin yazdıklarınızı benzer şeyler söyledi. Söylediklerini zi uygulayacağım. Çok teşekkürler

Ben sordum Acmilacigim bugün aradım. Tamam dediler eve form gonderecekler. 200 eur o istiyorlar.benim öğrenmek veya bilmek istediğim bunlar farklı ne uyguluyor lar.veya nasıl bir yol çiziyorlar.
Ne alakasi var ya ben tekrar oraya sorcam canim bana bugün öylebirsey demedi sen en iysi doktoruna git o mutlaka biliyodur vede Überweisung alirsan bakmak zorundalar ay simdi sinir oldum

Peki nedenini araştırmadılar mı? Gelişememelerinin bir sebebi olmalı. Başka bir rahatsızlık, kanda bir sorun, vitamin - mineral eksikliği, gen araştırması...? Az değil çünkü kaybın. Hamile kalmana engel bir sorunun olmadığı da belli. Dediğin gibi Allah' tan umut kesilmez. En hayırlısını o bilir. Dilerim bu yolda başka acı yaşamadan evladına kavuşursun...

Teşekkür ederim...
Herkeste aynı zamanda etki etse bile bazı şeyler zincirleme gelişiyor. Bir aşama düzeliyor, sonra bağlı olduğu diğer aşamaya geçiyor. Bu da zaman alıyor. Kaldı ki herkesin enerji seviyesi farklı, yaşadıkları farklı, algılamaları farklı, etkileri farklı... Sevdiğinden ayrılan birisi ağlar, zırlar, üç gün sonra başka birisini bulur mesela. Bir başkası yıllarca unutamaz, takıntı yapar, kendine zarar verir... O yüzden her şey senin yaşanmışlık ve algı düzeyinde gerçekleşiyor. Bu da sadece sana özel bir süreç. Dilerim yükün hafiftir özlemin en kısa zamanda kolaylıkla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…